Gissa vad jag köpte igår!

2012-10-31 · 08:25:34


Igår efter jobbet var jag förbi stan och shoppade bland annat lite nytt från Kicks och The body shop. Ska visa er senare vad som fanns i men nu får ni gissa! Alla rätta svar får en länk :}

New in from Asos

2012-10-30 · 18:03:00



Hur snygg är inte mitt nya linne som jag fick hem häromdagen från Asos? Ett perfekt plagg som går att både klä upp och ner. Dessutom har den ju en grymt snygg färg! ♡


Mitt nya plånboksfodral

2012-10-30 · 06:48:00
 
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade beställt ett nytt plånboksfodral förra veckan från idiwa.se? Nu har det kommit! Hur praktiskt och framför allt hur snyggt som helst. Jag älskar färgen och tror verkligen att det här kommer att bli en ny favorit. Blir din för 169 kr.

Vitamin well stevia grace

2012-10-29 · 17:11:00
 
Jag fick precis 12 flaskor hemlevererat från Vitamin Well som jag hade beställt. Det var deras nyhet Stevia Grace med smak av persika och mango. Förutom det innehåller Grace B- och D-vitaminer, zink och selen som alla hjälper dig att bevara ditt yttre. Niacin (B3), biotin och zink bidrar till att bevara och underhålla din hud, zink och selen dina naglar och biotin och zink ditt hår. Hur bra låter inte det? Här ska drickas!

Golden viel

2012-10-29 · 11:28:00
 
Jag har fått en riktig crush på guld i alla dess former (och jag som tidigare alltid varit en silver tjej!).  Accessoarer, kläder, smink och ja, såklart även nagellack. Sent igårkväll fick jag ett ryck och målade naglarna i ISADORAS "25 Golden Viel". Färgen är är lätt skimmrig och når full täckning med två lager. Dessutom är den helt perfekt för att liva upp naglarna nu i höstmörkret.

Frågor om min hårförlängning

2012-10-29 · 07:08:00
Mina bilder från Salong Glorious där jag gjorde min hårförlängning.
Nej tyärr så tog jag ut de bara tre veckor efter isättningen.. Min hårbotten är helt enkelt för känslig och det kliade som sjutton konstant. Vissa kvällar kliade det så mycket så att jag inte kunde slappna av och somna. Det är ju dock lite tråkigt att ha tillbaka sitt egna tunna hår. Jag kan ju bara prata för mig själv när vi kommer till frågan om det slet på mitt hår. Enligt min frisör skyddas ditt egna hår när du har hårförlängningar och det kan jag hålla med om. Dock tog jag ut de för "tidigt" så mitt egna hår följde med på vissa ställen, men annars skulle jag svara att NEJ keratinvax slitet inte på ditt egna hår om du sköter det rätt.

RECENSION: Super volume mascara

2012-10-28 · 11:30:00

I en goodiebag jag fick för ett tag sen låg den här "SUPER VOLUME MASCARA" från The Body Shop. Eftersom att jag är ett stort fan av TBS sedan tidigare hade jag rätt så höga förväntningar, och då även med tanke på dess namn. Det positiva med den här mascaran är att appliceringsborsten har sådär precis lagom mycket mascara på sig, även då den är helt ny. Även fast borsten var lite klumpig och att det var svårt att nå de allra minsta ögonfransarna, så blev de snyggt separerade. Det känns som en helt okej vardagsmascara, men dock inget mer än så. 10 ml för 149 kr.
 

Inpackning för torrisar

2012-10-28 · 07:25:00
 
Jag  tänkte  tipsa  er  om  en  hårinpackning  som  jag  brukar  göra  ungefär  en  gång  i  månaden.  Det  är  lätt  som  en  plätt  och  mitt  hår  som  annars  är  rätt  torrt  och  slitet  blir  supermjukt  igen.  Bland  ihop  3  msk olivolja  (jag  hade  ingen  olivolja  hemma  idag  så  det  fick  bli  rapsolja) och  avokadon  till  en  jämn  smet  och  gnugga  in  det  i  håret.  Viktigt  att  komma  ihåg  är  att  inte  applicera  inpackningen  i  hårbotten!  Låt  verka  i  30  min  med  håret  inlindat  i  en  platspåse  och skölj  sedan  ur  noggrannt.  Eftersom  att  avokado  innehåller  många  nyttiga  och  natuliga  fetter  hjälper  det  till  att  få  bort  all  smuts  och  fett  från  håret.  Lycka  till!  

Recension: Daily foaming cleanser

2012-10-27 · 18:03:00
 
Jag fick äran att testa samt recensera Daily foaming cleanser från Formula 10.0.6 (99 kr). För en uppfriskande och lungande effekt innehåller produkten grönt te och passionsfrukt, som dessutom får produkten att dofta fräscht. Jag hade inga speciella förväntningar då jag inte hört speciellt mycket om just den här tidigare. Den ska appliceras två gånger dagligen för maximal effekt och jag måste erkänna att jag har slarvat lite med det.. Dock tycker jag att den torkade ut min hud mer än vanligt, även om den verkligen fick hyn att kännas ren och fräsch. Den är dryg och det behövs inte mycket för att rengöra huden och den stora flaskan innehållande hela 150 ml gör ju att den räcker länge! Även om den torkade min hud blev jag positivt överraskad och kan rekommendera den här till någon som annars inte har särskilt torr hy som mig.

Favoriter från Everyday minerals

2012-10-27 · 16:22:27

♥ FINISHING DUST POWDER - Genomskinligt puder som du applicerar tillsammans med produkten "Base" för att bli av med glansen och de oljiga partierna i ansiktet.
 
♥ MULTI-TASKING CONCEALER - Täcker upp fläckar, korrigerar ringar under ögonen, och kan användas som en highlighter för att dra uppmärksamhet till dina allra bästa egenskaper.
 
 ♥ MINT COLOR CORRECTOR - Den fina mintgröna färgen neutraliserar röda fläckar, trasiga blodkärl och får rodnaden att försvinna med ett enda svep. En favorit bland en massa make up artister.
 

Fiskpedikyr från Upplevelse.com

2012-10-27 · 14:07:00
 
Fick  två  stycken  fiskpedikyr utav Upplevelse.com  att  utnyttja.  Jag  och  Jonas  testade  ju  på  det  i  Grekland  på  30  min  för  5$ och det var verkligen underbart. Vi har dock inte hunnit boka tid ännu men snart så.. Har ni testat fiskpedikyr någon gång?

Inga barn får hamna utanför

2012-10-27 · 14:06:26

 Något är fel. I Sverige är vi överens om att alla barn ska ha samma rättigheter. Ändå finns det barn som inte räknas in. Som ingen ser. Som hamnar utanför. Det kan börja i fattigdom, segregation, med en diagnos, med föräldrar som har problem eller att hjälpen ser så olika ut beroende på var man bor. Vissa får hjälp, andra inte. I värsta fall leder det till att barn inte klarar skolan. Därifrån kan vägen tillbaka vara väldigt lång. Inga barn får hamna utanför. Om barnkonventionen vore svensk lag skulle det vara svårare för vuxna att glömma bort, att inte se, att inte ta ansvar. Jag har skrivit under på unicef.se/utanför. Gör det du också! Har du en blogg? Hjälp UNICEF att uppmärksamma barnen som hamnar utanför. Besök unicef.se/sprid-budskapet/blogga-mot-socialt-utanförskap för att hämta material.

Det här är ett sponsrat inlägg.
 

Vinn en iPhone 4

2012-10-26 · 12:42:00
I och med att jag har köpt en ny telefon för någon månad sen (iPhone 4s vit) så har jag ju en som bara ligger och skräpar här hemma. Eftersom de gamla Apple tävlingarna blev så uppskattade så är det ju klart att vi kör igång en till! Reglerna står nedan & kom ihåg att läsa nogrannt. Lycka till!

1. Följ min blogg på Facebook/Bloglovin (pluspoäng om ni gör både och).
2. Skriv en kommentar och berätta varför just du ska vinna. 
3. Låna bilden och dela tävlingen på er facebook/blogg genom att länka till det här inlägget.
 

Jag ser det snöar.

2012-10-26 · 05:01:00
 
Men HALLÅ alla vädergudar. Hur tänkte ni nu när ni gjorde så att det började snöa - i oktober?? Ni kunde väl iallafall väntat några dagar tills det blev november! Tur i otruren att vi köpte en hel kasse full med Annas pepparkakor i veckan, för oavsett hur tidigt det är med snö i oktober så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite mysigt iallafall..

Vill ni se vad jag har i min sminkväska?

2012-10-25 · 20:46:00
 
För cirka en månad sen fick jag hem ett pressutskick från det franska märket UNE cosmetics. Paketet inneöll bland annat deras första ekologiska mascara (visar i ett nytt inlägg), ett linne samt en necessär i 100% ekologisk bomull. Sedan dess har jag förvarat mitt smink där i och nu undrar jag såklart.. Vill ni se vad jag har i min everyday sminkväska?

Förvara din mobil snyggt!

2012-10-25 · 18:32:00


Jag är ute efter ett nytt plånboksfodral till min iPhone och hittade iDiwa.se. De har massor av snygga och framför allt billiga mobilväskor, plånboksfodal och skal till olika modeller. Min favorit är som sagt det rosa fodralet som ni ser här över som har både sedelfack och tre korthållare. Perfekt för mig som alltid letar efter mobilen och plånboken i min stora väska.. Nu kan jag ha båda i ett!

Egna hamburgare!

2012-10-25 · 11:04:00
 


Jag måste visa er vilken supergod mat jag och Jonas åt i förrgår. Vi gjorde egna hamburgare som vi åt tillsammans med pommes frittes och en stor god sallad. Det går super fort och är plätt lätt att göra, även för amatören (som mig, haha). Blanda bara ihop köttfärs tillsammans med önskat innehåll. Vi tog röd lök, fetaost och färska tomater! Sen är det bara att steka de tills du får en gyllenbrun färg. Var noga med att det är helt genomstekta bara. När de är färdiga är det bara äta och och njuta  

Vi har fått en ny lägenhet!

2012-10-25 · 06:27:00
 

Har jag berättat att jag och Jonas har fått en ny större lägenhet?! Dock utanför stan men jag får min efterlängtade walk in closet och dessutom får vi ett riktigt kök, sovrum, garderober (!) osv. Vi bor ju i en liten 24 kvm just nu på Östermalm i Stockholm och läget kan ju inte bli mer centralt men storleken är desto värre. Vi flyttar i slutet av januari nästa år och jag längtar tills jag får börja inreda!! Bjuder på en mysig bild från förra julen, som jag längtar!
 

Spa Wisdom Africa

2012-10-24 · 17:00:00


Fick de här testerna fick jag från Jonas mamma för några veckor sen, som hon i sin tur haft hemma hos sig ett tag. De har sedan legat på hyllan tills 
idag när jag gick igenom lådorna. Spa Wisdom Africa är en fuktighetsgivande produkt som passar alla hudtyper. Huvudingridienserna är shea smör, som ursprungligen kommer från Ghana samt Ximeniaoljan som kommer från Ximeniaträdet i Afrika. Båda ingridienserna är kända för dess mjukgörande effekt. 200 ml för 225 kr.
 

Ny tröja från Notme.se

2012-10-24 · 15:19:00
 
Idag inviger jag min nya mysiga och otroligt mjuka tröja från Notme.se (gåva). Jag beställde den förra veckan och den kom bara någon dag efter, tummen upp för det! Dessutom passar den utmärkt i höstrugget vi har nu. Den har helt klart blivit en ny favorit i höstgarderoben. 

Pressutskick från Syoss

2012-10-24 · 07:55:00
I veckan fick jag hem ett pressutskick med nylanserade produkter från Syoss. Jag har faktiskt knappt använt  deras produkter tidigare men de ju doftar underbart! Ett stort plus är även att doften sitter kvar i håret några dagar efter tvättning och försvinner inte sådär fort som vissa hårprodukter har en tendens att göra. Jag vill testa de här lite mer innan jag ger en full recension men hittills gillar jag dom verkligen! 

 

Wash away all your dirt

2012-10-12 · 19:59:00

Startade  min  fredag  kväll  med  ett  varmt  bubbelbad,  tända  ljus  och    bläddrande  i  en  massa  inspirerande  tidningar.  Nu  väntar  film-tittande  då  ingen  mindre  än  världens  bästa  "Nothing  hill"  är  på  tv. Hoppas att ni får en mysig kväll!  

Fashion is not a crime

2012-10-12 · 08:18:00
Titta  vilka  ursnygga  guldklimpar  jag  hittade  på  Lindex  hemsida!

Kläder från Notme.se

2012-10-11 · 20:31:30
Beställde  hem  lite  grejer  från  Notme.se  nyss.  Inte  nog  med  att  de  har  snygga  kläder,  så  var  de  också  grymt  billiga.  Min  beställning  gick  på  hela  under  600  kr  inklusive  frakt  och  allt.

Vinn en årsförbrukning av hårfärg!

2012-10-11 · 18:12:00
Kommer  ni  ihåg  när  jag  berättade  om  att  Schwarzkopf  hade  lanserat  en  helt  ny  exklusiv  hårfärg  på  marknaden?  Det  är  såklart  deras  Color  Mask  som jag  pratar  om, och som  är  den  första  permanenta hårfärgen  som  kommer  i  en  burk  och  masseras  in  i  håret  som  en  vanlig  hårinpackning.  Den  är  alltså  otroligt  enkel  att  applicera  och  lika  upplyftande  som  är  unna  sig  en  spa-behandling.  Nu  har  DU  chansen  att  vinna  följande  genom  att  svara  på  frågan: Vad är ditt bästa vardagstips för att ge ditt hår lyster och glans?
 
Första pris: En årsförbrukning av Schwarzkopf Color Mask i valfri nyans, Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair schampo, balsam, inpackning och hårolja, samt en bortse och necessär
Andra pris: Schwarzkopf Color Mask i valfri nyans, Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair hårolja, samt en necessär.
 
OBS!  För  att  vara  med  och  tävla  måste  du  vara  över  18  år.  
Tävlingen  avslutas  den  19/10.
 
 
 

Acne killer från Luxstyle

2012-10-06 · 19:45:32

Jag fick hem femton stycken förpackningar utav den omtalade produkten "Acne killer" i veckan från Luxstyle (gåva). Tydligen ska de fungera super bra och motverka finnar/acne. Jag som inte har sådär speciellt jätte dålig hy, och dessutom inte sådär jättehöga förhoppningar på den här, hoppas att den åtmindstånde kan ta bort mina pormaskar (vilket det står att den ska). Ikväll blir det försök nr ett så jag återkommer med en recension. Någon utav er som har testat?

Ancient ruby

2012-10-01 · 05:56:00
Dagens  nagellack  kommer  från  Isadora  och  deras  nya  kollektion  Jewels  of  the  orient.  Det  här  är  en  av  några  nagellack  som  jag  fick  med  mig  hem  från  Isadoras  pressvisning  i  början  av  september. Nagellacket  heter  Ancient ruby  och  färgen  glimmar  i  en  blandning  mellan  lila,  vinrött  och  guld.  En  solklar  favorit  nu  till  höst  och  vinter!