Lindahls mejeriprodukter

2014-01-26 · 19:04:00
 
Nytt år och nya utmaningar och jag vet ju att många av er säkert har som nyårslöfte att äta nyttigt och börja träna. Det är ju liksom två utav de vanligaste löftena inför ett nytt år. I och med det fick jag chansen att kickstarta det nya året med ett nyttigt kit från Lindahls Mejeriprodukter. I yoghurt finns massor med protein, sunda kolhydrater, "goda bakterier" och inte minst bra fett. 
 
 
Ett gott mellanmål i praktisk bägare. Extra krämig och god att äta naturell. Mild, med en behaglig syra och krämig konsitens. Underbar till frukost och mellanmål, som den är eller tillsammans med bär, frukt och honung. Perfekt till kalla såser, röror, efterätter, bakning och i matlagning där du värmer, men inte kokar yoghurten.


Den naturliga syran hos Turkisk yoghurt gör den perfekt som bas i exempelvis dressingar där den kan ersätta majonnäs och till viss del även vinäger. Syran gör också att yoghurten passar fint till rätter som själva innehåller syrliga ingredienser, som tomatbaserad korv stroganoff. I de här sammanhangen skär sig andra mejeriprdukter lätt. I sött sällskap ger yoghurtens friska smak dessutom en härlig konstrast.


Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och Lindahls kvarg 0,3% både smakar och gör sig gott samt är rik på protein, vilket är anledningen till att många använder kvargen till etc mellanmål. Kvargen passar utmärkt att servera tillsammans med bär och frukt.

Frisk, något syrligare än den turkiska yoghurten och med lite fastare konstistens. Passar utmärkt till frukost och mellanmål, liksom till kalla rätter och desserter. Yoghurten är tillverkad efter ett grekiskt orginalrecept och innehåller mer protein än den turkiska yoghurten. Proteinet ger inte bara yoghurten sin speciella konsistens utan är också anledningen till att den passar så bra till tzatsiki och andra röror med grönsaker, frukt och bär. Proteiner suger nämligen upp vätska som bildas. Lindahls grekiska yoghurt gör sig perfekt som bas i rätter som i sig själva innehåller syra och där man vill ha en lite fastare konstistens. Den passar även i desserter, tårtfyllningar och söta krämer.
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

Postat av: Linda // 2014-01-26 · 19:25:28

du kommer bli den bästa mamman :)

Postat av: Linda // 2014-01-26 · 19:54:32

det tror jag såklart!:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback