Back to the 70's?

2011-03-31 · 18:36:49
Tydligen är det virkat och utsvängda jeans är ju tydlingen the thing nu i vår och sommar. Jag gillar det dock inte alls! Känns som vi gått tillbaka till hippietiden och 70-talet. och va fan är grejen med virkat egentligen? Vem vill gå omkring och se ut som farmors gamla dukar?

Jag förstår helt ärligt varför alla hela tiden hakar på de här fula trenderna? Visst, det är bara mina ord jag ska absolut inte trycka ner någon annan för att den tycker på ett speciellt sätt. Det här är som sagt bara min åsikt. Men så fort det kommer något nytt så snappar alla upp den idéen och helt plötsligt har alla fått en fetisch på't. Det mest patetiska är när personer i fråga som t.ex. pratat om att det är "så fult med utsvänga jeans" och skrattat åt de som har de innan det blir en trend, och helt plötsligt när de blir populärt att använda dessa klädesplagg är det tydligen bara "sååå snyggt!!!" med det plagget - bara för att det har blivit en trend. Herregud.

Vad tycker ni om det här? Hot or not?


Word

2011-03-31 · 18:12:25

LOL. ME =)))))


I'll be dancing on my own

2011-03-31 · 17:42:38

Ikväll blir det pappas pasta carbonara! Mumma. Vad tycker ni om för mat?

http://2.bp.blogspot.com/_luN5uAhWu7I/S6yZ-J4TrmI/AAAAAAAAAks/Gv2CwscMcnc/s1600/pasta-alla-carbonara%5B1%5D.jpg


Honda CRV

2011-03-31 · 17:13:20
Idag fick vi en ny bil! Jag som älskar stora bilar och allt, naaajs som fan

http://reviews.turbometal.com/wp-content/uploads/07-08-honda-crv-ccfl-halo-projector-headlights-12.jpg

Stan med två pinglor

2011-03-31 · 16:03:04
Funderar på om jag ska färga utväxten? Hmm. Har iallafall precis kommit hem ifrån stan med Madde och Michaela. Vi åt på tacobar och sen gick vi och tittade lite i affärer. Supermys! Just nu har vi ingenting i skolan som vi behöver göra och det är såå jäkla härligt. En riktigt underbar känsla kan jag säga, haha. (Eller jo, något kan man ju alltid göra men inget som vi måste göra just nu)

Och imorgon är det fredag. Wooho, life rocks!

Fina behållare

2011-03-31 · 11:07:20

Bilder från Campadre


Grattis finaste Georg på din födelsedag! ♥

2011-03-31 · 00:00:00
Tidsinställt inlägg

I'll be by your side, just for a little while

2011-03-30 · 20:35:10

Gulligt, hemskt och så på samma gång.. Men är det bara jag som tycker att det känns som att den här hälsningen är extremt(!!) överdrivet inövad till skillnad ifrån andra?


Solning och sushi

2011-03-30 · 20:10:00
Sådär då. Nu har jag skivit klart yttligare ett extra arbete! Tjoho. Vet inte om det blev så jättebra, men förhoppningsvis. Jag tycker iallafall att jag lyckades svara på frågorna.

Idag hade vi basgruppsdag och efter det åkte jag och Madde och tittade runt lite i Globen. Vi köpte en varsin supersnygg magtröja (bild kommer) och sen åt vi sushi, mumma. Efter det drog vi iväg till kärrtorp och solade lite, otroligt välbehövligt kan jag säga. Imorgon blir det solning igen och stan med Madde. Är så glad att jag har hamnat i samma klass som dig vännen. Tack för allt!  Hade btw världens underbaraste dröm inatt, ville inte vakna! Haha. Only Madde knows & I'll keep it that way!

Bjuder på en bild! Varsegod ;)

Parmiddag hos Jessica / 18 mars

2011-03-30 · 20:09:18Were have you been?

2011-03-29 · 14:55:07

visited 9 states (4%)
Create your own visited map of The World

I am here

2011-03-29 · 12:42:26
Lånade av Uma
• Stare at the dot for 30 seconds.
• Move your gaze to a blank wall
• Blink 10 times
AND NOW TOM KAULITZ IS EVERYFUCKINGWHERE!!!!1!!!11

Alla dessa uppgifter

2011-03-29 · 12:29:09
Jag skulle egentligen ha gått och hälsat på mitt gamla jobb idag men sen fick vi yttligare (lärarna måste fan tro att vi är einsteins eller nåt) en massa uppgifter. Så nu håller jag på att försöka få ihop en text på en och en halv A4, datorskriven. Fattar typ inte vad jag skriver heller.. Hjälp!


When nothing goes right, go left

2011-03-29 · 11:04:17


Dag 11 – Mina syskon

2011-03-28 · 20:15:17
Jag har en underbar lillebror som heter Mattias och är född år 1992. Han läser sista året på en innebandy inriktning då hans stora intresse är sport av alla dess slag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer! Gillar ju inte riktigt att dela med mig av mitt privatliv speciellt mycket. Så ni får en bild på honom iallafall.

Mattias i grå tröja.

Peppa inför Comet 2011

2011-03-28 · 17:16:23
Borde egentligen fortsätta läsa det där tråkiga häftet. Är faktiskt lite trött på att plugga just nu eftersom att lärarna inte alls ger oss blivande förskollärare stor plats. De helt ärligt särbehandlar oss och ger mer utrymme för frågor och svar till de blivande lärarna som jag går i samma klass som.

Fastnade iallafall på Facebook där Comet 2011's sida hade uppdaterat om nomineringarna för galan iår. Som väntat och som även VIVA redan bekräftat i mail till mig blev inte TH nominerade iår. Vilket i och för sig är fullt förståeligt, men såklart tråkigt. Men inte deppar jag och Rebecka för det. Sido har två nomineringar och vidare följer en rad olika bra tyska artister som Nena, Cascada, The Black Pony, Frida Gold, Monrose osv.

Har gjort ihop en liten Spotify lista så jag ska peppa med innan galan den 27 maj. Klicka HÄR för att ta del av den! Min favorit är hittills Die Atzen och Nenas låt Strobo Pop som självklart också finns med i spellistan!

Gör träningen till en rutin!

2011-03-28 · 15:04:05
Träning är någonting bra och något jag borde göra oftare. Jag måste komma igång, men det kommer alltid någon undanflykt eller något som dyker upp i sista sekund. Här har jag skrivit ned 6 tips som gör att träning lättare ska bli en vana som jag tänkte att även ni kanske vill ta del av.

1. Gör träningen till något kul
För att göra träningen till en rutin måste man tycka det är roligt på ett eller annat sätt. Det säger sig själv att det inte fungerar i längden att träna något som man inte tycker är kul. Hitta en träningsform som du trivs med. Fundera inte så mycket på hur många kalorier du förbränner på en träningsform du ändå inte tycker om. I längden kommer du vinna på något du tycker om att träna.

2. Skaffa en träningspartner
Studier har visat att man känner högre motivation genom gruppträning. Jag har till exempel tränat några gånger på friskis och svettis tillsammans med Rebecka och det var hur bra och roligt som helst. Känner du inte för att träna i grupp kan du ta med din kompis till gymmet eller ut i joggingslingan. Genom ha en träningspartner kan träningen bli mer social och man kan samtidigt peppa varandra till att prestera bättre. Likaså kan man i början tycka att det är pinsamt och genom att man har någon bredvid sig kan det gå lättare. Man är inte alltid pigg på att träna och då är det alltid bra att ha en partner som drar med en till träningen. När man väl kommit satt igång brukar segheten lätta.

3. Notera dina framsteg

Vad är inte mer motiverande än framstegen som kommer sakta men säkert?! För att hålla koll på dina framsteg kan det vara bra att föra en dagbok över träningen. Kanske på din blogg? :) Hur snabbt springer du nu? Hur mycket klarar du lyfta nu? Gå sedan tillbaka i din bok/blogg och se över din utveckling. Det kommer säkerligen vara motiverande.

4. Planera din träning

Vissa dagar är man mer upptagen än andra. Välj ut ett par dagar i veckan då du vet att du har tid att träna så inget annat kommer emellan. Jag har iallafall erfarenhet av att spontan träning oftast brukar leda till att man skjuter fram det tills det inte blir något alls.

5. Prioritera din träning

Prioritera din träning framför saker som du själv vet med dig är mindre viktiga, förstås inom rimliga ramar. Strunta i dåliga ursäkter och fullfölj det du har planerat.

6. Tänk långsiktigt

Att tänka badsäsong varje vår eller solsemester varje höst gör att man ofta blir besviken då man kanske inte har nått sitt mål. Träning handlar inte bara om det yttre utan även om det inre. Att må bra och hålla sig frisk är viktigt, ta hand om dig själv.

http://jennfo.blogg.se/images/2011/trna_131782091.jpg


Beställt ifrån H&M / 10% på hela sortimentet.

2011-03-28 · 14:01:34Tokio Hotel utanför NRJ & Sheraton 8/9-09 (Del 2)

2011-03-28 · 00:43:38
Efter att vi sett killarna gå in i deras bil gick jag, Rebecka, Essi, Josefin + några till och åt lite lunch. Vi bestämde oss för att åka och titta vid killarnas hotell, men eftersom att Rebecka och Essi skulle åka till Finland och se de dagen efter där och Josefin skulle åka tillbaka till Göteborg så var det bara jag som stannade där hela dagen och hängde tillsammans med bland annat Ida och Lina.

Det hände inte allt för mycket under dagen och vakterna var hela tiden fram och tillbaka med deras lovord. Vissa gånger sa de att killarna inte skulle ha tid att stanna utanför, medans de ändrade sig efter en halvtimme till att "Jo, de kommer ut senare ikväll". Jag ville inte riskera att missa den chansen, i Sverige liksom, så självklart stannade jag kvar. Dagen gick relativt fort och senare kom Kenza inrullandes på gatan eftersom att hon skulle in och interjuva dem. Alla tjejer blev som helt galna och sprang efter henne, haha. Why liksom? Självklart tycker jag att hon är grym på det hon gör, men att springa efter henne som att hon vore världsberömd tog fan priset för pinsamste grej det året. Tur att jag stod kvar till stängslet iallafall ;) haha. Solen gick ner och efter att de som vunnit M&G och alla interjuver var färdiga började det pirra lite extra i magen. Det var nu eller aldrig. Vid det här laget hade min vän Bella hunnit komma in för att spendera några timmar där i hopp om att få syn på dem.

Deras bilar rullade in på gatan och efter en kort stund började de rulla ut bagaget. Natalie gick ut, precis bakom oss och satte sig i bilen. Jag kunde se Mike (deras vakt) springa fram och tillbaka där inne och förstod att det var dax. Hann inte mer än att vända mig till Bella och säga att de snart kommer, innan alla börjar skrika då de ser Bill gå igenom snurrdörren. De började signera på motsatt sida om oss och jag var helt säker på att de skulle hoppa in i bilden och åka till Arlanda, men när Gustav (har jag för mig?) slängde in sin jacka i bilen och de började gå emot mig förstod jag att jag skulle få stå 2 cm ifrån de igen. Mina fina killar!! Mitt kamera batteri började ge vika och jag insåg att det inte skulle hålla speciellt länge till, typiskt min otur.

Tillslut stod de iallafall precis framför mig. Jag kommer ihåg att allihopa signerade mitt block och att jag snuddade vid Toms penna, haha. Gustav, som fyllde år, stannade precis framför mig och klappade händerna åt oss när vi sjöng "Happy birthday" för honom. Bill log som vanligt med världens största leende och damn vad lång han är i jämförelse med mig när man står sådär nära, haha. Georg, ja vad finns att säga. Damn. Mumma. Kameran dog iallafall efter Tom hade gått förbi men kyckades få några foton på Georg iallafall. (Fattar inte varför jag alltid har otur med mina foton på Gustav?! På signeringen puttade vakten bort mig så att bilden blev suddig och nu dog batteriet precis när han gick förbi).

Låter nu bilderna tala för sig själva. Njut.
Ja, alla bilderna + videosarna är mina (idabarck.blogg.se är min gamla blogg).

Videon till vänster är min. Den högra har prersonen bredvid mig filmat och man hör samma förlopp tills min video slutar efter Tom. Innan jag börjar filma så är det även jag som säger "Åh gud, jag dör jag dör jag dör" haha osv. Efter min video dött kan man även höra Tom säga "Bitte schön" och jag säger att mitt batteri dött osv, haha.


Recension/ Proclés lip plumber

2011-03-27 · 23:11:58
Tänkte skriva en recension av en produkt jag fick hem för några dagar sedan. Det är en av hösten och vårens omtalade produkt,  en lip plumber. Jag beställde den här ifrån Style By Tyra då jag både hört och läst gott om den. Jag pratar om är Proclés lip plumber som endast kostade 49kr.

Positivt: En skillnad ses efter bara en kort stund och den gör inte allt för ont som jag hade tänkt. Tillslut blev det faktiskt nästan skönt och man ville sätta på mer, hehe. Det blir fin färg och inte alls sådär blodrött på läpparna som det annars kan bli om man använder en sådan här produkt. Ett plus är att den var billig!

Negativt: För att någon skillnad ska märkas överhuvudtaget behöver man ta ganska mycket och flera lager. En till nackdel är ju dessutom att sådana här produkter kan förebygga munsår, och det är ju varken skönt eller snyggt. Ett stort minus för det!

Tips: Använd den ej om du har flisor. Det svider som FAN vill jag lova!

Proclés lip plumber får 3 av 5 hjärtan.
https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2359851/images/2011/hjrta13_90949483_110619177_132445704.png https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2359851/images/2011/hjrta13_90949483_110619177_132445704.png https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2359851/images/2011/hjrta13_90949483_110619177_132445704.png https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2359851/images/2011/hjrta_132445779.png https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2359851/images/2011/hjrta_132445779.png

http://www.stylebytyra.se/blogg/wp-content/uploads/2011/03/Style-by-Tyra-Smink066.jpg


Maxi dress / H&M / 99kr

2011-03-27 · 22:05:30


Make some noice

2011-03-27 · 22:00:00
Satt och kollade lite på videos på när Tokio Hotel var här september 2009 och hittade den här. Finaste Gustav fyller år och när alla började sjunga "Happy birthday" för honom började han klappa händera, precis vid mig ;)

Jag är den lilla dvärgen (iallafall jämfört med Georg på sista bilden) med grå tröja ochrosa linne.


Här är videon.


Våffeldagen idag!

2011-03-25 · 17:41:12

http://stephaniessecret.blogg.se/images/2008/img_0069_1206478239_3709132.jpg


Sjukling? Nej tack.

2011-03-25 · 17:37:45
Länge sen jag skrev ett lååångt inlägg om vad jag har gjort under dagen, så tänkte att jag kunde göra det nu. Har precis vaknat efter att ha legat och sovit ett tag.. Har så grymt ont i huvudet :(. Var i skolan på seminarium och efter det åkte jag och Madde, som även fyller år idag - graaaaattis igeeeen - till stan och tittade på kläder till imorgon då vi ska fira henne. Jag hittade en jättefin blus och Madde jeans och en as cool och fin topp! Sen åt vi lite med Maddes kompisar och efter det drog vi oss hem.

Jag har betalat lite räkningar nu och ligger och kurerar mitt huvud, haha. Ska dricka lite te också, börjar känna mig lite tjock i halsen.. MEEEEN det har vi inte tid med, haha.

I don't feel good, nanananana

Vanessa Falk / Private party

2011-03-24 · 19:09:03
Imorse vaknade jag när Jonas skulle åka till jobbet klockan 7 och kunde verkligen inte somna om. Satte på Vakna! med The Voice. En gäst som verkligen fångade mig idag, är Vanessa Falk. Ni har säkert hört talas om henne förut, för shit vad duktig hon är.

Här är iallafall hennes låt Private party som hon sjöng live i studion (aukustisk version).


Orginal versionen + videon.

Justin Bieber tour

2011-03-24 · 17:39:22
Oj. Gud vad förvånad jag blev! Gick in och skulle se om det fanns några biljetter kvar till någon Justin Bieber konsert i Europa eftersom att min älskade och duktiga pojkvän tagit körkort, grattis igen babe! Blev dock hur förvånad som helst när jag insåg att fan, den här grabben har ju sålt ut nästan hela König-pilsner Arena. Visst, jag visste att han var stor, men inte såhär. Styckpriset för en biljett i Oberhausen kostar runt 69,90£. Så mycket har TH aldrig sålt sina biljetter för, herregud. Han tar ju lätt TH 1000 gånger om när det gäller att sälja ut arenor märker jag ;).

Har lyssnat på Justin Bieber i ca 2 år nu och nu slog det mig bara. Fan vad känd han har blivit!! Men det är han värd, så duktig som han är.

Justin på Comet förra året.


Facelook & dresscode / 18 mars

2011-03-18 · 17:49:56


Mineral face primer / ELF / 62,46kr

2011-03-18 · 11:46:05

Best that ever happend.

Mineral Infused Face Primer


Johannes Nyholm / Baby trashes bar in Las Palmas

2011-03-18 · 11:15:54

Hahaha, den här är så himla klockren! Pappa visade mig den för någon månad sen men har glömt att lägga upp den. Om ni inte har sett den, gör det! Det blir en hel del skrat.


Magnettavla / Spontan / IKEA

2011-03-17 · 23:00:04

99kr

SPONTAN Magnettavla svart Diameter: 57 cm


Lip plumber / Style by Tyra / 49kr - check!

2011-03-17 · 19:33:02

http://www.stylebytyra.se/blogg/wp-content/uploads/2011/03/Style-by-Tyra-Smink066.jpg


Make up

2011-03-17 · 15:07:19


Tonight I'm fucking you

2011-03-17 · 14:27:50

Har precis suttit och lekt lite med allt mitt nya smink ifrån e.l.f. Vissa av produkterna är ju grymma medans andra mer liknar något som skulle kunna ha följt med i en FRIDA tidning. Slänger upp lite om det sen + att ni ska få se en fin sminkning jag gjorde med de nya ögonskuggorna.

Ringde min praktik också och bad om att få komma nästa tisdag och ta igen en dag som jag missade.. Alla lärare säger ju olika så igår fick jag reda på att jag inte kommer få godkänt om jag inte gör alla dagar. Herregud vad larvigt, men klart jag gör det. Min handledare tyckte det var skit töntigt men blev glad att jag skulle komma på tisdag! Åh, kan inte ha hamnat på ett bättre ställe faktiskt :).

Bjuder på en suddig cam bild.


I know were you live

2011-03-17 · 00:50:05
Nu ska jag gå och lägga mig :) fastnade framför datorn och laddade upp en hel massa bilder, därav alla bild-inlägg.. Imorgon funderar jag på att gå och sola och kanske träna? Någon som är på? Är ju liksom ledig hela dagen..

Skaffar kanske lösenord på bloggen från och med imorgon. Vill inte att vem som helst ska se vad jag skriver och lägger ut för någonting. Då får ni fråga om inloggning på facebook eller så..

Jaja, puss och godnatt!

Haha, hittade den här roliga på facebook..


Paket ifrån e.l.f

2011-03-17 · 00:26:11

Fick hem ett efterlängtat paket igår ifrån e.l.f. Stor shoppade ju som sagt där förra veckan och leveransen gick oväntat snabbt, men inte klagar jag för det ;)

Någon mer som brukar shoppa smink/skönhetsprodukter på e.l.f?Skola & middag med Anna / 17 mars

2011-03-17 · 00:19:50Middag & utekväll / 12 mars

2011-03-17 · 00:06:58


Farfars födelsedagskalas / 6 mars

2011-03-16 · 23:48:41


Hit ska jag.

2011-03-16 · 21:46:13Solstrålen

2011-03-16 · 21:27:30
God kväll! Hahaha, nej jag fult. Vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg. Tips, någon?
Hejsan, hej hopp, tjabba, cha cha, hej bloggisen osv. Ge mig förslag!

Har iallafall kommit hem ifrån en mysig kväll på stan med Anna. Vi åt middag på Taco bar och snackade en massa. Det är helt sjukt otroligt hur mycket jag har saknat den människan.. Min älskade solstråle .Ska ladda upp en massa bilder också, men jag orkar inte springa och hämta kamerasladden så jag gör det sen, hihi.

Idag hade vi muntlig examination i skolan också, i de nya lokalerna. HERREGUD säger jag bara.. I 3 år ska vi gå i små bunkrar mitt ute i skogen. Galler för fönsterna och skitsmå lokaler. Känns sådär kan jag säga.. Fick iallafall godkänt på redovisningen ;)

Vi hörs sen, love.

Gamla bilder på mig och världens bästa Anna (2009)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1962/185/114/736184771/n736184771_1889767_2578.jpg?dl=1http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v3113/185/114/736184771/n736184771_2381803_6842763.jpg?dl=1

Vatten

2011-03-15 · 21:43:54
Vatten är bra för både kropp och själ. Vattnet håller igång till förbränningen och gör så att huden att inte ska torka ut. Du ser mycket fräschare ut genom att dricka ca 2 liter per dag. Jag är superdålig på att dricka vatten, även fast jag egentligen borde då jag har huvudvärk/migrän väldigt ofta. Men hur gott är inte ett iskallt glas med vatten? Mmm..

Ett tips: Ta med en vattenflaska och ha med dig i väskan varje dag. Fyll på när du går in på ett café eller liknande.

http://www.vargarda.se/images/18.2459e9f9124d9868ad18000717/glas+vatten2.jpg


Vilka pojkar!

2011-03-15 · 18:58:12

Tokyo - 8e februari 2011


Allt detta skitsnack

2011-03-15 · 18:45:15
Blir så trött på allt jäkla skitsnack. Jag har inte sagt att jag är en ängel i det här fallet, alla snackar skit någon gång om någon man känner.. Men jag blir så otroligt trött på att folk alltid måste prata bakom ens rygg. Säg det till mig istället, så kan man lösa det som man till exempel stör sig på.

Fyfan.

Sommar och sol

2011-03-15 · 15:32:24
Sitter och tittar på resor till nåt varmt land i sommar! Har hittat en massa billiga, och det är så himla bra nu eftersom jag är ledig hela sommaren fram till den 29 augusti. Dock måste jag ju jobba lite för att tjäna pengar, men det skulle vara så otroligt härligt att kunna åka iväg :)

Och vilket underbart väder det är idag!! Solen värmer verkligen. Funderar på att sätta mig på altanen och sola lite..

http://www.resume.se/_internal/cimg!0/sy607jssk2iwygqoy6tzlzg2x8z7nzm/Paradisjobbet%20som%20hela%20v%C3%A4rlden%20vill%20ha.jpeg

Art, leave & crush

2011-03-15 · 11:33:50
Hittade den här på en tjejs blogg för ett tag sen men har glömt att lägga in den. Lite rolig faktiskt! Vilka ord blev ni?

tumblr_lharzfgzpt1qaal0zo1_400_136759439_137508920_137566091_137585370

Rullar till stan!

2011-03-15 · 11:26:09
God morgon eller nåt! :)

Sitter och väntar på att tiden sak gå så jag kan åka in till stan och luncha med Jonas på hans mammas restaurang. Efter det blir det direkt hem och renskriva mina dokumentationer som jag gjorde under min praktik och ta med mig det till imorgon när vi ska redovisa våra examinationer. Hoppas att allting går bra!!

Bjuder på en bild som är tagen nyss.

Justin Bieber

2011-03-14 · 14:33:27

Gud vad häftigt. Det är sånt där man bara drömmer om :) älskar hennes blick när Justin kliver in genom dörren och hon får syn på honom, hahaha. Men som de säger, never say never.


Mysig lördagskväll

2011-03-13 · 15:21:24

Hej finisar!

Sitter hemma hos Jonas och försöker plugga lite medans han är ute och övningskör. Sen ska jag fixa mig och så ska vi åka hem till mig och ha en liten myskväll!

Igår var jag på middag med familjen hos en barndomsvän :) Jättetrevligt och mysigt och sen ringde Jonas och ville att jag skulle komma in till stan till han, Danne och Jessica. Fick skjuts av Mattias, som tagit körkort i onsdags (!!) till tunnelbanan och så åkte jag in till Scandic Malmen där de var. Fick gå igenom kön och bli insläppt på sidan av, as najs så hade de precis fått ett reserverat bord när jag kom! Ännu bättre ;) haha. Vi var inte där så länge utan åkte hem hit sen och sov.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Madde i stan och plugga med henne!


Nu är det fredagsmys

2011-03-11 · 17:34:06

Nu sticker jag iväg på middag hemma hos Jonas mamma! Mys. Sen blir det fredagsmys med chips, dipp och coca cola.

 

Det är okej att vara ful ibland :)


Farligt billigt på e.l.f

2011-03-10 · 21:15:40
Har shoppat lite ifrån e.l.f's hemsida. Det är ju så jävla billigt, haha. Inte över 100-lappen. Hur grymt som helst. Fick ihop lite ögonskuggor, mineral puder, primer, nagellack, face brush osv. Längtar tills det kommer, haha. Och allt det här, (+lite till), för ca 200 kr. Galet och farligt billigt.

Klicka HÄR om ni vill gå in och shoppa loss!

http://www.skincareblog.net/images/elf.jpg

Praktik & plugg

2011-03-10 · 18:25:29
Mår inte så bra, uscha.. Känner mig helt sänkt, trött, illamående och har ont i magen. Försöker plugga, men kan typ inte riktigt koncentrera mig på texten för att jag är så trött!

Var iallafall på praktiken idag, 8-14. När jag kom hem satte jag mig och pluggade direkt och har suttit här sedan dess.. Har hinnit med snart två punkter iallafall, känns as skönt.. Så nu har jag bara 5 punkter kvar + gå igenom en massa finslip innan redovisningen!

Jaja, nu ska jag fortsätta plugga. Och tack för alla fina kommentarer, ni äger! Pussss

Tokio Hotel utanför NRJ & Sheraton 8/9-09 (Del 1)

2011-03-08 · 20:35:34
Jag mötte upp Rebecka, Essi och Josefin (Dortmundgang!) i Slussen kl. 05:00 för att åka gemensamt till Münchenbryggeriet. Kändes skönt att vara där i tid. Hände inte så jätte mycket där. Vi träffade Ida och Lina som vi stod och pratade med! Trevligt som vanligt.

Vi harde kontakt med några som var utanför Sheraton (där TH skulle övernatta) så när det började ryktas om att de skulle komma runt om alla fans, visste vi att så inte var fallet. Var jätteskönt även fast man stod där och var pirrig och skakis hela dagen. Det var ju faktiskt inte säkert att vi ens skulle få syn på killarna under dagen! Tokio Hotels bil kom iallafall inrullandes vid 08:00 tiden på morgonen och de gick upp till Knappen och Hakim. Efter showen kom de ut och visade sig, haha. Ja, kan faktiskt inte säga att de gjorde mer än det så de endast knallade in i bilen och åkte där ifrån till hotellet för interjuver för att sen på kvällen signera utanför hotellet. Vi satte oss och åt lite frukost, eller om man ska kalla det lunch?, innan vi bestämde oss för att åka till hotellet och kolla läget. Mer om Sheraton-träffen berättar jag i del 2 :).

Bjuder på ett bildregn istället eftersom att det inte finns så jättemycket att berätta. Alla bilder jag lägger upp är mina ifrån mina videos (som också kommer att läggas upp). Bloggadressen som står på bilderna är min gamla bloggadress - jag använder alltså ingen annans bilder! Länka och säg till ifall ni använder..Hårkontroll!

2011-03-08 · 18:25:20
Sådär då.

Har varit och handlat med mamma och har hämtat ut ett paket på posten. Det var Hårkontroll som hade kommit! Snabba puckar, haha. Beställde de ju fredags :) ska bli riktigt spännande att se om det funkar eller ej. Förhoppningsvis blir det min bästa vän.

Lovar att göra en recension om hur det har gått och vad jag tyckte om produkten.

En ful cam bild och en illusion av en gigantisk hand! Haha. Där ser ni även min längd på håret utan hårförlängningar.

Unga mödrar

2011-03-08 · 15:12:12
Hej fina ni.

Sitter och tittar på Unga mödrar Norge, har ju tittat klart på alla avsnitt av Unga mödrar Danmark och det verkar inte komma några nya (?). As bra är det iallafall :). Har varit hemma hela dagen idag för imorse hade jag fortfarande kvar migränen, fy tusan. Har pluggat i princip hela förmiddagen, men känner mig fortfarande osäker på vissa frågor så jag funderar på att fråga någon i min klass eller så och se om de har någon aning, haha.

Idag är det Semeldagen också, mums. Kan ju säga det är en otroligt skön känsla att inte jobba som bagare/konditor då längre, haha! Jag och Jonas tänkte köpa semlor för 3 veckor sen men hejdade oss, haha. Men idag är det dax :)


Godkänd!

2011-03-07 · 16:21:13
Hej gullisar!

JAG FICK GODKÄNT PÅ MIN FÖRSTA EXAMINATION! Ingen kan vara gladare än mig, haha. Så jäkla härligt!! Har varit på helspänn i flera veckor, och för att inte tala om idag.

Har iallafall varit hemma ett tag nu och skulle egentligen ha åkt iväg och träffat Rebecka nu när hon slutade, men såklart så slår migränen till (antagligen för nervositeten inför betygsättningen släppte nu). Och inga tabletter har jag heller. Jag måste bli bättre på att försöka ha det hemma när de väl händer. Ska försöka plugga lite och sen ska jag nog lägga mig och vila tills det är Annorlunda Familj och En unge i minuten ikväll.

Nu ska jag fortsätta läsa lite.

Träningsdax

2011-03-06 · 21:16:17
Shit. Jag är helt slut! Gjorde precis min kvälls träning (började igår, hehe).

- 50 stycken situps.
- 50 stycken rump och ryggövningar. Jag använder mig av en stor boll och lägger fötterna i 90 grader, lyfter upp överkroppen sakta och sakta ner tillbaka.
- 200 stycken insida lår övningar. Jag har då en liten boll precis vid knäna och trycker ihop. Jättelätt och man kan göra det när man tittar på tv eller när som helst egentligen.

Så varje kväll ska jag göra det här och när snön försvinner helt jag börja gå ut och gå, till en början, 15-30 minuter per dag i ett raskt tempo.. Just nu går detju inte ens att gå här nu där jag bor för att de är så halt. Det är ungefär som att gå på blank is ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, och imorgon börjar mina sista vecka på min praktik + att jag får reda på min första inlämning, om jag får godkänt. Jag vet seriöst inte vad jag gör om jag får göra om allt. Fyfan. Vill ju inte kompletera heller, men ååh jag blir så nervös!! Håller ju på med en ny inlämning nu så jag hinner inte göra mer nu..

Jaja, sovgott!

Baby, I was born this way

2011-03-06 · 20:24:47


Sitter hos Farmor och farfar nu och har pr...

2011-03-06 · 14:55:08

100media_imag000 (MMS)

Sitter hos Farmor och farfar nu och har precis gjort en princesstårta tillsammans med farmor. Värsta teamworket kan jag säga ;) snart kommer resten av släkten och då blir det party, haha.


Varför hoppar menyn upp & ner??

2011-03-06 · 09:38:34
Kan någon människa förklara för mig varför menyn hoppar upp och ner?????? Och när man ska kommentera ett inlägg eller byter till antingen arkivsidan och kategorisidan så är menyn helt borta?

Så fort jag skriver ett nytt inlägg så dras menyn antingen upp eller ner. Varför? Har försökt med alla möjliga knep, men jag är verkligen helt lost.. HJÄLP!

Söndag, igen.

2011-03-06 · 09:35:33
Godmorgon alla fina!

Ska snart gå upp och äta frukost, sen duscha och gå till farmor och farfar. Ska hjälpa farmor att göra en princesstårta, som är till ikväll eftersom vi sak fira farfar som fyller år imorgon! Ska försöka hinna med att göra en hårinpackning också, haha.. Men vi får väl se hur det går ;)

Vad ska ni göra idag?

Saknar dig vännen!


Ny design

2011-03-05 · 22:43:57
Sådär! Har suttit hela kvällen och fixat om min blogg.. Har varit så otroligt trött på min förra så jag kände att det var dags för något nytt nu. Den är inte helt färdig ännu, så ni vet. Det finns fortfarande en massa att fixa! Blev ganska nöjd ändå :). Den känns lite mer vårig än den förra också.

Men nu behöver jag eran hjälp. Är det någonting som ser konstigt ut?


1 år sen Göteborg ♥

2011-03-05 · 21:00:00

Mina favoritbilder ifrån konserten :)


För att få tjockare hår..

2011-03-05 · 15:47:15


Vem vill inte ha tjockare hår?
Här kommer lite tips för att på lång sikt och få en illusion av tjockare hår.

- Massera hårbotten: Den här metoden stimulerar blodcirkulationen i hårrötterna och gör så att håret börjar växa fortare. Dock tar det ganska långt tid innan man ser resultat. Ett tips är att massera hårbotten när man tvättar håret, men kom ihåg att bara shampoonera det max två gånger och aldrig använda balsam ovanför öronen då det tynger ner håret. (Ett shampoo och balsam med så lågt PH värde som möjligt är det bästa.) Tvätta håret max två gånger i veckan! Lite fett är bra för håret och växer då snabbare. Att borsta håret gör att du också stumulerar hårsäckarna. Du ska dock inte borsta håret när de är blött, utan använd då istället en tjocktandad kamm!

- Använd dig av en Volumaster: Det här resultatet håller ju såklart bara ett tag, men ger en illusion av tjockare hår. Den bästa, enligt mig är Björn Axens Volumaster! För att få bästa resultat tupperar du innan du våfflar håret och när håret svalnat lite borstar du försiktigt ut det.

- Bed Head Cocky Thickening Paste: Den här produkten kommer ifrån märket TIGI och är relativt billig. Den ligger på mellan 150-200kr beroende på vart man köper den. Den här produkten ger känslan av ett strävare, fylligare och tjockare hår och kan användas i både torrt och fuktigt hår. Du kan föna "in den" i håret och kan även användas som styling-gel. Jag har själv inte testat den, men har hört flera som sagt att den är bra.

- Hårinpackningar: Det här är någonting som iallafall jag missar. Jag har bråttom och vill bara bli klar i duschen så fort som möjligt, och missar på så sätt också hårinpackningen. Det är viktigt att komma ihåg att precis som med shampoot och balsamet - inte använda det över öronen. Endast på längderna, då de tynger ner håret. Använd dig av ett bra märke som innehåller värmeskydd. Den jag har nu är "Aussie - Take The Heat" och den fungerar hur bra som helst när jag väl använder den. Har likaså hört att "Lee Staffords hair that never grows past a certain length"-inpackning ska vara jättebra. Båda två kostar runt 100-lappen. För att få bästa resultat när du gör inpackningen ska du sätta en plastpåse över håret och värma handduken i torkrumlaren i några minuter. Linda in håret i handduken och låt sitta den angivna tiden eller sov med det över natten.

- Minska på värmetänger: Hårfön, plattång, locktång osv. Jag är själv fast i träsket och försöker ta mig därifrån! Låter som en drogmissbrukare, haha, men det här sliter otroligt mycket på håret och resulterar i att du tappar ännu mer hår. Platta/föna/locka det vid specialla tillfällen istället.


- Ät kosttillskott: Det här är kanske det viktigaste av allt, då skönhet kommer inifrån. Produkter jag har hört ska vara bra är Hårkontroll, Proirin och Panto-3, men det är såklart ifrån person till person. För att få bästa resultat ska man självklart även tänka över ovanstående punkter.

http://media.kicks.se/Image/Generate.ashx?uri=~%2FArchive%2FImages%2FProducts%2FManufacturers%2Faussie%2F5011321988200-1.jpg&size=7&type=0&interpolationType=0http://pubes.blogg.se/images/2010/bltt-hr_113533603.jpghttp://www.vitapost.se/bilder/artiklar/har-hud-naglar/panto3_2x192tab_large.jpg

Vergessene kinder

2011-03-05 · 00:52:00

Kolla ifrån 3:53 när Bill springer ut på "snoppen". Herregud! Hade helt glömt bort hur nära vi var, Rebecka. Ser du?! Hade de räckt ut en hand hade vi ju lätt nått den. Älskar när Tom kommer utspringandes och står riktad mot våran sida. Jag var säkert helt crazy då! (Hahaha, synd att jag inte kommer ihåg någonting). Skymtar en Sverige flagga också, wie.

As dålig bild! Meeen det ser ut som dig :)

 


Ny start!

2011-03-04 · 23:30:15


Nu har jag gjort någonting jag borde gjort för hut länge sedan som helst.
Har nämnligen beställt kosttillskottet - Hårkontroll. Har läst igenom bipacksedel, recentioner och en massa hemsidor om den här produkten och kan inte annat än att vara lite nyfiken.

Jag har haft långt och tjockt hår, tills jag upptäckte plattången och började föna och platta det i princip varje dag. Likaså gjorde jag en tabbe att klippa håret axellångt (ångrar det fortfarande, 3 år senare), blonderat, tunnat ut det och färgat det lite till.. Jag har alltså inte lyckats få det sådär tjockt och friskt som det var fram till 2007.

Nu måste jag börja tänka om. När jag börjar ta tabletterna ska jag försöka sluta använda plattången lika mycket. Någon gång ibland, när man ska ut och så fungerar ju, men inte varje dag. Göra hårinpackningar varje vecka, massera hårbotten osv. Förhoppningsvis ser jag skillnad! Men det skulle ju dock inte förvåna mig om det inte fungerar på just mig, när det funkar på alla andra ;) haha. Lovar att recensera produkten när jag använt upp första paketet (som räcker i två månader).

Håll tummarna för mig?

http://www.butikz.se/shop/resize.asp?src=/shop/anybody/images/shop/harkontroll_nya.jpg&w=270&s=anybody&f=harkontroll_nya.jpgIdag är det..

2011-03-04 · 21:49:18
1 år sen mina finaste pojkar stod framför mig, i Globen.
1 år sen jag fick sjunga med Bill, i min stad.
1 år sen jag fick dela min lycka tillsammans med massa andra människor som känner exakt samma känsla som jag gör framför de.
1 år sen jag återigen, som varje gång jag ser de, inser hur mycket glädje de ger mig.
1 år sen jag fick gråta av lycka när de entrade sig på scenen.


1 år sen Tokio Hotel spelade på Globen.

Jag kan fortfarande inte, efter 5 år, beskriva vilken lycka det är att se de och lyssna på de. Att känna den här starka känslan för ett band, är helt underbart. Att få den lyckan genom texter och musik, som mina favoritpojkar skriver och spelar, ger mig så otroligt mycket styrka. För mig är det mer än bara musik, det är en del av mig. Jag har träffat så otroligt många fina vänner genom det här bandet, gråtit så många gånger över hur fina texterna är, och blivit lika förvånad varje gång de släpper en ny skiva, singel eller musikvideo. Genom det här bandet har jag träffat några av mina absolut bästa vänner, och någon gång vill jag tacka dom för det. Om dom någonsin skulle kunna förstå hur mycket glädje, styrka, nervositet, stress och åter igen - lycka de ger oss.

Kalla mig fanatiker eller vad fan ni vill, don't care, för Tokio Hotel kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Tack, för att ni är så jävla bra.
Har ingen bild på finaste Gustav på den här datorn..