Jessica från Hötorgskliniken svarar på era frågor

2013-05-18 · 12:13:00

Solbrännan håller i 1-3veckor på kroppen & ca.1-3dagar i ansikte/på händer.
 
Om man sköter om sin solbränna går den inte bort snabbare än en "naturlig" solbränna man har fått utomhus. Till exempel om man inte återfuktar sin hud regelbundet efteråt, så fjällar / tappar man sin solbränna snabbare än annars.
 
Vi rekomenderar att man återfuktar /vårdar sin spraytansolbränna med till exempel en TanningLotion eller TanningGel från märket House of Aurea eller med Dove Summer Glow 1gång / dag.
 
Vi sprayar våra kunder manuellt (för hand). På vår hemsida har vi lagt upp en länk från när Lelle Modig från TV4 Nyhetsmorgon var hos mig & gjorde en intervju samt blev spraytannad. tittar man på den får man lite mer inblick i hur det går till när man kommer på spraytanning hos oss :).
 

Ca 2 - 3timmar efteråt känns det ganska så klibbigt, sen försvinner den känslan.
 

Helkropp inkl. ansikte a 400:-, Halvkropp inkl. ansikte a 250:- och Ansikte & decolletage a 150:-.
 

Den första färgen som man ser direkt efter att man blivit spraytannad kallas för Bronzer. Det är en vattenledning form av "karamellfärg" kan man säga. Den är till för att hjälpa mig som sprayar, se att jag gjort det jämt & fint. Den här Bronzern färgar av sig & hamnar gärna på kläder & lakan. Men den är som sagt vattelöslig så det är bara tvätta så försvinner det. När man tar sin första dusch efter 10-12tim. så sköljs Bronzern av & man kan se sin färdiga solbränna.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback