Akta Graco Snuggle Swing

2014-06-08 · 06:47:00
 
När man har en liten bebis får man plötsligt ett helt nytt perspektiv på det här enkla som att gå på toaletten. Vår lilla tjej är väldigt mysig av sig och vill hemskt gärna ligga PÅ någon av oss.. hela tiden. Lägger vi henne i vaggan eller i soffan har hon vaknat på två röda, så på Mors dag åkte vi och köpte ett riktigt vrålåk till henne. 
 
Babygungan heter Akta graco snuggle swing, benny & bell och har verkligen räddat mig många gånger då jag är ensam hemma och verkligen måååste gå och kissa. Den spelar upp lugna melodier såsom klassisk musik, ett vattenfall, hjärtljud och lite annat. Dessutom kan man höja och sänka sitsen i två olika lägen och den har sex olika hastigheter. Super smidig och den fungerar verkligen för oss. 
 
 

Postat av: Malin // 2014-06-11 · 18:12:28

Åh vi har oxå en sån! Sambon tyckte det var ett extreeemt onödigt köp när jag köpte den som gravid. Idag är han av en helt annan mening ;) joline har fått sova i sin gunga ett par nätter då hon bara skrikigt och varit svårsövd, den är de enda som fått henne att somna på kvällarna haha.

Svar: Hahah samma här! Nu använder vi alltid den :D
Idas beauty ~ mamma till filippa ♡


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback