Tre tips från Amika inför sommaren

2014-06-25 · 10:24:00
 
Har ni hört talas om märket Amika tidigare? De är ett utav mina favoriter inom hårvård och värt att nämna är att de är helt fria från parabener och konstgjorda färger. Nedan kommer är tre värmeskyddande produkter som skyddar håret samtidigt som de hjälper till att ge håret en fin finish nu inför sommaren. Precis som övriga amika-produkter innehåller nedanstående produkter arganolja och havtorn som ger håret näring, fukt och glans. 
 
Amika Blow up (t.v).
En volymspray från Amika med ultralätt formula som även ger skydd mot värme vid styling. Amika Blow Up innehåller Omega 3, 6, 7 och 9, vitaminer samt obliphica-bär som är sprängfyllda med antioxidanter som vårdar och stärker håret samtidigt som det ger näring. 
Pris: 199 kr
 
Amika Straight Up Smoothing Balm (mitten).
Ett värmeskydd för alla hårtyper som hjälper till att kontrollera och förebygga frissigt hår. Tack vare havtornsolja samt omega-7 slätar Amika Straight Up Smoothing Balm ut ditt hår och bidrar till en lenare och rakare frisyr som håller längre. Serumet appliceras i fuktigt hår innan föning. För extra slätt hår avsluta med plattång. 
Pris: 229 kr
 
Amika Heat Defense Serum (t.h).
Ett värmeskyddande oljeserum som på ett effektivt sätt skyddar håret vid användning av värmeverktyg. Med näringsrika ingredienser som havtorn och arganolja skapar serumet ett skyddande lager på håret samtidigt som det reparerar och motverkar frissighet. 
Pris: 269 kr
 
Just nu får du 25% rabatt hos Bangerhead.se
på alla Amika produkter. Ange koden: Amika i kassan.
 


Postat av: Sofia // 2014-06-25 · 12:31:18

Älskar deras produkter :D

Postat av: Ninni - Vimsiga mamman // 2014-06-25 · 15:55:22

Aldrig hört om :) tackar för tipsen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback