Ekologisk hudvård

2011-11-30 · 22:10:11
Fick hem dessa produkter från Ekologiskhudvård idag. Deras koncept är att ta fram så få produkter som möjligt för att underlätta för kunden. Produkterna innehåller inga kemikalier, tvåler eller vatten då de menar att de torkar ut huden och kan påverka hälsan. De har därför dragit ner på ingredienserna och har tagit fram dessa produkter som både återfuktar och rengör. Läs mer på Ekologiskhudvård.se. En tävling där ni kan vinna dessa produkter kommer upp i mitten av december, håll utkik!



From this moment

2011-11-30 · 17:42:12
Sådär då. Nu är bloggdesignen uppdaterad! Tack Sara för all hjälp :) brukar ju vanligt vid fixa mina bloggdesigner själv men den här gången fick jag hjälp och gud vad skönt det var att slippa tänka på alla koder.. Tycker den blev lite mer "julig" då det är pepparkaksfärg som bakgrund. All thanks to Sara! Tycker dock är den liknar någons blogg men kan inte komma på vems? Men vad tycker ni nu då, snyggt/fult? (Ser ni inte den nya designen? Tryck på F5!)

Älskar headern förutom att jag ser ut som att jag ska somna!

Ha tålamod är ni gulliga!

2011-11-29 · 21:49:43
Bloggen är under uppbyggnad och kommer förhoppningsvis ändra utseende till imorgon! Ni får helt enkelt ha lite överseende med att det ser lite konstigt ut och så. Thoughts: vinter och mörkare look.


Shopping

2011-11-29 · 11:11:18
Gick hem från jobbet och har legat i sängen och försökt sova, vilket inte har gått.. Känner mig kissnödig hela tiden samtidigt som magen känns som en stor ballong. Hoppas att min antibiotika börjar hjälpa snart!! Beställde hem lite behövligheter från H&M och funderar på att klicka hem ett par boots från Ellos. Farligt dyrt att vara hemma från jobbet ;) (ALLT FRÅN H&M)


Till sjukan

2011-11-28 · 18:07:08
Skulle egentligen ha publicerat en tävling här i bloggen nu men jag sitter istället och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka till vårdcentralen.. Misstänker nämligen att jag har fått urinvägsinfektion (igen). Mår jätte konstigt och känner mig helt skakis, så jag hoppas att de hittar felet så att det inte blir njurbäckeninflammation igen som förra året när jag fick bli sjukskriven :( uscha! Håll tummarna!

Edit: japp, det var urinvägsinfektion så nu har jag fått tabletter mot bakterierna. Fattar inte att jag ska lyckas dra på mig det här varje år. Nu ska jag sova och hoppas att jag kommer upp ur sängen imorgon!


Shopaholic

2011-11-24 · 20:39:05
Klickade hem den här (..och fyra grejer till för 900 kr, hehe!) bh:n från Wonderbra. Har aldrig testat deras bh:ar tidigare men tyckte det var dags nu.. Ser superfin och skön ut och 149 kr (köpt på rean) är den nog värd.


Attitude Stockholm

2011-11-24 · 14:13:00
Ett supertips för alla oss smink, mode och skönhetsälskare i Stockholm är att besöka Kista mässan i helgen när Nordens största mässa för skönhet, mode och livsstil äger rum! Utställare som bland annat kommer befinna sig där är: Oriflame och E.l.f. Cosmetics. Inträde: 140kr eller 120kr om du förbokar på deras hemsida. Jag kommer definitivt vara där och jag hoppas att jag träffar er? Kom gärna fram och hälsa isånnafall.

http://www.postern.se/long_poster/long-poster-5891.jpg


Isadora 16 hour foundation

2011-11-23 · 12:11:00
Tidsinställt. Men alltså PÅ RIKTIGT? Vem är det som inte har nåt jävla liv och sitter och spamar sönder min blogg med en massa bokstäver och underliga ord?? Nåt problem verkar ju personen ha eftersom att han/hon/dom/den/det skickat ca 500-600 kommentarer. SHIT! Jag slutar aldrig att förvånas..

Måste passa på att tipsa er om en foundation som jag fick med mig hem förra veckan. Isadora 16 hour foundation och jag måste faktiskt säga att den är riktigt bra. Den blir inte alls sådär kakig som jag tycker vissa av deras foundation kan bli, utan den lägger sig fint och smälter in med huden. Ser nästan inte ut som att man har nåt smink på sig! Ett plus är också att den innehåller solskyddsfaktor, alltså ett riktigt kap eftersom att jag även fick den för endast 75 kr på rean.






Loréal Subline Mousse

2011-11-22 · 19:10:00
Måste passa på att tipsa er om de här grymma hårfärgerna från Loréal. Köpte de förra veckan eftersom att jag ville ha en förändring och märkte inte förns jag var hemma att det stod "Subline Mousse" på förpackningarna, haha. Hur som helst så var jag rätt så skeptiskt eftersom jag tänkte att det skulle bli precis som en vanlig hårfärg med mycket rinn och kladd överrallt. Men icke! Jag tyckte det påminde om ett mousse shampoo som man bara applicerade i håret med hjälp av cirkelrörelser för att hå ett jämt resultat. Super enkelt för er som inte är speciellt vana vid "vanlig" hårfärg.


Länkbyte

2011-11-22 · 19:00:00
Klicka på bilderna för att komma till bloggarna.


Förra veckans kap

2011-11-21 · 13:55:00
Fick med mig den här snygga kjolen hem ifrån Globen i torsdags för endast 30 kr på H&M. Sjukt billigt för den här pärlan. Jag menar, förstå vad snyggt med ett par brunbrända ben, höga heels och en vit oversize tröja nästa sommar. Veckans kap, helt klart!


Hur ska nästa tävling gå till?

2011-11-20 · 18:10:00
Jag har ju lite produkter ifrån bland annat Rapunzel of Sweden och Reztart (och ytterligare två företag som har skickat iväg två paket till mig) som ni ska få chansen och vinna, men jag tycker det börjar bli så himla tråkigt att lotta ut de som "vanligt" i en tävling här i bloggen med samma regler osv. Så nu tänkte jag kolla med er.. Har ni några förslag? Ska jag lotta ut de på nåt annat sätt? Har ni några nya förslag på regler som är obligatoriska? Ska jag lotta ut produkterna via min facebook fanpage? Kommentera, jag vill höra era åsikter för nu är det ni som bestämmer!


Länkbyte

2011-11-20 · 18:00:00
Klicka på bilderna för att komma till tjejernas bloggar!

DSC01362


Ny hårfärg!

2011-11-20 · 16:25:00
Ni som har mig på Facebook har säkert sett att jag färgade håret i veckan med en ljusare färg som sedan resulterade i ett mörkare hårsvall! Haha. Jag är ganska nöjd ändå, även fast mitt hår alltid blir sådär jobbigt elektriskt såfort man råkar peta på det när det är nyfärgat och det börjar bli kallare ute.

Före & efter bild
. Vilket tycker ni att jag passar bäst i?

4a saker du inte visste om mig

2011-11-20 · 16:11:17
1. Jag har varit målsägande (alltså den personen som är offer) i en rättegång för nåt år sedan. Det är och var ett utav det absolut jobbigaste situationerna jag varit med om i hela mitt liv.
2. När jag var liten blev jag mobbad för att jag var smal.
3. Jag har ticks.
4. Jag har planer på att göra en bröstförstoring (normal stora alltså) inom en snar framtid.

Bild tagen nyss.

5 glas grönt te/dag = -70 kcal

2011-11-20 · 13:32:46
Långsiktigt tips! Att dricka minst fem koppar grönt te om dagen ökar fettförbränningen samt har hämmande effekt på aptiten. (Ett superbra tips för er som gillar att räkna kalorier är att gå in på den HÄR hemsidan).

http://hoppelajnen.se/images/2009/green_tea_service_50840330.jpghttp://hoppelajnen.se/images/2009/green_tea_service_50840330.jpg

What do you know about me?

2011-11-19 · 23:40:45
Fick lite frågor om mig och jag tänkte att istället för att sitta och skriva en lång och tråkig presentation för er som kanske inte är så intresserade, så kan ju ni som är det klicka på den HÄR länken. Det är ganska sammanfattad info om mig så om det är något som är oklart så får ni gärna fråga igen! Tänk dock på att det är ca 1 år sen jag skrev det här, så ni får tänka ett år framåt med årtalen osv, haha. Förresten, här är skvallerbloggen som börjat skriva om mig: ToppNytt. In med er och gissa hur gammal ni tror att jag är! ;) haha




Tävla om en Onepiece

2011-11-19 · 23:00:00
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR KONTAKTAD.

Jag har fått den otroligt lyckliga äran att få ha ytterligare en tävling där jag lottar ut en Onepiece till någon av er.  Viktigt! Innan du tävlar. Läs igenom alla regler och hela inlägget noga för att inte missa någonting så jag blir tvungen att räkna bort ditt bidrag när vinnare ska dras. För att vara med att tävla gör du såhär:

Obligatoriskt:
  • Gilla min blogg på Facebook [LÄNK]
  • Lägg till mig på Bloglovin [LÄNK]
  • Gå in på OnePiece hemsida och välj ut vilken modell ni vill ha. [LÄNK] Du får välja vilken du vill av modellerna - Orginal - Print - Tradition - Flags - Slim.
  • Skriv en kommentar där ni länkar till inlägget ni skrivit på er egen blogg, samt länken till modellen ni vill ha + storlek.
För större chans att vinna:
  • Gilla inlägget på Bloglovin.
  • Gilla min officiella fanpage på Facebook [LÄNK]
  • Skriv ett inlägg på er blogg där ni länkar till det här inlägget och berättar att ni är med och tävlar om en valfri OnePiece och att två stycken vinnare kommer att dras. Låna gärna bilden nedanför.
Gör ni inte allt det här blir ni automatiskt diskade och kommer alltså inte att räknas med när vinnarna ska dras. Blir det minst 500 tävlingsbidrag kommer yttligare en vinnare att dras, alltså två  stycken vinnare. Så sprid tävlingen om ni vill ha större vinstchans! Tävlingen avslutas den 16 december.




New in (mascara)

2011-11-19 · 22:21:51
I torsdags efter jobbet åkte jag till Globen (jobbar ju precis där) fick jag bland annat med mig de här två mascarorna hem (Isadora big bold mascara kostar 119 kr på H&M samt H&Ms full lashes mascara som kostar 59 kr). Var lite nyfiken eftersom jag hört bra om de båda! Återkommer med en recension av de båda och då får ni även se fler bilder.


Always

2011-11-19 · 18:44:18
Haha, fick en vänförfrågan på Facebook nyss av en Linus. Ville få reda på vem han var och det visade sig att det tydligen var han som utgav sig för att vara "Anna" i några inlägg nedanför. Gulligt att ni vill lägga till mig! Skicka gärna idolbilder till [email protected]. Ni blir självklart länkade och skulle göra min dag!



Bli av med småätandet

2011-11-19 · 16:59:09
Är ditt största problem med ett nyttigare liv precis som mig - småätandet - så har jag lite tips till er som jag iallafall försöker tänka på när söt eller salt suget smyger sig på.
  • Försök vänta tills suget försvinner eftersom det oftast bara är sådär internsit jobbigt i 15 minuter.
  • Blir du extremt sugen, ta och ät en frukt eller grönsak eller en mager yoghurt istället.
  • Ta en dusch och lägg en ansiktsmask så du får annat att tänka på.
  • Gå ut och gå en promenad/jogga.
  • Ring någon och prata med den tills det gått över.
  • Och det viktigaste av allt.. KÖP INTE HEM ONYTTIGA SAKER!!
http://www.djurvall.burken.nu/Godisbilder/Godis%20(center)%2003.jpg

My name

2011-11-19 · 12:55:34

Fick en fråga av Anna som undrade vad jag heter i för och efternamn så jag tänkte skriva det här eftersom hon inte lämnade någon mejl/blogglänk. Jag heter Ida Barck!


Länkbyte

2011-11-18 · 18:00:00
klicka här !


Brunett

2011-11-18 · 13:10:31

Färgade mitt hår igår med en förg slm var ljusare än mitt eget hår och resultatet blev brunt! Fick lite panik och drömde till och med att håret var grönt, hahaha! Det blev dock ganska fint! Hur som helst så fick jag höra att en nystartad skvallerblogg tänkte skriva om mig, lite läskigt men smickrande ;) kanske ska börja tänka på vad jag skriver nu?


Inspo

2011-11-17 · 12:30:00


Citron

2011-11-16 · 19:28:45
Citron är bra för mycket, men för att ta några fungerar den bland annat mot uppsvälld mage, halsbränna, dålig andedräkt, stress och depression, yrsel, illamående, halsont samt kan hjälpa dig att förbättra din hy då du får i C-vitamin. Dessutom kan ett glas citron vatten hjälpa till att förminska magsäcken och om du dricker ett glas citronjuice och tillsätter ljummet vatten och honung kan även detta hjälpa dig att minska din kroppsvikt.

http://www.halsosidorna.se/Kostochnring/439114_20954941.jpg


Länkbyte

2011-11-16 · 19:00:00
Klicka på bilderna för att komma till Hannas blogg!


Tikeis prover

2011-11-16 · 15:10:00
Fick hem mina provet från Tikei i brevlådan idag! Blev rätt förvånad över hur litet paketet var eftersom att jag fick välja 20 stycken valfria prover, men när jag öppnade så förstod jag varför - proverna var minimala! Haha. Räcker knappt till någonting känns det som. Men spännande blir det iallafall och se hur färgerna passar och ett plus i kanten är Tikeis ortroligt snabba leverans!


It's been a long time

2011-11-15 · 21:17:45

Jag har precis tittat klart på "P.s I love you" , och herregud.. Jag är så jäkla svag för sånna här filmer eftersom jag alltid lever mig in och tänker på mina nära och kära. Hur jag skulle känna och må, åååå fy nej mes-Ida nu måste jag komma in på andra bättre roligare tankar, haha. Försökte få hit Jonas men han orkade inte åka, vilket jag förstår! saknar dig varje sekund jag inte är med dig!! .

Bilder från imorse.


Who is he?

2011-11-15 · 13:19:00
Haha, vi kör en liten mini länktävling igen.. Alla som svarar rätt får en länk på fredag!! vem är det min lillebror liknar här?

Vad vet ni om Sleek MakeUp?

2011-11-14 · 19:07:23
Jag tror att jag ska klicka hem Sleeks New Skin REVIVE. Har inte hört speciellt mycket om de här produkterna så jag tänkte fråga er om ni har någon koll på det? Hur är täckningen? Blir det lätt ett kakigt resultat? Kommentera!

Sleek Makeup

http://www.africious.ch/shop/images/Beauty_Face_Sleek_ReviveFoundation_large.jpg


Inspiration

2011-11-14 · 18:16:34
Bild lånad från We it

Converse for president!

2011-11-14 · 12:35:00
Jag har varit lite osäker om jag skulle köpa ett par höga converse /har redan ett par låga) men i förrgår slog jag till och jag är lyckligare än någonsin. Snyggt, enkelt och alldeles underbart sköna! / 699 kr på Scorette.

Dagens

2011-11-13 · 16:31:43
Leggings - Gina tricot / Blus - Gina tricot / Tröja - Lindex / Skinnjacka - Bikbok / Väska - Åhléns / Skor - Converse (till nåt helt annat, ser ni hur långt hår jag har fått? Allt tack vare ricinoljan som jag började med för ca en månad sen. Grymt! Är ni intresserade av att vinna en sån?)


Jag vill höra era åsikter!

2011-11-13 · 12:49:26
När jag träffade tre bloggläsare på stan för några veckor sen så frågade dom om jag inte kunde lotta ut den här mascaran från D.j.v beautenizer. Jag tyckte att det var en jättebra idé och tänkte att jag isånnafall skulle kunna slänga ihop en googiebag med mina favorit produkter som jag använder. Vad tycker ni, bra/dåligt? Andra förslag? Kommentera!

Middags pics

2011-11-13 · 10:45:40
Igår var det dags för släktmiddag igen! Det var min farbror (som förövrigt är kock) och pappa som lagade den goda maten.. Tror jag fortfarande är mätt från igår, haha!



Jamie Lynn Spears VS. Ida Barck

2011-11-13 · 09:43:00
Fick en kommentar om att jag tydligen var jättelik Jamie Lynn Spears, haha. Ser ni några likheter?


Word

2011-11-12 · 19:26:00

Tikei

2011-11-12 · 12:10:28
Jag beställde precis ett startkit med 20 stycken valfria prover från Det omtalade sminkmärket Tikei. Det blev en hel del ögonskuggor, men såklart även olika prover av foundation, concealer, viel, primer, rouge & bronzers. Spännande! Ser fram emot att testa det här och har ganska höga förväntningar eftersom jag både hört mycket gott om märket och använt ID tidigare. Vad tror ni, är dessa produkter bra?

Bild lånad från google.

Jag var bara borta en sekund

2011-11-10 · 19:18:40
Hur glad blir man inte när man kommer in på bloggen och ser att ni fortfarande läser trots min osynliga närvaro, haha. Ni är bäst! Anledningen är att det har hänt lite personliga grejer som jag inte vill ta upp här, men nu är jag tillbaka - dock inte med lika mycket uppdatering eftersom att all min fritid inte längre kan gå till datorn. Hoppas att ni förstår, ni får säkert reda på anledningen senare.

Bjuder på en snygging bild på mig och bästis ifrån helgen.


Fått ett porträtt till

2011-11-06 · 21:02:00
Fick den här bilden skickad till mig mejl av konstnärliga Mohammed. (Följ hans blogg på Facebook [LÄNK] och/eller bloglovin [LÄNK])Tack för den fina bilden! Tycker ni att den liknar mig? Jag tycker att den var fin, men inte riktigt lik mig. Kanske på vänster öga, panna osv men det är någonting. Grymt iallafall att kunna rita såhär! Vill du göra en idol bild och skicka till mig + bli länkad såklart! Mejla den då till [email protected] och du har gjort hela min dag!


Falska människor

2011-11-06 · 21:01:00
Jag är så otroligt jäkla irriterad just nu.. Har precis listat ut att ena personen som utgav sig för att vara ena vinnaren i Onepiece tävlingen var fejkad. Tur att jag inte hade kontaktat företaget ännu så att fel personen fått hem priset. Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så otroligt ful som person och göra såhär.. Att utge sig för att vara någon annan kan klassas som bedrägeri vilket är straffbart. Jag kommer såklart inte hänga ut personen, så ni behöver inte fråga vem det handlar om.

Lösögonfransar till er

2011-11-06 · 16:54:00
Det här var det jag fått hem från Rapunzel of Sweden och även fast jag skrev att ni skulle "think outside the box" haha, så var det ändå bara en person som lyckades gissa vad det var för någonting i paketet. Grattis Natalie till länken :)


Reztart

2011-11-06 · 12:16:00
Jag har fått hem ett stort (läs: enormt) paket från Reztart full med produkter som jag kommer att lotta ut inom kort.


Illustration

2011-11-05 · 22:29:16
Gissa om jag blev glad när jag gick in för att kolla mejlen och så att jag fått en mejl med en illustration av mig, gjord av fina Emma. Jag frågade henne för någon vecka sedan om hon ville försöka sig på ett porträtt på mig, och nu är den färdig. Ser ni vilken bild det är? :)


Tack för hjälpen!

2011-11-05 · 20:31:00
Stort tack alla ni som hjälpte mig att välja klänning igår. Det blev tillslut den vänstra klänningen som fick följa med ut på Stockholms gator! (Hade ingen bättre bild på klänningen tyvärr. Ska se om någon av tjejerna som fotade igår har det!)

http://elinsimons.blogg.se/
http://koshimoshi.blogg.se/
http://aamfa.blogg.se/
http://eevelinamattssonlundqvist.blogg.se/
http://amandakrona.myshowroom.se/
http://kindofjulia.blogg.se/
http://sandraangeliqa.blogg.se/
http://schreienzuzammenallein.blogg.se/
http://borninmay.blogg.se/
http://p0llys.blogg.se/
http://wilmaamariaa.blogg.se/
http://lienes.blogg.se/
http://cellofia.blogg.se/
http://fashionstars.blogg.se/
http://sofiess.myshowroom.se/
http://fireflybaby.blogg.se/
http://aalicejunman.blogg.se/
http://honjennifer.blogg.se/
http://annabroman.devote.se/
http://emmysch.blogg.se/
http://jonassonemelie.blogg.se/
http://nightmarecandyy.blogg.se/
http://amandasrader.blogg.se/
http://nataliehakansson.blogg.se/
http://mirjaniininens.blogg.se/
http://eleltatella.blogg.se/
http://sokkertokig.blogg.se/
http://hannanygards.blogg.se/

Mini shopping

2011-11-05 · 12:06:00
Bas tröjan är köpt ifrån Gina tricot. Gillade att den har lite glittertrådar i.. Hoppas bara inte att den sticks. / 149 SEK.


Bildregn

2011-11-05 · 11:58:09
Lite bilder ifrån igårkväll! Jag hade grymt kul tills jag var tvungen att dra mig hemåt, lite för tidigt.. Men jag mådde verkligen inget bra, och inte nu heller! Hanna och Amanda ville även fota sig med Blondinbella när vi träffade henne, och söta Hanna började nästan gråta efteråt! Haha. Fint sällskap av fina tjejer!








Paint my word

2011-11-04 · 22:52:00
Sämst bild, men jag hade helt glömt bort att visa er de här paletterna från Kosmetikan. Återkommer med recension när jag har använt de lite mer!


Bloggtips: mmeeli & idas closet

2011-11-04 · 19:00:00
Emelie Nielsen, eller mmeeli.se som ni kanske känner igen lite lättare.. Driver en av de mest inspirerande bloggarna på denna bloggportal enligt mitt tyckte. Klicka på bilden för att komma till hennes grymma blogg.



När du klickar dig in på den här faktisktiska bloggen kommer du direkt in i modellande Idas underbara garderob. Hon bjuder på mycket outfit bilder och man kan inte låta bli att bli inspirerad av det man ser! Rekomenderas starkt. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!



Vilken klänning?

2011-11-04 · 16:05:47
Ikväll blir det utgång på antingen Café Opera, Magenta, PURE, Collage, Laroy, Amba eller White Room. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu.. Jag har dock ett extremt stort problem. Kom hem för ett tag sedan med shopping för 1500 kr - bara till ikväll!! What liksom?? Hjälp mig välja.. Vilken av dessa två klänningar ska jag ha på mig? Alla som svarar får en fet länk imorgon.

Klänningen till vänster eller höger?

Foundation från TiKei

2011-11-04 · 14:39:00
Eftersom att min foundation håller på att ta slut så är jag väldigt nyfiken TiKeis mineralfoundation. Jag har dessutom i princio bara hört bra om det här märket, plus att det är relativt billigt. Kika in vettja genom att klicka här, TiKeiHar ni provat någon produkt från TiKei?

TiKei Foundation


Rapunzel Of Sweden

2011-11-04 · 14:04:33
Ett spännande paket innehållande produkter till er läsare låg i min brevlåda idag! Är ni intresserade att veta vad det är? Allt jag kan säga är att det kom ifrån Rapunzel of Sweden. Alla rätta svar får en länk på söndag! (tips: think outside the box..)


Give me everything tonight

2011-11-04 · 11:49:41
Har sovit alldeles för länge idag.. Idag kommer jag vara väldigt busy så därför har jag bara tidsinställt lite inlägg! Mobilblogga kan jag inte heller eftersom att min iPhone är inne på lagning. Ska dock försöka med lite "live" uppdatering, haha, senare idag. Vad ska ni göra denna fredag?

Bild från förra veckan. Den rosa tröjan är från Bubbleroom om någon undrar!

Ett godnattinlägg

2011-11-03 · 22:13:07
Tråkigt att sova själv, vill somna i min fina babys famn som igår. (Förresten, personen som skickade sms till MIN pojkvän i förrgår kan genast sluta upp med det. Dock blev han väldigt smickrad, såklart! Men snälla, gör inte om det. Det är mitt privatliv och sånt jag håller borta från bloggen. Fattar inte hur ni fick reda på hans efternamn ens? Respektera det här - tack!!) Jaja, sovgott. Svarar på era kommentarer imorgon.

Bild på mig och bästis! Imorgon kör vi.

Vinnarna av Onepiecen

2011-11-03 · 20:09:48


Bloggtips: Mohammedi Al-debis

2011-11-03 · 20:00:00

Mohammed driver en intressant blogg med ca 1200 unika besökare/dag. Han började teckna när han bara var 4 år och nu är hans stora dröm är att bli konstnär. Utöver det har han ett stort intresse för mode, musik, teater, konst och självklart bloggandet! I bloggen får ni följa hans vardag och läsa mycket om musik, design, resor, tips, filmrecensioner samt tävla i många stora och grymma tävlingar! Klicka på bilden nedanför, ni blir inte besvikna.

 


15 frågor under 15 dagar om smink #5

2011-11-03 · 18:31:00
Dag 5. Vilken är din favoritmaskara? Jag har haft ganska många mascaror under min tid. Just nu är min absoluta favorit Maybelienes falsies mascara som jag tycker förlänger ögonfransarna helt otroligt jäkla snyggt. Till skillnad från andra mascaror så tycker jag alltså att den här håller vad den lovar. Andra mascaror som jag använder är bland annat: d.j.v. beautenizer fiberwig lx och volume million lashes. Vilka är era favoriter?

http://schoberssmink.blogg.se/images/2010/falsies_120726690.jpg




1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation?

2. Favoritconcealer?
3. Din åsikt om lösögonfransar?
4. Slänger du din maskara efter tre månader?
5. Vilken är din favoritmaskara?
6. Vilken är din mest älskade "muliti task"produkt?
7. Använder du någon primer?
8. Favvomärke rent generellt på makeup?
9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?
10. Favoritäppstift?
11. Favoritäppglans?
12. Favoritblush?
13. Nämn tre favoriter inom billigare "drugstore"make up-saker?
14. Nämn tre favoriter inom dyrare "high end"make up-saker?
15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja? (Glöm inte att i det här inlägget utmana 5 bloggare du vill ska svara på den här listan).

New start

2011-11-03 · 18:02:00
Jag har ändrat lite i designen som ni kanske ser. Färger och lite småpyssel med typsnitt osv! Tyckte den behövde fräschas upp lite nu när det är höst och allt (därav den lite mörkare looken). Jag är så nöjd, vad tycker ni? Nu måste jag städa lite i mitt alldeles för ostädade rum, hörs sen!

Tidigare:

Länkbyte: Amanda Harde

2011-11-03 · 18:00:00
Amanda skriver om bland annat sina modelljobb, hur man ska få ett bättre självförtroende, mode osv. Rekomenderas!


Välbehövlig shopping

2011-11-03 · 12:00:00
Såg att jag var med på Mest aktiva listan igen, kul! Tack för att ni kommenterar och läser. Sprang förbi Make up Store i helgen och fick med mig det här - en ny All Cover Mix och ett svart nagellack. Otroligt välbehövligt kan jag säga. Och även fast jag faktiskt inte riktigt gillar svart nagellack så har jag blivit helt kär i den här från MUS. Den har en relativt bra täckning och flagnas inte bort sådär lätt som t.ex. nagellack från H&M eller depend gör. Hela kalaset gick på ca 400 kr.


Inspiration

2011-11-03 · 08:04:36
Bilder lånade från We ♥ It

Hjälp mig!

2011-11-02 · 20:31:00
Igår fick jag hem dom här populära skorna från DinSko. Jag tycker de är extremt, otroligt, jäkla snygga (haha!) men jag vet inte om passar på mig? Jag känner mig lite för militärisk (no offence) när jag har på mig dom här. Dock så är de ju ett par grymma kängor nu i vinter så det är ju ett plus, men jag är verkligen osäker på om jag kommer att använda dom. Vad tror ni? Ska jag behålla dom eller inte? Kommentera!

499 SEK från DinSko.

Bloggtips: Emma

2011-11-02 · 20:00:00
Söta Emma driver en stor blogg och skriver om allt som får dig intresserad. Dessutom har hon alltid roliga tävlingar. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Ang. Vinnarna i Onepiece tävlingen

2011-11-02 · 15:44:03
Eftersom att min facebook, blogg och mejl blir överbelastad (skämt å sido) så förklarar jag allt här om vinnarna i Onepiece tävlingen!


15 frågor under 15 dagar om smink #4

2011-11-02 · 12:00:00
Dag 4. Slänger du din maskara efter tre månader? Haha, shame on meee. Svar nej, det gör jag faktiskt inte! Eller det är klart, finns det ingenting kvar är det klart att jag slänger den + om den har blivit sådär äckligt klibbig och så, för gammal mascara kan ju faktiskt ge ögoninfektioner. Men annars så tycker jag inte att det finns någon anledning. Jag menar, varför skulle jag slänga en mascara som är nästan halvfull, luktar helt normalt och fungerar prima på fransarna? Favoritmascaran (läs: mascarorna presenterar jag imorgon!)

http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2009/04/16/1.1535478TS1278283052998_slot100slotWide75ArticleFull.jpg


1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation?
2. Favoritconcealer?
3. Din åsikt om lösögonfransar?
4. Slänger du din maskara efter tre månader?
5. Vilken är din favoritmaskara?
6. Vilken är din mest älskade "muliti task"produkt?
7. Använder du någon primer?
8. Favvomärke rent generellt på makeup?
9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?
10. Favoritäppstift?
11. Favoritäppglans?
12. Favoritblush?
13. Nämn tre favoriter inom billigare "drugstore"make up-saker?
14. Nämn tre favoriter inom dyrare "high end"make up-saker?
15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja? (Glöm inte att i det här inlägget utmana 5 bloggare du vill ska svara på den här listan).

Vinn munskölj som bleker dina tänder och gör munnen fräshare

2011-11-02 · 10:01:01
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR KONTAKTAD.

I sammarbete med Brilliant Smile startas nu en tävling där ni får chansen att vinna munsjöljet MouthrinseEVO by BrilliantSmile. Munsköjet har en fräsh smak och effektiv påverkan av ilningar, isningar, karies och plack samt löser upp missfärgningar på tänderna som du sedan enkelt kan borsta bort.

För att vara med och tävla:
  • Gilla min blogg på Facebook [LÄNK]
  • Gilla BrilliantSmile på Facebook [LÄNK]
  • Lägg till mig på Bloglovin [LÄNK]
  • Skriv en kommentar där ni berättar att ni är med och tävlar. Glöm inte att länka till inlägget (om ni skrivit något på er blogg/facebook).
För större chans att vinna:
  • Gilla min officiella Facebook [LÄNK]
  • Gilla inlägget på Bloglovin.
  • Skiv ett inlägg på er blogg/facebook där ni skriver att ni är med och tävlar. Låna gärna bilden nedanför, och viktigt, länka till det här inlägget.




Haters gonna hate

2011-11-02 · 09:12:15
Gissa om jag blev chockad när jag gick in och såg alla fina mejl från er läsare ang. min statistik! Dock var det ett par av er haters som tydligen inte kan vara glad för andras framgång.. Att jag kunde tro nåt annat! Meeeen, haters gonna hate. Jag kör mitt race, och om någon inte vill tro på att min statistik är for real så är det bara deras bekymmer!


Lite statistik sent i oktober

2011-11-01 · 20:16:20
Nu är det november och bara 2 månader kvar tills man ligger bakis i sängen efter nyår, haha! Hur som helst så blev jag helt överlycklig när jag kikade in på min statistik igår och såg hur många ni har blivit som tittar in här :) jag märker dock inte speciellt mycket på kommentarerna?? Kom igen nu, show yourself, hahaha. Tack för att ni läser min blogg :)


Nyinköpt / Complement 249 kr

2011-11-01 · 19:06:53

Vinn presentkort och köp dina Jeffery Campbell skor

2011-11-01 · 14:13:12
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR KONTAKTAD.

I sammarbete med Nahla.se startas nu en grym tävlingen där ni läsare går chansen att vinna ett varsitt presentkort. Det kommer bli hela två vinnare där en utav er vinner ett presentkord värde 200 kr och en av er vinner ett presentkort värde 100 kr. Grymt va? Nahla säljer bland annat mina favoriter som är på bilden nedanför + en hel del andra snyggingar. (Obs! Dessa skor är lookalikes)

Såhär gör du för att vara med och tävla.
  • Gilla min blogg på Facebook [LÄNK]
  • Gilla Nahla.se på Facebook [LÄNK]
  • Lägg till mig på Bloglovin [LÄNK]
  • Skriv en kommentar där ni berättar att ni är med och tävlar. Glöm inte att länka till inlägget (om ni skrivit något på er blogg/facebook).
För större chans att vinna:
  • Gilla min officiella Facebook [LÄNK]
  • Gilla inlägget på Bloglovin.
  • Skiv ett inlägg på er blogg/facebook där ni skriver att ni är med och tävlar. Låna gärna bilden nedanför, och viktigt, länka till det här inlägget.

Orginalbild gjort av Desslikes.com.

Come back, my love

2011-11-01 · 13:51:53
Min iPhone har strulat i några veckor eftersom att mitten knappen har slutat fungera lite då och då. Igår däremot slutade den att fungera helt och hållet.. Fick lite panik och ville slänga in den i väggen - så nu har jag varit och lämnat in den. Usch och fy! Jag känner mig helt jävla naken och den här lånetelefonen är så seg att man helt seriöst kan ta en fika innan någonting händer. MEN om 10 arbetsdagar (om de håller vad de lovade) så ska jag få tillbaka my lovely iPhone igen.. Förresten, vinnarna i Onepiece tävlingen är nu dragna!