Vinn en helt ny anti-aging serie

2014-02-28 · 20:48:31
 
Ni har säkert sett på reklam på tv att Pantene nu släpper en helt ny anti-aging serie ~ Youth Protect 7 förebygger hårets ålderstecken, samt ger ett starkt och ungdomligt hår igen. Serien ökar fylligheten, ger strålande glans och lyster, slätar ut frissigheter och ostyriga grå strån, återfuktar och reparerar skador, skyddar kluvna hårtoppar och förutom det stärker de även håret mot håravfall och brutna hårstrån. 
 
Nu får ni chansen att vinna samma kit som jag fick hem. Det enda ni behöver göra är att kommentera och berätta varför just du ska vinna. Vi utser sedan tre stycken lyckliga vinnare när tävlingen avslutas den 15 mars klockan 23:59.
 
♥ ♥ ♥ ♥ 

Irispelle.se

2014-02-28 · 13:12:00
 
Just nu känner jag mig bara som en stor tjock boll. Jag har inte gått upp mycket i vikt och min mage är heller inte jätte stor. Dock är det enda jag kan ha just nu leggings (tack och lov för leggings. Jag kommer nog att bo i de resten av graviditeten kan jag tänka mig haha).

När jag känner mig som störst och klumpigast brukar jag söka runt lite på internet efter en massa snygga kläder som jag ska klicka hem efter graviditeten, och en hemsida som jag hittade igår kväll var Irispelle.se. Deras sortiment är brett och de har en hel del olika märken. Jag fastnade framför allt för klädesplaggen i bilden jag gjorde ovan. För hur snygga skulle inte de här topparna vara tillsammans med ett par snygga jeans, klackar och lite snygga accessoarer. Alla tre klädesplaggen går dessutom både att klä upp och ner, och ha både till vardags och till fest.

Åh vad jag önskar att det fanns såå mycket mer snygga kläder för oss gravida, och inte bara vita tråkiga bomullströjor, svarta leggings och gråa hoodies. Amningskläderna ska vi inte ens prata om. De är så himla tråkiga! Jag har inte hittat en enda butik som säljer färgglada amningsbh:ar utan allt jag har hittat är i svart eller vitt. Kan inte ni gravida lämna några ord och berätta vad ni tycker om utbudet av mode?

ps. Inte nog med att den här hemsidan har ett brett utbud med snygga kläder, så säljer de även massor utav inredning, perfekt för inredningstokiga mig, men stackars min plånbok haha.

För er som aldrig har hört talas om Iris&Pelle förut så är de en nystartad modebutik i från april 2011 som snabbt blivit väldigt framgångsrik, och är nu en utav de mest topprankade uppstickarna i Modesverige. Iris&Pelle finns även som både fysisk butik i Hörby och onlinebutiken irispelle.se. De säljer det senaste inom mode och till hemmet. Bland de 90 olika varumärkena hittar du bland annat Missoni, By Malene Birger och Jofama by Kenza, Gant. Till hemmet har de bland annat märken från Day Home, Tine K, Voluspa.

 

♥ ♥ ♥ ♥

 


Måste beställa hårlörlängning!

2014-02-28 · 12:59:00
Mitt hår har verkligen blivit riktigt risigt nu under graviditeten. Det är dassigt, livlöst och det går inte att göra någonting med det för att få de att kännas så snyggt som det var innan graviditeten känns det som. I och med det var jag också tvungen att klippa av ca 10 cm utav håret i helgen, och det tog verkligen emot kan jag tala om! Usch. Under veckan som har gått har jag därför gått med håret uppsatt i en hög toffs, för ingenting annat har känts bekvämt nog. Jag är ju van att ha långt hår som går en bra bit ner på ryggen. Visst, nu är mina toppar både tjockare och de fula slitna som jag hade förut är borta, men jag är ju van att ha långt hår!
 
Därför kom jag på att jag nog ska beställa hem ett clip on set från Rapunzelofsweden.se i helgen. De har både snabba leveranser, bra kvalitet på håret de säljer och dessutom har jag bara läst och hört goda ord om de.
 
Varför jag väljer clip on set?
Under mina år har jag haft en och annan hår förlängning, den enda bättre än den andra. Tape on/off, keratinslingor och tro det eller ej men jag har faktiskt till och med tejpat i löshår i hårbotten på mig själv i början på gymnasiet. Jag kan säga att det var inte direkt det mest skonsamma för håret, och fy vad fult det blev. Av alla dessa metoder har jag aldrig varit mer nöjd än när jag har använt clips. Du kan ta bort de när du vill, duscha igenom hela ditt egna hår med vanligt schampo och kan på fem minuter få det där långa hollywood lockarna. Snyggt, enkelt och en metod jag verkligen kan rekommendera för er som vill ha fylligare och längre hår.
 
För er som inte vet så är Rapunzel of sweden ett svenskt varumärke för löshår, hårförlängning och de säljer även produkter som har koppling till hår. Med ett brett sortiment kan Rapunzel ge dig som kund möjlighet att hitta rätt produkt, oavsett hårtyp, färg, längd eller önskemål.
 
♥ ♥ ♥ ♥

Burt's and bees

2014-02-26 · 08:57:00


Jag fick hem den här Body buttern förra veckan från det populära märket Burt's & Bees. Den doftar mango och apelsin samt innehåller vitamin E, mango smör och apelsinolja för att skämma bort, mjukgöra och återfuktar din hud naturligt.

Jag har lite svårt för doften och tycker mer att det är en blandning utav lakrits och apelsin, än mango. Body buttern är dock väldigt bra och återfuktar huden samt doftar gott på huden länge. Den är rätt så dryg och torkar in i huden på en gång. Jag skulle definitivt köpa någon utav deras andra body butters, men just den här doften faller mig inte i smaken, därav det låga betyget.

Betyg: ♥♥/5
Pris:
 195kr/185 ml.
Köpa igen? Nej.
Var? Hos iloveburt.se.

 

Det här med namn

2014-02-25 · 20:12:23
Det här med namn är verkligen svårt.. Vi har pratat fram och tillbaka, men iallafall kommit fram till tre stycken förnamn som vi båda tycker om. Men, det är långt kvar och vi kommer säkerligen komma på fler namn som vi gillar. Mellannamnen är väl mer eller mindre "färdiga" (Astrid heter min farmor, Ann heter min mamma i mellannamn och Alexandra heter Jonas syster i mellanman) och likaså efternamnet. Hon kommer också bara att få Jonas efternamn och inte mitt. Har ni några förslag på namn så får ni jätte gärna dela med er!
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Köpstopp på bebiskläder

2014-02-24 · 07:23:00
 
Haha nu har vi definitivt köpstopp på bebiskläder ett tag fram över. Vi har en byrå halvfull med kläder till bara den första och kanske andra månaden.. Känns som vi inte riktigt kommer hinna använda allt haha. Idag fick vi ärva massor av kläder som var i lite större storlekar vilket verkligen var vad vi behövde. Vi fick bland annat de här söta baddräkterna! Är lite småkär i den gula, så himla söt.
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Mysig söndagsmorgon

2014-02-23 · 11:32:00
 
Började morgonen med en lång frukost framför nyhetsmorgon. Nybakta scones med ost & marmelad, hemmagjord hallonsmoothie, vaniljlatte och ett glas apelsinjuice. Sån himla härlig start på morgonen. Hur fina är förresten inte våra nya koppar (som ni ser på bilden) från Rosa Husets Inredning? Jag älskar dom.
 
♥ ♥ ♥ ♥

Klocka i roséguld

2014-02-21 · 07:20:00
 
Ni har väl inte missat min supersnygga klocka som jag klickat hem från Chique.se? Den är i roséguld och i 100 % äkta kristall. Jag var dock tvugnen att ta bort några länkar då den var lite stor, men nu passar den helt perfekt och jag älskar den, sååå himla fin! Den är dessutom perfekt nu till sommaren när man är lite brun också. ♥♥

Pantene Youth Protect 7

2014-02-20 · 07:20:00

Ni har säkert sett på reklam på tv att Pantene nu släpper en helt ny anti-aging serie ~ Youth Protect 7 förebygger hårets ålderstecken, samt ger ett starkt och ungdomligt hår igen. Serien ökar fylligheten, ger strålande glans och lyster, slätar ut frissigheter och ostyriga grå strån, återfuktar och reparerar skador, skyddar kluvna hårtoppar och förutom det stärker de även håret mot håravfall och brutna hårstrån. Skulle ni vilja vara en utav de första att pröva serien? Kommentera så kanske vi startar en grym tävling!

♥ ♥ ♥ ♥

Lindex gör det igen

2014-02-19 · 16:21:00

Lindex gör de igen! Jäklar vad jag ska shoppa när jag har fått min lön och efter gravidieten. Just nu känner jag mig bara som en stor boll, även fast jag inte alls är stor eller har gått upp mycker i vikt, men allt jag kan ha just nu är leggings haha.
 
♥ ♥ ♥ ♥

Beställning från Rosa huset

2014-02-18 · 17:05:00
 
Åh jag är helt kär! I dag kom min beställning från Rosa Huset Inredning. De har så himla fina inredningsdetaljer, iallafall för mig och för oss som älskar inslag av shabby chic och lantlig romantik inredning. Jag klickade hem de här två blomkrukorna, två fantastiskt fina koppar med assietter och den underbara ljuskronan. Jag tänkte ta nya bilder på de när jag har hittat dess rätta platser! 
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Hemmagjord smoothie

2014-02-18 · 07:52:00
 
Färska eller frysta jordgubbar och hallon (eller andra bär/frukter som du tycker är goda). Vi använde färska då vi tycker att de är godare och hade det hemma.
Ekologisk turkisk yoghurt från Lindahls.
Vaniljsocker.
En mixer alternativt en stavmixer.

Blanda ner alla ingredienser i mixern och blanda. Tillsätt vaniljsocker om du vill ha den lite sötare och dekorera gärna med några hallon på toppen. Enkelt, gott och dessutom jättegott till frukost eller mellanmål. ♥♥ 

 

Nytt babynest från babynest.se

2014-02-17 · 18:20:00
 
 
 
I fredags hämtade vi ut bebisens första babynest från Babynest.se! Vi har nämligen klickat hem två stycken, varav den här ska få ha sin plats i vår vagn. Det här babynestet beställde vi från Babynest.se då vi har hört väldigt gott om de, samt att de är de har de enda babynesten (som vi vet iallafall) som tillverkas helt och hållet i Sverige. Vi beställde de vita, och vart verkligen förvånade över hur gosigt de är! Fler bilder kommer närmre vårt beräknade förlossningsdatum när vi har lagt i det i barnvagnen och gjort det lite mysigt där i ♥♥

 

Följ mig på Instagram

2014-02-09 · 16:07:23
 
Nu har vi äntligen flyttat in i vår nya lägenhet! vi har till och med kommit iordning och har bara några kartonger kvar att packa upp (men först måste vi köpa en till byrå, så det får ligga lite på is någon dag). De här bilderna är de senaste ifrån mitt instagram-flöde, som ni gärna får följa ~ idasbeauty heter jag där ♥♥
 

Nivea nya serie Cellular Anti-Age

2014-02-04 · 09:47:13
 
 NIVEA har i augusti 2013 lanserat sin nya hudkräm  – Cellular Anti-Age. Serien är designad för att föryngra huden och göra få huden att göra sig av med rynkor, öka hudens fasthet samt påskynda hudens förnyelseprocesser. Cellular Anti-Age innehåller en mix av innehåller en mix av hudaktiva ingredienser tillsammans med magnoliabarkextrakt, hyaluronsyra och kreatin, vars formula ökar cellernas omsättningshastighet och bekämpar uppkomsten av rynkor.
 

 
Vid regelbunden användning reducerar formulan rynkor, ökar hudens fasthet och förnyelse och gör den strålande mjuk och smidig. Solskyddsfaktor 15 och UVA-skydd hjälper till att skydda huden mot UV-strålar, skador på cellerna och åldersfläckar.
Pris: 185 kr / 50 ml. 

Stödjer hudens cellförnyelse under natten. Vid regelbunden användning hjälper den till att reducera rynkor, öka hudens fasthet och förbättra hudens förnyelse. Den rika formulan smälter mjukt in i huden, absorberas snabbt och ger en omedelbar känsla av hudkomfort och effektivitet.
Pris: 185 kr / 50 ml.
 


Den lätta formulan är speciellt utformad för den känsliga huden runt ögonen. Den jämnar ut fina linjer och ger huden en direkt känsla av fräschhet.

Pris: 175 kr / 15 ml.
 
♥ ♥ ♥ ♥