New in from MAC

2012-06-24 · 19:56:32
Idag gick jag förbi NK och köpte med mig lite nödvändigheter som tagit slut. Två av produkterna jag köpte var min favorit foundation (studio fix fluid) och MAC fix plus som jag velat testa ett bra tag nu. Vill ni att jag ska göra en recension på någon av dessa produkter?
 

Midsommarafton

2012-06-22 · 13:18:20
Tanken var att jag skulle uppdatera via blogg.se appen idag och ikväll från mitt midsommarfirande.. Men tyvärr verkar appen inte fungera nu när nya blogg.se har kommit till alla så jag önskar er alla en fin midsommarafton idag! (Ni får en liten sneekpeak på min midsommarklänning!)

 
 

Glossybox

2012-06-22 · 07:27:00
Tjuvtitt i lådan?
- GLOSSYBOX - Brush (110 kr/st) Glossybox egen rougeborste i äkta gethår. Mjuk kvalitet som gör det lätt att få din roug jämn.

BM BEAUTY - Blusher (119 kr/4 g) 100 % ren naturlig mineralrouge med hög pigmentering och lång livslängd som inte täpper igen porerna och låter huden andas.

MSCHIC - Pure Lip Liner (139 kr/1.1 g) MSCHIC är en finsk serie mineralsmink med härliga färger. Läppennorna har hög pigmentnivå och är lagom mjuka med vegetabiliska vaxer och oljor.

AQUOLINA - Pink Sugar Creamy Body Lotion (200 kr/250 ml) En söt, krämig kroppslotion som ger fukt till din hud och lämnar den härlig med dofter av sockervadd, hallon, fikonlöv och citrus.

LOVE & TOAST - Eau de Parfum (99 kr/7,5 ml) En av Love & Toasts mest populära parfymer. Doften kommer från eteriska oljor, alkoholen är framställd av majs och dessutom innehåller den inga syntetiska doftämnen och är inte testad på djur.


Innehållet i måndagens goodiebag

2012-06-21 · 18:56:00

Make up my mind

2012-06-20 · 12:28:00
Inför måndagens event så gjorde jag en lätt sminkning. Till basen använde jag min mineral foundation från UNE Cosmetics, rouge från id Bare minerals och min councealer från MUS. Ögonbrynen fyllde jag i med min Tri brow från MUS och ögonen fick en snygg lätt brunsotad nyans med ögonskuggor från Kosmetikan.se. Eyeliner från Isadora och läpparna blev snygga tack vare mitt läppglans från UNE Cosmetics.


Glossybox - maj

2012-06-20 · 10:11:00
I slutet av förra veckan hämtade jag ut min första Glossybox för maj 2012. som har blivit så omtalad runt om på en massa bloggar. Boxen kommer levererad i en lyxig förpackning och inuti ligger det fem produkter i mindre förpackningar från kända märken. Skönhetsnörd som jag är så blir jag som ett barn på julafton när jag får sånna här paket. Det är ju så roligt att testa nya produkter och kanske till och med få nya favoriter.

Vill du få en egen lyxig Glossybox hem till dig varje månad? Du bestämmer själv hur många månader du vill prova och kan när som helst säga upp din prenumeration - utan krav på bindningstid. Registrera dig här och skaffa din egna skönhetsprofil så att de kan matcha produkterna i boxen så att det passar just dig.

Hertz sommarmusikevent

2012-06-19 · 16:32:52
I går var jag på Mellströms Kaffebar med Rebecka och en massa andra minglande bloggmänniskor som alla ville ha en kall Corona. Det bjöds på chevre/rödbetsmackor, live uppträdanden från bandet Pasadena och dj Citty Olsson var där och vände några plattor. Med oss hem i handen fick vi en musikgoodiebag (visar vid ett senare tillfälle). En härlig måndagskväll helt enkelt!

Bild lånad av Ida.

Ny tatuering

2012-06-19 · 14:20:00
Fick hem några snygga tatueringar ifrån Fake tatoos. Bland annat den här nedanför med texten "Let it be." i snygg stil. Jag har funderat på att sätta en tatuering där så nu tog jag tillfälle i akt och får chansen att prova på att ha något där. Jag gillar det! 


MAC Studio Fix Fluid

2012-06-19 · 06:14:00
Min favoritfoundation kommer från MAC. Studio Fix Fluid är en foundation som kombinerar en naturligt matt finish och medeltäckning samt innehåller SPF 15. Den täcker varenda blemma utan att ta hjälp av concealer eller liknande produkter och det går snabbt och enkelt att bygga upp slät täckning. Innehåller specialbehandlade, mikroniserade pigment och mjukt puder för en superslät och felfri finish. Den är dessutom oljefri. 260 SEK. Absolut min favorit foundation genom tiderna!


Event med Hertz

2012-06-18 · 18:00:00
Pjuu.. Stress, stress, stress. Kom hem från jobbet för någon timme sen men har inte tid att sätta mig ner. Ikväll har nämligen Hertz ett musikevent på söder. Jag tar med mig min partner in crime, Rebecka och hoppas att vi får en super härlig kväll  

Visste ni att fler sjunger i bilen än i duschen? Enligt en SIFO-undersökning som Hertz har gjort så lyssnar folk helst på klassiker i bilen som Elvis Presley, Bruce Springsteen och Beatles - blandat med artister som Lars Winnerbäck, Laleh och Kent. Vilken artist lyssnar du helst på?


The falsie volume express

2012-06-18 · 07:28:00
Min favorit av mina Maybelline mascaror är definitift "the falsie volume express" i färgen extra svart! Jag gillar att ha lite extra volym på fransarna som sitter längst ut i ögonvrån och "böjen" på borsten gör det verkligen lätt att komma åt. Det blir både en snygg längd och volym på fransarna utan att det klumpar sig. Verkligen en maskara jag kan rekommendera!

Eget recept på tomatmask

2012-06-17 · 18:00:00
Har du problem med acne eller har en oljig hy som kan orsaka finnar så kan du prova den här masken som jag brukar använda. Det är ett "eget" recept och ni kan såklart lägga till / ta bort någon ingridiens. Eftersom att tomater drar samman huden, är läkande, stärkande och rensande fungerar den här masken återfuktande och "heelande". Allt du behöver göra är att blanda samman 1 tsk tomatjuice, 1 tsk honung och ½ tsk miniderm. Applicera blandningen på ditt ansikte och låt verka i 20 min. Skölj av masken med ljummet vatten.

http://www.ansiktsmasker.nu/cms/wp-content/uploads/2011/08/ansiktsmask.jpg

Det här har jag i min sminkväska

2012-06-17 · 11:16:00

Video filmad för några månader sedan som jag glömt att lägga upp.

Blue summer

2012-06-17 · 07:19:00
En sommar inspirerad outfit som liknar outfiten jag kommer att bära på midsommarafton (som är om typ en vecka, det går såå fort!). Jag gillar verkligen combon med den blåa blazern tillsammans med ett riktigt blått nagellack, en naturlig klänning med snygga detaljer, som här med den urringade ryggen och en beige stor väska. Riktigt snyggt till en brunbränd kropp med utsläppt hår och lockar i topparna.


Blue summer



Hur fixar jag mina ögonbryn?

2012-06-16 · 16:47:30
Hej Lisa. Först och främst, tack! Jag formar mina ögonbryn med en brynfix från Make up store (155 kr) så mitt bästa tips till dig är att investera i en sådan. Jag vet att det finns en hel del från olika märken - bland annat från H&M som bara kostar 49:50 kr. Vet dock inte hur bra den är men eftersom att båda innehåller samma sak så antar jag att det enda som skiljer är förpackningen och eventuellt mascara borsten. Hoppas att det var till nån hjälp!

Såhär gör jag när jag tvättar mina sminkborstar

2012-06-15 · 11:17:00

Vilken smink tutorial vill du se?

2012-06-15 · 08:14:00
Fick en kommentar om jag kunde göra en tutorial på en sminkning som jag gillar och fastnade för Emilias ögon make från tv serien "Lyckan i LA". Jag tycker att färgklicken under hennes vattenlinje är hur fin som helst! Tanken är att jag ska försöka filma klart det här i helgen men först vill jag veta ifall det är någon speciell tutotial som ni vill se / vill veta mer om? Let me now !


Snyggingar från FionaVincent

2012-06-13 · 20:19:00
Jag har helt glömt att visa er de här snyggingarna som jag fick hem från FionaVincent (gåva) för några veckor sedan. De har ett brett sortiment med massor av trendiga, populära och dessutom billiga accessoarer som jag är helt säker på att flera av er skulle gilla. Titta bara in snyggingarna jag fick hem som man kan matcha både till vardags och till lite mer festliga tillfällen. Im in love !


Min lilla sminksamling

2012-06-13 · 15:32:00
Ni har tidigare sett innehållet i min sminkväska så här kommer en video på lite utav de smink jag tog med mig till Östermalm när jag och Jonas flyttade hemifrån. (Resten är hemma hos mamma och pappa så det får jag filma i en annan videoblogg helt enkelt). Som ni kanske märker så är jag lite förvirrad, haha. Hade sovit super dåligt och kände mig lite febrig så därav mina "eeeh eeeh" hela tiden osv.. Annars, enjoy! :}


Aussie favoriter

2012-06-12 · 12:16:00
Hämtade som sagt ut ett paket skickat från AUSSIE i förrgår (gåva). Limited edition produkter samt ett litet travelkit med favoriter från märket. En personlig favvo är definitivt deras "3 minute miracle" hårinpackning som ger det mest skadare hårstråna underverk.


"Smal" frukost

2012-06-12 · 10:44:27
Frukosten idag är två stycken fullkorn fin crisp med mini keso och makrill tillsammans med kesella och färska hallon. Riktigt gott och mättande. Du kan även skriva upp lite avokado och ha östsalt på toppen. Har ni några tips på god och "smal" frukost som går snabbt att göra på morgonen?


Islatte från Starbucks

2012-06-12 · 09:29:00
För någon månad sedan fick jag nys om att vissa utvalda ICA butiker sålde islatte från Starbucks och såklart ville jag ju inte vara sämre så jag följde "bloggtrenden" och köpte hem två stycken till mig och Jonas. En caramel macchiato och en chocolate mocha. Finns även en som heter "latte Seattle" som jag inte köpte hem. Jag har dock inte smakat på dom ännu.. men vad kan slå fel när det gäller Starbucks?


Tänk om..

2012-06-12 · 08:37:00
Tänk om vi hade en liten större lägenhet.. Åtmindstånde ett rum till och fler skåp i köket. Tänk vad jag skulle köpa inredning då. Allt nedanför hittar ni på Lagerhaus som jag tycker är en super mysig butik. Du kan hitta allt möjligt där till ett otroligt bra pris. Om ni dessutom använder rabattkoden FACEBOOK i kassan så får ni 20 % rabatt, så in & fynda.



Lyckliga vinnare

2012-06-11 · 15:39:42
Nu är vinnarna dragna i Schwarzkopf tävlingen där man som första pristagare vinner en årsförbrukning av Platinum Blonde Lighteners, hårborste samt boken ”Blonde” av Joyce Carol Oates. Andra vinnaren kammar hem en valfri blonderingsnyans från Schwarzkopf Blonde. Jag har som vanligt dragit vinnarna med random.org. Maila mig er hemadress till [email protected] så kommer Schwarzkopf skicka ut vinsterna. OBS! Svarar ni inte inom 48 timmar går vinsten vidare till någon annan.

FÖRSTA PRIS: Emelie Nielsen.
ANDRA PRIS: My Thulin.

Stort grattis till er tjejer. Kanske ska satsa på att bli blond jag med nu då? Hm.. Lite slingor iallafall.

Bli smal - tips från coachen #2

2012-06-10 · 20:13:44
Jag tänkte tipsa er som en super bra träningsapp som jag själv använder. Ett bra alternativ för dig som vill ha koll på hur mycket kalorier du äter samt vad du egentligen stoppar i dig. Jag använder gratis versionen men för ytterligare funktioner går det att skaffa "hela" appen. Låter det intressant? Ladda hem ShapeUp. Finns för både Android och Apple.

idasbeauty@instagram - följ gärna!

Vinn en årsförbrukning från Schwarzkopf

2012-06-10 · 12:15:00
I år är det 50 år sedan Marilyn Monroe gick bort och i och med det startar jag nu en grym tävling i samarbete med Schwarzkopf med helt otroliga priser. Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar med er mail där ni berättar att ni är med och tävlar samt lämnar svaret på frågan - Vem är er favoritblondin genom tiderna?

FÖRSTA PRIS. En årsförbrukning av Platinum Blonde Lighteners, hårborste och boken ”Blonde” av Joyce Carol Oates som handlar om just Marilyn Monroe.

ANDRA PRIS. En valfri blonderingsnyans från Schwarzkopf Blonde.

För att vara med och tävla krävs att du är över 18 år.

Sommarprodukter från Aussie

2012-06-09 · 17:49:31

Var och hämtade ut ett paket från AUSSIE med en massa underbara limited edition schampo flaskor. Som vi kanske vet så jag deras produkter så jag är som ett barn på julafton just nu, haha. Tack AUSSIE!


Visar upp produkterna vid ett senare tillfälle.

 


Vichy Normaderm re-lanserar

2012-06-07 · 15:18:00
I maj re-lanserade VICHY Normaderm en dagkräm för fet och oren hy som bekämpar sex utav de vanligaste hudproblemen - ojämn hudton, finnar, märken, rodnad, blank hud och förstorade porer. Dessutom innehåller den tre aktiva dermalogiska godkända ingredienser som LHA, glykossyra och salicylsyra. De doftar jätte frächt och huden ska förbättras inom sju dagar. Jag ser verkligen fram emot att testa de här produkterna.

Djupgörande ansiktsgel (t.v) och fuktgivande dagkräm (t.h).

id Bare minerals // "mineral viel"

2012-06-07 · 12:22:00
id Bare minerals "mineral viel" är ett transparent pudet som är baserat på majsstärkelse. Pudret gör så att din foundation håller sig på plats hela dagen samt absorberar bort fukt och överflödigt fett som producerats under dagen. (För mig fungerar den här bäst i t-zoonen där jag har lätt att bli lite oljig). Det jag gillar med den här produkten är att den "sätter" min foundation samt inte heller ger några fläckar då den är transparent (genomskinligt/ofärgat). Den håller mitt ansikte matt hela dagen och är drygt så det räcker länge. Jag är helnöjd och kan absolut rekomendera den här till er! Pris: 180-380 kr beroende från vilken sida du bestället från.


Stövletter från Zalando

2012-06-06 · 15:00:00
Hittade de här snygga stövletterna på Zalando och kände att jag var tvungen att beställa hem ett par till mig också, fast i en annan färg. Jag har aldrig tidigare hört talas om den här hemsidan men de har ett grymt sortiment på allt från skor, accessoarer och kläder. Dessutom bjuder de på frakten.



Warm bronzer

2012-06-06 · 12:00:00
Den här bronzern heter "Warm bronzer" och är en fyrdelad palett från e.l.f. Cosmetics studiosortiment. Jag har testat den här ett tag nu och tycker väl inte riktigt att den är tillräckligt pigmenterad för min hy. Dock jämnar den ut huden fint och ger ett snyggt "glow". Kostar endast ca 40kr.


Budget VS Lyx

2012-06-06 · 09:06:00


Just a normal day

2012-06-06 · 08:33:18
Min sambo väckte mig kl 7 imorse så jag är verkligen helt slut just nu. Ögonen går i kors men nu ska jag göra iordning frukosten och sen nörda mig framför datorn med det första avsnittet av Pretty little liars. Tittar ni också på PLL? Idag ska jag antingen på spa eller träffa Js pappa som är här på besök. Trevligt vilket som!

En bild ifrån fläkten på Pantenes event som jag skrev och berätta om för någa dagar sedan. Läs om det här.


Fleur de Santé

2012-06-05 · 19:40:33
Fleur de santé skickade hem lite produkter från deras sortiment. En underbart doftande handtvål, nagelolja som innehåller natuliga extrakt från mandlar, jojoba och avokado samt en nagelfil med fint mönster. Tack snälla! Spana gärna in deras hemsida där ni hittar en massa skönhetsprodukter.


Innehållet i goodiebagen

2012-06-04 · 09:34:00
Innehållet i goodiebagen från torsdagens event med Pantene var de här produkterna nedanför för färgat hår. Shampoo, balsam, skyddande shine spray och en värmeskyddande gloss spray. Vi fick dessutom med lite brochyrer osv från Juiceverket, Blueberry och Mist Stockholm. 


Spa kväll

2012-06-03 · 17:17:00
Åh det är verkligen hemskt väder i Stockhom just nu. Nu har det regnat konstant i snart 3 dagar. Jag och mamma skulle egentligen åkt på en spa dag idag som jag gav till henne i mors dag present men tyvärr kom det lite privata grejer i mellan som gjorde så att vi var tvugna att boka en annan dag! Tänkte dock ha en liten egen spa kväll här hemma innan Big brother finalen - noppa ögonbrynen, spraytana mig, ha ansiktsmask, måla naglarna osv.

Bild från igår kväll.

Barnängen - Lenande och olja

2012-06-03 · 16:29:58
För några veckor sedan fick jag hem de här nyheterna från Barnängen som släpptes i maj. Nu har jag hunnit prova de och eftersom att många av er var nyfikna på hur de var så tänkte jag recensera de. Ställ gärna frågor om det är något mer som ni undrar över.

DUSCHGEL 25 kr (rek pris)
Mitt första intryck var att den doftade väldigt.. annorlunda. Jag kan inte riktigt sätta något ord på doften men jag skulle nog inte köpt den i butik. Nu har jag dock vant mig vid doften även om det kanske inte är en favorit. Som serien heter - "Lenande & olja", så mjukar den upp hudens torra partier väl och gör så att huden känns len samt är lätt att skölja bort från kroppen. Inte en favorit pga doften men helt klart värd sitt pris.

BODY LOTION 35 kr (rek pris)
Jag har hittat en ny favorit! Jag smörjer in mig med den varje morgon och doften håller i sig i stort sätt hela dagen. Den gör huden mjuk och len samt torkar in lätt i huden. Det enda negativa jag kan säga med den här produkten är att det står att den ska återfukta huden i 48 h vilket jag inte riktigt tycker stämmer. Annars, ett guldkorn som jag tycker att alla borde ha i sitt badrumsskåp! ❥

Duschgel (t.v.) och Body lotion (t.h)

Påfyllning av böcker

2012-06-02 · 15:38:00
Igår hämtade jag ut dessa böcker som jag beställt från Bokus. De två första böckerna i Elsa serien och Karina Ericsson Wärns berömda skönhetsbibel. Fattar inte hur en skönhetsnörd som mig inte kunnat ha den hemma?!


Vill ni att jag ska visa den här används?

2012-06-02 · 09:49:00

Lanseringsfest av Pantene #1

2012-06-01 · 12:48:00
Gårkvällen var verkligen trevlig. Vi skämde bort oss i deras mini salonger där jag bland annat blev stylad av Dejan som varit Madonnas och Beyonces frisör. Hur duktig och rolig som helst (kolla bara in den coola benan han gjorde på mig längre ner!). Vi biktade oss och berättade om vårt värsta hårminne, drack hälsojuice från Juiceverket och blev fotograferade i Carola-vindarna, haha. Jag tog verkligen sjukt många bilder så jag får dela upp de i två inlägg.


How's your hair?

2012-06-01 · 08:38:00
Fredag igen och dessutom 1 juni.. Och det är inte ens varmt! Vart är sommarvärmen så att man kan springa omkring i shorts, klänning och kjol utan att frysa häcken av sig haha?! Goodiebagen från Pantenes event på onsdagskvällen ser ni här nere. Visar självklart upp innehållet om ni vill se? :}