Bebismagen vecka 36

2014-03-31 · 11:05:34
 
 
Vi är så nyfikna på att veta vem du är och lära känna dig. Hur kommer du att se ut och hur kommer du att vara? Kommer du få din pappas fina skönhetsprick eller min näsa? Vilken ögonfärg och vilken hårfärg? Så många frågor, som vi förhoppningsvis snart får svar på. Max 5-6 veckor kvar tills vi ses, vår lilla ärta! 
 
♥ ♥ ♥ ♥

Första boken om mig

2014-03-31 · 07:31:00
 
Den här boken är en verkligen en favorit bland shoppingen från Ullared. Så himla fin med massor utav gulliga detaljer. Det jag främst gillade var att man kan fylla i hur det var innan bebis kom till världen, t.ex. hur mamman mådde, hur pappan kände osv. Ett riktigt kap för bara 119 kr!!
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Lait-Crème Concentré

2014-03-28 · 06:58:00
 
Embroyolisse är ett känt varumärke som används av make up artister, modeller och andra kända ansikten världen över. Anledningen sägs vara de oöverträffande egenskaperna samt märkets alla år på nacken. Embryolisse är dessutom känt för sina milda och rena produkter som återger huden sin naturliga fuktbalans och elasticitet. 

Lait-Crème Concentré är en mjukrengörande lotion som är speciellt framtagen för att kunna agera som flera produkter i en. Make up artister använder den blanda annat som en primer, återfuktare och som sminkbortagning. Den innehåller en unik kombination utav vitaminer, fettsyror och viktiga näringsämnen som bland annat återfuktar och hjälper huden att hålla sig i balans. Tecken som trötthet försvinner, huden får tillbaka sin naturliga elasticitet och smidighet och torr hud återfuktas. Det låter ju nästan för bra för att vara sant?! Om inte är det definitivt en mirakelprodukt.. Mot badrummet!
 

♥ ♥ ♥ ♥

Venus & olay ~ sugarberry

2014-03-25 · 11:56:34


Igår kom ett bud hem till mamma och pappa (fattar inte riktigt varför det kom dit? jag har inte bott där på två år haha) från Venus & Olay.
 
De firar nu in våren med lanseringen av deras nya 2-in-1 rakhyvel Sugarberry, som beskrivs vara en mycket skonsam rakhyvel som både efolierar huden medan den ger en nära rakning. Den doftar dessutom underbart av lilja, ros, grönt äpple och smultron. Jag är superspänd på att testa den här, jag som älskar produkter som doftar gott! Återkommer med en recension.
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Månadens VIP-utskick från Shesocial

2014-03-24 · 13:47:00

Äger du en blogg, Facebook, Twitter eller Instagram? Då kan du gratis få hem fina VIP-utskick från Reddvilles sociala nätverk Shesocial ~ Läs mer och bli medlem här.

 
I månadens VIP utskick hittar vi två produkter från Basiderm, ett märke som är särskilt framtagen av dermatologer för fet och acne-benägen hy. Basiderm Oil control moisturizer är en 3-i-1 kräm som återfuktar huden i upp till 24 timmar. Den motverkar gransig hy och lämnar huden matt. Basiderm Oil control foam wash beskrivs som en mild och lugnande cleanser med lågt ph. Jag som har fått mer finnar under graviditeten tycker såklart att det ska bli superspännande och se om de här kan hjälpa min hy att hitta tillbaka till sitt rätta jag. 
 

♥ ♥ ♥ ♥
 
 
 
 

Min babyshower ♥

2014-03-23 · 17:18:37
 
ÅH. Jag har så himla fina vänner och fin släkt! I dag var som sagt vår babyshower som min bästa vän Rebecka ordnat så fint. Det blev fika och sedan lite lekar. Jag är så glad för alla som kom och firade vår lilla ärta, och vilka fina presenter vi har fått! 
 
All dekoration & alla tillbehör är köpt ifrån partytajm,
celebrations.sebagaren och kocken och Squallido.
 
♥ ♥ ♥ ♥ 

Lyxig weekend

2014-03-23 · 07:30:00
 
Här är några, tidigare opublicerade, bilder från Yxtaholms slott som jag och Jonas blev bjudna till för några månader sen. Helgen var verkligen hur mysig som helst och vi blev så väl omhändertagna av personalen. Vill ni unna er något och ändå inte åka så långt bort, så kan jag verkligen rekomendera att åka hit. Vi bodde i en svit i norra flygeln med jacuzzi, sovrum, vardagsrum och två toaletter och hade ett slottsweekend paket med 4 rätters middag 


♥ ♥ ♥ ♥
 

How to: marshmallows pops

2014-03-22 · 07:02:00
De söta sugrören och flaskorna kommer från Celebrations.se.
 
Ni som följer mig på instagram har säkert sett förberedelserna inför babyshowern som är imorgon (!!). Något som jag har sysselsatt mig med idag är att göra marshmallows pops. Plätt-lätt och det går riktigt snabbt att göra. Eftersom att jag fick några frågor om hur jag hade gjort dom, så förklara lite snabbt här nedanför.
 
Marsmallows.
Choklad (valfri färg).
Strössel.
Och om du vill, även karamellfärg.
 
Börja med att smäta chokladen på låg värme i en kastrull. Om du ska smälta vit choklad som jag gjorde, så tänk på att den mycket lättare skär sig och blir en oljig sörja om du inte tar det väldigt försiktigt. När chokladen har smält sätter du marshmallowsen de på en valfri "klubb-pinne". Jag köpte några fina som jag hittade på internet. Doppa de försiktigt i chokladen och sen dekorerar du de med strössel, socker, riven choklad på toppen.  Bara fantasin kan sätta stopp här! Ställ de färdiga klubborna i ett stadigt glas och låt torka. För att göra de ännu snyggare och lite "kalasigare" kan du sätta på cellofanplast och knyta ett snyggt band runt som jag gjort. Klart! 
 
Om ni vill kan ni imorgon följa babyshowern på instagram med #ärtansbabyshower.
♥ ♥ ♥ ♥
 

Dermalogica UltraCalming Treatment Kit

2014-03-21 · 12:10:56
 
Nu under graviditeten så har min hy verkligen fått sig en rejäl omgång. Aldrig kunde jag tro att jag, som ändå är så duktig på att ta hand om min hy, skulle kunna få en sån oren och finnig hy bara på några veckor, tack vare enbart hormoner. Men tji fick jag. De första veckorna in i graviditeten var kaos. Jag hade, och har fortfarande kvar några, röda prickar och pormaskar överallt i hela ansiktet, bröstet och på ryggen.
 
Min räddning blev dock Dermalogicas produkter. De är milda mot huden, djuprengörande, och framför allt någonting som min hy verkligen verkade behöva – de var återfuktande. För visst ni det att en finnig hy inte alltid behöer bero på att din hy är fet och oljig, utan tvärtom så kan den vara alldeles för torr. Ett tips är att testa sig fram innan man hittar de produkter som passar just för din hy.. Och jag har helt klart hittat mina favoriter nu!
 
Dermalogica finns bland annat att köpa hos Hudvårdsbutik.
♥ ♥ ♥ ♥
 

Världens finaste kakfat

2014-03-21 · 11:22:39
 
Åh titta vilka fina kakfat jag har fått hem från Squallido. De är helt underbara och reflekteras så himla snyggt i solen! De kommer bli helt perfekta till babyshowern på söndag. 
 
♥ ♥ ♥ ♥

Goodiebag till gästerna

2014-03-20 · 08:00:00
De söta påsarna kommer från partytajm.
 
Förberedelserna är i full gång. I förrgår kväll packade jag en liten goodiebag till alla gäster som kommer på babyshowern på söndag, som tack för att de kom! Jag kan ju inte avslöja vad de innehåller ännu om någon av de skulle gå in hit och läsa ~ men en ledtråd är glitter! 
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Nya gardiner

2014-03-19 · 20:04:00
 
Äntligen har vi fått upp hissgardinerna som vi köpte på Ullared förr förra veckan. Det är dock inte helt perfekt och som jag vill ha de ännu eftersom att vi fortfarande väntar på en burspråks-gardinstång. Men hur som, så älskar jag de här gardinerna och de kostade dessutom bara 69 kr. Ångrar att jag inte köpte fler!
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Sheer Cover

2014-03-19 · 08:02:00
 

Sheer Cover base perfector primer.
Fina linjer jämnas ut och porerna ser mindre ut när du grundar hyn med ett tunt lager av denna genomskinliga primer. Du får en slät och enhetlig hud att applicera mineral foundation på. Sheer Cover Base Perfector förlänger dessutom makeupens hållbarhet avsevärt
Pris: 139 kr / 37 ml (Erbjudande!)


Sheer Cover mineral foundation spf15.
Pudret anpassar sig till din hy och leder bort ljuset från skönhetsfläckar som exempelvis missfärgningar eller rodnader. Täpper inte igen porerna. Sheer Covers foundation är särskilt framtaget för att framhäva din egen naturliga skönhet.
Pris: 199 kr / 4 g

 

Sheer Cover mineral blush.
Det här lättapplicerade mineralpigmentet ger din hy en härligt fräsch och naturlig look. Använd i tunna lager som en hållbar vardagsmakeup för lite extra färg eller applicera som rouge för att markera ansiktsdragen till kvällens fester. Mineral Blush är ett kompakt mineralrouge i dosa, och nyanserna kan med fördel blandas och kombineras för att optimera skuggningar och skapa mer dramatisk effekt.
Pris: 149 kr / 4 g

 
 ♥ ♥ ♥ ♥
 

Pretty little liars

2014-03-18 · 21:29:41
 
 
Dagen är här! PLL-day och säsongsfinal. Jag tror att jag har sett trailern inför det här avsnittet minst 10 gånger de senaste dygnet. Jag har så himla höga förväntningar, som alltid inför en säsongsfinal. Vad kommer vi egentligen att få rerda på? Vilka frågor kommer att besvaras och med hur många nya frågor kommer vi att lämnas? 
 
♥ ♥ ♥ ♥

Maternity collection by Lindex

2014-03-17 · 22:12:33
 
Ni har väl inte missat att Lindex har släppt en helt ny kollektion för oss gravida? Lite roligare kläder än h&m's enligt mitt tyckte, så in och shoppa med er! 
 
♥ ♥ ♥ ♥

100% pure nagellack

2014-03-16 · 15:18:00
 
Ni som följer mig på instagram har säkert sett det fina budet jag fick hem med nagellack från 100% Pure. Serien innehåller tolv krämiga olika lack, varav de här är de röda och rosa. Min favorit hittills är "first love" som jag tror kan bli riktigt fin i sommar till en brunbränd kropp. Värt att nämna är att alla deras produkter tillverkas av ekologiska frukter, antioxidanter, vitaminer, vårdandeörter och andra naturliga näringsämnen. Dessutom är degodkända av djurrättsorganisationen PETA.
 
 ♥ ♥ ♥ ♥

 

 


Förvaring i bebisrummet

2014-03-16 · 07:53:00
 
Fick en frågan om jag inte kunde fota lite detaljer i bebis rum, och visst kan jag det. Först ut är de här två fina lådorna som vi beställde hem från Hemsjön. Det jag verkligen gillar med de här är att de på Hemsjön arbetar miljövänligt med närproducerade råvaror, och alla deras produkter är egen designade och därmed unika. Superfina och kommer jag tror att de kommer att passa perfekt till både förvaring av salvor & oljor etc, och nappar & leksaker. Vi är supernöjda!
 
♥ ♥ ♥ ♥ 

Scandic crown ~ relaxavdelning

2014-03-15 · 14:52:00
 
 
Förra helgen besökte vi ju Scandic crown, och något av de bästa med hotellet var deras relax avdelning (som vi dessutom bodde på samma våning som!). Gym, bastu, dusch med produkter från FACE stockholm, bubbelpool och uteplats. Jag tror inte att jag behöver säga så mycket mer än att vara höggravid och sitta i en bil hela vägen från Stockholm och sen komma fram till det här. Ja det, det var underbart!

♥ ♥ ♥ ♥
 

Tapasbricka

2014-03-15 · 06:31:00
 
 
I och med flytten blir man ju också supersugne på att köpa hem massa nytt. Den här fick bli ett utav våra första inköp ~ en serveringsbricka som passar utmärkt som tapasbricka från House decor (Nicholas Wahe). Så himla fint! Vi köpte den från Reforma sthlm.
 
♥ ♥ ♥ ♥

Till babyshowern

2014-03-14 · 16:27:52

Tyllar, muffinsform, palett och supersnygga sugrör från Bagaren och kocken.


Superfina dekorationer från Partytajm.
 
Igår kom de första dekorationerna och produkterna till babyshowern som är nästa helg. Jag har så mycket planer och ideér så i helgen kommer bästis över som ska hålla i den så att vi kan börja planera och fixa lite. Jag längtar så och vill bara sätta igång. Det kliar i mina bagar & konditor fingar, haha.
 
♥ ♥ ♥ ♥

Täcke och kudde till vaggan

2014-03-14 · 15:27:00
 
Fick hem ett täckte och en kudde till vaggan i veckan från Mammashop. Setet är av bästa kvalitet med vita fjädrar i 100% bomull för bästa komfort. Detär dessutom godkänt för spädbarn och Øko-Tex godkänt, vilket innebär att produkten har testats för skadliga ämnen av ett EU-godkänt organ. Inte nog med det kan dessutom täcket användas användas som en lekmatta. Vi kunde inte varit mer nöjda!
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Bronze Goddess Body Oil Spray

2014-03-13 · 15:00:00
 
 
För ett tag sedan fick jag hem en nyhet från märket Estée Lauder, nämligen deras Bronze Goddess Body Oil Spray. Den är berikad med uppmjukande och mjukgörande oljor och ger huden en skyddande och näringsrik barriär. Oljan absorberas lätt in i huden och doftar verkligen sommar. Den kommer i en snygg och stilren genomskinlig glasflaska, vilket jag tycker ger ett seriöst och lyxigt intryck. Pluspoäng för det. 
 
100 ml / 500 kr.
 
♥ ♥ ♥ ♥

Vad har vi valt för barnvagn?

2014-03-13 · 09:01:00
 
Jag fick en fråga om jag kunde lägga upp en bild på vår vagn och berätta varför vi har valt den. Well.. Först och främst så är det ju en djungel att välja barnvagn och alla tillbehör som finns. Vi bokade först en Kronan duovagn som vi tyckte var toppen, tills vi fick den här! Vi hävde alltså köpet på vagnen vi först bokat och idag är vi jättenödja. 

Vagnen som vi har heter Bugaboo donkey mono och är en utav de mest populära vagnarna just nu tror jag, haha. Jag ser den vart jag än vänder huvudet på stan och vill bara ta en filt och täcka för "öppningen" och gå ut på promenad med vår vagn, haha. Den är så himla fin, praktisk och lättkörd! NI kommer definitivt att se mer av den i bloggen framöver!
 
♥ ♥ ♥ ♥

I vårt vardagsrumsfönster

2014-03-12 · 13:27:29
 
I och med att vi åkte till Ullared kunde jag såklart inte bara hålla mig till att köpa nya saker till bebis, utan det blev såklart en hel del inredning också. Såhär ser vårt vardagsrumsfönster ut just nu. Krukorna, murgrönan och ängeln kommer från ullared och den fina ljuskronan kommer ifrån Rosa Huset inredning som jag har skrivit om förut. Nu är det bara gardinstänger som ska upp och de nya fina hissgardinerna som fick följa med hem. Åh jag längtar!!
 
♥ ♥ ♥ ♥

Barnrummet

2014-03-12 · 07:38:00
 
Nu har jag fått eld i baken och börjat fixa och dona lite i bebis rum. Än så länge är bara en byrå på plats, men så fort vi har fått ut allt annat som ska till vinden så ska vi montera upp vaggan och köpa ytterligare en byrå som ska stå brevid den som vi har nu. Har ni några tips på vad som är fint att ha i ett barnrum?

♥ ♥ ♥ ♥
 
 

Badrummet på scandic crown

2014-03-11 · 12:24:00
 
I helgen blev vi som sagt riktigt bortskämda i Göteborg på fina Scandic crown. När vi kom till rummet låg en fin hälsning med produkter från FACE och en underbart doftande badbomb som skulle vara speciellt bra för oss gravida. Jag var såklart tvungen att prova den i det stora badrummet med både badkar, dusch och tro det eller ej, en tv.

  ♥ ♥ ♥ ♥

Emma S.

2014-03-11 · 07:50:00
 Emma S. produkter är helt fria från parabener och mineraloljor.
 
En lätt och smidig dagkräm som förebygger fina linjer, ökar hudens elasticitet och ger fin lyster. Krämen bevarar hudens ungdomlighet. Innehåller det bästa skyddet mot rynkor – solskyddsfaktor 15 som varken kladdar eller syns. Arbeta in krämen över ansikte och hals med lätta rörelser efter din dagliga morgonrengöring. Dagkrämen innehåller även några viktiga ingredienser som ger huden näring och förebygger fina linjer, samt gör huden smidig och förebygger hudens åldrande.

En effektiv nattkräm laddad med flera verksamma ämnen som återfuktar och motverkar hudens åldrande. Nattkrämen används på kvällen efter din kvällsrengöring och ansikte och hals. Massera in krämen med lätta rörelser. Även nattkrämen innehåller några viktiga ingredienser så som  bland annat Omega 3/6 som är rik på essentiella fettsyror och är en underbar mjukgörare, samt Vitamin A som är en välkänd anti-age vitamin.

Ett effektivt serum med hög koncentration av verksamma ämnen som förebygger fina linjer, ökar fukthalten och stimulerar kollagenbildning. Serumet används morgon och kväll på rengjort ansikte och hals. Därefter går det bra att använda ovannämda produkter (ageless day- eller night cream).

Föräldrakurs #2

2014-03-10 · 17:24:51

Nu sitter vi i bilen på väg till Sophiahemmet & föräldrakurs nummer två, som kommer att handla om livet efter förlossningen. Amning, relationen och massor utav tips och tricks hoppas jag! Vi hörs senare. 

♥ ♥ ♥ ♥

Shopping från Ullared till bebis

2014-03-10 · 11:29:00
 
Här är lite utav shoppingen från Ullared som vi köpte till bebis. Det fanns otroligt mycket (men såklart mycket skräp också). Vi missade tyvärr tre olika avdelningar, bland annat barninredning och barnkläder pga för mycket folk. Ett tips är att ha en lista färdig innan ni kommer dit så att ni vet vad ni ska köpa.. Man blir lätt förvirrad och det finns mycket olika gångar att gå igenom för att hinna se allt. Mina favoriter vi köpte till bebis visar jag i ett nytt inlägg. Fråga gärna om ni vill veta pris på någon utav produkterna! 
 
♥ ♥ ♥ ♥

Hotellfrukost när den är som bäst

2014-03-09 · 09:32:55
 
God morgon! Imorse knackade det på dörren och där stod en vagn välfylld med god hotellfrukost. Vi satte oss i soffan, slog på tvn och njöt av den vackra utsikten, och att morgon diset började försvinna och solen började titta fram. Nu sitter vi i bilen på väg till Ullared, men vi längtar redan tillbaka till fina Scandic crown! Vi har verkligen blivit såå bortskämda här. 
 
♥ ♥ ♥ ♥

Middag på hotellet

2014-03-09 · 00:01:00
 
 
 Vi har precis kommit upp från restaurangen på hotellet och tittar på melodifestivalen just nu. Vem hejar ni på? Vi hejar stenhårt på Alcazar! Till middag blev det kött, potatis, bearnaisesås och rödvinssås. Hoppas att ni får en trevlig kväll. 

♥ ♥ ♥ ♥
 
 

Incheckade på Scandic Crown

2014-03-08 · 19:50:00
 
 
 Nu är vi äntligen incheckade på fina Scandic Crown. Vi bor i ett jättefint rum högst upp med en superfin (och STOR!) terass så vi har verkligen utsikt över hela Göteborg. Nu tänkte vi gå ner till restaurangen och beställa upp mat till rummet, och sedan blir det nog ett bubbelbad i deras relaxavdelning. Ha en supermysig lördag!
 
♥ ♥ ♥ ♥

Scandic crown

2014-03-08 · 07:06:00
Vi sitter i bilen och gissa vart vi är på väg? Jo, till Ullared! I början av veckan bestämde vi oss för en liten kort weekend och resmålet fick då bli Ullared med en natts övernattning i Göteborg på fina Scandic Crown. Det ska bli så lyxigt att få skämma bort sig riktigt rejält den här helgen med bubbelbad, shopping och inte minst hotellfrukost. Uppdaterar er senare ikväll när vi är framme på hotellet i Göteborg.

♥ ♥ ♥ ♥

Hämtat ut paket

2014-03-07 · 12:07:10
 
Haha, the fabulous life of a blogger! Igår tog vi en sväng förbi posten och hämta ut hela 7 paket. Slarvig som jag är glömde jag ett så nu måste jag åka tillbaka idag, haha. Innehållen i paketen får ni se i några andra inlägg. Vad tror ni att det kan vara? 
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Babyshower-planering

2014-03-02 · 06:29:00
 
 
I måndags fick jag världens överrraskning. Världens finaste vän och min mamma har planerat en babyshower för mig i flera veckor. Så i veckan skickades alla inbjudningar iväg och vi beställde hem massor utav fina dekorationer. Åh jag är fortfarande rörd! Tänk att jag har en sån fin vän.
 
♥ ♥ ♥ ♥ 
 
 

Schwarzkopfs senaste tillskott ~ Essence ULTÎME

2014-03-01 · 07:38:00


Igår plingade ett bud på dörren med nyheter från Schwarzkopfs senaste tillskott. Essence ULTÎME är ett helt nytt hårvårdsmärke som de har utvecklat tillsammans med skönhetsikonen Claudia Schiffer. Serien innehåller lyxig pärlessens samt blonderingsserien Blonde ULTÎME som är ett urval av trendriktiga blonda nyanser.

Essence ULTÎME och Blonde ULTÎME kombinerar Schwarzkopfs hårvårdsexpertis med insiderkunskaperna hos en av världens mest kända och framgångsrika modeller. I serien finner du fyra olika rubriker: Omega Repair, Diamond Color, Crystal Shine och Biotin+ Volume. Det bär allihopa samma doft, vilket innebär att man kan välja enskilda produkter ur varje serie för att få sin hårvård så bra som möjligt, samt hitta enskilda produkter som passar just för dig. I dagsläget säljs serien exklusivt hos Åhléns och H&M.

Rek. pris på schampo & balsam: ca 79 SEK.
Rek. pris på inpackningar: ca 89 SEK.
Rek. pris på blonderingarna: 109 SEK.
 
♥ ♥ ♥ ♥