Ljusare hår med citronsaft

2011-07-27 · 15:00:00
Vill du ha en aning blondare hår och har inte råd att betala slingning/färgning hos frisören? Ett smart tips är att tvätta håret med citronsaft. Det ger ett ljusare resultat :)

http://2.bp.blogspot.com/-h3uRpDBhSp8/TcWOWBo2eHI/AAAAAAAAChI/JytC1FO4oUM/s1600/CITRON.jpg

Pannkakstisdag

2011-07-26 · 18:03:39
Jag är sååå seg, men jag lovar att jag ska ge er vinnaren ifrån iCurl tävlingen. Mitt internet håller på att strula, så jag är oftast inne ifrån min mobil vilket är väldigt störande. Vad skulle ni tycka om en ny tävling om någon skönhetsprodukt som pris, med start imorgon? Ja/nej? Nu ska jag åka hem till farmor och farfar och äta deras supergoda pannkakor. P&K!

http://litetkakmonster.blogg.se/images/2010/pannkakor_105597481.jpg

Tvätta håret med öl

2011-07-26 · 15:00:00
Vi alla vet ju att B-vitaminer är bra för håret. Ett tips för er som vill ge erat hår en snabb konsumtion av denna vitamin och även ge håret lite extra glans är att skölja igenom håret med öl. Var dock noga med att tvätta ur det noga så att all lukt försvinner.

http://2.bp.blogspot.com/_hpgrX3GNdMc/TRkn-wRsakI/AAAAAAAAAFM/SQC901Dm3DU/s1600/soiree_l1.jpg

Jo Halbig

2011-07-25 · 21:18:01
Varning för fangirl inlägg #1. Jävlar vad jag är cool! Dock, vet jag ju såklart inte helt säkert om det är rätt person. Men den här killen alltså, Jo Halbig - sångare i ett tyskt band som heter Killerpilze som jag har lyssnat på sen 2006 gillar min blogg. Skrev om honom förut efter att vi hade varit på Comet Awards, och då vet jag att han gick in och tittade - men det här var fan ballt. Hoppas det är han ;) PUSS!


Parfym guiden

2011-07-25 · 20:39:14

Parfym, eau de parfum eller eau de toilette. Det finns många olika typer av dofter, men vad exakt är skillnaden mellan alla? Och varför är body splash billigare än eau de toilette? / Den viktigaste skillnaden är hur mycket parfymkoncentrat det är i produkten. Ju högre andel desto längre håller produkten på kroppen, och desto högre pris. / 1. Vanlig parfym innehåller  15-40 % parfym koncentrat och är den populäraste.  / 2. Eau de parfum och innehåller 7-15 % koncentrat och doften håller längre än parfym. / 3. EDT (Eau de toilette) innehåller 1-6% koncentrat. Doften är lätt och håller inte lika länge som ovanstående.  / 4. Body splash har mycket lite koncentrat i sig. Doften håller inte så länge och man måste spruta på den flera gånger om dagen. Dock är den mest prisvärd enligt många. / Alla dessa produkter innehåller alkohol och ju högre parfym koncentrat, desto mindre alkohol. Alkohol gör att doften kan stråla ut så att andra känner lukten. Om du har torr hud, kommer dofterna inte att hålla speciellt länge, medans de med fet hud drar till sig dofterna mer. Så det finns faktiskt skillnad mellan Parfym, Eau de parfum, EDT och Body splash! Parfym är dyrare och Body splash billigare - enkelt va?

 

Populära Body Splash's ifrån Victoria Secret.
http://cdn1.ioffer.com/img/item/157/665/371/d4FF7CC7EOe7was.jpg


Unendlichkeit

2011-07-25 · 20:00:29
Bloggtooorka for real. Jag har liksom inte ens ett minsta lilla tips att dela med mig av, haha.. Men det är roligt att ni tittar in iallafall. Snart ska jag utse vinnaren av iCurl tävlingen. Passa på innan dess, klicka HÄR för att komma till inlägget. Bjuder er på en bild på mig och bästis ifrån Tyskland precis efter Comet Awards. FYFAN VAD JAG SAKNAR HENNE!! Tycker hon borde komma hem snart, hihi. Vet inte hur jag ska klara mig utan henne i höst?!


Borsta läpparna på morgonen

2011-07-23 · 20:00:00
Lägg till "läpppeeling" till dina morgonrutiner genom att använda dig en mjuk tandborste eller en frottéhandduk. Borsta och gnugga bort att "löst skinn" som ska bort!

http://www.hygienist.se/21681994_ToothBrush.jpg

Länkbyte

2011-07-23 · 18:00:00

Tidsinställt / Ännu ett länkbyte, och den här gången med den här söta tjejen. Hon heter Liene och driver en grym blogg som bland annat innehåller uppdateringar om hennes musikkarriär samt såklart en hel del annat roligt. Klicka på bilden för att komma till bloggen, kan starkt rekommendera det :)!


Lumene Primer

2011-07-23 · 15:00:00
Jag måste bara tipsa er om den här suveräna och prisvärda primern från Lumene. Den heter ''beauty base mattifying primer - anti shine'' och är anpassad för lite fetare/oljig hud men funkar även för vanlig hud och gör huden riktigt slät och len vilket i sin tur resluterar till ett riktigt jämnt och fint sminkresultat! Jag köpte den och testade den för bara några dagar sedan faktiskt och nu skulle jag typ inte kunna klara mig utan den haha, jag älskar när sånt händer - när man provar på en ny produkt och tänker ''hur fan har jag klarat mig utan denna?'' Att hitta nya favoriter är alltid lika kul! De finns två typer av samma märke men jag rekomenderar denna och de gjorde hon i butiken med. Den andra är mera rosa i färgen på själva tuben, så köp inte den utan gå på den som har hudfärgad tub! Den finns att köpa i vilket varuhus som helst som säljer smink och kostar 119:-. Och för er som inte riktigt har koll på vad en primer gör, så slätar den alltså ut huden och gör så att porerna bli mindre synliga, och man använder produkten innan man lägger på sminket och får då både ett mer hållbart och långvarigare resultat!


Nyttiga mattips

2011-07-23 · 14:00:00


Oberhausen

2011-07-23 · 11:59:56

Alla tankar går till Norge idag

2011-07-23 · 09:59:28
Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering igår, men jag var helt tagen av alla äckliga saker osm hänt i Norge. Förstår ni hur sjukt det är?? Fyfan. Hur fan kan man vara så sjuk i huvudet att man vill skapa oro och döda andra oskyldia människor. Ingen moral för fem öre. Jaja, idag ska jag försöka uppdatera er lite bättre med några tidsinställda inlägg osv. Allt bra med er idag? :) P&K!

Oslo Centrum igår. Usch & fy :(
http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/13363514/629/normal/3e07b098eb802/NORWAY-EXPLOSION__2.JPG

Egen kur mot pormaskar

2011-07-22 · 16:00:00
Pormaskar är något vi alla har, mer eller mindre. De finns många metoder på vad man ska göra mot pormaskar. Rekommendationen är portömmning som görs på salong, men har man inte ekonomi kan man alltid göra en mask själv (med samma effekt som dessa pormaskplåster som går att köpa i butiker). / Du behöver: 1 ägg samt ett tunnt papper (ex toapapper). / Gör så här: Rengör hyn i ansiktet med valfri ansiktstvätt och öppna porerna med ett ångbad. Knäck ägget och vispa äggvitan tills det blir ett skum. Lägg ett lager med äggvitan på ett litet område i ansiktet, följ därefter med en bit papper och tryck försiktigt. Kom ihåg att blött papper är väldigt skört. Lägg igen ett lager med äggvita ovanpå pappret. Detta moment skall göras snabbt, annars torkar äggvitan och masken fyller ingen funktion. Upprepa samma procedur tills hela ansiktet är täckt. Vänta runt 20 minuter eller tills det torkat. Därefter är det bara att dra av masken, försiktigt. Voila! Du får troligtvis inte bort alla pormaskar på en gång. Men gör denna mask regelbundet några gånger i veckan och antalet pormaskar minskar successivt.

http://resources1.mynewsdesk.com/files/d6e6b7bd4730a8ecb83196acc6817019/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/agg_2_new_medium.jpghttp://www.partykungen.se/_images/products/original/sjalvlysande-toalettpapper-1.jpg

California Gurls vs. San Francisco

2011-07-22 · 15:00:00
Kom över de här videosarna idag när jag satt på youtube och blev helt klart chockad när jag lyssnade på låtarnas intron. Cascadas nya låt San Francisco är helt klart en rip off av Katy Perrys California Gurls, lyssna själva! Jag tror ord är rätt så överflödiga..


Slipp pormaskarna!

2011-07-22 · 10:00:00
Att ha pormaskar är otroligt vanligt hos ungdomar. Det är absolut inte farligt men det kan vara riktigt irriterande och man vill klämma dem så det uppstår en inflammation och du blir inte finare av det liksom.. / 1. Använd en mild tvål för att göra ren din hud och ta bort spår av smink och andra rester är viktigt, eftersom man ofta har fet hud om man har problem med pormaskar. Rengöring är den viktigaste biten på vägen om man vill bota sin akne! / 2. Tvätta ansiktet på både morgonen och kvällen. Det är ett enkelt tips att följa och för många en självklarhet. Det skadar inte att påminna så att alla inser att hur viktigt det är med rengöringen. / 3. För yttligare orenheter, använd en ansiktmask 1-2 ggr i veckan som rengör huden på djupet. Det är nyttigt för huden och man får en slön lugn stund, så där slår du två flugor i en smäll. Skrubba gärna också med en scrub, så försvinner död hud och din renlighet syns ännu mer. / 4. På apoteket finns gel som man kan använda mot lindriga problem. När man applicerar gelen så försvinner fettet ur huden och en syra luckrar upp de pormaskar som finns. Det hjälper alltså mot 2 saker, perfekt! / 5. Mitt sista tips till de som har lite mer måttliga problem med finnar och pormaskar är att köpa en salva på apoteket, t.ex. Basiron. De hämmar bakterietillväxten och de luckrar upp de pormaskar som man redan har. De jobbar alltså både i förebyggande syfta men också mot de besvär som redan finns. För en del personer fungerar dessa salvor mycket bra och det kan definitivt vara värt ett försök.

http://idena.webblogg.se/images/2009/bild-71_63937866.png

Hanna Baummann

2011-07-21 · 21:27:31
Nu ni, kära läsare ska jag tipsa er om en grym artist. Hon heter Hanna Baummann och har bland annat kommit på plats nummer två på Svensktoppen Nästa! Kan varmt rekommendera er dessa två låtar skriva av henne.. Jag lovar, man fastnar (!!), och för att inte tala om hur glad man blir av dom. P&K!

Moods


I Picked A Fight
http://soundcloud.com/hanna_baummann/i-picked-a-fight?23

Avokado

2011-07-21 · 18:00:00
Avodado är en frukt som innehåller nyttiga fetter, antioxidanter, A-vitamin och flera viktiga näringsämnen. Avokado sägs vara bra för levern och hjärtat men används också för skönhetsvård. T.ex. hår och hud. / 1. För torr hy. Blanda avokado med lite olivolja och rör ihop till en ansiktsmask. Du kan även tillsätta lite honung och banan eller ägg utan äggvita. Om du har röd och solirriterad hy funkar även denna röran. / 2. För fet hy. Samma röra som den för torr hy. Däremot tillsätter du hela ägget och lite citronsaft. Vindruvor kan också tillsättas. VIKTIGT: Innan du gör detta ska du tvätta hyn nogrannt. Låt masken sitta i 20 min. Tvätta därefter av med ljummet vatten. / 3. Skrubb för att ta bort fett, döda hudceller och smuts. Mixa havregrynskräm (några msk havregryn som lagts i blöt under natt) och blanda i avokado och olivolja. / 4. Inpackning för håret (torrt hår). Feta frukter som avokado tar bårt fett och smuts i håret. Håret blir mjukt och glansigt samtidigt som din hårbotten mår bättre. Recept: Mixa 1 avokado, 1/4 dl kamomill te. Tillsätt några droppar citron om du har fettigt hår. Byt ut te:et mot rooibos (svart hår) Massera in i håret och vira om med en handduk. Låt verka i ca 30 minuter. Tvätta sedan ur med schampo och avsluta med balsam. / 5. Smoothie. Somsagt är avokado även bra för kroppen med dess alla vitaminer och mineraler. Avokado smoothie är faktiskt riktigt gott. Recept: 1 avokado, en skvätt mjölk & socker. Mixa ihop allt och tillsätt så mycket mjölk som du vill ha konsistensen, ta lite i taget. Samma sak med sockret, ta lite efter hur söt du vill ha den.


Förebygg finnar och porer..

2011-07-21 · 15:00:00
..Genom att inte pilla inte så mycket i ansiktet. Dina händer är fulla med bakterier som gör att du får finnar!

http://www.netdoktor.se/_Pages/483/ImageXL.jpg

Internet shopping is the shit!

2011-07-21 · 13:00:00
Eftersom jag brukar handla på nätet tänkte jag ger er lite ris & ros på olika sidor. / Om: Stort utbud på kläder, skor, smycken, kosmetik och andra acessoarer men även heminredning. Dessutom billigt. De har nästan alltid erbjudanden, rea & andra rabatter. Blir man medlem samlar man bonus & kan få värdechekar och rabatter. / Leverans: Oftast brukar leveransen dröja, och det tar upp till 1 vecka innan varorna kommer trots att det står att det ska finnas i lagret. Och ofta har de varor som säljs på nätet men inte leveras förens efter någon månad. / Betalsätt: Faktura, konto, internetbank, postförskott. Frakt på 39.90 kr och vid fatura tillkommer 19 kr & vid postförskott 50 kr. // Om: Stort utbud på kläder,smycken och övriga acessoarer. Även här mycket billigt. Man hittar nästan alltid något som faller en i smaken. / Leverans: Levereras redan efter 3 dagar. Hitills har alla mina köp kommit som det ska :) så jag är nöjd. / Betalsätt: Frakt på 34.90 kr. Kan endast betalas med konto/internetbank. // Om: Rikligt med skor i alla modeller, till vardags, fest eller hemma. De har sjukt snygga klackar. De säljer även väskor,sjalar och smycken. Vanligast priset på varorna är ca. 300-600 kr. Men de har nästan alltid rea & erbjudande. / Leverans: Cirka 2-5 arbetsdagar. / Betalsätt: Frakt på 29 kr. Fri frakt vid köp av 300 kr. Kan betals med faktura (45 kr), postförskott (50 kr) eller med konto. // Om: Har massvis med kläder,skor, kosmetik, acessoarer osv från olika märken. Både från dyra & billigare märken. De har alltid rea & erbjudanden. / Leverans: 2-5 dagar. Riktig snabb leverans men dock är de slarviga & kan levera fel varor. / Betalsätt: Frakt 39 kr. Faktura (tillkommer 29 kr) Postförskott (59 kr) Annars konto. // Om: Massor med olika märken och oftast lite dyrare. Allt från skor,kläder,klockor, acessoarer osv. De har nästan alltid erbjudanden & rea. / Leverans: 1-4 arbetsdagar. Ganska snabb leverans och jag har alltid blivit nöjd. / Betalsätt: Frakt 40 kr. Köp över 300 ingen frakt. Postförskott (50 kr) Annars gäller det som vanligt med konto då ingen extra avgift tillkommer. // Om: Stort utbud på kläder, accessoarer, kosmetik, och även elektronik & heminredning med många kända varumärken. De har även alltid nytt & massor med rea. / Leverans: 1-7 arbetsdagar. Ganska okej leverans. Brukar ungefär ta 3-4 dagar. / Betalsätt: Frakt på 44.90 kr. Vid postförskott 49 kr & faktura 19 kr. Annars konto som vanligt. // Om: De har alltid nytt, och stort utbud. Dessutom käder & skor från många kända märken. Alltid rea & erbjudanden som passar just dig.  / Leverans: 5-14 arbetsdagar. Stämmer inte. Oftast står det att varorna finns i lagret, men de kommer inte förens efter 2-4 veckor om inte mer. Jag beställde ett par converse sedan juni & de har ännu inte kommit. FY FAN vilken dålig stil. Dåligt att man inte ens kan avbeställa. / Betalsätt: Frakt 49.90 kr, postförskott 49 kr, faktura 19 kr annars konto. // Om: Ganska stort utbud med fina och trendiga kläder,accessoarer. Man hittar nästan alltid något fint. Dock kan kläderna vara lite mer för "gamla" och ibland lite casual. Men det finns endå alltid något fint. De har även lite rea & erbjudanden ibland. / Leverans: 7 arbetsdagar. Dock kändes de endå ganska snabbt.  / Betalsätt: 19 kr vid köp, sen kan man välja att hämta paketet i butiken då tillkommer ingen frakt. Annars frakt 40 kr. Postförskott 50 kr, direktbetalning eller konto. Returnera utan någon avgift vilket är bra.

Klöver Vaseline

2011-07-21 · 12:00:00
Vaselin på naglarna, nagelbanden och läpparna gör så att de blir släta samt starka. / Klöver vaseline är ett vaseline som inte löser sig i vatten. Den är både färg & luktlös. Vaselinet sätter sig som ett lager och skyddar tex. läpparna och gör att de kan återfukta sig själv. Vaseline används för läppar, nariga händer, för att få tjockare & längre ögonfransar osv. Sen kan det ju även fungera som glidmedel för killar hehe.


Bloggriket

2011-07-21 · 10:00:00
Tidsinställt / Vill du få fler läsare? Gå med HÄR så kan jag lova dig att statistiken börjar ticka uppåt. (Ungefär såhär glad blir jag iallafall när det blir fler läsare ;)! Välkomna / Sååå ful bild, men bjuder på den. Ifrån Tyskland i maj iår.) P&K!

Tävling: Vinn en iCurl

2011-07-20 · 19:00:00
Tidsinställt / Innan du börjar.. LÄS REGLERNA NOGA!! - Nu har du chansen! Jag lottar ut en iCurl ifrån märket BaByliss till en lycklig vinnare. Orginalpris: 500-600 kr. / Reglerna är enkla. / 1. Gilla mig på facebook, HÄR, och/eller lägg till mig på bloglovin, HÄR. / 2. Skriv att du är med i en kommentar och förklara även ett utav dina bästa skönhetstips. / 3. Glöm inte att lämna din mejladress så jag kan nå dig. Ganska lätt va? Lycka till! / Tips: För att öka chanserna att vinna så kan ni gilla både min blogg på facebook och lägga till mig på bloglovin. Samt skriva och informera era läsare om tävlingen :)! Tävlingen avslutas den 24/7.

http://absoluteelin.myshowroom.se/files/2011/06/babyliss_74064598.jpg

Make your own: Hårinpackning

2011-07-20 · 16:00:00
Gör såhär: Blanda 1 dl olivolja och en äggula och applicera i torrt/fuktigt hår. Ha plasfolié/en plastpåse om håret och över den en varm handduk (handduken kan man värma i micron, men kom ihåg att man ska ha en mugg med vatten i micron samtidigt.Eller så kan man ta en ny tumlad handduk.) Låt hårinpackningen sitta i minst 30 minuter, skölj därefter ur noga och sen så tvättar man bara håret som vanligt. / Tips: Tänk på att inte trassla eller "knyckla" håret innan du har på plastfoilén eller liknande över, blir svårare att tvätta ur allting sen.

http://emmelist.myshowroom.se/files/2010/gorgeous-hair_76439378.jpg

Länkbyte

2011-07-20 · 15:00:00

Steker på

2011-07-20 · 14:50:02
Sitter i trädgården och jobbar på brännan, haha. Dock så har solen gått i moln nu, vilket suger.. Hoppas att den kommer tillbaka. Ikväll kl 19 kommer en tävling upp i bloggen där ni kan vinna grymma priser, håll ögonen öppna, PUSS!

Jag i Oberhausen (Tyskland) i maj iår.

Smutsigt hår

2011-07-20 · 14:00:00
Har du smuttigt hår och ingen tid till att tvätta det på morgonen? Ingen fara. Häll över lite mjöl och kamma ut den så ser det nytvättat ut.

http://media.jnytt.se/resources/news/2010-02-10072147-mj%C3%B6l10020942452_small_650.jpg

Lips

2011-07-20 · 12:00:00



Duschdraperi ifrån H&M

2011-07-19 · 21:00:00
1 4 9 k r                                                     /                                      1 7 9 k r                         /                     1 7 9 k r  ( f i n n s   ä v e n   i   r o s a )


Kuddfodral / H&M / 99 kr

2011-07-19 · 18:00:00

Clinique anti-blemish solution

2011-07-19 · 15:00:00
"Clinique anti-blemish solution" är en snabbtorkande gel som passar bäst för den som får några enstaka finnar då och då. Den går även att använda på acne men lättare och bättre resultat på när det är enstaka finnar som dyker upp då och då. Den fungerar väldigt enkelt då man endast trycker ut en "droppe" när man ser att det börjar dyka upp en finne. Gelen lägger sig som ett genomskinligt lager över finnen som gör att det inte kan komma in några mer orenheter och innehåller även någonting som gör att finnen rodnar, blir inte lika irriterad och försvinner snabbt. Beroende på hur stor finnen har blivit ligger till grund för hur snabbt den försvinner. Har den blivit stor tar de längre tid - kanske 4-5 dagar. Är den liten och inte hunnit bli stor så kan det ta 2 dagar! Kostar ca 200 kr på kicks/åhlens.
http://1.bp.blogspot.com/-qnVMi8KjRFk/ThG6C2bui5I/AAAAAAAAAY8/hVJw4jtrp-s/s1600/Clinique%2Banti%2Bblemish%2Bsolution.jpg

Länkbyte

2011-07-19 · 15:00:00
Klicka på bilden för att komma till denna grymma blogg!


Inspiration / Fläta

2011-07-19 · 14:52:43

Röda vinbär

2011-07-19 · 14:22:10
Ska ut i solen nu och plocka röda vinbär ifrån busken. Annars kommer de ruttna, och de vill vi ju inte eftersom farmor ska göra saft på de sen I guess :). Tar med mig kameran, och glöm inte dagens blogg i inlägget under!! Later.

http://www.greenspire.se/blogg/wp-content/uploads/2011/06/r%C3%B6da-vinb%C3%A4r-1024x768.jpg

Dagens blogg

2011-07-19 · 12:51:55
Reglerna är enkla. / 1. Gilla mig på facebook, HÄR, och/eller lägg till mig på bloglovin, HÄR. / 2. Skriv att du är med i en kommentar. Ganska lätt va? Lycka till! / Tips: För att öka chanserna att vinna så kan ni gilla både min blogg på facebook OCH lägga till mig på bloglovin. P&K!

10 tips för ett snyggare yttre

2011-07-19 · 12:00:00
Massera hårbottnen. Ge din kalufs några minuters massage. Avslappning och ökad blodcirkulation i ett. / Grimasera mera Ansiktsyoga sägs motverka tidigt åldrande. Himla med ögonen, sträcka ut tungan och kasta slängkyssar är några av övningarna. Gör massor av fula grimaser! / Sträck på dig. Inget klär en hösäck, därför är hållningen viktig. Du ser snyggare ut och blodcirkulationen cirkulerar bättre. / Morgonpromenad. Bor du hyfsat nära ditt arbete? En timmes morgonpromenad förbättrar inte bara ditt midjemått utan även din prestanda och ditt humör. / Skippa hissen. Få upp flåset i trapporna istället för att stå still i hissen. Fem minuter förbränner cirka 50 kalorier. / Pratkvarn. Prata i telefon, det stimulerar hjärnan och bränner kalorier. (coolt huh? Dock inte många...) / Snygga vader. Spänstövningar är det ultimata sättet att skaffa sig snygga vader snabbt. Ta ifrån tårna och hoppa ner från ett trappsteg eller trottoaren. Regelbundna övningar, 3 dagar i veckan, 4 veckors tid ger synliga resultat. / Rykande te. Grönt te är gott och den varma drycken sätter även igång din matsmältning och ökar din uthållighet under dagen. / Spraya liv i huden. Vistas du mycket framför databurken är en bra ansiktsspray att rekommendera. Den fräschar upp samtidigt som den hjälper huden att behålla fukt.

http://yousonice.files.wordpress.com/2008/11/beauty.jpg

Feel like I was running an endless mile

2011-07-19 · 11:59:12
Hemma idag igen då.. DET SUUUUGER! Jag vill inte ha ont i magen längre, det förstör så himla mycket. Jag har ont precis vid äggstocken och ut i magen, och har sökt runt lite. Vissa säger att det är tecken på ägglossning, andra säger att det kan vara tarmarna (det är tydligen svårt att skilja på det) och andra säger att det är det första tecknet på en graviditet. NO, NO, NO!! Så får det helt enkelt inte vara. Ska ringa vårdcentralen senare och hoppas att de kan hjälpa mig. Imorgon måste jag jobba för då ska jag öppna!! Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik och beställa de nya skolböckerna för hösten, wooho! Längtar verkligen tills jag får sätta igång. Böckerna ser skitroliga ut :)! p&k

Old one.

Länkbyten

2011-07-19 · 11:17:38
Klicka på bilderna för att komma till tjejernas bloggar.




Zink

2011-07-18 · 21:00:00
Zink är ett ämne som alla behöver i kroppen! Det stärker hud hår och naglar - det som alla tjejer jämt klagar på att de vill ha bättre och finare. Om du äter en zinktablett per dag i en vecka så kommer din hud att bli bättre och starkare och du kommer att få mindre finnar i ansiktet. Forstätt sedan att äta zinktabletter som et kosttilskott till dina måltider. / Vid brist på zink kan ett antal besvär uppstå. Här är några exempel: hudbesvär som eksem, psoriasis, acne, oren hy, långsamt läkande av sår, mjäll, håravfall, vita fläckar på naglarna och sår på skenben, mentala tillstånd som apati, irritation, depression, aggression och dålig inlärningsförmåga osv. / Zink påträffas oftast i livsmedel som: ostron, sill, musslor, lever, lamm, ägg, oxkött, mjölk, vetegroddar, fullkornsprodukter, vetekli, öljäst, nötter, ris, ärter, morötter, rödbetor, solrosfrö och kärnor från pumpan.


Kan dee / Wild Spirit / 269:-

2011-07-18 · 20:03:35


Fixat Hannas bloggdesign

2011-07-18 · 19:29:41
Har suttit hela kvällen med en väns bloggdesign :)! Är ganska nöjd, höhö. Klicka på bilden för att komma till bloggen. Är du intresserad av en ny bloggdesign? En hel design kostar endast 100 kr. Mejla [email protected].


Fyra enkla tips för platt och stark mage

2011-07-18 · 18:00:00
Tidsinställt! /Lite enkla övningar så får du platt och stark mage! Bilderna är klickbara. / Ett: Pressa ihop. Gör så här: Ligg på rygg på golvet på en handduk eller matta. Dra upp benen så att knäna böjs lätt och bara hälen nuddar golvet. Korsa händerna över bröstet och håll in hakan. Lyft överkroppen från golvet och pressa dig uppåt framåt så att magen trycks ihop som ett dragspel. Gå inte högre upp än att du kan hålla svanken mot golvet. Tänk på att hela tiden krumma med ryggen. Andas in när du går ner och ut när du pressar ihop magen. Gör 15 repetitioner 3 gånger. / Tränar: Hela magen. / Två: Lyft och håll. Gör så här: Ligg rakt utsträckt på sidan mot golvet. Lyft dig upp på den underarm som vilar mot golvet så att hela kroppen sträcks ut och du har en rak linje från huvud till fot och enbart fötterna och underarmen nuddar golvet. Håll in magen och spänn kroppen så att du inte svankar, dra in rumpan och håll skuldror och axlar sänkta. Håll så i 10 20 sekunder och upprepa sen på andra sidan. Gör 15 repetitioner och upprepa 3 gånger. Tränar: Midjan så att den blir slankare och starkare.  /Tre: Lyft och möt. Gör så här: Ligg på rygg på golvet på en matta eller handduk. Korsa benen och dra upp knäna mot magen. Sätt händerna bakom nacken och hakan mot bröstet. Pressa ner svanken mot golvet, lyft överkroppen från golvet och pressa dig framåt så att magen trycks ihop. Lyft samtidigt upp rumpan från golvet så att knän och huvud närmar sig varandra och du känner hur det spänner i hela magen. Gå tillbaka, sänk benen och upprepa rörelsen. Tänk på att du hela tiden ska hålla svanken mot golvet för att skydda ryggen. Gör 15 repetitioner och upprepa 3 gånger. Tränar: Både övre och nedre delen av magen.  / Fyra: Lyft och växla. Gör så här: Sitt på golvet. Luta dig bakåt och stöd dig på underarmarna. Böj benen lätt och sätt hälarna mot golvet. Lyft nu ett ben ett par decimeter från golvet så att du känner hur magmusklerna får jobba. Sänk benet och upprepa med det andra benet. Gör rörelsen långsamt och tänk på att inte svanka. Andas in när du sänker benet och blås ut luften när du lyfter benet. Gör 10 15 repetitioner per ben och upprepa 3 gånger. Tränar: Det här är en extra skonsam övning som tränar hela magen och passar bra om du är mycket svag eller efter en graviditet. / Träningen ger: Starkare magmuskler, fastare och plattare mage, minskad risk för ryggont, slankare midja.

Kalorilexikon

2011-07-18 · 15:00:00
Tidsinställt! / Hur mycket kalorier bränner du när du tränar? Här är listan ifrån A-Ö. Viktigt att tänka på att dock att tabellen är ungefärliga och beror på din kroppsvikt, längd och vilken form du är i. / Aerobics: 168 / Badminton: 151 / Bergsvandring (packning 9-19 kg): 254 / Bodybalance: 118 / Body combat: 234 / Body pump: 250 /Boxpass: 234 / Crosstrainer (medel): 218 / Cykling: 234 / Dans (träning): 135 / Fotboll: 234 / Golf: 118 / Gå lätt: 95 / Gå tufft: 135 / Hopprep (medel): 236 / Jogging lätt: 201 / Jogging medel: 300 / Gympa: 234 / Kampsport: 300 / Kajak, paddla: 135 / Längdskidor (medel 6-8 km/h): 254 / Pilates: 118 / Roddmaskin: 250 / Simma: 283 / Skateboard: 147 / Skridskor (medel): 218 / Slalom (medel): 218 / Stavgång: 177 / Styrketräning: 168 / Squash (medel): 396 / Tennis: 168 / Vattengympa: 118 / Yoga: 118

http://www.pollsb.com/photos/o/14804-exercise.jpg

Inspiration / tattoos

2011-07-18 · 14:15:33

Tumblr_lhir7u9mo31qblaalo1_500_large_largeTumblr_liuj2epy3d1qgzmoio1_500_largeTumblr_l99v54th3d1qd04hbo1_1280_largeTumblr_liwnqnnzgd1qzkng1o1_500_large


Citron

2011-07-18 · 13:37:02
Att dricka citronvatten är bra för mycket. Bland annat så ökas fettförbränningen, får igång aptiten och håller mättnadskänslan längre. Drick ett glas om dagen - det är bra för magen ;) Gör såhär: Det är enkelt! Blanda 150 ml vatten och saft ifrån en halv citron.

http://kdcoolingar.blogg.se/images/2010/citron_119544674.jpg

Sjukling

2011-07-18 · 12:06:05
Idag blev den en hemma dag. Hade sån jäkla värk i magen när jag vaknade att jag inte ens kunde stå upprätt.. Det har gått över lite nu, men känner fortfarande av det. Harry Potter igår var grym!!! Tänkte titta på första delen nu - tycker den är såå mysig - och mysa under täcket hela dagen och knapra alvedon. Hörs senare, p&k!

http://paulaadelise.files.wordpress.com/2010/12/harry_potter_and_the_sorcerers_stone_ver5.jpg

Bilder ifrån gårdagen / 17 juli

2011-07-18 · 11:57:34



Harry Potter

2011-07-17 · 10:22:25
Lyckades somna iallafall och efter någon timme kom min älskling och räddade mig när han bestämde sig för att sova här. Så nu ligger vi och myser lite och jag tittar på biobiljetter till Harry Potter filmen, 3D såklart. Jag kan inte riktigt fatta att det är den absolut sista filmen, föralltid. Jag har ju liksom växt upp med de här böckerna/filmerna. Vill inte att det ska ta sluuuut!

http://watchharrypotter7onlinemovie.files.wordpress.com/2011/06/harry-potter-7-part-2.jpeg

My worst fear

2011-07-17 · 01:05:21
Jag ska aldrig, aldrig, aldrig, aldrig mer sova ensam i det här äckliga jäkla huset. Jag är så äckligt rädd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Alla lampor är tända, larmet är på, jag sitter så långt in i huset som jag kan komma och ändå kan jag inte slappna av och känna att det är skönt att vara ensam - som en normal jävla människa. Aldrig igen!!! Jag har förresten ändrat lite på designen nu.. Vad tycks?

http://www.word-gems.com/dark.2.jpg

Filmtips: The switch

2011-07-16 · 21:00:00
Superbra och rolig :)! - Kassie (Jennifer Aniston) är singel och vill ha barn. Hon anlitar en snygg spermadonator. Hennes bästa vän Wally råkar spilla ut sperman, och ersätter den med sin egen - utan att berätta för någon..

http://olesenstjej.blogg.se/images/2011/jennifer-aniston-the-switch_139279335.jpg

Hiss/Diss?

2011-07-16 · 19:30:00
Lite annorlunda att se rakt igenom. Ska det här bli nya trenden? Vad tycker ni, hiss eller diss?

Laguna Beach

2011-07-16 · 19:21:54
Har så jäkla tråkigt. Anna och Nico skulle komma gem idag istället så nu sitter jag helt ensam hemma hos mig, och här ska jag även sova - själv - i en villa!! Fyfan. Jag hatar att sova själv, och speciellt här hemma. Uscha. Ska försöka få hit någon eller röra mig in mot stan och gå ut eller fika med någon :)! Nu ska jag titta lite på Laguna Beach avsnitten, haha. Det är så roligt att kolla tillbaka! Vill förresten göra om min design, har tröttnat så jäkla mycket på den.. Vad tycker ni? P&K!

http://alltomthehills.net/files/2011/02/63_lagunabeach_g1.jpg

Lindsay Lohan

2011-07-16 · 18:38:59

Vackraste låten

2011-07-15 · 20:38:30
Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there. Anytime you whisper my name, you'll see. How every single promise I'll keep, 'cause what kind of guy would I be. If I was to leave when you need me most. What are words If you really don't mean them When you say them. What are words If they're only for good times then they're torn. When it's love Yeah, you say them out loud Those words, they never go away. They live on, even when we're gone. And I know an angel was saved. Just for me and I know I'm meant. To be where I am and I'm gonna be. Standing right beside her tonight. And I'm gonna be by her side. I would never leave when she needs me most. What are words If you really don't mean them When you say them. What are words If they're only for good times Then they're torn. When it's love Yeah, you say them out loud Those words, they never go away. They live on, even when we're gone. Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there. And I'm gonna be here forever more. Every single promise I'll keep 'cause what kind of guy would I be If I was to leave when you need me most. I'm forever keeping my angel close

Jag är så jäkla svag för låtar med piano i och tillsammans med videon sprutar tårarna. Så himla vackert!!

What Are Words - Chris Medina

iphone 4

2011-07-15 · 13:50:16
Nu har jag följt strömmen och är en stolt ägare och medlem i iPhone 4 familjen ;) Såå, om någon är sugen på en HTC Legend (Köpt förra sommaren, men som ny då den knappt är använd) så säljer jag den nu för 1500 kr! Kvitto + minneskort 16gb medföjer.

http://brinkenfeldtit.se/wp-content/uploads/iphone-4-design1.jpg

Långklänning

2011-07-14 · 15:16:46
Jag har köpt en långklänning!! Jag provade den här igår i Nacka Forum, dock var den inte på rea i butik - men det är den på nätet. Gillade den verkligen. Får försöka vänja mig ;) Skönheten kostade bara 59,50kr. Sen passade jag på att köpa lite bebiskläder till Bella och Henriks lillkille. Hade redan köpt en liten grej när jag inte visste var det var för kön, men nu när det blev en pojke köpte jag lite till :)! Superfina.


Vad är problemet?

2011-07-14 · 14:23:09
Hypokondrikern i mig är framme idag. Jag har så jäkla ont i min vad! Kan knappt gå och bara att nudda vaden gör skitont. Vad fan är felet?? Vaknade upp såhär och kände det även lite under natten. Det kanske är en blodpropp? Eller typ benhinneinflammation? Inflammation i muskeln? Dunno. Usch, ont gör det iallafall. Nu ska jag fortsätta städa här hemma eftersom alla mina planer gick i kras idag pga min jävla vad :(. Nu ska jag titta på biljetter till Harry Potter. PUSS!

Grattis till världens finaste kille!

2011-07-14 · 09:57:54
Har typ inte kunnat sova någonting inatt, utan vaknat stup i kvarten för att titta om jag fått nåt nytt sms eller fått nåt på facebook. Nu är han dock född. Finare får man leta efter och jag är säker på att han kommer få en grym uppväxt med sånna föräldrar som han har :)! Jag kan inte fatta det. Jag blev så glad imorse när jag vaknade och såg bilden på eran guldklimp :)! Du är en riktig kämpe, Bella. Vill inte lägga ut nån bild på honom eftersom jag inte frågat om lov, så ni får nöja er med en bild ifrån google, haha. Stort grattis Bella och Henrik till eran skatt :) Hörs säkert senare!

 Desktop Wallpaper-s > Miscellaneous > Newborn Baby Care

I was made for lovin' you

2011-07-13 · 15:17:24

Hej skruttarna! Sitter i Nacka och ska snart bege mig hem till mig och äta middag med familjen och farmor och fafar eftersom pappa fyller år :D! Grattis världens finaste bästa pappa. Var en sväng i Nacka Forum också efter jobbet och hittade en superfin t-shirt som jag tänkte slänga på mig nu :) Imorgon har jag massa planer! Jätte tråkigt inlägg, jag vet!! Men jag har viktigare saker och tänka på som t.ex. att en av mina finaste vänner ska få barn när som helst. Iiih! Så spänd. PUSS!

I Was Made For Lovin' You - Kiss



Update

2011-07-10 · 15:33:32

Jag är så sugig på att uppdatera, haha. Men jag har verkligen fullt upp med att städa upp och tvätta lakan som katterna kissar, bajsar och kräks ner. Så jag har helt enkelt haft fullt upp direkt när jag kommit hem ifrån jobbet. Just nu sitter jag och fifflar lite med min spellista på Spotify som jag tänkte att ni skulle få ta del av senare :). Det är en blandlista, men jag berättar mer senare när den är färdig. Dessutom blir det kanske lite utlottning av skönhetsprodukter och blobbis så fort jag får tid. Hoppas att allt är bra med er iallafall. P&K!

Vackra Grekland förra året :)


Mat kan också göra dig snygg

2011-07-05 · 18:00:00

Maten du äter påverkar hur ditt hår, hud och naglar mår. En allsidig kost är perfekt för att motverka trött hud, risigt hår och sköra naglar. Hur du lever påverkar även ditt yttre. Stress, alkohol och rökning är inte bra för ditt yttre. Här är några tips på vad du ska äta för att få ett snyggt yttre. / Mat som ger fin hy. Antioxidanter skyddar cellerna i huden och minskar åldrandet. Antioxidanter finns i grönt te, frukt och grönsaker. Även Omega 3 är bra för huden och kan hämma inflammation. Omega 3 finns i fet fisk, valnötter, rapsolja och linfröolja. / Mat som ger snyggt hår. Zink, B-vitaminer och järn är bra för att få ett välmående hår. Vitamin B12 finns i spenat, ägg, apelsinjuice, lever och mölk. Brukar du lösa mycket hår? Då kan du ha järnbrist och bör äta mer av rött kött, blåbär, torkade aprikoser, cashewnötter. Har du tunt och torrt hår kan du ha brist på zink och  bör äta mer av bland annat fullkorn, nötter, frön, bönor, saldjur och gröna bladgrönsaker. Fet fisk är bra mot livlöst hår. / Mat som ger starka naglar. Att få starka naglar genom kosten kan ta månader. Har du tunna och sköra naglar kan du ha brist på zink, järn, kalcium, magnesium eller kisel. Vita fläckar på naglarna kan bero på zinkbrist och har du platta naglar kan du lida av järnbrist. För att få i dig zink behöver du äta mer av fullkorn, nötter, frön, bönor, saldjur och gröna bladgrönsaker. Järnbrist motverkar du med att äta mer av rött kött, blåbär, torkade aprikoser, cashewnötter.


5 tips för att slippa slitet hår

2011-07-04 · 18:00:00
Sommaren innebär sol och besök på stranden vilket kan skada håret. Därför bör du tänka på att skydda ditt hår under sommardagarna. / 1. Använd hårprodukter med UV-filter. Det finns UV-skyddande produkter som sprayas eller smörjs in i håret innan du ska ut i solen. Här hittar du prissänkt UV-skydd för håret. / 2. Hatt skyddar håret. Keps, hatt eller en sjal är det bästa skyddet mot solstrålar. / 3. Skölj håret. Se till att du sköljer ditt hår efter att du har badat i såväl pool som hav. Ett tips är att även blöta håret innan du badar så att det inte drar åt sig lika mycket klor och salt. / 4. Undvik att behandla håret. Försök att inte färga, tona eller slinga håret under sommaren eftersom håret blir mer poröst påverkas därför extra mycket av solens strålar. Även spray och gelé torkar ur håret och bör undvikas. / 5. Gör inpackning. Gör regelbundna inpackningar för att skydda håret och använd mycket balsam. Har du ingen inpackning kan du ta lite balsam i topparna som du låter vara kvar efter duschen.


Nacka forum

2011-07-03 · 18:38:04
Kom hem ifrån Nacka Forum för ett tag sen med en massa shoppingkassar.. Haha. Mötte upp Anna vid två tiden ungefär och har sen dess tillbringat dagen med henne. Supermysigt! Det fick bli en hel del nödvändiga saker, bland annat: oranget nagellack, två toppar (som jag testade nu och inte alls satt snyggt så jag ska lämna tillbaka dom imorgon), bh, ansiktsmask. Imorgon efter jobbet ska jag förbi Bik bok och köpa en jumpsuit som jag ångrade att jag inte fick med mig hem ;) haha. Ikväll blir det mys framför TVn med först Segermyr och efter det Solsidan.. Innan dess ska jag ta ett litet mini spa med ansiktsmask, bubbelbad, nagellacksmålning osv. Nu ska jag laga middag, P&K!

Vill du ha snygg bikinilinje i sommar?

2011-07-03 · 18:00:27

1. Börja med att mjuka upp håren med varmt vatten. Använd en rakhyvel med ett skyddande komfortband och en fuktigivande rakgel. Se till att raka med lätt hand och byt rakblad regelbundet. (Har du en gammal rakhyvel? Här kan du beställa en ny rakhyvel som har hela fem blad och ger bästa effekt.) Tips: Återfuktande rakgel är viktig för bästa rakningen, (här kan du beställa rakgel med doft av aprikos. Luktar supergott!) / 2. När du rakar dig – dra i huden för att skapa en slät effekt. På så sätt får du bättre resultat. / 3. När du har rakat dig – skölj med kallt vatten för att stänga porerna. Torka försiktigt och applicera lite puder. / 4. Se till att raka dig regelbundet för att förebygga att hårstråna i bikinilinjen växer in under huden och orsakar röda knölar.

 

http://www.egoqueen.se/sites/default/files/2011/vaxning.jpg


Wittstock vs Bernadotte

2011-07-02 · 18:44:01

Tycker ni inte att Charlene valt en lite väl lik axeldesign i jämförelse mot Victorias bröllopsklänning? Vem bär upp den bäst då.. Charlene vs Victoria?


Have you got a reason?

2011-07-01 · 18:06:49
Ååååh jag är så jävla hungrig!! När ska min pojkvän komma och laga mat till mig? Haha, skämt å sido. Jag sitter faktiskt och väntar på att han ska ringa så jag vet vad, vart och när vi ska äta. Förlåt för min dåliga uppdatering, men det har ju varit underbart väder. Hoppas ni förstår! Nu är iallafall första jobb veckan avklarad. 6 veckor kvar, wooho. På måndag börjar jag 7:30 och slutar 16:00 på min gamla avdelning och de barnen jag hade där, myspys. Dock kommer inte så många vara där då de är på sommarledighet :). Jaja, hörs senare! PUSS

GE MIG MAAAAAAAT!! (Bild ifrån förra helgen)