Opi - The bond girls

2013-03-30 · 10:42:00
 
För att fira att Bond filmerna fyller 50 år i år, så släpper OPI i maj sin kollektion "The Bond girls". Varje nagellack har fått sin färg efter en legendarisk bondbrud, och är alla liquid sand lack (ni vet sånna som känns som liknar ett sandpapper när de har torkat?). Några utav mina favoriter från den här kollektionen är Jinx, Solitare och Pussy Galore. Såå fina! 
 
Rek pris: 150 kr.

Vad jag gjorde på hötorgskliniken

2013-03-30 · 03:03:00
 
Innan jag åkte till Ystad var jag hos fina Jessica på Hötorgskliniken och spraytanade mig. På bara 15 minuter fick hon min vita kropp att få en mer solkysst look. Jag tror faktiskt att jag aldrig känner mig lika fräsch som jag gör när jag är brun. Att spraytana sig är dessutom mycket skonsammare mot kroppen än att till exempel sola solarium!   
 
Vill ni testa tycker jag att ni ska spana in deras hemsida. De har nämligen en rad olika erbjudanden just nu, med bland annat rabatt på spraytaning. Passa på nu!
 

Ystad Saltsjöbad (del 2)

2013-03-29 · 08:01:00
 
..Efter en lång stund i bubbelpoolen blev vi så hungriga och som tur var serverades det Afternoon tea precis då. Vi gick först upp och bytte om för att sedan gå ner i den fina restaurangsdelen. Inredningen går i lantigt shabby chic, precis som jag gillar. Med goda scones och gott te i magen gick vi sedan upp på rummet och höll på att somna.. [fortsättning följer]. 

Une cosmetics natuliga nagellack

2013-03-28 · 19:05:46
 
Visste ni att UNE Cosmetics precis har släppt sin allra första nagellacks-kollektion? Det är sant! Nagellacken innehåller 85% natuligt ursprunga ingredienser. I ett pressutskick fick jag hem färgerna C01, som är ett ljus beiget nagellack, samt C25 som är ett denim inspirerat nagellack. Såå fina! Jag tänkte använda de här ett tag för att sedan recensera. ♥♥♥
 
Rek. pris: 119 kr

Hur väljer jag skönhetsprodukter?

2013-03-27 · 07:37:32

När jag läste Dilbas inlägg som handlade om att hon oftast fastnar för doften när hon väljer nya skönhetsprodukter, fick det mig att tänka på hur och vad jag tänker på när jag köper nya skönhetsprodukter.

 

Något utav det viktigaste för mig är faktiskt inte märket eller rykten, utan om produkten kan ge ett bra resultat. För mig handlar ett bra resultat inte bara om att det ska synas snabbt, utan även att långsiktiga resultat är viktigt. När jag står med en produkt i handen försöker jag alltid tänka på om jag tror att den gör det om står på beskrivningen. Att den doftar gott är för mig bara pluspoäng. 

 

Tänk till exempel ett schampo. Det viktigaste för mig är inte hur den doftar utan vad produkten i fråga ger för resultat efter exempelvis en månads användning. Du kommer väldigt sällan att se ett resultat efter endast en enda tvätt. Ibland kan jag även söka på produktens namn för att hitta en skriven recension. På så sätt kan man enkelt få en uppfattning utav produkten utan att ens ha använt den.

 

Så ett tips att tänka på nu när ni har valt en ny skönhetsprodukt (kanske ett schampo) – ge produkten tid. Ett bra resultat kommer sällan efter första användningen. ♥♥♥


Mysig helg på ystad saltsjöbad

2013-03-25 · 20:26:00
 
I helgen var jag som sagt nere i Ystad och deras mysiga Ystad Saltsjöbad. Vi bodde jättefint, med utsikt mot havet, i ett deluxerum. När vi hade checkat in och kommit in i rummet låg en jättefin välkomstpresent med chokladpraliner och några andra kakor, badrockar och söta tofflor på sängen. Vi bytte om nästan direkt för att gå ner till spa avdelningen och lägga oss i bubbelpoolen, och där låg vi ända fram tills det var dags för afternoon-tea.. [fortsättning följer]

I'll survive it all

2013-03-24 · 09:22:00


God morgon! Vi har precis vaknat och ska snart gå ner och äta en god och lång frukost. Solen skiner och om snön inte skulle legat på marken skulle man nästan kunnat tro att det är sommar. Så himla mysigt!

Idag är det som sagt dags för oss att testa på deras "The creek experience". Jag har fått tillåtelse att fotografera i de lokalerna så när jag kommer hem kommer jag berätta mer om den upplevelsen i ett annat inlägg. ♥♥

Trerätters på Ystad Saltsjöbad

2013-03-23 · 22:52:00


Vi har vi precis avnjutit en underbar trerätters middag med gott vin och drinkar. Idag när vi kom bytte vi om direkt för att sedan gå ner till spa delen. Vi njöt i bubbelpoolen och gick faktiskt ut i kylan för att bada i en pool utomhus! Riktigt häftig kombination bland kyla och värme.

Vårat rum är hur mysigt och fint som helst med havsutsikt. Imorgon är det dags för oss att testa på deras "The creek experience". Vi hörs efter det!


Mot Ystad

2013-03-23 · 07:30:00


Idag flyger jag och finaste Rebecka till Ystad Saltsjöbad för att ha en riktigt lyxig och mysig spa helg tillsammans. Väskan är packad och planet lyfter om några timmar. Måste börja fixa mig nu så att jag hinner! Jag uppdaterar er mer när vi har kommit ner och är framme. Puss! 

Nylansering - Brazil nut

2013-03-22 · 07:01:00
 
 
Idag kan jag med ett stort leende på läpparna berätta att The body shop sin serie Brazil nut som doftar kakor, mums! Alla produkterna i den nya och lyxigare serien innehåller den innehåller huvudingrediensen och den Community fair trade producerade paranötsoljan. Oljan är dessutom berikad med antioxidanter och har fuktighetsbevarande egenskaper. Serien släpps i maj och kommer att säljas året runt 
 
Shower Cream 80 kr/250 ml
Beautifying Oil 155 kr/100 ml
Cream Scrub 195 kr/200 ml
Hand Soap 35 kr
Body Butter 175 kr/200 ml
Body Mist 125 kr/100 ml
Eau de Toilette 145 kr/30 ml

Wrangler denim spa jeans

2013-03-19 · 07:08:00
 
Jag har fått möjligheten att prova den nya snackisen, spa jeansen! Det är supermodellen Lizzy Jagger som är ambassadör för de här jeansen, som finns i tre olika modeller - Molly, Courtney och Corynn. 
 
Wrangler Denim Spa jeans med tillhörande spray som lanseras nu i vår/sommar, innehåller tre verksamma ingredienser för att bland annat bekämpa celluiter, strama åt och återfukta huden. Formulan håller i fyra-sex tvättar och därefter fyller man på med en spray man kan köpa hos Wrangler. Jag tycker att det låter lite för bra för att vara sant.. Att ett par jeans ska kunna ta bort celliuter! Men det har inte varit alltid vi trott att jorden var rund, så jag ska ge de en chans. Jeansen är av mjukt stretchmaterial och sitter perfekt!

Batiste lanserar nytt torrschampo

2013-03-18 · 17:38:00
"Batiste är ett torrschampo som fräschar upp håret mellan tvättarna genom att absorbera fett, smuts och rester av gamla hårprodukter. Den fungerar perfekt som stylingprodukt och ger alla hårtyper mer volym, fyllighet och glans."
 
Nu i vår släpper Batiste nya torrschampon. Jag har testat Paisley som doftar en blandning utav äpple, grape och citrus och har inslag av jasmin, ros, äpple och hallon. Basnoterna stavas vanilj, karamell och mysk. En underbar kombination som dessutom håller i rätt länge.
 
Paisley fräschar upp och ger svallet en underbar doft utan att tömma flaskan på mycket, men lämnar dock ifrån sig en gråvit hinna på håret. Om håret dock är nytvättat är det perfekt att spraya på för att ge håret lite extra volym, men som torrshampo tycker jag tyvärr att den inte motsvarade mina förväntningar. För 79 kr är den ändå helt okej, men kankse för då istället till blonda hårvsall, och inte för brunetter som mig.
 
Betyg: /5
Pris: 79 kr/200 ml.
Köpa igen? Nej.
Var? Kicks eller Åhléns etc.
 
 

You can be bodylicious

2013-03-13 · 06:44:25


När jag visade upp goodiebagen igår så glömde jag ju att fota de snygga träningskläderna vi fick från Röhnisch, samt inspirationsbomben "Bodylicious", som får en att vilja hoppa i träningsskorna och uppdatera kylskåpet på stört. Jag tänkte visa upp några inside bildedr på boken och skriva mer om den i ett annat inlägg. Stay tuned!

Neonrosa for president

2013-03-13 · 06:18:00


Jag älskar neonrosa på allt! Men framförallt på träningskläder. Tänk dig att svetten rinner ner för pannan och tinningarna, ditt ansikte liknar en mer eller mindre en riktigt rödmogen tomat, du flåsar och din mest attraktiva sida känns långt borta. Ett plagg i denna färg tycker jag livar upp och dessutom får dig att se brunare ut, vilket enligt mig ser riktigt fräscht ut. De här plaggen kommer från h&m.

Kayo

2013-03-12 · 08:04:00
 
I Make up stores Foxy kollektion finns bland annat "kayo" som är en glitter eyeliner på tub med inbyggd applikator. Eyelinern består av turkosa glitterpartiklar i en genomskinlig bas. Med dess genomskinliga bas går det även går att bygga "lager på lager", på en annan eyeliner eller som den är, utan att den klumpar sig. Glittret sprider sig snyggt och ger snygg intensiv turkos look.
 
Pris:  rek. 155kr

Goodiebagen från reddvilles event

2013-03-11 · 12:51:00


Såhär fullproppad var goodiebagen som jag fick med mig hem från Reddvilles event i fredags. Med produkter från bland annat Make up store, Indiska, Anthon Berg, Oliva by ccs, Röhnisch och Arla kan man ju faktiskt inte bli annat än nöjd. En recension utav skönhetsprodukterna kommer så fort jag har hunnit testa de.

Svettigt event med reddville

2013-03-09 · 16:07:00
 
I går var jag och syrran på ett riktigt rosa event på gymmet Rosa skrot på söder. Vi var inte bara där för att fira den årliga internationella kvinnodagen, utan även för att gratulera Reddville som fyllde två år. De hade ordnat det riktigt mysigt och lokalerna på Rosa skrot är verkligen något utöver det vanliga. 

Innan träningspassen drog igång med Magdalena Bibik och Lofsan, fick vi en bra föreläsning om HPV-viruset och vaccinet som finns mot det. Jag tänkte berätta mer om det i ett annat inlägg! Julia Fors inspirerade även  med sin föreläsning angående hur man får in mer wellness i livet. Hennes och Sofi Fahrmans bok "Bodylicoius" var även en utav grejerna vi fick med oss hem i den grymma goodiebagen.
 

Efter Zumba-passet som vi valde, bytte vi om från snygga träningskläder som Röhnisch stod för, till lite mer AW-feeling kläder. Det bjöds på champange och rött vin, god mat och trevligt sällskap. Tack Reddville för ett inspirerande och lyckat event!

Picture perfect day

2013-03-06 · 07:47:00


Formula 10.0.6s nyhet stavas picture perfect day och är en ny ansiktscreme i gelform. Gelen återfuktar och skyddar samtidigt huden mot solens skadliga strålar med SPF 15. Picture perfect day innehåller superfrukten Guava, som är fullproppad med antioxidanter och hjälper till att dra ihop och rena porerna. Produkten är också berikad med Vitamin C, som mjukgör och balanserar huden. Produkten passar alla hudtyper, men speciellt den känsliga som behöver lite extra vård. 
 
Pris: 99kr/75ml

Combat känga

2013-03-05 · 13:58:21

 
Åh titta vilka supersnygga skor jag har hittat på have2have.se. Jag har varit ute efter ett par kängor ett bra tag men inte riktigt hittat några som verkligen passar mig. De här däremot, har precis det jag letat efter! Snygga detaljer, perfekt skafthöjd och klack och förhoppningsvis är de sköna också. Det var dessutom bara ett klick bort! 

Silk epil 7 skin spa

2013-03-05 · 07:45:00
 
Jag fick hem den här nyheten från Braun - Silk epil 7 SkinSpa. På beskrivningen stod det att resultatet nu äntligen ger de där silkeslena benen med vacker lyster, och samtiigt så slipper man en snabb återväxt. Så lyxigt! Det ska bli riktigt spännande att få prova denna. Återkommer med recension.

Idun Minerals nylanserar

2013-03-04 · 08:18:00
 
Här är två utav IDUN Minerals nyheter som lanseras nu i mars 2013.
 
IDUN Minerals Duo-concealer.
Döljer mörka ringar och jämnar ut hudnyanser. Täcker orenheter samt ytliga blodkärl. Den nya duo concealern, Strandgyllen, består av två nyanser (ljus och medium) som ger flexibilitet när årstiderna växlar. Den är krämig och heltäckande. Innehåller närande jojobaolja och antioxidanten vitamin E. En spegel är inbyggd i asken, för smidigare applicering. Använd IDUN Minerals Concealer Brush eller dina fingrar vid applicering.
 

IDUN Minerals pressade rouge.
En stor efterfrågan på pressade rouge leder till lanseringen av Smultron, Hallon och Havtorn. Tre stycken högpigmenterade, pressade rouge i gångbara och naturliga nyanser. En spegel är inbyggd i asken, för smidigare applicering. Applicera rouget med hjälp av IDUN Minerals Blush Brush på högsta punkten av kinden för att se pigg och fräsch ut hela dagen.


Nyheter från Opi

2013-03-03 · 14:47:00



Vecka 13 lanserar OPI 2013 års soft shades kollektion. Det är ett samarbete med Disney till deras nya storsatsning. Vi hittar fantastiska ljusa nyanser och glitterlack utan motstycke. Underbara färger! I kollektionen finns även ett Liquid sand lack med en guldton. Mina favoriter är hittills Lights of Emerald City, Dont burst My bubble och Glints of Glinda. Vilka är era?

Pris: 150kr/15 ml.

Dagens facelook

2013-03-03 · 12:52:00
 
Maybelline fit me foundation
Maybelline fit me concealer

IDUN minerals mineralpuder 
UNE cosmetics glimmer lips balm (G03)
IDUN minerals mascara 
Ögonskugga, ögonbryn & rouge från Kosmetikan.se