Dermalogica UltraCalming Treatment Kit

2013-08-19 · 07:15:00
 

Dermalogicas skin kit (485 kr) innehåller praktiska resestorlekar och allt som behövs för att tillgodose hudens behov. Perfekt för den som vill pröva på deras produkter och kanske finna sina favoriter bland deras sortiment. Kitet som jag beställde innehåller följande,

En milt rengörande och svalkande gelkräm. Rengör skonsamt ansikte och ögon. Innehåller UltraCalming Complex som reducerar rodnad och inflammation. Gurkextrakt verkar svullnadsdämpande och pantenol binder fukt. Masseras på huden med torra eller fuktade händer. Kan sköljas av med vatten eller torkas av med Dermalogicas Sponge Cloth.
Pris: 389 kr / 220 ml (full size).
 
En lugnande fuktspray innehållande Dermalogicas UltraCalming Complex. Innehåller även aloe vera och lavendel som lugnar och återfuktar din hud. Sprayas på ansikte och hals efter rengöring. Kan även användas under dagen, ovanpå makeup om så önskas.
Pris: 399 kr / 177 ml (full size).


Räddaren i nöden när huden stramar och känns ansträngd. Denna djupverkande ansiktsmask verkar rodnadsdämpande och återställande. Hudens naturliga barriärfunktion stärks och förmågan att bevara fukt ökar. Innehåller Dermalogicas UltraCalming complex samt havremjöl som verkar klådstillande. Applicera ett jämnt lager på väl rengjord hud och låt verka i 10 min. Skölj sedan av. Om så önskas kan masken masseras in som en kräm och sitta kvar över natten. Kom bara ihåg att tvätta bort den morgonen efter.
Pris: 479 kr / 75 ml (full size).

Vattenfri mjukgörare som direkt smälter in i huden. Ger ett osynligt skydd mot yttre påfrestningar och reparerar hudens skyddsbarriär. Rodnad och hudirritation motverkas. Hudens förmåga att bevara fukt ökar. Appliceras morgon och/eller kväll på väl rengjord hud. Används med fördel efter UltraCalming Mist och UltraCalming Serum Concentrate.
Pris: 469 kr / 30 ml (full size).

Ett koncentrerat serum som stärker hudens egen skyddsbarriär och bygger upp dess motståndskraft mot yttre stress. Innehåller Dermalogicas UltraCalming Complex. Den förbättrar hudens tolerans och motverkar reaktioner så som klåda och rodnad. Den innehåller även vildportlak som hämmar inflammation, och hyaluronsyra som binder fukt. Appliceras på väl rengjord hud. Följ upp med Barrier Repair eller annan mjukgörare från Dermalogica.
Pris: 649 kr / 50 ml (full size). 
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Postat av: E l i n [E.S.S.] // 2013-08-19 · 11:11:59

Svar; Det låter ju superintressant söta du! :)
Men har du någon erfarenhet utav Sheer Cover om man lätt får blank T-zon?

Förresten så är det riktigt skoj att du är Sthlms största beauty-blogg då jag förmodligen flyttar dit ganska snart :)

Postat av: E l i n [E.S.S.] // 2013-08-19 · 11:18:40

Svar; Här hade vi visst svarat om varandra, haha :P
Men just det där med hållbarheten är superviktigt för mig. Har varken tid eller lust att springa och pudra mig var och varannan timme :)

Postat av: Alexandra // 2013-08-19 · 17:50:31

Reply: Jag tar jättegärna emot en rabbatkod! :)

Du har så himla fina bilder, vad för inställning fotar du i och hur redigerar du dom?
Kram

Postat av: Elin // 2013-08-20 · 12:32:31

Din blogg är superfin. Vad heter typsnittet du har i rubriken? :)

Svar: Hej, Tack snälla! :) Typsnittet heter Amatic SC. Kram
Idas beauty ~ mamma till filippa ♡


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback