Shopping och fika

2014-07-30 · 17:12:03


Åh vilken mysig dag! Vid 12 tiden åkte vi in till stan för att umgås med världens bästa Rebecka. Vi hade inte träffats på jätte länge så nu fick vi äntligen tillfälle att "catcha up". Vi satte oss och tog en fika på det nybyggda espresso house som ligger vid Hötorget, så fint och mysigt. Dock inte så barnvagnsanpassat men det gick bra ändå. Jag som sa att jag inte skulle köpa någonting kom iallafall hem med lite nya detaljer till stugan som vi åker till imorgon. Ska bli så skönt att komma iväg dit man kan bada i drygar kvava vädret! Tänkte ha lite new england tema i stugan, vad tror ni om det?

 

Tre månader idag

2014-07-28 · 16:14:00
 
I dag fyller vår lilla älskling hela tre månader. Jag kan verkligen inte förstå vart tiden tar vägen? När blev du så stor? Ibland kan jag bli lite rädd för tiden, för att det går så otroligt snabbt, men jag försöker att njuta av varenda liten sekund tillsammans med vår fina tjej. 
 
Dagen började på Bvc där vi som vanligt vägde och mätte (5470 gram och 64 cm lång, inte konstigt att jag har fått lov att köpa en i princip helt ny garderob + de här coola solglasögonen ovanför, haha) och jag fick chans att ställa alla frågor som jag hade samlat på mig under en månad då vi inte varit där. En av anledningarna till besöket var även att Filippa skulle få sig en andra dos rotavirus-vaccin samt de vanliga tre månaders vaccinen med två sprutor i benen. Jag hade med mig min mamma som stöd och hon fick hålla Filippa när hon blev stucken. Åh, vad det skar i hjärtat av att se hur ledsen hon blev av sprutorna och allra främst efter spruta nummer två. Usch och fy! Men nu är det gjort, och vi håller tummarna att vi slipper biverkningarna.
 
 

Recension: Veet Easy Wax

2014-07-26 · 21:39:00
 
Jag har ju helt glömt bort att visa er vad som låg i goodiebagen från eventet med Veet som jag var på för flera veckor sedan.
 
Vi fick med oss en egen Easy Wax som jag har använt flitigt. Både på benen och under och på armarna. Det bästa av allt är att den inte kladdar och klibbar då den smidiga "roll-on" applikatorn fördelar vaxet jämt över området. Du stoppar bara i kontakten och väntar ca 20 minuter tills vaxet har blivit uppvärmt, och den sköter den i princip resten. Produkten lämnar ifrån sig en proffsig och silkeslen känsla och jag är så glad att jag har den här nu inför sommaren.
 
Betyg: /5
Pris:
 399 kr för ett startpaket.
Köpa igen? Ja!
Var? Hos bland annat dagligvaruhandeln
och i specialbutiker.
 
 
 
 
 
 

Somriga dagar

2014-07-25 · 14:26:30


Världens finaste lilla tjej! Idag har hon skrattat lite för första gången. Vi har haft på känn att det varit på väg länge, och idag fick vi äntligen höra på lite bebisskratt. Så himla underbart och nu försöker vi göra oss så löjliga som möjligt bara för att få höra lite mer. Dagarna spenderas inomhus eller i skuggan i hopp om att få en liten gnutta blåst på oss, det är liksom 33 grader i skuggan här på landet.. Nu ska vi ta oss en prommis ner till affären och handla till middagen som består av carambafilé och en somrig sallad, mums! 

Vinn en valfri sittdyna

2014-07-23 · 17:46:00
 
Nu startar jag en grym tävling i samarbete med Elodie details där ni har chansen att vinna en sittdyna i valfri färg. Följ de plättlätta instruktionerna på bilden och håll tummarna. Tävlingen avslutas den 10/8 klockan 23:59. Lycka till!
 
 
 

Våra förlovningsringar

2014-07-18 · 19:26:22


Nu har vi äntligen hämtat ut våra ringar.  Även fast vi bara fick vänta tre-fyra dagar på att få de graverade så kändes det lite som en evighet. Längtar redan tills min nästa ring kommer på, för ja, vi ska gifta oss! ♡



Jag sa såklart ja!

2014-07-14 · 17:43:25


Klänning till dopet

2014-07-13 · 21:06:44


Nu är nästan alla förberedelser klara inför Filippas dop (bortsett från dekorationerna och så som vi ska ha hemma hos mamma & pappa efter dopet). I och med det tog jag mig i kragen och beställde hem klänningen jag kommer bära. Den är verkligen SÅ fin och sitter som en smäck. Jag är skulle faktiskt kunna säga att jag nog har kärat ner mig lite i den. Nu är bara frågan vad jag ska ha för skor, haha.. #ilandsproblem


@idasnamntavlor

2014-07-10 · 00:13:13
Jag satt nu ikväll och hade tråkigt framför datorn medans vi tittade på fotbollen. Jag har sett att många utav de jag har på instagram både designar och har köpt personliga namntavlor och tänkte att istället för att jag också ska köpa en till Filippa så kan jag designa en egen, och vips.. 10 minuter senare var den utskriven och isatt i en fin ram.  Nu funderar jag på att börja göra dessa tavlor till andra också, det är ju så kul! 


Är du intresserad av att ha en personlig namntavla till din prins eller prinsessa 
där hemma? Lägg till mig, @idasnamntavla, på instagram och läs mer. 



Egna inbjudningskort

2014-07-07 · 17:21:04


Det här är vad jag sysselsätter mig med just nu samtidigt som jag har en sovandes liten bebis tätt intill bröstet i bärselet. Tanken är att det ska bli inbjudningskort till Filippas dop som är nu i augusti. Älskar att pyssla så det här passar mig perfekt. Dessutom tycker jag det är mycket roligare om korten är hemmagjorda då det känns mer personligt! Får hoppas att slutresultatet blir lika bra som det är i huvudet haha.

Underbara sommarag

2014-07-05 · 17:27:00
 
Åå vilken fantastisk sommardag vi har idag i Stockholm. Klädde på mig mina svarta jeans imorse men gick snabbt tillbaka hem för att byta till vita istället. Så varmt och skönt! Spenderae förmiddagen i Välling centrum där jag i princip shoppade upp en helt ny garderob till Filippa på mindre än en timme. Hon växer verkligen så de knakar nu. Idag ska vi få middagsgäster och vi tänkte inviga vår nya grillpanna med att grilla kött och majskolvar. Till efterrätt blir det chokladmousse med grädde och svenska jordgubbar, mums. 
 
 
Idag har jag på mig jeans från Zara och ett linne från h&m och Filippa har på sig en klänning från Newbie.
 
 

Frilja Design - namnsmycke

2014-07-05 · 16:04:26
 
Ååå jag måste bara visa er det här underbara halsbandet som jag fick hem ifrån Frilja Design. Det är ett personligt namnsmycke där Michaela, som gör halsbanden, har graverat in Filippas alla namn på ena sidan samt hennes födelsedatum, längd och vikt på den andra. Jag är kär!
 
 

Lyxig sovmorgon

2014-07-05 · 11:44:49

Imorse bjöd Filippa oss på sovmorgon fram till kl 10.30 (!!). Jag hann till och med gå upp innan hon vaknade och sätta på en tvättmaskin. Nu väntar mysfrukost framför tvn och efter det ska vi fixa oss för en shoppingrunda. Vad ska ni göra idag?

 
 


Vår super bebis

2014-07-04 · 13:49:33

Idag matchar vi solen (!) med en supersöt klänning som Filippa har fått från en av mina bästa vänner. Den är verkligen så fin och somrig och jag har lust att köpa en i alla storlekar haha. Idag hänger vi i trädgården hos mina föräldrar och ikväll blir det lyxmiddag hemma för att fira att pappan i huset äntligen har fått fyra veckors semester.  

Dessutom vände sig Filippa från rygg till mage för första gången, helt själv, idag! Världens bästa och gladaste bebis har vi, och jag är nog stans stoltaste mamma.

 
 

Att inreda ett barnrum

2014-07-02 · 19:37:00
 
Äntligen har vi fått upp de första hyllorna i Filippas rum. Det var över en månad sedan vi var på Ikea för att inhandla lite fina möbler till hennes rum, och idag fick vi tummen ur och tog tag i borrandet (när även Filippas farmor och hennes man kom på middag). Nu fattas bara sänghimeln, en gardinstång och lite fina detaljer så är vi i mål. Åh det är så kul att inreda ett barnrum!