Innehållet i Loppi påsen

2014-04-05 · 19:47:40

I Loppi påsen som jag hämtade ut i torsdags låg de här underbara produkterna. Perfekt för dig som är gravid eller mamma (värde över 600 kr).
 

En härlig tidning fylld av inspirerande läsning, shoppingtips, intervjuer med kända småbarnsföräldrar och dessutmom ett helt uppslag med fantastiska rabatterbjudanden. Säg hej till första numret någonsin av tidningen LoppiMagasin!
 

 
Ett nytt, ljuvligt gott och fräscht koncept som ger mersmak! Nu lanserar SIA Glass en ny produktserie gjord på härlig svensk yoghurt i en 0,5 liters förpackning i smakerna Jordgubb, Mango och Blåbär Laktosfri. Frozen Yoghurt är fettfri och kalorisnål, vilket gör den perfekt som mellanmål eller när man bara är sugen på något gott!


 


En hudvårdsolja specifikt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hudton mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkande hud. Bio-Oil® har fått 69 utmärkelser och är den bäst säljande produkten mot ärr och bristingar i Sverige. Bio-Oil® kan användas både på kroppen och i ansiktet, oljan är kladdfri och lättabsorberande.

 
En lindrande och skyddande mot röd irriterad hud. 


Ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Eftersom upptaget av järn är högt så kommer förhållandevis lite oupptaget järn att irritera tarmsystemet. Tack vare det uppstår endast lite eller ingen irritation och därför heller inte någon förstoppning. Du får en kur Blutsaft (250 ml flaska), prova gärna vid behov och se om den fungerar för dig!

Postat av: KassandraPalma // 2014-04-05 · 14:20:50

fint innehåll :)

Postat av: Ida Lindborg ♡ // 2014-04-05 · 20:16:25

Sv: :D varsågod! :') kram

Postat av: josefin // 2014-04-05 · 21:06:13

hej..
hittade din blogg och följer dig nu.. :) Vi har bf på samma dag.. 29e april.. ;) spännande att följas åt :) Hoppas att allt är bra annars.. kram

Postat av: Felicia // 2014-04-06 · 00:35:09

Förmmodligen jäättekul om man väntar en bebis som dig!

puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback