bildregn ifrån veckan

2011-02-27 · 19:59:41

Påväg till stan!

Nya underkläder & skor ifrån H&M's internetrea!


Mysfika med Bella i Gamla stan!

Fina du/ni!

Fika med Jonas och hans syster & mamma


Stan + sova över hos bästis.


brunt eller blont?

2011-02-25 · 18:59:48
Saknar min hårfärg! Kanske ska färga askblont igen? Vad tycker ni?

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/16647_194298494771_736184771_3880414_2059617_n.jpg?dl=1

Gotta give it up, gotta let you go.

2011-02-25 · 17:50:19
Äntligen fredag! Får man säga så? Haha. Nej jag skoja bara.. Det är klart att man får det :)! Ska snart äta middag och sen mysa lite framför TVn med chips och ostbågar. Kommer sakna dippen lite, men som jag skrivit innan så ska jag börja gå efter nedanstående punkter från och med 1 mars.

Idag hade vi seminarium där vi fick diskutera tre böcker, och fick en massa frågeställningar. Var dessutom sista seminariet för den här kursen, innan den muntliga examinationen.. Hoppas för fan att jag får godkänt. Och om typ 1 vecka får vi reda på betygen för den skrifliga examinationen. Jag vet inte vad jag gör om jag måste göra om allt, eller får kompleteringar. Shit.

Imorgon blir det mysfika i Gamla stan med Bella. Vi har siktat in oss på våfflor och varm choklad, haha, mums! Efter det ska jag träffa bästis, äntligen! Har saknat, de båda, jättemycket så jag längtar suuuupermycket.


Det här ska jag gå efter & tänkte tipsa er :)

2011-02-25 · 14:28:03


1. Istället för att fritera maten kan ni lägga den i ugnen med lite solrosolja, det är mycket nyttigare! Som om ni ska göra potatisklyftor eller pommes frites så gör egna och lägg de i ugnen med lite salt och solrosolja.

2. Kolhydrater är viktigt men ät inte det varje dag. Ersätt risen med cous cous eller quinoa, det är faktiskt gott!

3. Drick vatten.

4. Svält inte er själva men ät mindre, skippa de onödiga mellanmålen och ersätt det med frukt.

5. Träna. På sommaren/våren kan man jogga. Man behöver inte gå på gym. Kom ihåg att muskler väger mer så träna inte för mycket på styrka om ni vill gå ner i vikt.

6.  Ta bort onödigt dressing, lätta såser är bra. Gör egen sås.

7. Drick ingen juice som du har köpt. Det innehåller mycket socker.

8. Gör egen mat!

9. SVÄLT INTE ER SJÄLVA! Ät mindre, men inte så att ni går hungriga.

Mål:
http://raisas.blogg.se/images/2009/5_27020533.jpg

Nagelskola (sponsrad av O.P.I)

2011-02-25 · 14:00:00


Nuförtiden är människor så skönhetsmedvetna att de lägger ner både tid och mindre förmögenheter på alltifrån volymsprayer och liftingserum till vaxning av det allra heligaste. Men med handen på hjärtat, hur mycket energi lägger du på dina naglar? Ofta låter ursäkten så här: ”Färgen sitter inte kvar så jag måste ändå göra om det snart igen” eller ”Mina naglar skivar sig lätt så det är lönlöst att ens försöka”. Då, mina damer och herrar ska vi visa hur man snabbt och enkelt fixar snygga, hållbara naglar och mjuka händer.

1. Ta bort gammalt nagellack
Börja med att ta bort eventuella rester av gammalt nagellack med en nagellacks- remover. Jag använder O.P.I Polish reover tillsammans med O.P.I nail wipes. Removern innehåller vårdande aloe vera och torkar därför inte ut nageln och nagelbandet. Nailwipes använder jag istället för bomull, de suger inte åt sig lika mycket remover och luddar inte av sig.

 

2. Sedan är det dags för peelingen
Ja, naglarna ska faktiskt peelas, tänk bara på vad mycket smuts och bakterier som fastnar där. Man målar ju inte ett hus utan att slipa underlaget så detsamma gäller här. Massera in Avoplex Exfoliating Cuticle treatment på naglarna och nagelbandet och skrapa sedan försikgt bort smutsen med en orangepinne. Cremen går ner på djupet och för upp orenheter med hjälp av AHA-syror samtidigt som den återfuktar och mjukgör nagel och nagelband.

 

3. Efter peelning kommer filning...
För att forma nageln är OPI’s Diamond File oslagbar! Den ser ut som en vanlig stålfil men är gjord utav kol och håller därför en livstid. Men det allra bästa med denna fil är att kan du såga utan att nageln tar skada eller skivar sig, vilket man inte kan göra med andra filar. OPI Diamond File är alltså den enda nagelfil du kommer behöva livet ut... Hur bra låter inte det?

 

4. Förbättra dina naglar med Nail Envy!
Nu har vi kommit till det stadiet där du verkligen kan gå till botten med dina nagelproblem. Nail Envy ser ut som ett genomskinligt lack men har förbättrande egenskaper som du väljer beroende på vad du vill få bukt med. Torra naglar, naglar som skivar sig, tunna naglar, you name it! Det fixar Nail Envy. Passar utmärkt som baslack och överlack, vilket gör att ditt eventuella efterföljande nagellack sitter bättre.

 

5. Färg, färg underbara färg!!
Men vilken ska jag välja? När jag målar mina naglar nu i höst kommer jag absolut välja färger som går i mustiga hösttoner såsom plommon, mörkt rosa och klarrött. Exakt de färger som återspeglas på höstens kläder, skor och inte minst känsla. Efter två lager ser det ut som det gör i flaskan, och det brukar de flesta föredra. Avsluta med ett topcoat eller Nail Envy.

 

6. Återfukta och bygg upp!
När lacket har torkat riktigt ordentligt (och då menar jag ordentligt) dropppar jag en droppe Avoplex Nail and Cuticle Oil på varje nagel, och masserar in på både naglarna och nagelbanden. Oljan är gjord av ren avokado och bygger upp naglarna samt återfuktar nagelbanden. Molekylerna är så små att de går rakt igenom nagellacket. Supersmart!

 

7. ... och sedan en ljuuuvlig handcreme!
Pricken över i:et och en absolut nödvändighet i vinter är självklart handcremen. OPIs handcremer innehåller avokado, finns i olika dofter och är yummi! Min favorit är är nyheten Avojuice Skin Quenchers Jasmine som doftar underbart av yasmin. Det blir nog en favorit hos dig med kan jag tänka...

http://www.dangerouslybeautifulmakeup.com.au/zencart/images/categories/opi_20logo.jpg


Sminka dig rätt

2011-02-24 · 12:00:00
Ansiktet: Vill du ge intrycket av ett smalare ansikte ska du skugga
under kindbenen och hakan med ett matt solpuder. Rouget applicerar
du längst tinningen och en bit ner men inte för långt ner på kinde,
det får ansiktet att se rundare ut!
Ögonbrynen: Gör ditt ansikte längre genom att lyfta brynen. Gör
dom breda och skarpa för att framstå dina ögon.

Ansiktet:
Mjuka upp ditt ansikte genom att skugga på det framträdande
i ditt ansikte, käkbenen och sidorna av pannan. Applicera rouget
någonstans mitt emellan kindbenet och kindens mitt.
Ögonbrynen: Gör ditt ansikte mer mjukare med rundade bågformade
ögonbryn som är ljusare än din hårfärg.

Ansiktet:
Skugga lite lätt längs pannans båda sidor samt på hakspetsen
för att ge ansiktet ett mer jämnt resultat. PLacera rouget mitt på kindbenet
och lägg en ljus highlighter högst upp på kindbenet.
Ögonbrynen: Du som har höga kindben och liten haka passar i ögonbryn
som är raka och skarpa. Helst i en nyans som är mörkare än din hårfärg.

Ansiktet:
För att göra ditt ansikte mindre ovalt och långt så kan du
skugga med ett solpuder nedanför hårfästet och längst hakan. Lägg
ett rouge mitt på kinden, inte för högt upp på kindbenet. Då ser ditt ansikte
längre ut!
Ögonbrynen: Ge ansiktet balans genom att hålla ögonbrynen långa och
en aning böjda ut mot tinningarna. INTE spetsiga.

http://suuuszi.blogg.se/images/2010/pic_make_up_model_88960540.jpg

man borde kunna välja fler kategorier

2011-02-23 · 21:19:01
Sådär då. Nu är jag lite lugnare, haha. Har suttit och läst sen jag kom hem, kl 17 till nu. Så nu har jag bara 20 sidor kvar på den ena boken, wiiie! Imorgon ska vi på VFU-gruppsdag och sen ska jag hälsa på min praktikplats. Hoppas att jag trivs bra med barnen och pedagogerna.

Här kommer lite bilder på mig och Jennifer på seminariet.







Badkurer för dig

2011-02-23 · 16:00:00

Efter en hård dag hemma, på jobbet eller både och är något av det skönaste ett härligt, varmt bad. Ett bad innehållandes naturliga produkter kan få dig att slappna av, känna lugn, föryngra och vårda problem såsom torr hud och solbränna. Nedan har vi samlat ihop ett par enkla tips som kan hjälpa dig att känna den där fräscha och fantastiska känslan.


Underbart Lavendelbubbelbad
Blanda 11,5 dl destillerat eller renat vatten, 1 del oparfymerad tvål, 2 teskedar glycerin och 3 droppar lavendeldoftmedel eller olja. Förvara i en lufttät behållare med lock. Häll sedan under rinnande vatten och hoppa i badet när du fyllt upp med så mycket vatten som önskas.

 

Lugnande badolja
Blanda 1 ägg, 2 teskedar honung, 2 dl baby eller mineralolja, 1,25 dl smörmjölk, 2 teskedar flytande såpa, 1,25 dl vodka och valfri väldoftande olja i en blandare i cirka 30 sekunder. Droppa sedan 1 till 2 teskedar av denna olja i ditt bad och tillåt dig själv att slappna av! Förvara sedan i en sluten behållare i 3 till 4 dagar, kasta sedan blandningen då den inte längre gör någon verkan.

 

Solbrännelugnande bad
Purera 1 gurka i en mixer och häll i en keramisk skål. Tillsätt 1 liter havremjöl, 10 svarta tepåsar och 2 teskedar rosemarinlöv och mixa noga. Häll innehållet i skålen i badet under rinnande vatten. Lägg dig sedan i badet i en timme och skölj sedan av dig noga. Receptet räcker till ett bad.

 

Behålla huden fuktig och vacker
Ibland är inte ens den bästa fuktighetsgöraren nog! Undvik torr hud genom att bläcka ner eller badda din hud med en handduk efter du duschat och låt lite vatten stanna kvar på huden. Applicera sedan en fuktighetsgörande kräm på din fuktiga hud; detta kommer behålla lite av vattnet i din hud och se till att huden blir lite mjukare och fuktig.

 

http://english.people.com.cn/mediafile/200807/17/F200807171607282212723382.jpg


paus på föreläsningen

2011-02-23 · 11:25:21

Still look fat!



fetto

2011-02-23 · 11:11:48
Godmorgon!

Sitter på en föreläsning nu, men vi har typ rast alldeles strax. Det är en supergullig tant som håller den här föreläsningen och det är jätteroligt och skönt att lyssna på henne. Sen blir det nog maaaat och efter det är det seminairum. Slutar 16 idag och sen ska jag hem och plugga. Har en massa böcker att läsa på 2 dagar. Typ 300 sidor kvar sammanlagt och sen kommer vi säkert få något nytt på seminariet ;).

Menmen, första terminen! Förhoppningsvis går det lättare sen :) Försökte fota lite fula webbcam bilder men det blev så gräsliga så det är inte ens värt att lägga upp, hahah.

Typ såhär känner jag mig nu, tröött och tjock!

stan

2011-02-22 · 15:28:54
Nu åker jag till stan! wiiie, pusseli.


kkknaaaaak

2011-02-22 · 13:15:43
Slapp migränen igår, men idag är den tillbaka! Visste väl det liksom. Måste gå till nån naprapat eller nåt som får knäcka igen .. Är så jävulskt stel. Gick ju hos en där jag fick akupunktur och ström i ryggen, funkade as bra! Men det är svindyrt, haha, så nu funderar jag på att gå till typ Naprapathögskolan. Istället för 550kr kostar det 140kr (ord. pris 170kr. Men efter som jag är student får jag det billigare, wiie!) . Lätt värt det! Ska iallafall ringa dit och kolla.

Nu ska jag fortsätta läsa en massa skolböcker! Puss och knull mina hjärtegull

http://www.agilokliniken.se/images/behandlingar/naprapati1.jpg

har mig själv att skylla

2011-02-21 · 19:53:38
I knew it. Rebecka blev sjuk, stackarn. Lovar att det var på grund av att jag skrev att jag skulle träffa henne idag. Brukar ju inte göra det, för att jag vet att det alltid kommer upp någonting när jag ska göra nåt med någon, haha. Men tyvärr så får jag väl skylla mig själv! Tvångtankar. Nu blir det snart Annorlunda Familj och efter det blir det Spårlöst.

Tänk om alla kunde ha en vän som du! (Bild ifrån Dortmund-08)


Pallar inte med mig själv. Pinsamt.

hahahhahaha, Bill!

2011-02-21 · 19:00:48

http://data.whicdn.com/images/6681584/tumblr_lfrbnjsIph1qgslkmo1_500_large.jpg?1296258777


Torra läppar

2011-02-21 · 17:00:00
Har du problem med torra läppar såhär på hösten/vintern? Skippa alla läppsyl och cerat.. En sak som verkligen funkar - är det här!!

Mirakelkuren är, tro det eller ej.. OLIVOLJA. Det kan låta äckligt osv, men det är någonting som faktiskt fungerar.

Gör såhär:
1. Tvätta jag av mina läpparna med en handduk och ta bort hudflagorna.
2. Styk på olivolja på läpparna.

Resultat: Läpparna är mjuka och fina, lite glansiga. Man skulle kunna tro man har läppsyl på sig.. Man kan stryka på olivolja när som helst på läpparna och låta bli och slicka på dem! Ett tips: är också att göra detta när man ska gå och lägga sig då olivolja inte alltid kanske smakar så gott.

http://mabra.com/files/2009/12/Olivolja.jpg


IKEA

2011-02-21 · 15:27:28
Nu blir det favoritaffären med mamma! IKEA, tjoho. Ska passa på att titta på lite mödbler, wiiie.

http://playservers.se/media/img/news/1270077067ikea.jpg

big brother 2011

2011-02-21 · 15:13:46
Kollade ni på premiären av Big Brother igår?

Jag har aldrig följt programmet men bestämde mig igår för att börja med det. Kanske inte varje dag, men åtmindstånde varje söndag!

Jag blev däremot lite förvånad över att det var så många "gamlingar" med iår. trebarnsmamma och tvåbarnspappa, bland annat. Lite kul tyckte jag däremot det var med de två som kom in som ett par. Åker en ut, åker båda ut. Vinner en, vinner båda. Men blir de avslöjade som ett par där inne så åker de ut, båda två. Tror dock inte att det kommer hålla speciellt länge! Igår i reklamen på TVn satt jag nämnligen och tittade live på datorn, och direkt när killen började prata med en annan tjej tittade flickvännen surt på honom. Hahaha! MAX en vecka, sen är de ute. Eller vad tror ni?

Störde mig så himla mycket på Sonia, tror jag hon hette?! Hon är verkligen ett exempel på att hon tror att hon är "störst, bäst och vackrast". Ingen kan vara bättre än henne, och hon kan aldrig ha fel. Fyfan! Folk som klagar konstant och det är något av det värsta jag vet.

Ska iallafall bli roligt att följa de här människornas liv!


error i min hjärna

2011-02-21 · 14:53:19
Så jäkla ovärd dag kan jag säga! Blev bara ännu mer förvirrad av allt våran "lärare" pratade om.. Helt sjukt ju! Massa papper hit och massa papper dit. "Det där har jag inte fått information om" eller "oj, det vet jag inte". Kan man inte bara få ett vettigt svar någon gång så man vet vad man ska göra?!?!?!

Alltid dessa frågetecken.

i-landsproblem

2011-02-21 · 08:31:09
Godmorgon! :)

Sitter och äter frukost och försöker tänka ut vad jag ska ha på mig. Det kommer typ sluta med myskläder, hahaha. Jag tycker ju aldrig att jag har några kläder.. Behöver nya!! Hur som helst så ska vi få info idag om våran praktik som börjar nästa vecka.. 10-12 iallafall! Sen ska jag hem och ta det lungt och kanske träffa Rebecka senare, lovar att bara för att jag skrev det där nu så kommer det komma upp nåt ifrån antingen min eller hennes sida, så att vi inte kan ses. Hej tvångstankar, hahaha!

jajajajajjaa, nu måste jag äta och försöka välja kläder sen!

livet leker

2011-02-20 · 22:59:00
Haha, shit! 10 nya vänförfrågningar på facebook, och 500 unika läsare. Det går bra nu! Och med det sagt ska jag slänga mig i sängen och soooova. Imorgon börjar jag 10, tjoho. Förhoppningsvis så går mitt illamående över :)

Godnatt finisar!


rekooord

2011-02-20 · 22:36:03

Haha, och inte vilket rekord som helst. 483



Långa naglar på nolltid

2011-02-20 · 21:46:06
Man ska såklart inte sätta likhetstecken mellan snygga naglar och långa naglar men en del vill verkligen ha långa naglar så här kommer några tips som jag tycker fungerar. Enligt min erfarenhet får man inte långa naglar av att äta olika hälsokostprodukter som sägs ge längre naglar och hår. Har man brist på vitamin B kan det fungera att ta vitamintillskott men det är inte så vanligt att man har det.


Tips för långa naglar:
  • Om du har svårt för att få långa naglar, testa att göra som amerikanerna och klippa nageln mer rakt så att den blir fyrkantig istället för rund. Då blir den starkare i toppen och går inte av lika lätt.
  • Använd handskar när du diskar eller gör annat som involverar hantering av vatten.
  • Bit och riv inte på nagelbanden. Det kan resultera i att nageln lossnar lite från sitt fäste i sidan och då blir den mer sårbar för flisor.
  • Eftersom nagelbanden är nagelns fäste och grund är det viktigt att ta hand om dem. Det finns speciell nagelbandsolja som man kan köpa. Den gör det lättare att peta ned nagelbanden så att de inte lossnar (vilket även påverkar nageln). Det finns även speciella nagelbandspinnar som man kan använda för att peta ner nagelbanden.
  • Använd återfuktande handsalva om du har torra händer och speciellt på vintern. Smörj in extra mycket kring nagelbanden. Då blir de mjuka och lossnar inte så lätt. Om du vill ha en mer effektiv behandling, sno in händerna i gladpack och låt handkrämen verka i ca 15 minuter.
  • Fila naglarna ofta. Det hjälper faktiskt om man vill ha långa naglar. Om man inte filar dem kan man få flisiga naglar och då blir de bara kortare. Ungefär som man måste klippa topparna regelbundet för att få längre hår. Fila nageln i endast en riktning. En del nagelfilar har en mjukare sida också som man kan fila vertikalt med efteråt.
  • Använd genomskinligt nagellack eller underlack för att stärka naglarna.
Det finns en produkt som heter "Miracle Nails" som finns att köpa på bland annat KICKS. Den kostar runt 100kr och ska tydligen vara superbra. Jag har själv aldrig testat den eftersom jag inte har behövt - men jag tänkte rekommendera den till er.


dont want it

2011-02-20 · 20:22:48
Fick helt plötsligt världens magknip, mår illa och fryser :( fyfan. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk!! Imorgon ska vi få info om våran praktik och jag tror att den är obligatorisk. Jag håller tummarna, har inte tid att bli sjuk liksom..

http://www.fightplay.tv/wp-content/uploads/2009/11/FIGHTPLAY_sjuk.jpg

födelsedagsmiddag

2011-02-20 · 19:48:39
Har precis kommit hem ifrån Anna och Nico där vi har varit på födelsedagsmiddag :). Nico fyllde år igår nämnligen! Hihi. Har satt på mig myskläderna och väntar på solsidan och sen blir det premiär av Big Brother.

Pusselipussen.

Just nu!


Tokio Hotel konsert i Dortmund 10-13/6-08 (DEL 3)

2011-02-19 · 20:02:27

Alla bilder & videos är mina trots att taggen på bilderna + videon är till pappasguldkort & idabarck (som är mina gamla bloggar!)


farmor och farfar

2011-02-19 · 18:06:23
Hej alla gullisar!

Har precis kommit hem ifrån farmor och farfar där jag och Mattias var över. Jag skulle få ett par sockor lagade och Mattias skulle plugga matte med farfar (som är gammal mattelärare). Jag målade iallafall farmors naglar också, vart jättefint, hihi. Hon ville bara ha lite lyster så jag tog en genomskinlig med lite lila inslag! Superfint vart det iallafall.

Nu är förresten en ny bloggdesign på g också. Det är en supersöt tjej som håller på att fixa den och den blir superfin. Snart får ni se! Och kanske även en liten sneakpeak ;)

Senare kanske jag ska in till stan och träffa Madde! Mys, hihi.

Farmors vackra händer!


Koncentrerad lillebror.


Suddig! Farfis och Mattias.


Ugly, men skulle bara visa mina nymålade naglar!


Snillet själv!

godnatt!

2011-02-18 · 23:25:48

Webbcam bilder äger.


migränveckan

2011-02-18 · 20:37:21
Meeen tjena!

Länge sen nu. Har hunnit med ganska mycket faktiskt.. Flyttat hem, haft migrän en hel vecka, varit i skolan, pluggat, fått reda på vart jag ska ha min praktik (VFU), hämtat min dator - äntligen!! Nu slipper jag få skrivkramp på föreläsningarna, haha. Däremot har de typ avinstallerat min webbkamera som är inbyggd. Blir så trött.

Sitter och äter lite chips och gräddfil och tittar på "På spåret" med mamma och pappa. Ska typ gå och lägga mig snart.. Har så sjukt mycket migrän! Fyfan :(


ny kategori: inredning

2011-02-15 · 10:00:00



Många premiärer nu!
Men här kommer en till - Inredning.

Då jag har ett stort intresse för inredning så kommer jag i den här kategorin kommer att publicera bilder på inspiration, bilder ifrån mitt hem, och ge er lite tips och idéer. Kul va?


Tokio Hotel konsert i Dortmund 10-13/6-08 (DEL 2)

2011-02-14 · 22:00:00

13 juni. Konsertdagen! Vi var så himla pepp så att det inte går att beskriva med ord. Klockan ringde halv tre, men vi var lika pigga ändå. Vi skulle ju få se TH samma dag! Vi hade beställt en taxi till hotellet, klockan halv fyra och den kom i rätt tid.

Vi åkte till arenan och träffade alla igen. Vanessa började med sin placering av grupperna och det var klart klockan 6 tror jag det var. Så där fick vi sitta på en bro, och fick en bokstav för själva "gruppen" och en siffra för vilken person man var i ledet. Jag, Rebecka, Essi, Josefin, Maarit och Kathy fick K (och jag fick nr 9) därför döpte vi oss till Kaulitzgruppen, haha!

Det var även en galen "farmor" på sådär 60+ i våran grupp som hade köpt marsipanblommor till Bill. Hon hade även Bill i ett hjärthalsband. Hon var grymt läskig och luktade skunk. Hon gick och bar på marsipanblommorna i 4 dagar (!!) men fick aldrig upp dom på scenen. Kommer inte ihåg vem som sa det här, men tydligen hade hon frågat en vakt efter Bill efter konserten så att hon kunde ge blommorna, och dom hade svarat att dom kunde ge dom till honom istället - men hon ville ge dom personligen så hon gick därifrån - med blommorna i handen. När det började regna tog hon bara hand om blommorna, inte sig själv. T.ex. täckte över dom med sin tröja och lät sig själv bli dyngsur. Allt för Bills blommor liksom, hahaha. Det låter inte speciellt roligt, men vi hade jätteroligt åt henne hela resan, men speciellt den här dagen.

Halv nio kom vi upp till arenan och fick våra platser i den "riktiga" kön. Och där satt vi hela dagen. Nervositen steg och vi åt och drack hela tiden så att ingen av oss skulle svimma. Jag var så rädd hela tiden för att jag skulle göra det, så tillslut mådde jag bara dåligt.

Det kom sjukvårdare som gick runt i hela kön och delade ut varm saft och kollade så att alla hade det bra! Så himla gulligt. Har för mig att de pratade en massa med oss eftersom att de tyckte att det var lite roligt att vi kom "enda ifrån Sverige" haha.

Insläppet började (kommer inte ihåg vilken tid) och vi sprang in. Vi kom på rad 3 på Georgs sida av av "snoppen". Tiden innan konserten började var det värsta jag varit med om. Jag fick ingen luft och höll på att svimma 5 gånger. Jag överdriver verkligen inte! Det var helt sjukt jobbigt, men jag ville verkligen inte bli utlyfft. Jag kände hur tårarna var påväg i panik, men lyckades få bort dom med hjälp av Rebeckas pepptalk! Tack

Tillslut började konserten och folk tryckte ännu mer, såklart. Armbågar i ryggen blev en vana efter ca tre låtar. Jag orkade inte sjunga de första tre låtarna av konserten, rädd för att svimma. Tillslut hade alla lugnade sig och man fick mer utrymme, jag kunde hoppa och sjunga med Bill. Det är något av det bästa jag varit med om. Att stå så nära sina absolut största idoler är inget man gör dagligen, (iallafall inte jag) och detta är fan så jävla underbart att jag inte kan besrkiva det.

Det kändes som om konserten tog slut på 2 minuter och efter det grät jag, haha. Jag trodde jag skulle gråta hela konserten, men det gjorde jag inte! Dessutom fick jag Georg, Gustav och Toms vatten på mig. Helt underbart! Bilderna får förklara resten. (de kommer dock upp i ett nytt inlägg, annars blir detta fööör långt!)

Jag och Rebecka kastade upp våran minsta flagga på scen. Men sen ser vi Tobi som står innanför ett utav stängslen på Georgs sida och vi försöker i panik prata med en vakt som står kvar vid scenen och förklarar för honom att vi vill att han tar ned Sverigeflaggan så att vi kan ge den till Tobi istället! Haha. Herregud. Han var verkligen så himla seg! Tror inte att han förstod vad vi sa, för vi sluddrade väl bara och grät samtidigt! När han tillslut tagit ner den åt oss sprang vi fort till Tobi och gav flaggan till honom. Vi förklarade att vi ville att han skulle ge den till killarna och han lovade att göra det efter att vi tjatat kanske 3 gånger på honom, hahaha. Tror dock inte att han gjorde det, men kul ändå ;) Han vek iallafall ihop den jättegulligt, haha. (Bild finns längre ned)

Efter konserten åkte vi till deras hotell, men dom kom aldrig, haha. Så jag och Rebecka åkte hem till vårat hotell istället, handlade på donken och sen gick vi och la oss.

Alla bilder är mina trots att taggen på bilderna är till pappasguldkort (som är min gamla blogg!)


tidsinställt inlägg: vågar du?

2011-02-14 · 22:00:00

 

Skulle du våga sova över på ett hemsökt hotell? Dela säng med andarna och känna deras närvaro? Då har du kommit till rätt inlägg. Nästa gång du gör en utlandsresa, kan du nämnligen boka hotellet här. Klicka på hotellets namn om historien bakom intresserar dig .

 1. Ayala Berganza
Segovia, Spanien
Pris: Från cirka 900 kr/natt.

Detta undersköna kastilianska palats från 1400-talet står i stark kontrast till sin tragiska historia. Sedan 1894 är det känt som ”mordhuset”. Tre tjuvar bröt sig in och dödade brutalt ägaren, hans betjänt och katt. Tjuvarna avrättades, men husets mörka saga fortsatte – under en tid bad en skara tandlösa satansdyrkare mörka böner här. Än i dag händer det att hotellgästerna väcks av osaliga andars viskningar, stön och

2. Queen Mary
Long Beach, USA
Pris: Från cirka 2200 kr/natt.

En gång världens flottaste atlantkryssare, i dag hotell hemsökt av hundratals passagerare som dött ombord. En kock som jobbade här under andra världskriget lär ha grillats levande i sin egen ugn – av soldater som hatade hans kokkonst! Hans plågade vrål ekar än. Och desperata förlista sjömän hörs bulta på Marys skrov. Hotellet har spökvisningar, ett paranormalt forskningscenter och varje år ett dödshäftigt party: Queen Mary Halloween Terrorfest.

3. Castle Leslie
Glaslough, County Monaghan, Irland
Pris: Från cirka 2350 kr

På detta välkända slott utanför Dublin gifte sig Liza Minnelli och David Gest, och det sägs ha varit ett årets läskigaste bröllop. Slottet har tillhört familjen Leslie i över 300 år och det sägs att några av släktens medlemmar aldrig lämnat tomten. Mostrar och farbröder till Leslie har upptäcks och det finns till om med en spökhund som heter Punch.

4. Congress Plaza hotel
Chicago, USA
Pris: Från 900 kr/natt.

Al Capone – då gäst, nu gast. Ljudet av fötter i en tom balsal, spöken i korridoren och kanske det mest klassiska poltergeisttecknet av alla: belysning som tänds och hushållsapparater som startar av sig själva. Märkligheterna förklaras ibland med att glödlampans fader, Thomas Edison, hälsar från andra sidan. Edison är inte den ende av hotellets forna gäster vars ande glömt att checka ut. Franklin D Roosevelt irrar runt i kåken och flera gäster har sett gangstern Al Capones spöke, som har dödssvårt att slita sig från sitt gamla högkvarter.

5. Ballygally Castle Hotel
Antrim, Nordirland
Pris: Från 860 kr/natt.

Melankoliskt 1600-talsslott med skön utsikt över böljande kullar och mörkt hav. I spökrummet möts du av Lady Isabella Shaws sorgsna porträtt. Isabellas man önskade sig en son. När en dotter föddes blev han galen och fängslade mor och dotter i denna högt belägna borg. Utom sig av sorg hoppade Isabella från fönstret med babyn i famnen. Hennes oroliga själ svävar runt ägorna än och bultar på gästernas dörrar. Ångestfylld babygråt hörs från spökkammaren. Men går du in gapar rummet tomt..

6. Stanley Hotel
Colorado, USA
Pris: Från 600 kr/natt.

Törs du övernatta där blodbadet i Stephen Kings thriller ”The Shining” ägde rum? Hotellet har en prisbelönt krog, svindlande vyer över Colorados berg, alla bekvämligheter och en massa gäster från andra sidan döden. Hotellet som inspirerade till den klassiska filmen från 1980 spelades dock inte in här, utan delvis på Timberline Lodge i Oregon och delvis i studio i England. Flora Stanley, den första ägarens fru, dog 1939 men sägs fortfarande irra runt i lobbyn och klinka på pianot i musiksalen om natten. På fjärde våningen är det ett förskräckligt liv när mörkret fallit. Utanför rum 418 hörs ofta barn leka, trots att inte en själ syns till. Stephen King själv bodde i rum 217 – kanske läbbigast av alla dem (i alla fall om man ska tro läskigheterna i Kings roman)

7. The Langham
London, England
Pris: Från cirka 2400 kr/natt.

Ett av Londons mest hemsökta hotell. Många gäster har sett märkliga varelser, som en viktoriansk läkare som mördade sin fru och tog sitt eget liv. Och en tysk prins som kastade sig ut genom ett fönster. Vissa hävdar även att Napoleon III:s spöke härjar i källaren. Och vilket väsen lever i rum 333? Där väcktes en man av att en självlysande boll antog mänsklig form.

8. Delta Victoria Ocean Pointe resort & spa
Victoria, Kanada
Pris: Från cirka 900 kr/natt.

Hotellet ligger ovanpå en uråldrig begravningsplats, helgad mark för traktens indianstammar. Klart själarna under lobbyn har svårt att vila! Indiansjälarna är inte våldsamma, bara sorgsna. Hotellets gäster kan känna av deras oro.

9. The Feathers Hotel
Ludlow, England
Pris: Från cirka 715 kr/natt.

Kvinnor, undvik rum 211, eller förbered er på trakasserier! Ett gift par väcktes här av att en svartsjuk kvinnosjäl slet i fruns hår tills hon föll ur sängen. Maken, däremot, fick en mjuk smekning. Den stora träkåken från 1619 har även andra utomvärldsliga invånare, som en orolig herre som lotsar sin hund mellan rum 232 och 233. Knäppast är det lättklädda tjejspöket som ofta går igenom bilar parkerade vid entrén. Men hon visar sig bara för killar ...

10. The Galves Hotel
Galveston, Texas, USA
Pris: Från cirka 2375 kr/natt.

Hotellet byggdes efter det att en svår storm drabbat kuststaden Galveston år 1900. Det nu 97-åriga hotellet lär på flera sätt vara hemsökt. Bland de mest kända spökena är den blivande bruden som fortfarande väntar i rum 501 på sin kära.


Tokio Hotel konsert i Dortmund 10-13/6-08 (DEL 1)

2011-02-14 · 20:14:00

10 juni. Åkte till centralen där jag mötte upp Rebecka för att åka till Düsseldorf Weeze. vi tog en buss som gick till skavsta och sen satt vi där i typ två timmar och åt våra hemmagjorde mackor vi hade tagit med oss, haha. Fan vad gott det var! På flygplatsen träffade vi även Josefin och Essi som vi tillbringade hela resan med, och även Maarit och Katty (men dom började vi prata med i Tyskland).

Planet gick och vi kom till Tyskland och Düsseldorfs flygplats. Vi fick vänta lite på bussen som skulle ta oss till Dortmund. Fyfan vilken pärs det var där alltså, hahah. Vi förstod inte hur vi skulle få ut en biljett som man var tvungen att ha för att komma till arenan! haha, så efter många försök & efter vi stått i en kö som inte rörde sig en millimeter på tjugo minuter, gick vi upp till tågen igen och plankade. hahaha! som tur var kom det ingen kontrolant, men en snäll tysk som hjälpte oss hur vi skulle hitta arenan. Men hon var så himla snurrig hela tiden, haha. T.ex. frågade vi hur långt det var kvar tills vi skulle hoppa av tåget.. Hon svarade "nästa station" och väl vid nästa station, "nej oj, nästa!" - och så höll det på kanske 4 stationer, hahaha. Men hon var snäll och hjälpte oss till campet.

När vi kom fram till dortmund hpf (tågstation) fick vi ta u-bahn (typ som tunnelbana) till Westfalenhalle, fast själva stationen där campingen va hette Reymydamm eller nåt i den stilen, (kommer inte ihåg om jag ska vara helt ärlig. Det var ju trots allt 2 år sen, haha..) Vi åkte några stationer och efter ett tag sa tysken som vi hittade "här är det". Och jag blev så lycklig i hela kroppen! Och när vi kollade ut fanns det knappt några tält, så vi skyndade oss som fan upp till Vanessa som delade ut nummer och jag fick nummer 233 och Rebecka nummer 234. Vi satte upp tältet, gick och handlade och åt middag! Sen var det god natt för min och Rebeckas del.

11 juni. Vi åkte in till stan för att kolla lite i affärer och jag fick äta på mitt efterlängtade McDonalds som jag tjatat om redan påvägen ut till skavsta. Jag hittade ett linne på typ tyskland bästa affär. På kvällen iallafall var vi ute lite längre än dagen innan och vi träffade några snälla tyska killar som vi var med ifrån typ 22 till 3 på natten. Två av dom var jätte elaka för att vi tyckte om Tokio Hotel och antagligen tyckte dom att vi var sjuka i huvudet för att vi åkte till tyskland för att kolla på dom, haha, jävla töntar! Men dom andra två, Leif och Jasper, var så jävla snälla och tog hand om oss hela tiden för att ingenting skulle hända oss. Vi träffade deras kompisar och mitt ifrån ingenstanns så står jag (& Rebecka?) i mitten av en ring med fulla tyska ungdommar som vill att jag ska sjunga Durch den monsun, haha. Såklart gjorde jag det, och dom börjar sjunga med, hahahaha, fyfan.. Det låter inte alls roligt men om ni hade varit där och sett deras ansiktsuttryck hade ni också skrattat, tro mig! Ja, sen var det dags för de 4 killarna vi träffade att gå vidare, men Leif och Jasper hade lovat att följa oss tillbaka till campet och det gjorde dom också, så himla snällt! Sen blev det kramkalas och sen godnatt för oss. Kan ju lova att vi somnade direkt!

12 juni. (Idag var det ett år sen tokio hotel signeringen, tiden går så snabbt!) Idag var det även sagt att kön skulle flyttas upp ifrån campet där vi varit hela tiden, till den "riktiga" kön, vid arenan med stängsel. Men eftersom Tysklands matchen skulle visas på storbildsskärm på kvällen i Westfalenhalle så fick vi inte komma upp och störa de som skulle kolla på matchen. Därför fick vi sitta kvar, i all regn och våra nedtagna tält som vi skulle ta ner klockan 10 på morgonen för att Vanessa inte hade fått match infon innan. Därför blev också dagen väldigt lång, och inte så mycket att skriva om eftersom vi inte gjorde speciellt myckte förutom att sitta.. Det var sagt att man inte fick lämna kön den här dagen för då skulle nummren man fick när man kom strykas och då fick man gå längst bak. Man fick inte ha några tält vid arenan om vi skulle sova där, och det regnade och var kallt. det enda vi hade var två luftmadrasser, aluminiumfolie, och sovsäck. haha, fyfan. Men matchen gjorde att vi inte skulle få frysa ihjäl. Vanessa samlade ihop alla för info och sa att vi inte fick sova vid arenan, och vi svenskar fick åka tillbaka tillbaka till våra hotell och sova där. MEN, eftersom vi inte kunde delas in i grupper för att komma upp på smidigaste sätt till arenen den dagen va vi tvugna att komma dit dagen efter klockan 4 på morgonen för att hinna med allting. Vi åkte tillbaka till hotellet och det var värsta befrielsen, alla svenskar var överlyckliga, förrutom dom som slängt sina tält och inte hade något hotell! Tyckte verkligen synd om dom. Hur som helst, vi gick ut och åt, riktig mat för en gång skull och inte mackor som vi levt på innan. Det blev en mexikans resturang med tacotallrik, Sen var det bara gå tillbaka och sova.


ny kategori: tidsinställda inlägg

2011-02-14 · 18:00:00



Ny premiär för yttligare en kategori!
Nämnligen tidsinställda inlägg. I den här kategorin kommer jag publicera allt möjligt. Det kan handla om vad jag ska göra på dagen, gamla inlägg, erbjudanden, tävlingar, tips & trix osv.

Enjoy! (Även denna är tidsintälld såklart, haha)


Tokio Hotel signering 11-12 juni 2007 @ Bengans skivbutik.

2011-02-14 · 17:17:55

Någon ville att jag skulle skriva ner alla gånger jag träffat/sett Tokio Hotel.

Det hela började den 11 juni, när jag & min vän Bella åkte in till Bengans skivbutik, runt 12 tiden mitt på dagen. Det var jättevarmt och skönt, och vi hade tagit med oss filtar, kudde, paraply (för solen & även om det skulle börja regna), smink, pengar osvosv. När vi kom fram, var det två stycken som redan satt där (det visade sig sen att dom hette Veronica (nr ett) och Emelie (nr 2)). Vi frågade om det var här man skulle sätta sig ifall man skulle köa till signeringen och dom svarade ja.

Jag fick nummer tre i kön, och Bella fick nummer fyra. Efter några minuter kommer två till springandes och sedan fylldes det bara på. Jag tror att det var ca 20 st som sov över där och sen kom det massa under natten och dagen efter. Mitt på dagen, den 11 juni, kom Aftonbladet och interjuvade mig, Bella, Emelie och Veronica eftersom att vi var dom fyra första i kön (bild finns längre ned). Jag var så nervös hela tiden, och jag tänkte på vad jag skulle säga till TH, om jag skulle göra bort mig osv. Ja, dagen gick och vi träffade massa trevligt folk som var nyfikna på varför vi satt där und so weiter.

Lite senare på kvällen, kom två stycken killar, som jobbar på Bengans, förbi och hade med sig filtar och även hamburgare .. Som Universal Music hade skickat till oss!!! Alltså, Tokio Hotels skivbolag, gav oss hamburgare och filtar för att vi skulle sova över där eftersom att Bengans hade skickat bild & hade även filmat oss och skickat till dom för att de skulle se att det var fans som redan hade börjat köa .. Det blev sent & sen var det natt .. Och Rebecka kom vid två tiden mitt i natten. Jag och Rebecka sov under ett paraply.

Mitt på dagen, den 12 juni, kom TH's livvakter. Ni kankse har hört talas om Saki? Iallafall, jag började gråta direkt när jag såg honom eftersom att det kändes så himla verkligt då .. Det var liksom på riktigt, för jag tror att under hela tiden jag varit där .. Hade jag inte fattat vad jag satt och köade till. Men så stod dom där, mitt framför mig & allting släppte. Jag skulle verkligen få se Tokio Hotel på riktigt den dagen, och det som hade varit min dröm i då två år, att få prata med dom på nära håll .. Skulle gå i uppfyllelse.

Efter 34 timmars väntan kom Tokio Hotels bil inrullandes på drottninggatan. Det enda jag kunde se var Bills hår, och började gråta, igen, haha, kunde verkligen inte rå för det .. Jag var ju så himla nervös hela tiden och att se dom för första gången i verkligheten, kändes hur konstigt som helst. Sen dröjde det ca en halvtimme innan dom öppnade dörrarna till Bengans & vi kunde gå in. Det kändes som att benen skulle vika sig vilken sekund som helst när vi fick se dom gå in & sätta sig på sina platser. Dom kändes som dockor med batterier instoppade. Det var inte verkligt för fem öre. Jag hade ju bara sett dom på DVD, youtube, posters osv. Aldrig sett dom röra sig på riktigt, live. Dom var så himla vackra, allihopa.

När vi fick gå fram kändes benen som spagetti, händerna skakade så att jag knappt kunde fota. Men jag var så jävla pepp och så jävla lycklig. Georg satt först och när jag kom fram blinkade flirtigt han med ena ögat, hälsade & jag sa tack. Efter honom var Tom, jag hälsade, han hälsade tillbaka, log & jag gick vidare till Bill som hade världens största smile! Jag frågade om jag kunde få fota honom, och det kunde jag. Han log in i min kamera, sa thank you & jag sa tack tillbaka. Sen kom Gustav, och om jag ska vara ärlig har jag inte alls något minne av honom. Sen putade en vakt bort mig så att jag aldrig fick något bild på Gustav .. Jag sprang ut & jag har ALDRIG gråtit så mycket i hela mitt liv! Men äkta lycka var det iallafall.

Alla bilder är mina trots att taggen på bilderna är till pappasguldkort (som är min gamla blogg!)

Klicka för större bilder..


Följande bilder är på mig & Tokio Hotel som folk tagit :) Jag är tjejen i rosa linne och vita leggings.




Denna bilden var med i OKEJ & Det roliga är att man ser jag fotar Bill, haha. Så ser han ju ut på min bild! ;)

Byt sida!

2011-02-14 · 16:40:59

Dagens skönhetstips är väldigt enkel och jag gjorde det själv imorse. Imorse när jag stylade mitt hår så la sig benan på motsatt sida än vad den egentligen brukar ligga på & fan vad snyggt det blev Kände mig som en helt ny människa!

Testa själva att byta! Lovar att man känner sig mycket fräschare.


ego

2011-02-14 · 15:38:47


hektisk dag!

2011-02-14 · 15:20:44

Shit vilken morgon. Fyfan! Jag vaknade klockan 8 och gick upp och tvättade håret och fixade mig och allt så jag skulle hinna till Slussen och möta tjejerna kl 10:50. Väl i Slussen så är Jennifer försenad för hon sitter fast på tåget pga Citybanan eller nåt och har suttit där as länge. Emelie svarade inte i telefonen och efter typ 20 desperata försök att få tag på henne så säger hon att hon är i gullmars, 30 minuter försenad. Vi möts upp i Slussen och ska ta tunnelbanan till Universitetet men då har de stängt av hela tunnelbanelinjerna ifrån slussen och fram till stan.. Så vi satt fast i typ 10 minuter och eftersom att Emelie inte skrivit ut sitt så var vi tvugna att åka till skolan först.. Väl där, funkar inte det heller eftersom att skolans datorer är keffa och bara har wordpad.

Klockan slår 12:00. Och då ska det vara inne! Jag står med mitt i väskan, och ändå har jag inte lämnat in det.. Pang så fick jag migrän, bara högg till och sen får jag springa till Jennifer som kommit fram till Universitetet för att ta en buss till Frescati Hage (som våran skola heter nu, de håller på och flyttar). Vi är framme 12:24 och då har våran lärare precis gått. Som tur är så fick vi lämna i hennes fack där! FYFAN. Migränen sitter fortfarande i och jag ska gå och lägga mig..

Glad alla 's dag på er.

Förstår inte grejen med min hand idag?!


Hej alla fina! Sitter och väntar på att ti...

2011-02-14 · 10:23:00

dsc02024 (MMS)

Hej alla fina! Sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan gå till bussen. Ska möta Emelie om 30 min i slussen, hihi. Måste kolla för sista gång om arbetet är med, så att jag inte glömmer det här. Det vore ju typiskt!! Idag blire solglasögon på :D fin väder, wiiiho, pusseli


första skriftliga examinationen färdig!

2011-02-13 · 22:11:27

Har målat naglarna nu och sitter och lyssnar på lite bra musik på Spotify. Laddar inför imorgon när jag ska lämna in mitt första arbete. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta! Haha, herregud. Är så himla nervig för att jag ska få betyget F eller Fx (ig). Vad gör jag då liksom? Då kommer det ju verkligen kännas som att jag inte är menad för det här.

Ska möta Emelie (& Jennifer?) i Slussen imorgon och så åker vi tillsammans till skolan och så. Efter blir det kanske en liten mysfika med tjejerna, på alla s dag och allt, för att lugna nerverna lite, haha.

Nu ska jag titta SL och sen blir det nog sängen för mig :). Pusssseeli

Mitt arbete i mindre format.. Ser ju ut som en bok!


Hårförlängningar

2011-02-13 · 16:02:25
Någon ville se hur jag färgar mina hårförlängningar så de ser så verkligt ut. så jag snodde helt enkelt hela inläget ifrån min gamla blogg, pappasguldkort, där jag beskrev hur jag gjorde senare gången jag färgade det.

1. Applicera i hårfärgen i håret. Ta en i taget och börja enda uppe vid clipsen. Låt verka så länge som det står på förpackningen.


2. När tiden är inne för utsköljningen så skölj ut ordentligt och noga.


3. Använd efterbehandlingen som man får med i förpackningen man köper. Låt verka ca 5-10 min. Skölj ut!


4. Handdukstorka håret lite så att det är lite fuktigt.


5. Sen är det dags för föningen. Borsta ut håret ordentligt och ha i värmeskyddspray. Föna sedan noga på låg värme.


(6. I mitt fal använder jag Loréal som värmeskydd..)


7. Voila! KLART .

Vitare tänder på direkten

2011-02-13 · 15:49:41



Vill du ha vitare tänder med märkbar skillnad? Ett enkelt och billigt tips är att skala en apelsin och ta skalet och gnugga den vita sidan emot tänderna. Ämnerna som finns i skalet rengör och bleker emaljen.

http://www.thedailygreen.com/cm/thedailygreen/images/oranges-vitamin-c-lg.jpg



Ny kategori: Tips

2011-02-13 · 15:30:00

Premiär för en ny kategori! I båda mina andra bloggar har jag ju skrivit om tips (skönhet, hälsa osv) ungefär varje dag & jag har länge tänkt att jag ska göra det här med. Nu kände jag iallafall att det är dags med tanke på att statistiken börjar gå upp idag.  Likaså kommer jag även att sammarbeta med ett nyöppnat smyckesföretag så se fram emot ett par roliga erbjudanden!


bilder ifrån igårkväll!

2011-02-13 · 15:14:10






all that i am

2011-02-13 · 15:01:15

Hej snyggisar!

Nu är vi hemma igen :). Sov nämnligen hemma hos Jonas igår eftersom att vi åt middag där. Det var en supermysig och väldigt lyckad kväll! Vi alla hade jättetrevligt och Jonas mamma hade lagar huuur god mat som helst. Vi pratade jättemycket minnen och det som kommer att ske snart. Kan tyvärr inte ta upp nåt då det är en hemlis, men så fort vi vet hur allt blir och vad vi vill så kommer ni självklart att få veta.

Idag vaknade vi som sagt upp hos Jonas och åt & fixade oss lite snabbt. Sen övningskörde Jonas hem till mig och så skrev jag ut mitt arbete! Wiiho. Äntligen färdig! Vill bara lämna in den nu och inte kolla mer på den, haha. Jag ska be till Gud att jag får godkänt!!

Ikväll blir det mys och solsidan :).
pusselipuss


i feel so lost

2011-02-12 · 14:56:38

Godmorgon eller nåt ;) har precis kommit ut ur duschen och ska börja fixa mig snart. Ikväll ska vi ju hem till Jonas på middag & där kommer även min mamma och pappa att vara :) mys! Mår lite illa nu, men jag hoppas att det går över senare.

Vet inte heller vad jag ska ha på mig .. Jonas tjatar och tvingar mig att ha mina nya jeans som jag köpte för nån  vecka sen (och aldrig har använt) och jag vill hellre ha leggings! Känns mer "fint". Jeans är vardag för mig!! Nu ska vi ju på middag. Och dessutom har jag inte (varm-)jacka här som passar till jeans. Meeen vi får väl se hur det blir.



Mobilbloggar kanske lite senare :).
PUSSSSSSSS


Ojdå!! Klockan tickade på och helt plötsli...

2011-02-12 · 02:56:12

dsc02017 (MMS)

Ojdå!! Klockan tickade på och helt plötsligt blev den 03:00. Hur gick det till? Nu är iallafall både den svarta och vita tvätten färdiga och upphängda på tork. Förhoppningsvis är de torkade imorgon när vi vaknar (och nerhårade eftersom Baloos favoritplats är på torkställningen, hahaha). Nej nu somnar jag snart och förlåt för mina idomin läppar på bilden, men har så sjukt torra läppar nu och såklart glömde jag mitt mirakel läppsyl hemma hos mamma och pappa (!) så jag fick köpa idomin. Jaja, sovgott fina ni :)


skrubba skrubba bort din sura min

2011-02-12 · 01:32:45

Fick värsta städmanin och har hållt på och städat i typ 1½ timme nu. Har tvättat svart och vit tvätt, startat diskmaskingen, skurat badbaret, handfatet och toaletten, rensat i kattlådan, torkat vardagsrummsbordet osv. Whats happening to me?

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig i våra Hästens sängar som kan åka upp och ner, lyxigt. Ska nog höja upp ryggen lite och titta på TV innan jag somnar ;) .. Imorgon blir det plugg på dagen och sen ska jag och Jonas hem till honom på middag där även min familj kommer vara, supermys! Första gången våra familjer äter middag tillsammans, bara de 4. Lite nervöst kanske, haha.

Btw så färgade jag håret idag, så nu är utväxten borta! Finally. Tror dock att jag kankse ska slänga i en till färg (köpte ju två) för jag vill få lite mer färg än det jag fick .. Men då får jag köpa yttligare en hårfärg för att färga löshåret, haha. Kanske inte är värt det!

Bild lånad ifrån google.


Harry, is that you?

2011-02-11 · 22:13:23

Solglasögon ifrån Lindex - 59,50 SEK. Ser ut som Harry Potter ..


internetshopping!

2011-02-11 · 22:10:14


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

2011-02-11 · 20:21:34

Topp - H&M
Mjukisbyxor - Team Sportia


tips på studentklänningar!

2011-02-11 · 19:41:39

Jag fick en anonym kommentar där nån ville att jag skulle lista upp några klänningar som man kan använda som studentklänning! Hittade två godingar under 500 lappen ifrån Nelly som jag lätt skulle kunna tänka mig att ha själv. Enjoy!

399kr  - Klicka HÄR för mer info / 499kr - Klicka HÄR för mer info


i had the time of my life

2011-02-11 · 18:04:27

Nu har jag drömt om den här examinationen typ 2 dagar i streck och förhoppningsvis har jag fått med allting nu. Har fan skrivit 9 sidor!!! Vill bara lämna in den och be till gud om ett godkänt, haha. Undra om man kan få godkänt bara att man har gjort den? I wish.

Nu måste jag fortsätta ta bort ord .. Sen får jag äntligen skriva ut den och pusta ut!!!! Längtar. Ska fira med chips, dipp, pizza och coca cola idag med min baby. Lycklig är det rätta ordet!

Kids, I do this for you.


SL i ett nötskal

2011-02-11 · 08:48:13

Effektiv snöröjning! Nåt för SL?


Jahapp! Så var det bara att boka av kiropraktorn idag eftersom att inga bussar går i hela Stockholm. Helt sjukt ju.. Snön kommer varje år så jag förstår inte varför Sverige aldrig är förberett. På hösten kommer det löv på spåren, på sommaren är det för varmt, på våren blir det för blött och på vintern kommer det för mycket snö. År ut och år in. När ska SL lära sig att Sverige aldrig kommer bli ett exotiskt land som bara har sol?

Såhär ser det ut på SL's hemsida just nu!


kryddor?

2011-02-10 · 19:27:39

Hahahahahaha, alltså Bill! Vad är det för nåt han har på huvudet? Kryddor? Elchockar? Hårspännen? Diadem? Snyggt var det inte iallafall. Diss på den! ;)

Georg i grönt var iallafall very hot.



keeeeeeep working

2011-02-10 · 13:50:10

Hej mina fina!

Förlåt för min dåliga uppdatering men igår hade jag faktiskt inte någon chans att ens hinna sätta mig vid datorn.. Jag åkte först till ungdomsmottagningen och fixade en grej, skönt! Sen åkte jag till Nacka Forum och köpte ett par solglasögon för 60kr, lätt värt det! Det var ju så fint väder igår och mina solglasögon ifrån förra året har gått sönder, så nu var det dags :). Efter det blev det att åka hem och ta det lungt för att senare gå till Ica Maxi och handla själv. Jonas har nämnligen gått och blivit magsjuk/matförgiftad och mådde inte alls bra på kvällen då han fick 40 graders feber, stackarn :(.

Idag blev det ingen skola för min del eftersom jag vaknade upp med världens huvudvärk när klockan ringde imorse.. Måste vart eftersom jag sov på soffan! Haha.. Nu sitter jag iallafall och pluggar lite och har lyckats få bort ca 100 ord ifrån min examination ;) wiiihoo! Nu behöver jag bara ta bort typ 50 till. As skönt! :) Och sen ska jag finslipa lite och på arbetet eftersom de ska vara inne på måndag. NERVÖS! Jag kommer vara så jäkla nöjd bara jag får godkännt, haha.

Jaja, back to work!


Kefalonia -10


fjällhunden Bill

2011-02-07 · 18:06:07

 


nacka forum!

2011-02-06 · 18:54:29

Hej skruttisar.

Har precis kommit hem ifrån Nacka Forum med Jonas :). Vi har varit där sen typ 14 idag, hihi. Jag var tvungen att köpa en speciell grej inför tisdag. Fy fan vad jag är nervös!!! Hoppas att allt går bra och att allt står rätt till, som vi vill. Jag köpte två tröjor ifrån Lindex! Kan ni fatta, Lindex?! Jag har fan aldrig shoppat på Lindex i hela mitt liv :o. Whats happening? Måste vara hormonerna..

Jaja, nuuu ska jag sätta mig och titta på Jonas när han kör MMA. PUSS!

Den här tröjan blev det ifrån Lindex + en topp, men hittade ingen bild på den!

Lindex Shop Online - Tröja



girly girl

2011-02-05 · 16:28:24

Med risk för att låta fangirlig, haha. Men faaaan jag jag älskar Tokio Hotel! Hade nästan glömt bort det. Meen med lite videos på youtube ifrån Comet, konserter, signeringar så känns det som första gången jag hörde de igen. Love!


Rysningar och tårar!


Hahahaha, Georg behöver ny hjälm!


-

2011-02-05 · 15:05:48

Hjälp. Jag är rädd och nervös.


Btw så vill jag vill på Coldplay på Ullevi den 28e juni. Vem är på?

Coldplay - Lost!

nana, what you say?

2011-02-05 · 14:21:42

TJOHO!

Idag har jag bestämt att jag inte ska plugga. Ska inte ens titta i böckerna :D. Bara för att man går på universitetet betyder ju inte det att man inte kan ha lite ledig tid.

Så nu tänkte jag ladda upp bilder ifrån igårkväll! Vi hade supermysigt med Sofia och Kim och åt hamburgare och pommes, mummaa. Det var fan skitgott! Var as länge sen jag år hamburgare. Sen satt vi och spelade lite buzz, singstar och tillsist blev det monopol :). Lyckad kväll helt enkelt!






outfit

2011-02-04 · 18:43:47

Såhär blev kvällens outfit!



Hahaha, tyckte benen på första bilden såg så tjocka ut så var tvungen att sära på dom och visa att jag faktiskt inte är fet!

Facelook


grenade

2011-02-04 · 17:55:11

HEEEJ!

Håller på att fixa mig lite eftersom att Sofia och Kim kommer om typ 1 timme. Vi ska äta middag ihop och så, supermys! Idag har jag bara legat och latat mig, pluggat och tittat lite på tv. Har även mejlat tre kiropraktorer (heter det så? haha) eftersom att jag fortfarande har ont i min rygg. Kosta vad det kosta nu för nu vill jag fan bärja gå normalt igen. Pallar inte halta mig fram så alla glor och tänker typ "vad håller hon på med?!?" piiiinsamt.

Ja. Vet inte vad jag ska skriva mer! Haha. Jag är patysugen. PUSS.

Bruno Mars - Grenade


tänk om alla hade en vän som dig ♥

2011-02-04 · 17:49:06
Bild ifrån London 2010.


HAHAHA, alltså typiskt Bill

2011-02-03 · 23:44:24

kommer.inte.på.en.rubrik.se

2011-02-03 · 23:33:37

PUUUUUUUUH. Nu ger jag upp pluggningen för idag! Jag är helt slut och ser typ dubbelt, men jag är nöjd - I think. Ska lägga mig i sängen med min baby nu och ta en lång jävla sovmorgon, hahah. För det är jag tametusan värd! Imorgon kommer Kim och Sofia hem till oss på middag så idag var vi och handlade mat :), imorgon blire systemet och om jag hinner ska jag lämna tillbaka lite grejer ifrån Gina tricot som jag köpte igår.

Idag hade vi föreläsning i skolan. Mötte upp Madde och Jennifer vid tuben och så gick vi tillsammans till salen! Trodde att det skulle bli en bra föreläsning men hela dagen kändes typ bortkastad. Föreläsaren skule prata i 2 timmar, men eftersom att hon var sjuk så avbröt hon typ efter 1 timme och stressläste under hela föreläsningen.. Så man hann inte ens med och anteckna. Jag saknade min dator som fan då eftersom att jag fick skrivkramp :( haha. Hoppas att den kommer snart! Imorgon är jag iallafall ledig, wiiihoo!

Jaja, nu ska jag gosa med min finis. Pusssssssss!

Såg att Anna hade lagt upp en söt bild på oss på hennes blogg, så jag härmar henne, haha. Miss you my love.
 


aj, aj, aj

2011-02-03 · 11:08:52

Godmorgon på er :).

Har precis fixat mig lite och ska snart gå ner till bussen för att åka till skolan på en föreläsning. Hoppas att man får ut någonting av den.. Efter den ska vi sitta kvar lite i gruppen och skriva klart en uppgift. Har fortfarande skitont i min rygg och ner i benet, så jag funderat på att ringa vårdcentralen, har ju haft ont i 2 veckor idag, uscha. Ramlade till lite här hemma nyss och nu värker det som bara den.. fyfan.

En liten roligare grej är ju att jag och Rebecka har bokat flygbiljetterna nu till Tyskland! Woho. Så nu är allting bokat och klart, wiiihoo. Längtar som fan.

Vi hörs sen, pussss


HAHAHAHAHAHHA!

2011-02-02 · 21:04:33

babies


babies



bildregn, gillart

2011-02-02 · 20:31:01

Sådär då. Då lämnar jag plugget för idag! Nu är jag nästan helt klar med första delen.. Nu återstår bara 4-5 grejer, haha. Fyfan. Blir så jäkla stressad över att det ska vara inne om typ 2 veckor. USCH USCH USCH.

Tänkte ladda upp lite bilder iallafall ifrån helgen :). Var ju hemma hos mamma och pappa igår så jag fick tag på kamerasladden. Njut av lite bildregn, hihi.

PUSS

All shopping.


Baloo och Tiger som älskar påsar var såklart intresserade, haha.


Makeup!


T-shirt ifrån Zara.


Tröja ifrån Zara.


Väska ifrån Åhléns.


Skinnjacka ifrån Bikbok. (Den ser skitful ut på bilden!!)


Baloo, Tiger och Jonas!


Egooo.



flashbacks

2011-02-01 · 20:06:46

Tjena mittbena!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu och har precis ätit lite tacos. Asså jag tror fan inte att det finns något godare än det, haha, mummaaa. Internet är skitsegt så jag orkar typ inte skriva så mycket, hihi. + att vi ska mysa framför TVn hela familjen med lite chips och choklad som jag köpte på pressbyrån på vägen hit :D.

Ska även beställa lite kläder ifrån Gina tricot tror jag.. Men kanske gör det imorgon?! haha. Jag har så svårt att bestämma mig + är för lat för att skicka tillbaka. Aja, vi hörs sen.

Eftersom att jag sitter på mammas data här så hitta jag en massa bilder ifrån skoltiden! Åh vad jag älskar gamla bilder. Btw, Bella. Jag har en massa videos på oss som jag måste skicka till dig :D hahaha.

Här var en princesstårta jag gjort tydligen.


Jag och Bella var i farten ;)


Skrev ett brev till bästa Rebecka!


När ingen såg brukade jag och Bella göra såhär ;) hahaha.


tänk om man kunde va lika smart som einstein

2011-02-01 · 14:22:51

Nu är jag äntligen klar med uppgiften jag fick ifrån min seminarielärare. Ska snart åka in till stan och möta upp Jonas, sen blir det att åka he moch sova där! Imorgon ska jag och min grupp nämnligen till mammas jobb (och mitt förra jobb dårå) och interjuva en på mammas avdelning. Vi har kommit på en massa frågor som vi ska ställa om verksamheten och så.. Och eftersom att det är närmre till jobbet hemifrån mig, än här ute i Nacka, så sover jag hemma inatt :). Vi ska äta tacos! Tjoho, my favourite.

Sitter och tittar lite på Nelly och H&M. Är i behov av att ha en tröja, t-shirts och lite mer.. Men efter helgens storshoppande så har jag faktiskt egentligen inte råd, haha. Får väl se vad det blir och om jag hittar någon tröja jag verkligen fastnar för, kan jag säkert inte låta bli att köpa den :).

Längtar till fredag!
Pusssssssssen


1 februari

2011-02-01 · 12:14:46

Jahapp, så var det februari helt plötsligt. Tycker månaderna bara rusar iväg, helt sjukt. Har suttit och pluggat på en uppgift jag fick eftersom jag inte gick på första seminariet.. Är fortfarande inte klar, men ska börja fixa mig lite och så.

Skulle ha träffat Rebecka idag egentligen, men hon mådde inge bra så då skulle jag in till stan med Madde istället och fika eller nåt! :) men nu har hon fårr migrän, stackarn, så det gick inte heller. Inte nog med det har jag också migrän nu, det var ju typiskt. Kommer alltid så jäkla olägligt!! Fyfan. I hate it. Jaja, vi hörs seen, har inte så mycket mer att skriva, haha. Puusss