Bilder & studenmössan beställd!

2008-09-23 · 21:50:00

Idag i skolan har vi provat sudentmösor. Jag kan fortfarande inte fatta att det är min tur, om ca 9 månader. Hur som helst, jag tog mössan "diamant" den med allt och lite till. Haha! Dessutom så beställde jag ett såklallat hood paket, där det blandannat ingick tjocktröja, studentpenna, champangeglas, visselpipa, kondomer, osv. Sedan beställde jag mjukisbyxor och "hipsters" haha. Längtar tills jag får allting!! På mössan skrev jag dessutom Ida, Livsmedel. Och på baksidan av mössan, LP3B. På själva baksidan av mössan så är det broderat Enskede Gård. Tror den kommer vara as snygg! Allting gick på 1600:- Men det är det värt. Man tar bara studenten en gång! Just det, jag skrev klart mitt Cv idag och lämnade in det på Waynes Coffe och pressbyrån i Farsta centrum. Dessutom så mejlade jag en familj i Trångsund som sökte barnpassning 1-2 ggr per vecka. Jag hoppas någon hör av sig!

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån lördag till idag
/Ida

Lördag:
Träffade Malin och James. Gick på bio och såg Patrik 1,5.


Söndag:
Träffade Anna och Danne. Fick gratis mat och glass på Burger King.
Måndag:
Skola. Hade natur då vi labbade och samhälle. Var även i stan och hittade en snygg vinterjacka jag tror att jag ska köpa! :)Bilder ifrån helgen

2008-09-15 · 18:59:00

På väg till Jonas: "Bara" en bild ifrån bussen. Haha, kände att det behövdes ;)Utekväll: Vi firade Fanny på lördagen. Vi gick till Fellows där vi var uppskrivna på gästlistan och satt och snackade, dansade osv.