Mobilblogg: Bubbelbad

2011-01-31 · 19:38:00

Mys! Men jag skulle aldrig sagt att jag mådde bättre.. För nu mår jag skitilla igen :( uscha


mini spa! ♥

2011-01-31 · 18:53:49

jag ska snart hoppa i bubbelbadet innan Familjen Annorlunda börjar. ska nog ha ansiktsmask och hårinpackning :) sen ska jag måla naglarna, noppa ögonbrynen osv. ett litet mini-spa helt enkelt :D. Blir supermysigt!

imorgon ska jag fortsätta att skriva på min examination + en uppgift jag fick eftersom jag inte var på det första seminariet, och efter det blir det kanske stan. nån som vill följa meed?

pusseelipussen


you've been dead before

2011-01-31 · 18:30:41

heeej!

jag mår mycket bättre nu :). åkte till skolan på eftermiddagen och det var fan tur, haha. fick en massa råd om hur man skulle skriva sin examinations uppgift. först trodde jag att hela min grej var helt jävla fel, men som tur var hade jag gjort rätt :D. eller ja, det vet jag ju inte riktigt förns jag lämnat in den. är skiträdd för att få IG, uschaa.

nu har jag och Jonas precis ätit middag och han ligger i badet.. jag är så mätt att jag mår illaa, haha. men om typ 1½ timme börjar Familjen Annorlunda och direkt efter det är det Spårlöst. och imorgon är jag ledig, kan det bli bättre? haha.

btw, måste säga att Madde är världens ängel! tack


fan också.

2011-01-31 · 08:00:46

vaaaa fan! jag kan ju inte gå och bli sjuk på en måndag när jag har seminarum hela dagen. så jäkla otajmat! :( usch usch usch. mår skit illa och höll på att svimma imorse efter att jag hade fixat mig.. så nu sitter jag här och försöker leta upp hur man sjukanmäler sig! :o någon som går på Stockholm Universitet som vet?

ska försöka sova lite och hoppas på att det går över :). pusss


våran bebis

2011-01-29 · 23:30:51

hahahahahahhaha, fyfan vilket fult barn vi skulle få ;) iallafall med de bilderna! stackars barn. 

babies


mobilblogg: heldag i Nacka Forum

2011-01-29 · 22:11:10

tjo på er! :) jag ligger i soffan och tittar på tv efter en hel dag i Nacka Forum tillsammans med bästa Jossan, Jonas och Leo. Har hittat en massa fynd, bland annat tröjan jag har på mig! fin vaaaa? bara 59 kr på Zara ;) me like. sen har jag köpt en väska en åhléns, skinnjacka som ser EXAKT ut som den ifrån H&M, fast den kom ifrån bikbok, leggings ifrån bikbok, foundation ifrån make up store, puder ifrån max factor, brunpuder ifrån isadora, en söt topp ifrån zara! hmm, jag tror det var allt.. nu ska jag spela sing star! vad har ni gjort idag då? pusssss


baloo, sötis!

2011-01-28 · 18:27:55

gick in på min första blogg och hittade bilder ifrån 2008 på finaste Baloo när han bara var en liten, liten kattunge. gosis!


jag & baby i kefalonia 2010

2011-01-28 · 17:51:58


it's just the way it goes

2011-01-28 · 17:19:04

hej finisarna!

jag har alldeles precis blivit klar med plugget för idag. så jävla sköönt! har suttit i typ 5 timmar och skrivit och läst en massa! nu sitter jag och firar att jag är färdig med en bit snickers och te :). mums. snart kommer baby hem också och då ska vi ner och storhandla. allt är typ slut här hemma, haha.

imorgon ska jag till Nacka forum och förhoppningsvis vill Madde följa med, hoppas det ;) jag hittar ju inte i Nacka forum, så då är det skönt att ha någon med sig, haha. då har jag planerat att köpa:

- foundation.
- puder.
- rouge.
- mascara.
- väska.
- hårfärg.
- och kanske även lite snygga kläder om jag hittar några.

nu ska jag fortsätta sjunga till Jay Smith's Dreaming People som jag lyssnar på på Spotify, så ska jag ge kattisarna middag. btw, jag har superbraiga kameran med mig nu också så jag lovar lite bildeeeer :D

KÜSS


do you need yo go?

2011-01-26 · 21:42:36
idag har jag varit hemma hos älskade farmor och farfar. Mattias skulle dit för att han ville ha hjälp med matten han håller på med i skolan just nu. farfar är ju gammal mattelärare ;) haha. as bra! vi fick lunch och så fikade vi. superhärligt :D blev ingen stan med Rebecka idag tyvärr, men antagligen i helgen. wooooohoo!

fick mig en glad överraskning när jag gick in och tittade hur mycket pengar jag hade på kontot! det visade 13.000. wow liksom!??!?! så mycket har jag inte fått i lön i hela mitt liv.. 12.000 ifrån csn och 1300 ifrån jobbet. plus att mamma & pappa är skyldiga mig 600, Hanna är skyldig mig 700 och Rebecka är skyldig mig ca 800. helt okej liksom ;) därför tänkte jag ta mig en tripp till Nacka Forum i helgen eftersom att jag och Jonas ändå bor i Nacka från och med imorgon. lägenheten vi bor i ligger precis där och det tar typ 10 minuter att gå eftersom det är uppförsbacke, haha.. jag tror till och med att man kan se Nacka Forum ifrån fönstret ;)

jaja, nu ska jag sova snart! imorgon blir det skola mellan 10-13. + lite grupparbete efter.. så jag har räknat med att vi är klara kl 16 ungefär. hoppas dock att det blir tidigare!

puuuuuuusssssss.
mamma & pappa, ni är bäst. jag älskar er!


tigerbalsam is the shit?!

2011-01-26 · 00:13:31

nu är tigerbalsamet på, alvedon och migrän tabletter är precis nedsvalda. förhoppningsvis går min ryggvärk över tills imorgon! låt det ske ett mirakel :D godnatt pussss


kommer-inte-på-någon-rubrik.com

2011-01-25 · 21:15:02
hej på er mina fina gullegosar.

jag är på suuuuuuuperbra humör just nu för mina fina vän Hanna och jag tänkte byta skinnjackor. hon vill ha min, och jag vill ha hennes. så jävla skönt att veta vart man har den också :). för säljer man den kan man ju aldrig få tillbaka den. ska skicka min på posten imorgon :D.

min till vänster och Hannas till höger!
http://files.hm.com/media/products/899/DXL895_77841_09090_99_9999.jpghttp://stinabirath.blogg.se/images/2010/1_32051286_78319770.jpg

var ju som sagt i stan idag med Rebecka. supermysigt som vanligt! vi satt och lunchade på John chris och tog våran standard meal där, haha. "Bakad potatis med skagenröra och en extra avokado". Vi planerade Tysklandsresan, pratade ikapp oss lite där vi senast slutade osv. meeeen imorgon ses vi igen :D så jävla kul!

nu ska jag hoppa i badet. har ställt in mobilblogg-funktionen nu också.. så nu bör det funka! ni lär väl märka under kvällen om det kommer upp nåt ;).

puuuuuuuuuss

barbra streisand

2011-01-25 · 12:26:39
shulululu.

jag har precis fixat mig klart, jag vet, jag är seeeg! men ska snart röra mig in emot stan och luncha med min fina Rebecka. funderar på att köpa hårfärg också. min hårfärg är så jävla tråkig just nu.. vill ha tillbaka den hårfärgen jag hade på julafton och nyår! nu har jag ju fått en ful utväxt också, uscha :(.

jag och lillebror på julafton


sälj den till mig vettja

2011-01-24 · 23:50:35
Milly sover.. det borde jag också göra!

men hörrni, vet nån vart man kan få tag på den fina skinnjackan ifrån H&M eller? vet att det är en gammal modell osv, men den är ju snyggast evuuuuuur. någon som är snäll och säljer den till mig eller? va, va? (HANNA?!?!??!?!)

http://i44.tinypic.com/2h4mftj.jpg


Dag 09 – Min tro

2011-01-24 · 23:40:59
tänkte att jag kanske skulle ta tag i den här roliga listan igen! haha. var ju meningen att jag skulle göra klart den innan december var slut. meeen, så blev det icke! haha.

ja. vad ska jag säga om min tro? jag tror väl egentligen inte på någonting. eller jo, kärlek vid första ögonkastet, karma och ödet tror jag på. men ingen speciell Gud. ibland och ibland inte! jag skulle iallafall inte kunna säga att jag är starkt troende.

en gång när jag var liten och spelade innebandy så vi till final - då bad jag till Gud att vi skulle vinna. och det gjorde vi. vet inte om det var ödet eller om det var Gud som fixade det. who knows? ingen kommer någonsin att veta. däremot tycker jag inte att det är fel att tro på någonting. en Gud, eller nåt liknande. jag tycker det är lite ballt att man kan lita och tro på någon helig person man inte ens har träffat :).

är jag knäpp om jag säger att Gud är ungefär som jultomten? skillnaden är bara att jultomten bara kommer gång per år medans Gud alltid finns där. jultomten skriver man en lista till, Gud ber man till. man ber ju om saker till båda liksom. saker man vill ha. hahaha nej shit glöm det. jag är trött.

vad tycker ni?

http://www.tomhonig.se/cutenews/data/upimages/gud.jpg

todays look

2011-01-24 · 23:17:42


i will go through all this pain

2011-01-24 · 23:15:28
hej snuttisar.

jag är typ illamående för att jag har ätit så mycket gurka, dipp och blomkål (stavas det blomkÅl eller blomkOl? hahahaha). måste sluta med sånt! skrev jag inte nyss att jag skulle byta livsstil? hahaha, jag är så jäkla dålig. imorgon skulle jag egentligen ha tränat med Rebecka.. men eftersom att min rygg gör så jävla ont så blir det tyvärr inte så :(. deeet suger! och snart går det där tråningskortet ut cokså. jag vill inte direkt ha hunnit träna en enda gång för 500 spänn. ganska ovärt. gud, jag har sån otur nu. lite flyt nu tack!

blev inte mycket till plugg heller. jag suger helt enkelt :)))). nejråå, läste iallafall igenom några sidor och strök under mer i böckerna.. förhoppningsvis hjälper det mig lite på traven.

nu ska jag käka värk och migrän tabletter. seeee ya, puss och kram skumbanan.

allt gott jag åt förut, höhöhöhö. fan vad dålig jag är.

nana, what's my name?

2011-01-24 · 18:43:13
hungrig, hungrig, hungrig! men nu står den hemgjorda lasangen i ugnen. mikron funkar inte så jag får använda ugnen här. har precis varit och handlat iallafall - det är dyrt att inte bo hemma. det är allt jag kan säga. haha! badet hjälpte inte heller.. men tydligen så ska man vara uppe och röra sig mycket, annars kan det bli värre om några månader var det någon som sa.

imorgon är jag som sagt ledig så ikväll ska jag nog titta på Annorlunda familj och Spårlöst på 4an. innan dess ska jag försöka börja lite med examinationen. hm, vi får väl se hur det går.. haha.

pussshej, hörs sen.

jag och min fina vän Anna.


det är okej att spåra ur

2011-01-24 · 17:15:14
tycker att min blogg har blivit så otroligt tråkig med allt klagade hit och dit. så nu till nåt roligare.
JAG ÄR LEDIG IMORGON, ONSDAG OCH FREDAG! WOHO! Parteeey.

http://djtobbs.blogg.se/images/2010/fest_75044656.jpg

vanlig ryggvärk eller diskbråck?

2011-01-24 · 17:03:42
hej alla mina finisar!

nu är jag hemma ifrån skolan :) blev inget stan med Jossan idag tyvärr. det var en häst som hade tagit sönder ett staket så hon behövde hjälpa till med det + att jag har så ont i min rygg så jag håller på att avlida. funderar på att ringa vårdcentralen för att se vad de säger! läste lite igår om att det kunde vara diskbråck?! saaay what liksom? varför utsätts jag för allt det här? njurbäckeninflammtion, diskbråck. och jag är bara 20 år. kanske ska byta levnadssätt? ;) haha.

i skolan diskuterade vi lite om olika frågor som vi hade läst i boken. det var jätteintressant och roligt :). nu ska jag lägga mig i badet och hålla tummarna för att min ryggvärk går över. förhoppningsvis orkar jag gå och handla sen.

pusssss

jag vaknar klockan 5

2011-01-24 · 11:30:43
så sitter man här igen ;) jag ska alldeles strax packa ihop mina grejer och röra mig mot skolan. mitt schema för dagen ser ungefär ut såhär:

- seminarium 13-16.
- in till stan och träffa Jossan. äntligen!


seeen vet jag faktiskt inte! vad ska ni göra idag? jag-har-inget-att-skriva-nu. tråkigtinlägg.com. puss!

någon som vet vart jag kan få tag på denna?

2011-01-23 · 23:55:30
Tiger of Sweden.

IMG_2087 IMG_2091

IMG_2092

bilder lånade av Rövarmamman.


lösenord

2011-01-23 · 22:04:50
nej, jag vill nog sätta lösen på den här bloggen ändå. vill ni ha lösenordet får ni helt enkelt fråga på SMS eller facebook.

tänkte köra utan lösenord, men för tillfället är jag inte på humör på att alla kan läsa exakt vad jag skriver och hur jag känner. det händer så mycket i mitt liv just nu och jag vill inte att vissa, sjuka människor ska se allt. sååå, nu vet ni!

cuz you're amazing

2011-01-23 · 21:47:23
nu har Jonas precis åkt hem :( han började så tidigt imorgon och fick skjuts om han sov hemma.. så det kändes onödigt att han var kvar här då. men tråkigt för mig! jaja. vi har tittat på Band of brothers, bättre film/serie får man leta efter.

jag är skitstressad. veckorna rusar iväg och det känns som att våran första inlämnning ska vara inlämnad NÄR SOM HELST. även fast det ska vara inne den 14/2. shit. jag måste fan sätta igång!!! jag får inte lata mig såhär. imorgon är det andra seminariet också!

& jag vet att min blogg är tråkig just nu när det inte är några bilder med.. men det är bara för att jag inte har någon kamera sladd här hos mormor! :( förlåt.

-

2011-01-23 · 10:59:59
man kan ju inte lita på nån.

märks det att jag har tråkigt?

2011-01-23 · 01:10:06
SENASTE:
1. Dryck: vatten
2. Telefonsamtalet: Jonas
3. SMS: mamma
4. Sång du lyssnade på: TH - pain of love
5. Gången du grät: idag (eller okej, igår eftersom klockan är över 00:00)

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: ja
7. Har någon varit otrogen mot dig: kanske
8. Varit kär: ja
9. Förlorat någon speciell person: japp
10. Varit deprimerad: njaaa, inte direkt
11. Varit så trött att du somnat sittandes: kanske när jag va liten :)

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: japp!
16. Fått ditt hjärta krossat: nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: ja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: inte än så länge
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: japp, höhöhö. hämden är ljuuv
21. Kysst en kompis: kompis-puss? :)

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: kanske hälften :D
23. Hur många barn vill du ha: en eller två!
24. Har du några husdjur: neej, tyvärr
25. Vill du ändra ditt namn: egentligen inte. men det skulle va roligt med ett längre namn.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: fick en fin överraskningsfest + åt mysig middag med familjen.
27. Vilken tid vaknade du idag: 11 typ.
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: kollade på tv med Jonas :).
29. Någonting som du längtar till: 26-29 maj
30. Senaste gången du träffade din pappa: idag (eller ja okej, igår!)
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: hmm, nej inget just nu :)
32. Vad lyssnar du på just nu: radion.
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: japp! jag har till & med varit "tillsammans" med en Jens i typ mellanstadiet.
34. Vad gör dig irriterad just nu: att jag måste springa och kissa.

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Ida.
37. Singel/upptagen: upptagen.
38. Stjärntecken: jungfruuuu.
39. Kille eller tjej: tjej.
40. Grundskola: Bandhagen & Sturebyskolan.
41. Gymnasie: Enskede gårds gymnasium.
42. Högskola: Stockholms Universitet.
43. Hårfärg: brunt.
44. Långt eller kort: mellan, tyvärr :(.
45. Längd: 168 enligt passet.
46. Vad gillar du gällande dig själv: mina fingrar/händer.
47. Piercings: ögonen jaao.
48. Tattoos: nej, inte än.
49. Höger eller vänster: högerhänt.

DIN FÖRSTA:
51. Operation: har aldrig opererat mig, (peppar peppar..).
52. Piercing: i öroren när jag va typ 11-12 (?)
53. Tatueringen: -
54. Bästa vän: Anneli.
55. Sporten du spelade: innebandy.
56. Husdjur: fiskarna Filippa och Kalle.
57. Vaccination du minns: stelkrampssprutan? H-E-M-S-K.
58. Konsert: p!nk med Elin.
59. Förälskelse: han hette Sebbe.
60. Alkohol du drack: vodka? haha

JUST NU:
61. Äter du: nothing.
62. Dricker du: vatten.
63. Är du på väg att: tvätta bort sminket för att sova.
64. Lyssnar du på: radion.
65. Väntar du på: att jag ska resa mig ifrån sängen.

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: JA. absolut!
67. Vill du gifta dig: yes please.
68. Karriär i åtanke: förskollärare.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: både och.
70. Kramar eller pussar: båda igen, helst samtidigt.
71. Kortare eller längre: längre.
72. Yngre eller äldre: samma ålder eller äldre.
73. Romantisk eller spontan: both.
74. Snygg mage eller snygga armar: mage. eller va fan, båda!!!
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar isånnafall.
76. Känslig eller inte: lite blandat.
77. Ragg eller förhållande: förhållande såklart!
78. Bråkstake eller tveksam: mittemellan :).

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: nej.
80. Gjort något sjukt spontant: ja.
81. Tappat glasögon eller linser: nej, behöver inte sånt!
82. Haft sex på första dejten: nej.
83. Krossat någons hjärta: tydligen.
84. Har någon krossat ditt hjärta: oh yes.
85. Har du blivit arresterad: nej.
86. Dissat någon: haha ja.
87. Gråtit när någon dött: ingen nära mig har dött (peppar peppar..).
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej.

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: va? ja?
90. Mirakel: sometimes.
91. Kärlek vid första ögonkastet: yes i do.
92. Himlen: ja.
93. Tomten: neeeeej.
94. Att kyssas på första dejten: om det känns bra såå go for it!
95. Änglar: ja :).

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: ja, säkert när jag gick i 6års eller nåt ;).
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja! vill man så går det.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: min familj.
100. Att posta det här är din 100 sanning: ja.

i want to break free

2011-01-23 · 00:37:00
har en massaaa grejer som jag behöver shoppa när jag får min lön!

- boomerang jacka.
- flytande foundation ifrån FACE.
- puder ifrån FACE.
- någom snygg rouge.
- concealer ifrån Lancôme.
- träningskläder ifrån H&M

svart + vit tränings bh. 149kr/st.

svarta och/eller grå träningsbyxor. 149kr/st.

just you and me - we spread the seed

2011-01-22 · 21:45:55

fy fan vad jag saknar dig min underbara solstååååle. det är dags att ses snart va,va,va!


(gammal bild
)


there is no real love in you

2011-01-22 · 21:27:42
shit pommeees! NU är jag precis färdig med all bok läsning som vi ska använda på seminariet på måndag. vet inte riktigt om jag har blivit nåt klokare, men det återstår väl att se på måndag ;) lärt mig grejer har jag väl iallafall gjort under hela den här veckan & det är suuuuuperkul! är dock lite nojjig över inlämnningsuppgiften som ska vara färdig om typ 2 veckor. SHIT.

nu ska jag blanda dipp och sätta mig och titta på någon bra film, om det går någon, haha.. snart kommer Jonas hem också, myspys!

yes i will die for you

2011-01-21 · 09:07:21
godmorgon sockertoppar.

sovit gott? i have. känns liiiiiite bättre i ryggen än så länge. har ju inte varit uppe och vandrat speciellt mycket idag, så det kanske är det. igår kunde jag inte ens ta ett steg på kvällen. det bara låste sig! :o as läskigt. jag ska snart gå och göra frulle och ge Milly mat. Jonas gick till jobbet för typ en timme sen, gosisen, så jag är ensam här nu :( blää.

idag ska vi som sagt träffas i våra grupper och skriva en logg som ska vara inne på fredag. en av de som är med i våran grupp hade tydligen jobb varje fredag (?!!!) så idag ska vi iallafall till sandsborgs bibliotek där hon jobbar.. vi får väl se hur det går.

nu ska jag äta! pussssss

ischias nerv

2011-01-20 · 22:30:00
AAAAAAAAAAJ. jag har så jäkla ont i min ischias nerv på vänster sida. det bara värker upp i ryggen och ner i benen när jag går. usch, usch usch! inte nog med det har jag ont i halsen också :( men det MÅSTE MÅSTE MÅSTE gå bort tills imorgon när jag ska träna med Rebecka!!!!

idag har jag iallafall varit på föreläsning i skolan som sagt. det var intressant,  men jag blev så hungrig och trött på slutet + att stolarna var sjukt hårda så jag fick as ont i rumpan, hahaha. men 3 timmar gick fort och efter det gick jag till Jonas som var alldeles i närheten så åkte vi hem till hans syster och hennes man och åt middag och så :).

imorgon ska vi träffas i våra SA'n (student arbetslagen) och skriva en såkallad logg. hoppas att det går bra :)

olagligt

2011-01-20 · 09:46:50


it can only get better

2011-01-20 · 09:42:13
god morgon folket!

har precis ätit frukost och tvättat håret. ska snart börja fixa mig lite och välja kläder för dagen ;). fick ingen bra start på morgonen kan jag säga. bor ju i lägenhet nu och såklart ska hunden över skälla som fan och väcka alla grannar klockan 8 på morgonen. och jag sm börjar 12 liksom!! fyfan. det är helt enkelt inteeeeeee okej. efter att hunden hade slutat skälla så lyckades jag somna om efter typ 30 min, och nu sitter jag här.

imorgon ska jag på föreläsning i skolan! egentligen skulle jag ju ha med mig min laptop som jag fick av mamma coh pappa i julklapp på alla föreläsningar.. men den gick sönder efter 3 veckor, så jävla sjukt, så nu måste vi lämna in den. vilket också betyder att jag inte kommer få de förns om kanske 3 veckor eller så. lite segt, men jag har hellre en dator som funkar än en som hackar och är super seg.

nu ska jag föna mitt hår! puusss

examination och grejer

2011-01-19 · 21:23:10
är hemma hos mormor nu. eller typ mitt andra hem för några veckor. är ju kattvakt eftersom mormor är i Danmark. har precis målat naglarna och ska nog hoppa i badet! mår as illa, men jag hoppas att det går över. nu har jag iallfall fyllt i mina 5 önskemål på vart jag vill göra min praktik någonstans. valde Enskede/Årsta/Vantör som 1a och sen kom Älvsjö om jag inte kommer ihåg fel. hoooooppas att jag får någon bra där folk är trevliga :).

fick dessutom se examinations arbetet också. kändes som att jag kunde alla frågor (?!?!) dock jag kan jag ha fel.. haha. det svåra med det hela är ju att arbetet ska vara på minst 2300 ord. hur ska jag klara det? jag tänker mina svar i kort format, men jag får väl helt enkelt dra ut på meingarna, haha. det är ju som tur är många frågor iallafall :).

vad tycker ni btw om min nya design?!

imorgon är min planering såhär:

- vakna & äta frukost + ge Milly mat.
- hoppa in i duschen & fixa mig.
- åka till skolan på föreläsning.


SATS vs Friskis & svettis

2011-01-19 · 16:01:15
neeeheepp, som ni ser blev det inte mycket läsande. fastnade vid datorn istället för att göra om min design. vill ju inte direkt ha snöflingor nu när det snart är vår :). blev det fint tycker ni? hahah.  jag har ju heeeela dagen på mig att läsa boken, sådeså. + att jag börjar kl 12 imorgon. förhoppningsvis är föreläsningen bra.

blev stoppad av SATS idag på stan. de ville att jag skulle börja träna hos dom.. de var faktiskt ett superbra erbjudande där de bjöd på medlemsavgiften på 600kr och så fick man en sån där fin SATS väska. där var jag fast. haha! jag lyckades slingra mig ur trots att jag ville ha väskan. meeen, för att tänka lite förnuftigt och så, så har jag ju precis skaffat friskis och svettis kort - och jag kommer ju knappast gå och träna på olika ställen. men det är ju isånnafall för väskan dårå, haha. vi får se hur jag gör :)

http://idarn.blogg.se/images/2010/sats_105530560.jpg

every boy is a girl

2011-01-19 · 14:33:15
shuuulu!

har precis kommit hem ifrån andra dagen i skolan. eller rättare sagt - efter mitt första seminarum. det gick superbra och vi blev indelade i olika smågrupper. hamnade med 5 stycken som allihopa bodde i söderort, så det är as härligt. efter seminariet åkte jag med några till Universitet och lyssnade på en föreläsning om studieteknik. var först lite tveksam, men den var faktiskt ganska bra.. hoppas man får nytta av den ;) jag har blivit så jäkla bekväm nu när jag har jobbat i 1½år så jag har liksom inte plugg hjärnan kvar känns det som..

nu ska jag läsa de 30 sidorna som är kvar i den boken som ska vara färdigläst till imorgon.

"Så nära"

2011-01-18 · 18:13:15
Är det här ett skämt? Ska den gå på bio? Fattar noll.. Klicka HÄR för att titta på en liten snutt av filmen..

Bio ikväll

2011-01-14 · 21:10:48
Nu åker jag på bio! :). Vi ska se The town! Hoppas att den är bra, hihi.


Avskedsfika

2011-01-14 · 19:52:18

Jag och Milly ligger i sägen och gosar lite. Är så himla trött så ska försöka sova lite innan jag och Jonas ska på nattbio! Ska bli supermysigt. Var så himla länge sen jag var på bio :).


Idag var även min sista jobbdag. Börjar ju skolan på måndag.. SHIT. Så jag hade med mig en kladdkaka, daimtårta och bullar. + Grädde såklart. Jag tyckte det blev superlyckat! Och av mina fina kollegor fick jag ett superifnt halsband ifrån märket SNÖ. Jag hade verkligen inte förväntat mig någonting så jag blev nästan lite rörd när de kramade om mig och gav mig det fina kortet och halsbandet. Tack igen! Åh vad jag kommer sakna alla..

Ser ni Milly?


Svar på tal

2011-01-13 · 20:06:22
Fick en liten onödig kommentar om varför jag åker till Comet eftersom att TH inte ens kommer att vara där. Tänkte göra en liten svar på tal.. ;)

1. Det är inte bekräftat om de kommer eller ej.
2. Oavsett om de är där eller inte så kommer jag ha det så jävla roligt. Ända sen jag började lyssna på TH (år 2005) så har jag alltid velat åka till Comet. Jag vet inte varför, men bara just Comet. EMA tilltalar inte mig på samma sätt som Comet gör. Det är något speciellt med den galan.. Känns liksom som jag varit med ifrån början! Och nu ska jag äntligen få uppleva de med egna ögon. Kommer TH är det självklart bara ett plus i kanten, och det är självklart att jag blir glad om det kommer :). Men resan gör jag alltså inte bara just för deras del. Utan för att upptäcka staden också. Vi är där en hel weekend, så vi reser som sagt inte bara för galan.

(Oj, vad konstigt och sluddrigt det blev. Hahaha! Men jag är trött. Skyller på det.)
Vad jag menar med det här var alltså att jag inte bara åker till Comet/Oberhausen för att se TH.

Nu ska jag duschaa.

Slapp dag

2011-01-13 · 16:00:32
Heeej på er.

Jag har haft en jättebra dag idag. Börjar 7.30 på jobbet men jobbade bara till 11:00. Då åkte jag hem till mormor och matade Milly. Efter det ringde Jonas så jag åkte till hans mammas jobb och åt lunch där med honom! (hon är kock). AS GOD MAT!

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi ska börja baka. Jag har nämnligen min sista jobbdag imorgon så de ville fira av mig lite. Jag tänkte baka något lätt bara.. Så mamma ska hjälpa mig lite. Sen ska jag hem till mormor och sova där och gosa med Milly.

Imorgon är det fredag. Shit. 5 dagar kvar tills skolan börjar! Woooow. Tiden bara rusar iväg.

Bjuder på några bilder på Milly och mig ifrån igår!


Weeeeee lööööööööve it

2011-01-12 · 21:59:23


Hotell bokat!

2011-01-12 · 21:15:55
Nu är hotellet bokat. Äntligen! 900 kr var på ett 4 stjärnigt hotell i 3 nätter + frukost. Inte fy skam minsann ;) Tydligen ska det finnas öppen spis på rummet också (??!) Say what liksom? Vi vill gärna inte att brandlarmet ska gå igen, hahaha.

Nu återstår bara flyget! Men va faan. COMET COMET COMET! Here we come. Måste btw säga att jag har världens bästa föräldrar.

Foto av Mercure Hotel Am Centro Oberhausen, Oberhausen Foto av Mercure Hotel Am Centro Oberhausen, Oberhausen
Foto av Mercure Hotel Am Centro Oberhausen, Oberhausen Foto av Mercure Hotel Am Centro Oberhausen, Oberhausen

Jetz geht zum cometen.. COMET COMET COOMEEET!

2011-01-11 · 22:32:01
Ååååååh, herre min guuud! Ingen kan vara lyckligare än jag minsann. Rebecka smsade mig förut idag och skrev att det finns bara 46 biljetter kvar till Comet. Vi bokade såklart DIREKT.

Förhoppningsvis blir det bra platser! Men huvudsaken är att vi är där. Shit pommes frittes. Jag ska till Tyskland! JAG SKA TILL TYSKLAND!!!!! Förstår ni hur braaaa det är eller?!?!?!

WOOOOHOOO! :D
Nu ska jag gosa lite med Milly innan jag ska sova.

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/43828609/Viva+Comet+2010+16980_301307055899_30127391589.jpg


Tillägnat min kära kollega Cecilia

2011-01-11 · 20:47:00
Häääär Cecilia får du några låtar med Tokio Hotel! :) Jag vet att det blev ganska många och du behöver absolut inte lyssna på alla om du inte vill. Men nu har du några att välja mellan iallafall, haha. Det är bara att klicka på play.

Det finns självklart fler låtar om du vill höra mer! Haha. Men det var dom här jag tänkte att du kaaanske kunde tycka om.

KRAAAAM!

Den här låten heter Monsoon.

Låten heter 1000 oceans

Den här låten heter World Behind My Wall

Den här låten heter Phantomrider (Det är lite dålig kvalitet på den, men hittade ingen annan)

Den här låten heter Zoom Into Me (också lite dålig kvalitet i början!)

Den här heter Pain Of Love (Det är live så därför kan det låta lite grumligt! + att det är tyngre bas än i vanliga fall. Men jag hoppas du gillar det ändå :))


Ännu ett jobbigt val

2011-01-09 · 17:13:37
Imorgon ska jag köpa friskis och svettis kort! Otroligt skönt att äntligen komma igång med träningen som jag velat få igång i ca ett halvår. Har ju dock inte gått med migränen jag haft under en lång period.. Men nu hoppas jag att jag ska få en ny start efter de behandlingar jag har gått igenom.

Mitt mål med träningen är att få en mer sund kropp. Bort med fettet jag har på magen (valkar och kärlekshandtag osv) för att göra plats för lite magrutor och kondition, haha. Dessutom vill jag gå ner 5 kg! Men där är det lite knivigt..

Går jag ner 5 kg, försvinner de bröst jag har. Och går jag inte ner - har jag kvar magen istället.

Tjock vs. Bröst?!?!?!
Vet inte riktigt vad jag ska välja..



Åker till farmor & farfar nu!

2011-01-02 · 12:58:42


Bjuder på dom

2011-01-01 · 19:01:47




It's over.

2011-01-01 · 18:53:19
Jahapp, det var det. Nu är hela julen över. Och även hela 2010. Allting går så himla snabbt nu för tiden.. Jag hänger allvarligt talat inte med. Och om 17 dagar börjar jag på högskolan. Shit pommes frittes.

Nyårskvällen var iallafall grym. Jag hade riktigt roligt tillsammans med mina nära och kära. Saknade dock Rebecka. Men det är det som är så skönt med våran vänskap.. För oavsett om vi inte hörs på flera dagar eller ses på veckor så vet vi att vi alltid kommer vara där för varandra ändå. Det är det som kallas äkta vänskap! Love you for that.

Jag och Jonas hade trerättersmiddag här hos oss.

Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Fläskfilé med friterad potatis och en stor sallad.
Efterrätt: Marängswiss.

Min nyårs kyss gick ju såklart till Jonas! Vi som även firade 3 år tillsammans igår. Vill aldrig förlora dig, finaste.