Nya gardiner i sovrummet

2014-04-27 · 18:09:00
 
Jag fick ett ryck och bytte gardiner i sorummet idag. Vi fick nämligen hem den här underbara hissgardinen från Textilonnet.se för några veckor sen. Modellen heter "Sanna" och vi har matchande lampkjolar på nattduksbordet, men mer om dom i ett annat inlägg. Vad tycks?
 
 

The Body Shop Body Sorbet

2014-04-26 · 09:00:00
 
I dag släpper The body shop deras nya Body Sorbet. De släpps i de fyra fruktiga och bästsäljande dofterna strawberry, satsuma, pink grapefruit och mango samt den blomstrande doften moringa. Alla fem är berikade med 100 % community fairtrade producerad aloe vera från Guatemala som lenar och vårdar din hud. Även om produkten inte säljs som en after sun produkt så tror jag att den skulle passa perfekt som det just för dess silkeslena, mjuka och uppfriskande känsla. För en ännu mer svalkande känsla kan ni förvara er body sorbet i kylen.

 

Vi har blivit med musikmobil!

2014-04-25 · 07:02:00
 
I går fick vi hem den här underbara musikmobilen Babylove från Lillabebben.se. Vi älskar den! Ni som har följt min blogg eller min Instagram vet att vi har varit ute efter en mobil till vaggan ett bra tag, men inte hittat någon som vi har gillat. Därför blev vi extra lyckliga när vi hittade den här för bara 399 kr. De söta små figurerna snurrar långsamt och samtidigt spelas en otroligt mysig melodi. Jag måste filma och visa er!
 
 

Nya naglar

2014-04-24 · 19:09:00
 
Förra helgen fixade min vän Olivia mina naglar. Jag har fått för mig att jag tametusan inte ska ligga på förlossningen helt blek, med fettigt hår och korta naglar och pressa ut en vattenmelon. Lite (läs: väldigt) ytligt, och jag kommer säkerligen inte bry mig ett dugg när jag väl är där, men man känner sig så mycket snyggare med ett par fina och långa naglar.
 
 
 

Vecka 40 (39+1)

2014-04-24 · 16:27:24

Vecka 40 är här och snart går bebis hyreskontrakt ut. Enligt en läkare som gjorde en undersökning i söndags när vi var inne på förlossningen för att jag trodde att lite av vattnet hade gått/börjat sippra sa att han kunde satsa pengar på att inom två veckor har vi vår diamant i våra armar. Det är så spännande, men nu vill vi verkligen att hon ska komma. Beräknad förlossning om 5 dagar (den 29 april), kanske tar hon och tittar ut då?
 
 

Världens mysigaste pläd

2014-04-20 · 19:40:00
 
 
 
Jag måste bara visa er vår nya supermysiga pläd som jag klickade hem ifrån Texilonnet.se. Pläden är gjord i pälsimitation med en insida av gosigt fleecetyg och har perfekt storlek för att antingen mysa ner sig framför tvn i soffan, eller ha den som en snygg detalj över sängen. Vi kommer nog att använda den som ett mysigt överkast in vaggan.
 
 
 
 

Insta-moments från påskhelgen.

2014-04-20 · 07:13:00
 
 
 
Här har det ekat tomt i några dag, och det är tyvärr inte för att någon bebis har tittat ut. Nej, jag har faktiskt frivilligt valt att lägga bloggen på sidan under påskhelgen och bara koncentrerat mig på min familj, släkt och mina vänner. Ibland måste man vara egoistisk och den här helgen valde jag att lägga all fokus på dom. Här kommer några insta-moments från i helgen (heter idasbeauty där för er som vill följa mig).
 
 

Tea Tree Flawless BB Cream

2014-04-17 · 14:28:18
 
På The body shops event i veckan fick vi en smygtitt på deras nya Tea Tree Flawless BB Cream som lanseras nu den 25 april. 

Tea Tree Flawless BB Cream applicerar du på morgonen med antingen en pensel eller med händerna och den hjälper sedan din hy att motverka orenheter samt jämnar ut hudtonen. Den innehåller dessutom Community Fair Trade producerad Tea Tree-olja från Kenya som i sin tur har en djuprengörande effekt för din hy. Produkten lanseras i tre olika nyanser (men jag fick dubletter av två så jag kan bara visa upp swatches på de ovan).
 
150 kr/40 ml.

Kiko Compact Powder

2014-04-17 · 09:41:00
 
 
 
Ett mikroniserat kompakt puder som är berikad mineraler som mjukar upp hyn, jämnar ut och garanterar en perfekt make up hela dagen. Den lätta konsistensen lägger sig perfekt till huden och har justerbar täckning. Den är att applicera tack vare applikatorn som följer med, men jag föredrar att använda en puderborste. Allergivänlig och icke-komedogen (täpper inte igen porerna) och finns i olika 6 nyanser. 
 
 

Dagens preggo

2014-04-16 · 22:10:00


Blus: Mom2mom
Jacka: Lindex
Jeans: Dr denim
 
 

Modifast för She social

2014-04-16 · 08:54:00
 
I månadens VIP utskick från Shesocial hittar vi en mängd produkter från Modifast som erbjuder ett brett sortiment av produkter för välmående, viktkontroll och viktminskning. De har bland annat måltidsersättningar, bars, kostersättningar och soppor som på ett enkelt, smidigt och gott sätt ska hjälpa dig till ett bättre välmående. Kommer passa perfekt för mig efter graviditeten när jag vill gå ner mina extra kilon som jag har gått upp!
 
 
 
 Äger du en blogg, Instagram, Twitter eller Facebook? Då kan du gratis få hem VIP-utskick från Reddvilles sociala nätverk Shesocial!
 
 
 

Vårens bloggvisning med The body shop

2014-04-15 · 10:35:00


I gårkväll var jag som sagt på The body shops event för att kika på deras nya spännande sortiment som lanseras nu under våren. Vi var ett gäng superhärliga bloggare & jag hade fått lov att ta med mig en vän dit eftersom jag är gravid och i princip kan föda när som helst (känner mig lite som en tickande bomb) så fina Sandra följde med. Det bjöds på bubbel, smoothie, massor med färska frukter och små cupcakes. En närmre titt på produkterna kommer upp i bloggen inom några dagar. Tack för ett supermysigt event!

 
Deras nya Body Sorbet är verkligen ett must try. De ger dig en svalkande uppfräschning, och håller huden fuktighetsbevarad utan att bli kladdig. De fyra fruktiga och bästsäljande dofterna strawberry, satsuma, moringa, pink grapefruit och mango (som är min favorit) är berikade med 100% community fair trade producerad aloe vera från Guatemala som lenar och vårdar din hud. Ett tips för en ännu mer svalkande känsla är att förvara din body sorbet i kylen. Produkten lanseras den 25 april.

I den fantastiska och älskade vitamin E familjen hittar vi ett nytt tillskott, Aqua Boost Sorbet, som beskrivs som "ett sammetsmjukt moln av ljuvlig svalka och skön fuktighetsbevaring är det hudens bästa vän i värmen". Varje burk innehåller två miljoner Aqua Spheres och ger din hy 24 timmars fuktbevaring. Den känns sammetsmjuk, uppfriskande och fräsh på huden. Vitamin E Aqua Boost Sorbet lanseras den 25 april.
 
 
The Body Shop avslöjar nu några av sina bästsäljare och deras mest rekommenderade godbitar - älskade av skönhetsexperter, bloggare och kunder. Produketrna de lyfter fram är perfekta för den nuvarande säsongen och är allt från underbara ansikts- och kroppsprodukter till makeup. Alla produkterna är berikade med högkvalitativa Community Fair Trade-producerade ingredienser, som hjälper till att förbättra livet för över 300 000 människor runt om i världen. Hur bra låter inte det?! Kika in i närmsta The body shop för att se vårens must haves. 

Visst älskar vi väl alla TBS serie Tea Tree? Nu släpper de en helt ny Flawless BB-cream som kommer i tre nyanser. Du applicerar den här djuprengörande produkten innehållande community fair trade producerad tea tree-olja från Kenya på morgonen, och den hjälper din hy att motverka orenheter samt jämnar ut hudtonen. Tea Tree Flawless BB cream lanseras den 25 april.

 

Nyheten All-in-One InstaBlur lovar dig en felfri och perfekt hy på en sekund. Med sin universella nyans jämnar den ut ojämnheter i hyn på ett ögonblick så att dina “selfies” inte längre behöver ändras med hjälp av filter på telefonen. Primern jämnar bland annat ut huden, minskar synligheten av porer, följer kvisslor och förbättrar resultatet på din bas. All-in-One InstaBlur släpps i butik den 25 april.

 
 

Tamponger för natten

2014-04-15 · 09:18:00
 
För några veckor sedan plingade ett bud på dörren för att överlämna en mysig och gosig kudde samt  en nyhet från ob. ~ ProComfort™ Night .
 
Vem vill inte vakna upp på morgonen när man har mens och veta att man har haft ett bra skydd utan läckage och kladd i trosan? O.b lanserar nu därför den första natt tampongen med unika SilkTouch-vingar ger ett fantastiskt bra skydd och gör att tampongen sitter bekvämt på plats hela natten. Vingarna vecklar försiktigt ut sig, anpassar sig efter din individuella kroppsform och leder på ett säkert sätt vätskan in i tampongkärnan. Detta gör att du får ett pålitligt skydd hela natten. Det unika SilkTouch-höljet gör det också bekvämt att föra in tampongen på kvällen och ta ut den på morgonen.
 
 
 

Bloggvisning hos the body shop

2014-04-14 · 21:22:07


Befinner mig just nu på The body shops bloggvisning inför vår och sommaren. Det bjuds på smoothie, bubbel, tilltugg och såklart trevligt sällskap. Nyheterna är dessutom över.förväntan! Vi hörs imorgon. 



Red lights ahead... where?

2014-04-14 · 16:12:00
 
Vilket underbart vårväder vi har här i Stockholm! Jag har suttit ute på balkongen större delen av förmiddagen och sen gick jag in för att äta lite lunch och för att välja kläder och börja fixa mig lite inför kvällens bloggvisning med The body shop. Idag är naglarna målade med Opi's fina "red lights ahead... where?". Så fin! Hoppas att ni får en jätte mysig dag och kväll!
 
 
 

Söndagsmys

2014-04-13 · 21:17:00
 
 
 

Beställning från Mom2mom

2014-04-12 · 22:03:17
 
Titta vilken underbar blus som kom på posten igår från Mom2mom. De säljer super fina och lite roligare mammakläder än exempelvis de tråkiga basplaggen som finns på h&m. Den här blusen heter Blouse glow offwhite och har detaljer som exempelvis knappar av pärlemor och en djup urringning i ryggen. Så himla snyggt! Något jag gillar med kläderna från den här hemsidan är också att deras kläder går att använda även efter graviditeten. Åh jag älskar den här!
 
 

Emmies babynest

2014-04-12 · 07:19:00
 
Jag har ju tidigare skrivit om Emmies babynest, men jag måste bara visa upp de igen. De är så himla fint! Emmie som syr babynesten och amningskuddarna själv beskriver sig själv som perfektionist och noga med att alla produkter hon lämnar ifrån sig ska vara säkra att använda, och det märks. Vårt babynest och amningskudden som ni sett tidigare i bloggen är helt underbara. Hon har använt ett mysigare "innertyg" för absolut bästa komfort och jag älskar det gråa tyget mot de vita stjärnorna. Precis i min smak!
 
 
 

Exklusiv rabatt hos Kiko

2014-04-11 · 18:03:00
 
Ni glömmer väl inte bort att ni just nu får 15 % rabatt om ni anger koden IDA14 i kassan på Kikos hemsida? Koden gäller fram till och med den 31 maj!
 
 

Event med Veet EasyWax

2014-04-11 · 11:06:12
 
I går var jag på ett event med Veet i vackra Sjösalongen (samma svit som ingen mindre än Fergie brukar boka när hon är här i Stockholm) på Radisson Blu Strand hotell. De visade upp sin super smidiga produkt ~ EasyWax. Jag som tidigare aldrig har vaxat ens benen är en riktig nybörjare på det här, och har alltid tänkt att det är så krångling att vaxa sig på grund av alla steg du måste gå igenom. Det har känts kladdigt och svårt, och då varit enklare att ta till en rakhyvel.
 
Med professionella Veet EasyWax kan dock inte bli smidigare. Du stoppar in kontakten i uttaget och låter det rosa vaxet (hur underbart och lyxigt är det inte att det är rosa?!) värmas upp på endast 3-4 minuter, för att sedan applicera på det på området du önskar vaxa med den enkla roll on-applikatorn utan att det kladdar eller blir ett för tjockt/tunt lager. Sedan använder du dina strips för att dra bort håret, och efterbehandlar med en uppfriskande våtservett med en underbar doft. Smidigt, snabbt och du får ett garanterat silkeslent resultat med samma lyxiga känsla som på salong, fast hemma. Du slipper vänta på en ledig tid och det är dessutom billigare. Jag är verkligen positivt överraskad och var (och är fortfarande) i chock över hur babylena mina nyvaxade armar blev. Ett riktigt kap!

Rek. pris är 399 kr för ett startpaket som finns att köpa i dagligvaruhandeln och i specialbutiker.
 
 

En underbar dag!

2014-04-10 · 21:41:00
 
Jag har haft såå mysig dag! Vid klockan 12 mötte jag upp två stycken jätte söta tjejer som jag har lärt känna genom Instagram. Båda är gravida, och en av de är beräknad endast fyra dagar tidigare än mig, och den andra i vecka 33. Det är så kul att kunna prata om allt som rör graviditeten, förlossningen och tiden efter med någon som är i samma situation. Jag känner ju ingen som är gravid, så jag är verkligen glad att vi träffades. Vi lunchade på Fridays för att sedan röra oss ner till Radisson Blu Strand hotell för att gå på Veets event som jag blivit inbjuden till, men mer om det imorgonbitti..!
 
Lånade bilderna
av fina Sandra.

Alva påslakan

2014-04-09 · 19:30:00
 
I veckan fick jag hem ett påslakansetet Alva från Jotex som jag hade hunnit på deras Instagram (för er som vill följa mig där heter jag idasbeauty). Så himla fint med mjuk och tät kvalitet samt söta broderade detaljer. Jag är förälskad i hela Alva-serien och de passar utmärkt i vårt sovrum! Här näst tror jag att jag ska klicka hem deras sängkappa som jag velat ha så länge, den är så fin!
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
 

Pampers baby bag

2014-04-09 · 07:36:00
 
I går när vi var hos barnmorskan (för förhoppningsvis sista gången) så fick vi med oss en liten goodiebag från Pampers. Jag tänkte visa er innehållet någon annan dag, men jag vart verkligen positivt överraskad. Är du också gravid och vill få hem gratis produkter till dig och din bebis? Sök på google på "gratis gravidpaket" så får du upp massor med spännande erbjudanden!
 
♥ ♥ ♥ ♥

Kiko Volumeyes Plus Active Mascara

2014-04-08 · 15:03:00
 
 
 
En krämig mascara som lovar dig tjockare fransar, dag efter dag. Dess innovativa formula förstärks med K2 Prolash Complex som är en kombination av aktiva och kliniskt beprövade ingredienser, som erbjuder överraskande resultat. Efter 30 dagars användning ska ögonfransarnas genomsnittliga diameter öka med mer än 21 gånger, jämfört med en vanlig mascara. Den perfekta kopplingen mellan formulan och borsten garanterar intensiv volym med en glansig och svart finish. Mascaran ska vara lätt att applicera tack vare dess exklusivt designade fiberborste och ger ett jämnt resultat, även för de minsta fransarna som kan vara svåra att nå. 
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Magbilder vecka 37

2014-04-08 · 07:45:00
 
Det efterfrågas mycket bilder på magen, vilket i och för sig inte är så konstigt. Jag delar främst med mig av min vardag via min instagram så vill ni se fler magbilder och uppdateringar om graviditeten så får ni jätte gärna följa mig där ~ idasbeauty.
 
Här är det prick en vecka mellan bilderna, vecka 36 (35+2) och vecka 37 (36+2) och visst ser det ut som att den har växt på sig lite iallafall. Jag känner mer och mer sammandragningar, men fortfarande inga som gör ont. Nu räknar vi ner dagarna och hoppas såklart att ärtan kanske har lust att titta ut lite tidigare än beräknat! 
 
♥ ♥ ♥ ♥

KIKO 3D lifting foundation

2014-04-07 · 12:20:00
 
Först ut i presentationen av produkterna jag fick hem från det italienska smink- och hudvårdsmärket KIKO är deras 3d foundation. Fråga gärna om ni undrar någonting!
 


En multi-prestanda produkt som är utvecklad för att ge din hud en frisk och strålande finish med en jämn hudton. Den innehåller renad hyaluronsyra och en bioteknisk mikroalgerextrakt som bildar en effektiv och tunn skyddande film som för att bibehålla hudens ungdomlighet och elasticitet. Dess mjuka och krämiga konsistens ger en extremt smidig applicering och justerbar täckning, för en naturlig effekt med en strålande och långvarig finish. Produkten är berikad med antioxidanter, vitamin E och innehåller spf 15. Finns i 10 ansikte färger. Allergitestad och allergivänlig. 
 
♥ ♥ ♥ ♥

Emmies babynest ~ en amningskudde

2014-04-07 · 07:32:00
 
När vi beställde vårt nest från Emmies babynest, passade vi också på att beställa en utav hennes stora amningskuddar i samma fina och mysiga tyg. Precis som med hennes babynest vi fick hem är vi supernöjda och det märks att hon aldrig lämnar ifrån sig någon produkt innan den är perfekt. Amningskudden är fylld med polyesterstoppning då det ger ett bättre stöd och de är enkla att tvätta. Amningskuddar är bra att ha som stöd för att spara på axlarna och ryggen vid de mysiga amnings stunderna och de går även att använda senare när din bebis ska lära sig att sitta då, den rundade delen blir ett perfekt stöd.
 
♥ ♥ ♥ ♥

KIKO Cosmetics till Sverige

2014-04-06 · 07:50:00
 
I torsdags hämtade jag ut ett paket på posten från det italienska smink- och hudvårdsmärket KIKO som nu öppnar sin första webbshop för oss i Sverige. Jag har själv aldrig använt något smink från det här märket tidigare, men har hört och sett både bloggar och youtube-gurus som har pratat väldigt gott om det här märket. Ska bli spännande att prova! Har ni använt KIKO förut?
 
♥ ♥ ♥ ♥

Innehållet i Loppi påsen

2014-04-05 · 19:47:40

I Loppi påsen som jag hämtade ut i torsdags låg de här underbara produkterna. Perfekt för dig som är gravid eller mamma (värde över 600 kr).
 

En härlig tidning fylld av inspirerande läsning, shoppingtips, intervjuer med kända småbarnsföräldrar och dessutmom ett helt uppslag med fantastiska rabatterbjudanden. Säg hej till första numret någonsin av tidningen LoppiMagasin!
 

 
Ett nytt, ljuvligt gott och fräscht koncept som ger mersmak! Nu lanserar SIA Glass en ny produktserie gjord på härlig svensk yoghurt i en 0,5 liters förpackning i smakerna Jordgubb, Mango och Blåbär Laktosfri. Frozen Yoghurt är fettfri och kalorisnål, vilket gör den perfekt som mellanmål eller när man bara är sugen på något gott!


 


En hudvårdsolja specifikt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hudton mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkande hud. Bio-Oil® har fått 69 utmärkelser och är den bäst säljande produkten mot ärr och bristingar i Sverige. Bio-Oil® kan användas både på kroppen och i ansiktet, oljan är kladdfri och lättabsorberande.





 
En lindrande och skyddande mot röd irriterad hud. 


Ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Eftersom upptaget av järn är högt så kommer förhållandevis lite oupptaget järn att irritera tarmsystemet. Tack vare det uppstår endast lite eller ingen irritation och därför heller inte någon förstoppning. Du får en kur Blutsaft (250 ml flaska), prova gärna vid behov och se om den fungerar för dig!

Proclé Lip plumber

2014-04-05 · 07:21:00
 
  För ett drygt år sen köpte jag den här läppceratet som beskrivs ska fungera som en lip plumber, från det svenska märket Proclé. Jag använde den som mest i början av förra året och sedan dess har den faktiskt bara legat i min sminklåda tills jag hittade den idag. 

Jag hade inte några jätte höga förväntningar eftersom att den  endast kostade ca 30-40 kr.. Visst blev läpparna lite större, även om det inte blev någon jätte stor och dramatisk  förändring. Det behövdes ett par lager innan man kunde se någon skillnad och det började sticka som sjutton ett bra tag. Läpparna blev lite svullna men resultatet var inte speciellt långvarigt. Hade jag önskat större läppar av ett läppcerat skulle satsat på någon annan produkt som ger ett mer långvarigt resultat, för enligt mig gav den mest en snygg rosa färg på läpparna. Tips: använd ej om du har munsår/sprickor i läpparna, och heller inte för ofta då den kan framkalla munsår.
 
Betyg: /5
Pris:
 29 kr/5.7ml
Köpa igen? Nej.
Var? Hos bla eleven.se.
 

LdB ~ Fun and fabulous

2014-04-04 · 14:47:45
 
 
 
En bodylotion från LdBs serie fun and fabulous med doft av smultron doppade i choklad som lämnar din hud silkeslen len och väldoftande. Den innehåller inga parabener och passar dig för normal till torr hud. Priset ligger på endast 39 kr.
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Loppi-påsen

2014-04-04 · 12:33:29
 
I går hämtade jag ut flera stycken paket på posten. Ett utav de var i från Loppi som ni säkert hört talas om. Massor med roliga produkter som jag tänkte visa i ett annat inlägg. Ni vet väl att ni också kan få hem en liknande blogbag om du är en instagramande/bloggande mamma eller gravid? Gilla de på deras sida "Loppi Event" på facebook och håll utkik efter nästa utskick! 
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
 

Vagnen är redo!

2014-04-03 · 21:53:10
 
I går gick vi in i vecka 37 så idag har jag sysselsatt mig med att bädda och ordna lite mysigt i lillans vagn. Det är ju så himla roligt att göra fint och allt är så himla gosigt! Vill bara gå ut på en promenad med vagnen typ NU (helst med någon i!).
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
 

Waterclouds lanserar reseprodukter

2014-04-03 · 21:00:00
 
Waterclouds lanserar nu ett urval av sina bästsäljande produkter i miniformat. De är små och helt perfekta att ha med sig på resan.
 
Mina två favoriter är definitivt Waterclouds Repair schampo  som är ett milt rengörande schampo för torra och behandlade hår som behöver extra mycket vård och deras Repair hairmask som är en hårmask för torrt, skadat och behandlat hår, gör håret mjukt och följsamt - utan att tynga ner. Alla produkter innehåller 70 ml och kostar 40kr styck. Produkterna som finns i miniformat är color schampo, color conditioner, repair hairmask, repair schampo, volume schampo och volume conditioner. Perfeka för oss att packa ner i bb-väskan! 
 
♥ ♥ ♥ ♥

Emmies babynest

2014-04-03 · 14:29:00
 
I förrgår fick vi hem vaggan till oss som verkligen har gått i arv. Min mamma, mina mostrar, jag och min lillebror och mina kusiner har legat i den, och nu ska vår lilla ärta få göra det. Och titta vad fint det blev nu när jag la i babynestet som vi klickade hem från Emmies babynest (och en amningskudde, men den visar jag i ett annat inlägg).

Emmie som syr babynesten och amningskuddarna själv beskriver sig själv som perfektionist och noga med att alla produkter hon lämnar ifrån sig ska vara säkra att använda, och det märks. Vårt babynest (och amningskudden) som vi har fått hem är helt underbara. Hon har använt ett mysigare "innertyg" för absolut bästa komfort och jag älskar det gråa tyget mot de vita stjärnorna. Precis i min smak, vi kunde inte ha blivit nöjdare!
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Waterclouds lanserar herrserien"The Dude"

2014-04-02 · 14:43:00
 
 
 Nu lanserar Waterclouds herrserien The Dude. Serien består av fyra stycken produkter som är inspirerade av den tidlösa stilen från 50-talets barbershops med en modern twist, och är tillverkade med högkvalitativa ingredienser för att kunna ge kunden det bästa inom manlig skönhetsvård.
 

En all-in-one produkt som är skonsam, vårdande och rengörande för både hud och hår. Produktens PH värde är så pass hudnära att den fungerar som återfuktande för både hud och hår. The Dude Hair and Body Wash är även berikad med Macadamia seed oil och Sweet Almond Oil vilka är med proteiner, mineraler, vitaminerna A,B och C och är skyddande mot huden. Pris: 73 kr .

Ett matt och krämigt vax som ger extra lång hållbarhet och ökad definiering. The Dude Matt Cream Paste ger medium stadga och har låg glans. Den krämiga konsistensen gör vaxet enkelt att applicera samt tvätta ur. Kan användas på alla längder och hårtyper. Pris: 88 kr.
 
  ♥ ♥ ♥ ♥
 
 
 
 

Nabby babyvakt

2014-04-01 · 16:05:00

 
Man vill och önskar sina små sitt bästa, såklart, och som förstföderska är det rent sagt en djungel bland alla bebis produkter, och för att inte tala om alla råd och tips man får från andra personer i sin närhet. En sak som vi länge har varit ute efter är en babyvakt. Något som var väldigt viktigt för oss när vi valde var att den skulle vara smidig, enkel och ha låg strålning. Vi hörde talas om Nabby Babyvakt & så fort vi läst beskrivningen så var vi fast. En sådan måste vi ha! 

Nabby Babyvakt är en supersmidig produkt som du enkelt kopplar ihop med din iphone, andriod eller surfplatta. Därefter håller den koll på din bebis alla rörelser, andetag och joller. Det bästa av allt är att allt registreras i appen på din telefon/surfplatta och vid eventuella problem får du direkt ett meddelande via appen. Strömmen räcker dessutom nästan tre gånger så långt tid som en "vanlig" babyvakt och har superlåg strålning (bara 0,08 mW!). Inte nog med det har den stenkoll på ditt barn även när du pratar i telefon, spelar spel eller kollar facebook. Längtar tills vi får börja använda den! 
 
♥ ♥ ♥ ♥
 


Om du vill läsa mer om produkten eller klicka hem en egen så kan du titta in här eller här.