Vinn en iPhone 4S

2011-12-16 · 15:00:00

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR KONTAKTAD.


Obligatoriskt:

- Gilla min blogg på Facebook här.
- Gilla min blogg på Bloglovin här.
- Skriv en kommentar, där du lämnar din mejl, att du är med och tävlar samt skriv en motivering varför just DU ska vinna.

Frivilligt (ger dig extra vinst chans):

- Gilla inlägget på Bloglovin.
- Gilla mig på Blogkeen här.
- Gilla min fanpage på Facebook här.
- Skriv ett inlägg på din blogg där du länkar och berättar om tävlingen. Låna gärna bilden ovanför!

OBS! Gör ni inte allt det här blir ni automatiskt diskade och är inte längre med och tävlar. Jag lottar ut 5 kandidater som företaget sedan får välja mellan.

Postat av: Elina // 2011-12-03 · 15:54:30

Jag gillar redan din blogg på Facebook - Elina Backeby

Jag följer dig redan på bloglovin

Jag blev den första att gilla inlägget på bloglovin

Följer/gillar dig på blogkeen nu, blev den 5e.

Gillar redan din fanpage på Facebook - Elina Backeby



Jag borde vinna därför att min mobil jag har nu är sämst. Nu i veckan fick den något fel och skickade samma sms till en person 60 gånger! Sen ringde den upp en annan person 11 gånger på rad (knapplåset var på). Det konstigaste med mobilen är att den ringer upp folk utan att det visas på skärmen.

Jag borde vinna för jag behöver verkligen en ny och vilken mobil är bättre än iPhone 4s? Om jag vinner en mobil så slipper jag önska mig en ny i julklapp och kan önska mig något annat!

Postat av: Jullan Svensson - foto, vardag & inspiration // 2011-12-03 · 15:55:54

Jag är med !

jag skulle vilja vinna den för att min mobil jag har just nu suger. Den stänger alltid av sig får ryck osv. När man lämnar in den på lagning säger de alltid samma sak när man får tillbaka den det va inget fel på den. Och sen är det min dröm att få en iphone 4s vit.



Gillat allt man kan göra !

För större chans:

Gjort allt där med.

Kram ♥

Postat av: cecilia dijkstra // 2011-12-03 · 15:56:03

Har gillat allt förutom Blogkeen eftersom jag inte har det! Jag skulle superduper gärna vilja vinna för jag vill helt enkelt få en iPhone! Har alltid velat haft en, (Eller alltid och alltid, men sedan den första kom ut..) men det är väldigt svårt att ha råd med en när man är 15 bast och måste betala för allt själv. Det skulle bli det absolut bästa julklappen och jag skulle bli så lycklig om jag vann! =)

Postat av: Bitte Kråkbo // 2011-12-03 · 15:57:56

Hej har gillat allt och jag vill vinna denna till min pojkvän för att han är finast i världen och alltid ställer upp för mig.

Postat av: Elin // 2011-12-03 · 15:58:15

Jag har gillat på bloglovin, följer dig redan, gillar din fanpage.



Motivering: IBland känns det att man inte orkar vara kvar på jordens yta, man vill bara försvinna. Jag och mina syskon + min mamma har fått flytta från min mammas sambo. Eftersom han inte varit snäll mot varken mig eller min mamma. Jag har alltid blivit kränt och fullkomligt bara varit hatad av honom. Jag har försökt stått upp och visat att han inte gör rätt. Men om en människa talat till sig själv att den personen verkligen hatar en person kommer den personen inte ändra på sig. Jag tycker att jag är värd en ny telefon, min mamma har varken pengar eller något just nu. Det skulle oxå betyda guld för mig. Kram

Postat av: Tilly Cookievirus // 2011-12-03 · 15:59:48

Har gjort precis allt. Så är verkligen med och tävlar.



Min motivation lyder: Då mina stationära datorer har hängt med i 150 år (båda inköpta 2004) så börjar dem ge upp nu, eller den ena har gett upp helt och den andra (som jag sitter vid för tillfället) är väldigt seg och rensningar kan inte längre hjälpa denne. En minidator för mig som pluggar på gymnasiet som även bloggar, sitter på facebook och spelar spel och fotar väldigt mycket skulle passa mig perfekt då det även är en telefon (och min äldre version av samsung touch har även den lagt av). En uppgradering behövs verkligen och eftersom det är en väldigt dyr grej att bara gå och köpa (har inget jobb, dvs inga pengar) så skulle det inte kunna bli bättre om jag vann den här och nu. Skulle vara evigt tacksam.

Postat av: Ida // 2011-12-03 · 16:00:29

hur gillar man din blogg på bloglovin då ? :o

Postat av: Ida // 2011-12-03 · 16:01:00

klickade ju på länken där i det här inlägget men hittar inte vart man gillar :)

Postat av: viola // 2011-12-03 · 16:02:52

Jag är med och har gillat på Facebook och Bloglovin.

Jag vill vinna för att jag har en urkass mobil nu, som hela tiden krånglar och är jättedryg. Och det är min dröm att ha en Iphone, dock har jag inte pengarna för det.

Postat av: Ida // 2011-12-03 · 16:05:49

Jag vill vinna en Iphone för att min telefon jag har nu startar om flera gånger per dag. Om man ska kolla vad klockan är så startar den om, ska man svara på ett sms startar den om, ska man lyssna på musik startar den om osv. Lite smått tråkigt och segt. Och det blir inte bättre att den kan sega ihop så man inte kan göra ngt, man kan inte ens stänga av den då. Och mina föräldrar vill knappast köpa en ny telefon åt mig igen eftersom jag knappt haft den här i ett år och den jag hade innan hade jag knappt heller haft ett år.

Postat av: Magdalena Svartlok // 2011-12-03 · 16:12:36

Jag har vunnit skal, jag har redan kortläsaren till appen iZettle så jag kan ta kortbetalningar när jag står på marknader t ex... men jag har ingen iPhone! Så därför kommer jag inte igång med företaget!



Gillar överallt där det ska gillas....



email: [email protected]

Postat av: Cajsa Forss // 2011-12-03 · 16:18:09

Hej! Jag vill absolut få en chans att vinna en sån underbar julklapp! :)

(Jag har gjort allt du har bett mig om att göra)

Först och främst så kan jag säga en liten orsak varför just jag skulle så gärna vilja vinna den och få den just till julklapp!

Jo, mina föräldrar sade såhär till mig och mina syskon nu då julen började närma sig "Denhär julen får ni bara ett vitt kuvert till julklapp med lite pengar i."

Jag skulle så gärna vilja ha en Iphone 4s, men jag vet att isåfall kommer det ta evigheter för mig att spara till en sån.

Just nu har jag en Nokia mobil som är en gammal basic som är "snäckmodell."

Om jag skulle ha en sån härlig chans att få vinna Iphonen så skulle jag ju kunna blogga oftare var jag än är, och kunna ha mera musik i så att då jag är i skolan (går i konstskola) så skulle jag få mycket bättre inspiration att kunna lyssna på musik via iphonen;)

Jag skulle bara bli så ENORMT glad om jag skulle vinna den:)

Om jag inte har någon chans så vill jag önska alla andra GOOD LUCK!

Kram xoxo

Postat av: Anonym // 2011-12-03 · 16:26:27

gjort allt obligatoriskt plus gjort 2 på de med ectra chans. jag vill vinna för...ja, vem vill inte vinna en iphone liksom?! :D

Postat av: Veronica // 2011-12-03 · 16:32:59

Nu ska vi se Jag gillar på blogloving sedan länge så kan inte komma ihåg något nr.

Följer dina 2 sidor sedan länge på facebook (Veronica Vicke Jacobsson)

Jag har lagt till dig på blogkeen som nr 11 el 12

jag och 11 st andra gillar inlägget på blogloving jag har länkat på min blogg http://mitttlivochlitetill.blogspot.com/2011/12/tavling-hos-ida.html



Så Nu kanske du förstår hur mycket jag verkligen skulle vilja vinna denna mobil ;)

Postat av: Linda // 2011-12-03 · 16:33:27

jag är med , har gillat p fb [ Lindas Linnros]även för extra chansen.

sedan har jag gillat inlägget & följer din blogg.

Jag skulle vilja vinna för att min pojkvän faktiskt inte har någon mobil alls och väldigt tråkigt att inte ens kunna ringa honom utan får ringa till någon i hans familj om jag ska prata med honom. Skulle jag vinna skulle jag ge den som julklapp:)



Här e mitt inlägg : http://lindalinnros.myshowroom.se/jag-ar-med-tavlar-24/



Postat av: Veronica // 2011-12-03 · 16:36:10

Glömde motiveringen och min mail.



Ja vad ska man börja, Arbetslös mobilen är söndrig och jag verkligen vill ha denna så mycket.



[email protected]

Postat av: Anni // 2011-12-03 · 16:49:07

Jag vill vara med!

har gillat din blogg på Facebook och bloglovin. Har även gillat inlägget, fanpage och dig på blogkeen.



Jag fyller år nästa vecka och önskar mig en ny mobil men kommer förmodligen inte att få någon. Min nuvarande mobil är tre år gammal och kostade 999kr när jag köpte den. Jag har inga inkomster alls nu så att jag har inte råd med en lite bättre mobil med en bra kamera.

Postat av: Emma S // 2011-12-03 · 17:01:22

Hej!



Jag har redan gillat alla dina sidor sen tidigare, så jag har gjort allt ovan stående.



Motevering: Varför just jag ska vinna den är för att i min familj har vi inte precis så jätte mycket pengar så nån av oss har råd att köpa en, jag har alltid velat ha en och mamma har sagt att jag får önska mig pengar av släkten och spara tills jag håller en i mina händer, men de skulle ta ett bra tag och då passar detta perfekt. Därför ska just jag vinna. ps. sjukt bäst att ni har sådana tävlingar som dessa! LOVE.

Postat av: mimmi // 2011-12-03 · 17:09:53

Jag är med och tävlar, jag har gjort allt man ska, och plus gillar jag din fanpage på facebook.

tänker inte skriva att jag har en gammal dålig mobil eller nått sånt, eftersom jag inte har det. Men klart jag vill ha en iphone! För det finns nog ingen som inte vill ha en! o:

Postat av: Emelie // 2011-12-03 · 17:15:29

Har gillat din blogg osv på facebook sedan ett tag tillbaks.



Jo,det här låter kanske världens konstigaste. Men jag skulle vilja vinna denna mobil för att jag har världens bästa storebror. Han har önskat sig en iphone ett tag nu,och önskar sig det i julklapp.

Att vinna denna skulle vara så sjukt roligt,för jag skulle ge den till min bror och han skulle bli så glad! Och det är guldvärt!

Postat av: Lina Johansson // 2011-12-03 · 17:25:23

Klart som fan att man är med :)



Gillat dej & fanpage på FB (Lina Johansson)

Gillat inlägg på BL, nr17

Följer på BL , nr 705



Ja varför ska jag vinna ? VARFÖR INTE ? ;)

Behöver en IPhone så jag kan messa gratis med min snygga kille ! Och alla andra med den telefonen. Är mammaledig och fattig som en kyrkoråtta så spara pengar och köpa en egen betyder isåfall att min dotter får gå utan blöja.. vilket är ganska taskigt med tanke på att hon är 10 månader.

Så hade vart bra att få en i julklapp istället :)



Håller alla tummar jag har... och några till !

Postat av: Cilla // 2011-12-03 · 17:36:34

1. Jag gillar din blogg på både Facebook och Bloglovin.

Motivering:

Min nuvarande mobiltelefon köpte jag strax innan jul för 4 år sedan. Den har alltså inga trendiga finesser och jag skulle såå gärna slänga den spruckna saken och joina mina vänner i apparnas värld där de ofta håller till med sina touch screen-mobiler!



Mail: cutest[snabela]hotmail[punkt]it



2. Jag blev nummer 19 att gilla inlägget på Bloglovin.



3. Jag gillar din fanpage på Facebook.



4. Jag har bloggat om tävlingen här: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2011/december/iphone.html

Postat av: Solin ♥ // 2011-12-03 · 17:45:01

Jag är med!

Har gillat din blogg på facebook. (heter Solin Jamil)

Följer din blogg på bloglovin redan.

+ Gillar ditt inlägg på bloglovin, blev nr 20.

+ Följer din blogg på blogkeen

+ Gillar din fanpage på fb (heter Solin Jamil)



Motivering:

Jag skulle vilja vinna en Iphone 4S för att jag har seriöst universums tråkigaste och fulaste mobil, nämligen en Sony ericsson w595. Har haft den i ett år och den är verkligen helt misslyckad. Har inga roliga spel, skitdålig kamera, dåligt minne och inget roligt alls. Det ända jag har nytta av där är att messa, ringa, lyssna på musik och ibland ta foton. Skulle verkligen bli underbart glad om jag vann en iphone 4S för jag kommer inte få en innan jag flyttar hemifrån, har inte råd och mina föräldrar vill inte slösa så mycket på en telefon.

Hoppas verkligen jag vinner, håller tummarna så hårt jag kan. Kram♥

Postat av: My Hall Hansson // 2011-12-03 · 17:48:22

Jag gillar redan din blogg på bloglovin, och på facebook :)



Anledningen till att jag borde vinna är att jag är en tjej som är jätteberoende av min mobil, men som snart inte har någon mobil då min nuvarande håller på att gå sönder helt. Touchen dör konstant och den hänger sig. Jag är även en av alla fattiga studenter i Sverige som inte ha råd med en nu. Så snälla :D

Postat av: michelle bergström. // 2011-12-03 · 17:55:20

Har gillar på facebook och bloglovin.

Jag vill vinna för min mobil bara krabbar hela tiden. Hela tiden är det något som inte vill som jag vill. Blir helt galen, men tyvärr så har jag inte så mycket pengar att jag kan köpa en egen iphone och jag har tjatat på min pappa men han säger hela tiden nej. :(

Och om jag vinner så slipper ju jag tjata på min pappa.

Det här skulle verkligen betyda något enormt för mig om jag vann!



Extra chans:

Har gillat inlägget på bloglovin.

Har gillat dig på blogkeen.

Gillar redan din fanpage på facebook. (Michelle Bergström).

Har skrivit om tävlingen på min tävlingsblogg + lånat bilden: http://michellestavlingar.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html#comment



Håller verkligen tummarna nu och hoppas på att det här är min chans!

Kram

Postat av: hannah // 2011-12-03 · 18:10:27

Jag är med och tävlar och har gjort allting förutom att skiva i min blogg!



Jag tycker jag är en värdig vinnare för att jag nu sedan 3-4månader tillbaka köpt en HTC. (ej fungerande) har tvingats lämna tillbaka mobilen 4 gånger sedan jag fått den och det är fortfarande ständiga fel. Får ny-går sönder-ladning-låne mobil. Jag är nu skapligt sur på telenor och ogillar plötsligt HTC. Iphone <3



kram

Postat av: alicia nyström // 2011-12-03 · 18:10:54

jag är med & har gjort allt som står där uppe! :)

mitt inlägg på bloggen: http://aliciannystrom.blogg.se/2011/december/httpflavouredse.html#comment :)



anledningen till varför jag skulle vilja vinna en iphone 4s är för att jag grymt länge har velat ha en sån, min familj har inte så mycket pengar just nu eftersom jag just fått en lillasyster & min mamma är mammaledig :) , det har blivit en ganska stor förändring här, jag har alltid varit ensambarn och nu är det inte så längre, ganska svårt att vänja sig vid. & eftersom vi knappt har råd att köpa de viktigaste sakerna så blir det inte att lägga pengar på en ny telefon. & min som jag har nu är verkligen inte bra, den är begagnad & startar om flera gånger per dag, skickar sms till folk & ibland startar den inte ens. just därför skulle jag vilja vinna en iphone, det skulle göra hela min jul! :) kram

Postat av: Victoria // 2011-12-03 · 18:22:00

Jag är med.

gillar din blogg på facebook och gillar din blogg på bloglovin.

Jag har gillat inlägget på bloglovin, gillar din fanpage på facebook.

Jag har skrivit om tävlingen på min blogg här: http://vickevictoria.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s.html

Här kommer varför just jag vill vinna:

Jag skulle bli huuuuur glaaad som helst! Jag har velat ha en Iphone jättelänge, men jag får ingen för mamma och pappa :( Dom tycker den är dyr....

jag har varit med och tävlat om Iphone`s innan men jag har aldrig haft turen med mig ... :( Jag vill jättegärna vinna. Skulle bli grymt glad, det går knappt beskriva. Jag skulle bli så glad så jag skulle spricka av lycka..

+ att den skulle vara så bra, jag skulle kunna blogga mycket mera med en Iphone. <3

Om jag vann skulle jag självklart LÄNKA DIN BLOGG TUSEN GÅNGER FÖR ATT JAG VANN!

Gör vad som helst för en Iphone som jag velat ha så länge :( Varje gång jg ser en Iphone: ge mig ! Vill ha, snälla.. !!

Som du nog förstår håller jag verkligen tummarna ♥ Skulle bli såååååååå glad !

Postat av: Louise Andersson // 2011-12-03 · 18:40:00

Hej, har gillat det man måste + någon av de andra! Hade så gärna velat vinna en iphone! Min mobil börjar krångla nu, den stänger av sig och är jättekonstig. Och frågar då mina föräldrar ifall jag får en, men dom säger att jag får köpa en själv, och har samlat ihop till en om ett år eller något! Man kan göra så mycket mer med en iphone! Hade varit så grymt ifall jag vunnit, hade avlidigt av lycka!;) Håller tummarna att jag vinner, men önskar alla lycka till! KRAM!

Postat av: Naaaan // 2011-12-03 · 19:02:42

Är med! :D



Motivering:

Jag gårt fortfarande runt med en orange tejpad gammal sony ericsson. Högst upp på önskelistan står just en Iphone men den lär jag ju knappas få av verken mina föräldrar eller tomten så jag skulle bli sjukt glad om ni istället kunde agera tomte och ge mig en iphone! :D

Postat av: bbecka // 2011-12-03 · 19:04:41

har gjort det obligatoriska, och skrivit på min blogg, samt gillat din fanpage. http://rrebeckan.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone4s.html



motivering: Jag vill vinna för min mobil jag har nu är kass. Jag skulle även kunna blogga under dagarna då jag inte har tillgång till data. Jag skulle behöva slippa dra med mig min system varje gång jag ska någonstans, för jag vet att iPhone har väldigt bra kamera. Jag skulle kunna ha mycket mera musik i den, så jag kan lyssna på musik i skolan.( koncentrerar mig mycket bättre).

kram

Postat av: Vickish ♥ // 2011-12-03 · 19:20:18

Jag är med och jag har:

♥ gillat dej på bloglovin

♥ gillat din blogg på facebook (Victoria Le Dinh Thi)

♥ gillat detta inlägg på bloglovin

♥ gillat din blogg på blogkeen

♥ gillat din fanpage på facebook (Victoria Le Dinh Thi)



Motivering: Det skulle verkligen vara den perfekta klappen till mej. Jag behöver verkligen en ny mobil, nu går jag ju runt med en sån där liten sony ericsson mobil som är riktigt dålig. Det är nog ett tag innan jag får en ny mobil oxå... Det skulle vara grymt bra om jag hade en iphone 4S nu. För det första så skulle det nog vara grymt coolt och för det andra behöver jag verkligen den när jag är i skolan å pluggar (vi håller på väldigt mycket med datorer och mobiler i min skola).



Nu är det bara att hoppas och önska mej själv lycka till :) ♥

Postat av: erica // 2011-12-03 · 19:23:14

gjort allt obligatoriskt & nästan allt på det frivillga! :D



min motivering till varför just jag ska vinna;



för ungefär 3½månad sedan fick jag min sprillans nya iphone 3GS. Men efter 2månader så började själva ljuset sluta fungera och man såg ingenting på mobilen :S

Så jag och pappa åkte in till en 3 affär för att lämna in den på lagning. Och efter ett par dagar så fick pappa ett sms där det stod att mobilen var fuktskadad och dem säger även att det inte går på garantin, vilket jag inte förstår att dem säger eftersom jag aldrig har tappat den i vatten eller

något sådant!!!!

Jag hade haft mobilen i 2månader och då borde de väll laga den på garantin ELLER?!?!

Både jag och pappa blev hur sura som helst, så frågade han va de skulle kosta att laga den och då sa dem att det skulle kosta oss 2700kr för att få den lagad!!!

Så pappa bad dem skicka tillbaka mobilen till affären som vi lämna in den på så imorgon ska vi hämta den. Och gissa vad?!?! Dem vill ha 250KR för att vi ska hämta ut den!! Så pappa får alltså betala 250 onödiga kr för att få hämta ut den trasiga mobilen hos 3!!!!!!!!



Detta är just min motivering till varför jag vill vinna denna iphone!



kramkram amigo // erica

Postat av: Madeleine Tran // 2011-12-03 · 19:36:33

Jag är med och tävlar!



1. Check!

2. Check!

3. Jag vill vinna därför att jag går runt med en skruttig mobil. Alla i min skola har värsta feta iphone eller touchmobil, själv har jag en tre år gammal sony ericsson knappmobil... Hur kul är det? Finns INGENTING att göra med den...

4. Check!

5. Check!

6. Check!

7. http://tavlingsbloogg.blogg.se/2011/december/tavlar-om-iphone-4s-1.html#comment

Postat av: Louise Andersson // 2011-12-03 · 19:46:27

Har även gjort ett inlägg på min blogg om tävlingen! Http://llouisea.blogg.se :)

Postat av: Nathalie B // 2011-12-03 · 19:56:26

Åh herregud, en Iphone är min största önskan här i livet (förutom att bli av med min diabetes), men aldrig att jag kommer få det. Jag tänker trots allt medverka, även fast chansen är liten. Det skulle betyda så mycket för mig bara, eftersom det är min absoluta drömtelefon.



Gillar redan din blogg på facebook och din officiella fanpage (Nathalie Bergsander), följer dig på Bloglovin och gillade inlägget (som nr. 31).



Mitt inlägg på min blogg:

http://schreienzuzammenallein.blogg.se/2011/december/i-would-like-an-iphone-you-see.html



Låter hyfsat materiellt, men mitt liv hade blivit så mycket lättare/bättre med en bra telefon nära till hands!

Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda // 2011-12-03 · 20:00:40

- Jag gillar redan din blogg på Facebook - Ingrid Sahlqvist.

- Jag följer redan din blogg på bloglovin.

- Tänk att vinna den här underbara telefonen! Då skulle jag slippa min gamla skruttiga mobiltelefon utan internet och kamera, den är varken bra eller rolig! Med en iPhone skulle jag kunna vara ute på Facebook, twittra och uppdatera bloggen snabbt och enkelt utan att behöva sitta vid datorn. Eftersom jag vet att jag inte kommer att få några julklappar iår pga taskig ekonomi så skulle jag bli sååå glad över den här vinsten!



- Jag var nr. 34 som gillade inlägget på bloglovin.

- Jag följer dej på bloggkeen nu.

- Jag gillar redan din Fanpage på Facebook - Ingrid Sahlqvist.

- Jag har tipsat här: http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2011/december/jag-tavlar-om-en-iphone-4s.html



Nu håller jag tummarna som en galning och hoppas verkligen att jag har turen med mej! Kram, Ingrid

Postat av: Zeinab // 2011-12-03 · 20:04:49

Har gillat din FB och blev nummer: 833

Jag blev följare nummer 709 i bloglovin.

Min Mail adress: [email protected]

Gillat dig på blogkeen och blev nummer: 21 Alltså jag följer dig där.

Gillat din Fanpage och blev nummer: 340

Har skrivit om tävlingen i min blogg, länk: http://alwaysinpink.myshowroom.se/jag-ar-med-och-tavlar-om-en-iphone-4s/



Motivering:

Här kommer kanske en lång motivering.

Jag skulle vilja vara med och tävla eftersom jag alltid önskat mig att vinna en Iphone. Jag har inge råd att köpa en sådan dyr mobil, om du kikar i min blogg så ser du att jag shoppar mycket men jag har i alla fall inte råd att köpa en egen sådan. Men men.... nu ska jag inte gnälla men nu ska jag skriva det som är viktigast.



Jag har en sony ericson s312 och den är hur gammal som helst, och jag tycker inte om den, jag vill byta den. Så om jag vann den här telefonen får du vara försiktigt att kontakta mig eftersom jag kommer bli chockad haha :) Men jag vet att jag inte vinner den, jag har aldrig vunnit något. Men jag hoppas turen kommer till mig denna gång.



Och till dig Ida:

Du är hur gullig som helst, har typ aldrig sett gulligare än dig. Vet du att jag har lagt din blogg i mina favoriter i datorn. Jag brukar kika in varje dag och hälsa på hihi :) Jag hoppas du väljer mig som vinnare denna gång.

Jag har länkat tävlingen på bloggen men om du hade angett vilket företag har sponsrat tävlingen så skulle jag skriva om de men du har inte gjort det så jag länkade bara dig :)

Jag önskar dig en fortsatt trevlig lördag sötis :)

Ha det bra och vi hörs :)

Postat av: My // 2011-12-03 · 20:32:18

Jag är med!! :D & har gjort allt du sagt man ska göra, även extra chans grejen :D Man har ju inget att förlora så det är bara gå all-in liksom ;)



Jag skulle vilja vinna en iphone för att min är så jäkla gammal, den fungerar, men den är gammal och börjar bli tråkig jämfört med vad en iphone är. Blir jätte avundsjuk när alla och då menar jag ALLA, sitter och spelar på sina iphones eller är inne på facebook eller vad som helst. Vad har jag på min mobil? Quadrapop, WIHOOO! haha nej men jag har önskat mig en i julklapp, men skulle vara helt awesome om jag vann en nu så jag slipper önska mig den då jag vet att jag aldrig kommer få den och då har jag större chans att få något annat som jag jätte gärna vilja ha också!

Nej men alltså jag skulle bli suuuperduperglad om jag skulle vinna den! Så länge som jag velat ha en och alla håller på och retar mig för att jag har en tegelsten... Not funny anymore :( haha.

Kramar

Postat av: Maria // 2011-12-03 · 20:37:55

Jag har gillat bloggen och inlägget på bloglovin och följer dej på blogkeen. Gillar både din blogg och fanpage på facebook.

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna iphone 4s för att telefonen jag har är gammal, krånglar nästan hela tiden, och funkar nog knappt snart. Jag skulle vilja ha en bättre, med internet, appar och sådär, som "alla andra" har! :)

Postat av: AliciaWilking // 2011-12-03 · 20:44:04

har gjort allt förutom blogkeen.

Inlägget på bloggen kan jag inte göra eftersom jag tänkte vinna den här I phonen till världens bästa pojkvän, och han läser min blogg.

tycker verkligen han är värd en sådan efter allt han gjort för mig!

Postat av: isabel // 2011-12-03 · 21:02:35

hej vill först och främst säga att jag ÄLSKAR din blogg helt och hållet, sveriges bästa blogg, helt klart! så nu är jag med och tävlar om en iphone. jag vill vinna för att den mobil jag har nu har jag haft så många år och skulle vara super läckert att få en iphone, jag älskar också musik, vilket tar mycket tid av min fritid och det är också varför jag vill ha en iphone, så jag kan lyssna på musik, skulle bli grymt glad om jag vann.

ha det bäst!

Postat av: Anja . 18 år & mamma till Sabina! // 2011-12-03 · 21:06:39

Har gillat. (Anja Håkanson)

Följer redan! :)

Jag vill vinna denna telefon för att ge bort till min syster i julklapp, för själv har jag precis köpt en ny telefon. Och hon är helt besatt av alla spel och så man kan ha på smartphones, och hon tjatar att hon vill spela hela tiden, vore såååå tufft att ge henne en Iphone i julklapp, fatta vilken grej? ;o Håller tummarna!

Gillar inlägget på bloglovin.

Har gillat din fanpage. (Anja Håkanson)

Har länkat här: http://anjatavlar.blogspot.com/2011/12/iphone-4s.html.



[email protected]

Postat av: Nicole Brink // 2011-12-03 · 21:16:13

Jag vill jättegärna vilja ha en iPhone 4S eftersom min gamla Sony Ericsson med tråkiga knappar blev stulen i skolan i början av terminen. Jag vet fortfarande inte vem som tagit den men själv sparar jag mina pengar tills jag går ut skolan för att jag vill få ett bra jobb så jag vill inte lägga ner tusenlappar på en supersnygg iPhone som jag egentligen jättegärna vill ha.



+ Jag har gillat din blogg på bloglovin.

+ Gillat din blogg på facebook.

+ Gillat din fanpage på facebook.

+ Gillat detta inlägget på bloglovin.

Postat av: Julia Rosén // 2011-12-03 · 21:32:20

Har gillat här och på fb gillar jag dig redan och följer dig redan också :).

Jag skulle ha skrivit ett inlägg på min blogg, men fixar och donar med den så just nu får min mail duga tihihi :) LOVE YOUR BLOG! :D



[email protected]

Postat av: care69 // 2011-12-03 · 21:38:56

1. FB: C Care Regn

2. Jag skulle vilja vinna den här till min man, han har faktiskt aldrig ägt en egen telefon utan bara haft en jobbtelefon àla tegelstensmodell.

jag tycker att han är värd en egen modern telefon.

3. Gillat inlägget på BL.

4. FB: C Care Regn

5. Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/12/vinn-en-iphone-4s.html

Postat av: ladymuffin // 2011-12-03 · 21:54:12

Hur kommer det sig att du lottar ut en iphone 4s? :D

Postat av: Julia // 2011-12-03 · 21:56:55

Hej!



Jag har gjort allt som krävdes att göra för att få vara med för jag har gillat din facebook sida och så förut sen innan! Jag har också gjort det som krävdes för att få en större chans till vinsten du lottar ut!



Motivering :



Jag har velat haft en iphone 3GS väldigt länge men sen när iphone 4 kom ville jag ha en sån.

Men nu när denna snygging kom så blev man ju självklart sugen på den ännu mer än dom andra.

Jag har velat haft en iphone så länge jag kan minnas och jag har tjatat länge på mina föräldrar, farfar och osv. Men nej har svaret blivit eftersom det behövs hyfsat med pengar för att köpa en och skulle jag ha en skulle jag få köpa den själv. Men jag har inget jobb och har då därför ingen möjlighet att köpa någon iphone. Jag skulle bli himla glad om jag vann den så jag kunde bli glad och nöjd! Då skulle jag äntligen få min efterlängtade telefon som jag velat ha sååå länge. Vore jätte snäll och jätte kul om jag vann, kramar.



Inlägget jag skrev : http://julligullan.blogg.se/2011/december/tavlar-om-iphone-4s.html#comment



kramar

Postat av: Madde - Julkalender // 2011-12-03 · 22:01:02

Klart jag är med.



Gillar redan din blogg på fb Madelen Jansson.

Har dig redan på bloglovin.

Jag hoppas på att vinna för jag har en riktig skittelefon just nu, den tar askassa bilde och fungerar som den själv vill.

Jag bygger naglar och de skulle vara kul att kunna dela med mig av mina fina naglar som jag gör direkt till bloggen med en bra kamera.



Gillar din fanpage, Madelen Jansson.

Gillar inlägget på bloglovin som nr 43.

Har dig redan på blogkeen.



Länkar. http://vhdbrud.blogg.se/2011/december/tavling-ida.html



Kram Madde.

Postat av: Sabina Löfgren // 2011-12-03 · 22:02:18

Har gillat allt obligatoriskt, och gillat inlägget på bloglovin. jag skulle vilja ha en iphone 4s för jag har länge velat ha en iphone men har inte råd men en. skulle va grymt tacksam om jag fick en.. :)

Postat av: AliciaWilking // 2011-12-03 · 22:03:43

känns inte som min kommentar blev skickad förra gången så jag skriver om den igen.

jag är med och deltar i din tävling.

har gjort allt som du bett om förutom att gilla dig på blogkeen.

jag skulle så gärna vilja vinna den här Iphonen till min pojkvänn och ge honom den i julklapp, han skulle bli så lycklig.

och han är verkligen värd det efter allt han gjort mig.

det är just därför jag inte kan skriva att jag deltar på bloggen för jag har redan en Iphone och han läser min blogg.

hoppas på vinst nu så<3

Postat av: Mina // 2011-12-03 · 22:09:22

Jag är med, har gjort allt man ska!

För större chans har jag också gillat din blogg på facebook och på gillat inlägget på bloglovin!

Kram:)

Postat av: cecilia // 2011-12-03 · 22:11:27

är med ! :D har gjort plus sakerna oxå!

Postat av: idil // 2011-12-03 · 22:18:26

jag villl ha en ny mobil min har åkt på lagning för många gånger och jag vill ha en iphone [email protected]

Postat av: Matilda ♥ // 2011-12-03 · 22:40:19

Jag är med!,

Har gjort allt man ska göra + gillar inlägget på bloglovin.

* Jag skulle vilja vinna för att min mobil som jag har nu verkar ha verkar "dött" den stänger av sig hela tiden, den är sjukt seg, totchen funkar inte alltid...

Och så har jag alltid velat ha en iphone så det skulle verkligen sitta fint med en nu!



Kram http://matildagyllenhammar.blogg.se

Postat av: SannaAdamsson // 2011-12-03 · 22:41:58

Jag är med!

-Gillar redan på facebook! (sanna adamsson)

-Följer via bloglovin

Motivering:

Jag skulle jättegärna vilja vinna en iPhone 4S för att den mobilen jag har nu är trasig och ganska gammal. När jag pratar i den måste jag ha högtalare och det är inte alltid så kul… Exempel när mamma ringer och man sitter på bussen så hör alla. Jag skulle bli överlycklig om jag vann för den är jättebra! Jag önskar mig en i julklapp men jag vet att jag inte kommer få en för dom tycker den är alldeles för dyr. Min faster har en och den är grym! Håller tummarna nu!

-Gillat inlägget på Bloglovin

-Skaffat blogkeen och följer dig, som nummer 26.

-Gillar din fanpage på fb sedan tidigare (Sanna Adamsson)

-Inlägget på min blogg: http://sannaadamssons.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s-pa-grymmaste-bloggen.html

Ha det bra!! :)

Postat av: Pernilla W // 2011-12-03 · 22:54:59

Såklart jag är med :)

Gillar redan på FB (Pernilla Wamsjö)

Gillar redan på Bloglovin och följer dig där.



Gillar din fanpage

Gillar detta inlägg på bloglovin, nr 49

Postat av: Nathalie // 2011-12-03 · 23:12:31

Jag är med!

följer dig redan på bloglovin & har redan gillat din blogg på fb!

Jag vill vinna för jag har inte råd att köpa en & ville jätte gärna kunna blogga när jag är ute & så.

Min data suger verkligen ,så det hade varit as nice att kunna blogga på mobilen för det mesta!:)

Postat av: Gabriella Wohlin // 2011-12-03 · 23:35:42

Jag skulle vilja ha en Iphone för jag har en Sony Ericsson som jag haft sen femman och nu går jag i åttan. Jag vill ha möjligheten att kunna fota med en mobil, det har jag inte på min nu. Jag vill kunna sitta inne på skype, facebook, ha roliga spel. Kunna lyssna på musik. Ha bra med minne i telefonen utan att man måste radera massa sms och sådant efter en dag för minnet är fullt. Det är hemskt, Nästan alla i min närhet har iphones i handen förutom jag som sitter med en tjock liten Sony Ericsson. Skulle jag vinna skulle jag bli överlycklig. Jag har inte pengarna att köpa en. Jag har gjort allt som står att man ska göra, plus det extra så jag hoppas att jag vinner detta :/ Tack!

Postat av: elin // 2011-12-04 · 00:16:32

gjort allt förutom ett inlägg på min blogg/facebook! :)

Postat av: ▲sarajuuso▲ // 2011-12-04 · 00:19:12

jag har gjort allt som stod:

gillar din blogg på facebook + fanpagen.

följer din blogg på bloglovin + gillar detta inlägg

följer din blogg på blogkeen.



jag borde verkligen vinna den här telefonen för den är för det första jättebra. just nu har jag en htc som jag har fått skicka in på lagning för den fungerade inte som den skulle. det skulle vara superduper roligt att vinna en iphone för jag ha aldrig vunnit någonting i en tävling (förutom dagens blogg typ) och jag skulle bli så glad. då behöver jag inte önska mig en och ja många jag känner har en och kan inte bli nöjdare så snälla snälla snälla snälla snälla snälla välj mig!!!!!! det skulle vara min första tävling jag vann och det skulle vara det bästa priset!!!!!!!!!!!!!



tack och välj mig för jag skulle bli så himla glad!



PUSS OCH KRAM HA DET AS-BRA ♥♥♥

Postat av: Emelie // 2011-12-04 · 00:44:07

Hej, jag har gjort allt som står att man skulle göra.

Motivering: Jag har alltid viljat ha en IPhone för att kunna blogga i mobilen och ha tillgång till alla andra appar men tycker dock att dem är onödigt dyra. Och jag skulle aldrig lyckas få ihop så mycket pengar. Jag är trött på att gå runt med min fula gamla sony ericsson. Knapparna funkar inte ens på telefonen så får alltid smått damp på mobilen. Skulle vara awesome om jag vann mobilen så jag äntligen kan skaffa instagram! ^^ Hehe jag har alltid drömt om det... ;D Och ibland vill jag bara försvinna när jag är bland folk och då tar jag upp mobilen men då har jag alltid oturen att skärmen inte funkar... :/



Länk till inlägget på min blogg:http://emelieelven.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment

Kram Emelie

Postat av: Ida // 2011-12-04 · 00:48:14

Jag har gjort allt Obligatoriskt!



Jo, jag skulle vilja vinna en iphone 4S för att jag har alltid velat ha en iphone.. det är väl många tjejers dröm antar jag! Så det vore inte helt fel att få en sådan :) Och min mobil jag har just nu är inte någon hit, får starta om den flera gånger om dagen och den krånglar och ''laggar'' hela tiden, så inte så kul! Så det skulle vara en lättnad att ha en mobil som fungerar som den ska. Kraaaam

Postat av: ronja // 2011-12-04 · 00:58:14

ja ska delta men som sagt så är fortfarande menyn i headern ivägen, de ja inte ser är punkt tre på obligatoriskt, kan du skriva den till mig så är du gullig? :') kram!

Postat av: Nadin // 2011-12-04 · 01:07:10

Jag har gillat din blogg på facebook - Nadin Al-ubaidi

Följer dig på blogglovin

Följer/gillar dig på blogkeen nu.

Har gillat din fanpage på Facebook - Nadin Al-ubaidi

Har bloggat om tävlingen på min blogg - http://jewelystore.blogg.se/2011/december/ar-med-och-tavlar-om-en-iphone-4-s.html#comment



Jag vill vinna för att jag vill så jätte gärna ha en och har aldrig vunnit på någon tävling. Därför hade det varit suuuuppppper om just jag hade vunnit en, ååååhh jag hade vart såå glad om jag vann en. Och jag hade varit JÄTTE glad om jag vann en, älskar din blogg ida! Har följt den jätte länge hihi <3

Jag önskade jag vann en.. :(

Hoppas jag vinner , har gjort allt som står, så nu är det bara till att hålla tummarna :D

Postat av: jenn // 2011-12-04 · 01:40:14

Toppen tävling!!! Såklart att jag bara måste prova! Min son råkade tappa min telefon I golvet så den sprack, den gar att andvändas, men man ser inget på skärmen, den är helt svart, och skalet hålls ihop med ett gummiband! Eftersom jag är ensamstående med mina barn och dessutom studerar, har jag desverre inte råd att köpa en ny. Och jag måste erkänna att det verkligen är pinsamt att springa runt med den jag har nu…så jag håller tummarna och hoppas verkligen på att ha turen med mig!

Jag har länkat här

http://barbados.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html

Jag har gillat på Fb och din fan page med namnet Barbados jenn!

Jag följer dig på bloglovin och har gillat inlägget som nummer 57.



Postat av: hanne // 2011-12-04 · 01:42:46

Jag är med, länkade här: http://belieberswag.blogg.se/2011/december/klicka-pa-bilden.html#comment

Gillat på båda fb ( hanne kanske)

Började följa dig på bloglovin och gillade inlägget!

Fattade tyvärr inte det med Keen.

Håller tummarna nu då, har alltid viljat ha en iPhone :)

Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA // 2011-12-04 · 01:45:40

Jag är med, har delat här



http://molnboanna.blogg.se/2011/december/mobil-avslutas.html



Gillar dig på fB, Anna Karlsson



Följer dig sen förut, gillade inlägget och blev nr 59



Gillar även på din fanpage (Anna Karlsson)



Postat av: fanny - Photography // 2011-12-04 · 01:56:42

Jag har gillat på fb, bloglovin och jag skulle bli så glad om jag vann iphone 4S för den som jag har nu är rätt så seg...

kram

Postat av: Emma Lisa Magnusson C // 2011-12-04 · 02:05:42

Gjort ALLT för både ordinarie lott och extra lott,gillat inlägget, följer på bloglovin 717, blogkeen 33, följer din fb blogg samt din fansida.

samt

tipsat på min blogg http://sentskasyndarnavakna.blogspot.com/2011/12/vinn-en-iphone.html



Min högsta (materiella) önskan just nu är att uppgradera mig till en smartphone och då givetvis helst en iPhone, jag har skrivit ett lite roligt rim som motivering..



En smart telefon - Vem kan leva förutan?

Bara peka på skärmen o surfa fram i rutan!

Jag vill ta del av Apples smarta teknik,

så jag kan kassera min nuvarande relik!

Postat av: Nina Persson // 2011-12-04 · 02:20:30

Har gjort allting nu, och jag är gärna med i din tävling! :)

Postat av: Emilia - 16 och blivande mamma. // 2011-12-04 · 02:22:22

Följer bloggen! både på blogkeen och bloglovin.

Gillade inlägget på bloglovin som nummer 60.

Gillade din blogg och fanpage på fb (Emilia Lindbom.)



Mitt inlägg är här:http://eemijji.blogg.se/tavlingstips/2011/december/iphone-4s-.html#comment



Varför jag skulle vinna: Jag har en mobil som är ifrån stenåldern med vanliga knappar och ingen fungerande wifi, skärmen är helt spräckt och jag vet att jag inte får någon ny i julklapp.

Skulle vara underbart att vinna denna!



vill bara veta när tävlingen avslutas?

Postat av: Madde // 2011-12-04 · 02:35:30

Jaaaaaaaaaa jag vill vinna!

Vi är är utan eget boende + fungerande dator just nu och jag är såååååå avis på alla som spelar WF:)

Gillar både dig på FB och följer dig på BL samt är med i din Fanpage.

Madelene Elisabeth Jacobsen - har varit med i dina tävlingar förr:)

God jul"!

Postat av: E L L I // 2011-12-04 · 02:55:07

Heej!

Jag vill vara med och tävla om en iphone! Jag har gjort alla saker du skrev att man skulle göra och det var bra att göra! (http://ellinoorz.blogg.se/2011/december/med-i-en-tavling.html#comment) <---Där kan du kolla mitt inlägg!

Andledningen till att jag är med är att jag så himla gärna vill ha en iphone! Jag håller själv på att spara ihop pengar till en men har bara 2000 så jag behöver typ tre gånger så mycket. Men det är inte så enkelt att käna ihop pengar eftersom jag inte får sommarjobba eller något sådant (för ung). Så det skulle verkligen betyda mycket för mig!



Kram Elli ♥

Postat av: Anonym // 2011-12-04 · 08:19:04

Hej Hej klart att jag är med!



Har gillat Flavoured.blogg.se på FB (elin jonsson).

Har gillat inlägget på bloglovin, nr62.



Skulle verkligen behöva vinna en ny mob då min är trasig, är mkt viktigt att jag skaffar en ny snart då jag har mitt jobb där igenom!



håller tummarna stenhårt



KRAM

Postat av: Vendela // 2011-12-04 · 08:38:21

Är med! :)

- Gillar redan dig på facebook!

-Följer redan dig på bloglovin!

-Gillade inlägget på bloglovin som nummer 63!

-Gillade din fanpage!



Anledningen till att jag vill vinna är för att min mobil har totalt hackat sig och jag behöver verkligen ha en ny mobil så att det blir lättare att jogga och spela musik samtidigt, just nu så försöker jag spela musik samtidigt som jag joggar och jag behöver stanna typ 10 gånger för att trixa med mobilen (haha)



:)

Postat av: Erika-foto-smycken-sömnad // 2011-12-04 · 09:43:29

JAg är med.

Vill vinna för att kunna ge sambon den present han önskar sig mest i julklapp. Har ingen möjlighet att köpa så dyr present till honom då alla pengar går till husrenoveringen just nu. Han skulle bli överlycklig, och göra mig till en överlycklig flickvän.

Postat av: Amanda // 2011-12-04 · 10:23:36

Tjo! Jag har velat ha en iphone sedan den första iphonen kom ut! Varken jag eller mina föräldrar har dock råd att köpa en sån. På min önskelista står i hemlighet "EN IPHONE 4S" högst upp. Men vågar inte berätta för mina föräldrar, de skulle bli så bekymrade eftersom de alltid vill att jag ska ha det bra.

Om jag skulle ha en iphone skulle mitt liv underlättas så mycket på många sätt! Låter rätt sjukt hur en teknisk grej kan förändra ens liv men, den kommer göra allt smidigare!



Jag har gjort allt som man ska göra för 1 lott!



kram

Postat av: Viktoria // 2011-12-04 · 10:31:55

Hej!



Jag gillar dig och inlägget på bloglovin och båda sidorna på fb. Mailen har jag som inlogg på bloglovin och på fb heter jag vicky.larsson. (Har inte blogg eller blogkeen.)



Jag skulle vilja vinna för min telefon sjunger just nu på sista versen och har alltid velat haft en Iphone 4s. Skulle vara underbart att ha en bra och fungerande mobil :D Att en iphone dessutom är supersnygg och skulle hjälpa mig mycket i vardagen skulle inte heller göra något.



Mvh Viktoria

Postat av: ebba // 2011-12-04 · 11:00:10

jag är med och gjort allt det frivilliga & obligatoriska :)



Jag har länge velat ha en iphone , jag har tjatat på mina föräldrar jätte länge för alla mina syskon har och mina föräldrar också. Den mobil jag har nu är seg och startas om lite då och då . Jag älskar iphone 4 både för att man kan ta bra bilder och det är en bra mobil säger alla mina kompisar som har den ! Skulle bli jätte glad om jag vann :)

http://ebbanilssonn.devote.se/blogs/14565191/vinn-en-iphone-4s.htm#WriteComment

Postat av: Ebba // 2011-12-04 · 11:07:54

Jag är med :)

Jag vill vinna för jag har en super gammal nokia som jag går runt med, snyggt va?

Jag bloggar ganska mycket och jag har en jätte seg dator och med en nokia kan man inte blogga, haha.

Jag vill verkligen få en stor blogg men då måste man ha rätt uyrustning också.

Ha verkligen inte råd med en iphone....

Postat av: Lisa :D // 2011-12-04 · 11:35:30

Hej!

Jag är självklart med i denna fantastiska tävling!

* Jag gillar din blogg på Facebook

* Jag följer dig via bloglovin

* Jag skriver en kommentar

* Jag gillar inlägget på bloglovin

* Jag gillar dig på blogkeen

* Jag gillar din fanpage på Facebook

* Jag har skrivit ett inlägg på min blogg: http://ttjejensomtavlar.blogg.se/2011/december/tavla-om-en-iphone-4s.html#comment



Jag vill vinna för att det skulle vara den perfekta julklappen. Tror inte att mina föräldrar vill/kan ge mig en. Det känns som att alla runt omkring mig har en. Skulle också vilja vara lika lyckliga som dem. Här kommer ett litet motiveringsrim:

Denna vinst är väldigt rolig och fin,

om jag vann så skulle jag visa min gladaste min!

Jag skulle känna att livet är så bra,

denna vinst vill väl alla ha.



Lycka till alla i tävlingen!

Jag håller tummarna!



Mvh Lisa

Postat av: Erika // 2011-12-04 · 11:42:01

Hej!

Har gillat på facebook: Erika Leijon. Gillar dig redan på bloglovin + följer dig.

Hade väldigt gärna velat vinna för att min tidigare iphone jag hade tappade en "kompis" i marken så den slutade fungera och jag fick ingen ny på försäkringen, så nu har jag en nokia med antenn, känns inte superkul. Kan endast skickas sms med den, så jag hoppas verkligen att jag kan vinna denna och göra mig av med stenåldersmobilen!

Postat av: ▲sarajuuso▲ // 2011-12-04 · 11:50:43

när avslutas tävlingen?

Postat av: Samira // 2011-12-04 · 11:52:44

Jag är med, har gillat på fb och bloglovin.

Jag har en värdelös telefon som brukar fasta på vibration och fastnar så fort man försöker skicka ett sms eller något. Jag behöver verkligen en ny och nu innan jul så har man inte råd med en ny. Iphone verkar så himla bra också, hade varit jättekul att få en sån :)

Postat av: Mirja // 2011-12-04 · 11:56:13

Jag har gillat dig på facebook.

Jag följer dig på bloglovin.

Jag har gillat inlägget på bloglovin.

Och här är länken till mitt inlägg jag skrev! :-)

LÄNK: http://mirjaniininens.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html



Jag skulle verkligen vilja vinna mobilen.

Inte för min egen skull, för att om jag nu vinner så ska jag ge den till min bror. Han har bara ärfta mobiler, ingen ny. Han önskar sig ingen, men det vore ju kul med en ny ändå. Jag skulle själv vilja ha en eftersom jag just nu måste stå ut med min gamla Nokia. Men han behöver den mer, eftersom jag önskar mig en annan. Den är förstås inte ens i närheten av en Iphone, men den är bra. Om jag skulle vinna skulle jag bli superglad! Då skulle jag kunna ge den som julklapp till min bror.

Jag har aldrig tur i sådana tävlingar, men vi får se hur det går i denna! kram ♥

Postat av: Louise // 2011-12-04 · 12:12:11

Sådär! Har gjort allt det obligatoriska och allt det frivilliga för att ha extra chans att vinna.



Motivering: Jag skulle vilja vinna en iphone då jag väldigt länge har önskat mig en. Det skulle vara den perfekta julklappen för mig! Med en iphone skulle jag ständigt hålla mig uppdaterad på bloggar jag läser, hålla koll på facebook om det är något roligt som händer där jag befinner mig osv. Och för att inte nämna all den musik jag skulle proppa den full med! En iphone skulle vara till stor hjälp för mig i min vardag helt enkelt! Jag skulle bli otroligt lycklig om jag vann en!



Har skrivit ett inlägg om tävlingen på min blogg här: http://louiseborg.blogg.se/2011/december/tavla.html



Bara att hålla tummarna nu antar jag! :)

ha en trevlig dag!

Postat av: Kajsa // 2011-12-04 · 12:13:29

Jag är med och gör allt det obligatoriska!

Gillar även inlägget på bloglovin

Följer dig på blogkeen

Gillar din Fanpage!



Jag vill vinna för att jag älskar Iphones. Jag har en urkass, seg och ful mobil som är helt knäpp och gammal. Jag tycker Iphone är en väldigt bra telefon och en Iphone hade varit väldigt bra för mig nu känner jag hehe! Jag kommer förmodligen inte få en Iphone heller.



Kul med sånna här tävlingar. Jättekul att man får chansen att vinna en Iphone:)

Postat av: Boshra // 2011-12-04 · 12:22:20

Jag vill ha en Iphone4, inte bara för att den är snygg. men för att den har allt jag söker i en mobil. Jag är en tjej som tar bilder rätt ofta nästan på allt, sen uppdaterar jag bilderna men det a så långt tid. Men om jag får en Iphone4 så vet jag att det kommer ta hur snabbt so helst för att uppdatera bilderna :D den skulle nog bli min bästa kompis!

Postat av: Sofie Andersson // 2011-12-04 · 13:02:00

- Gillar redan (Sofie Andersson)

- Följer dig redan på bloglovin.



Min motivering: Min mobil är snart helt kaputt, har haft den i snart 2år och har helt enkelt inte råd med en ny och när jag väl har sparat så kommer det något emellan och där går den chansen dåligt.. En iPhone är inte bara bra utan i mina ögon är den extremt lockande! Utseendet är så elegant och själva skalen är ju jättefina. Man kan ha det skalet som passar en själv bäst, jag älskar glitter och glamour och det skulle säkert vara mitt första köp! Det är en perfekt julklapp i jul, skulle vara otroligt kul att få en iPhone i julklapp som vinst!



De som ger mig extra chans:

- Gillar inlägget på bloglovin!

- Följer dig nu på Blogkeen. (Blev nr. 41)

- Gillar din fanpage på facebook. (Sofie Andersson)

Inlägget (Lånade bilden): http://sofiestavlingar.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html#comment



NU har jag gjort allt och hoppas på det bästa. Ha en fin dag!

Postat av: Vanessa // 2011-12-04 · 13:18:53

är med och tävlar om en Iphone 4S, och varför jag ska vinna? jo för att jag tänkte ge bort den till en i min familj som är i behov av en mobil som är bra och effektiv! skulle vara väldigt väldigt kul och ge bort den i julklapp :)



har gillat din facebook sida och följer dig på bloglovin :D kram

Postat av: Melina Grönhäll // 2011-12-04 · 13:31:03

Jag gillar dig på facebook - Melina Sofia Grönhäll

Jag gillar dig både på blogkeen och bloglovin. Har även gillat inlägget på bloglovin jag blev nummer 72 tror jag och jag har även skrivit om din tävling i min blogg http://nattstad.se/melinasofia



min motivering är: att jag hade verkligen behövt en iphone pga att mitt bloggande har blivit dåligare sen jag tappade min förra iphone i badkaret och jag hade ingen försäkring och inte pengar till att köpa en ny. så hade blivit super glad om jag fick en ny! :D

Postat av: Emmi // 2011-12-04 · 13:43:32

Helluu ♥

Jag är med och tävlar och har gjort allt som krävs för att vara med ;) jag har även gjort ett inlägg på min blogg om denna tävlingen

http://www.nattstad.se/emsiebabe?id=2138036



Jag skulle verkligen bli jätteglad om jag fick chansen att vinna denna gången!!!

För det första för att iPhone(s) är bra/smarta telefoner, för att den innehåller de en tjej i min ålder vill att en telefon ska ha + lite till.

Såklart vill jag även vinna för att jag haft min nuvarande telefon väldigt länge och önskar mig en ny, och en iPhone 4S hade jag blivit överlycklig om jag hade fått!!



Taaaack på förhand, kram och god jul!

/Emmi ♛

mail: [email protected]

Postat av: annsoh // 2011-12-04 · 13:50:16

jag har gillat,och jag skulle vilja ha en iphone dels för att jag inte har råd och köpa en och mina föreldrar köper aldrig dyra presenter till mig hehe kan vara iriterande ibland men men julen går ju inte ut på det :)

Postat av: Anna B // 2011-12-04 · 13:54:33

Klart jag är med om denna supervinst. Har en gammal mobil som jag knappt vill svara i så pinsam är den. Med en Iphone skulle jag dessutom kunna hålla mig ajour på nätet vart jag än är.



Följer båda på fb - Anna Berglund



Följer och gillar på bloglovin



Har såklart tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/12/iphone-4s.html

Postat av: felicia // 2011-12-04 · 13:59:50

Åh,supernice tävling, och är självklart med!

Har gillat din blogg på både facebook och bloglovin länge nu ;)



Varför just jag ska vinna är att min x8 jag har nu,den är inte den bästa precis. Seg som satan och allt. Har länge velat ha en iphone, men har verkligen inte råd med det och hade jag vunnit denna hade jag varit hur glad som helst. Hade jag vunnit hade jag blivit så glad så jag inte vet vart jag skulle ta vägen,så hade varit superkul att vinna,därmed har jag sån jäkla otur så håller tummarna extra hårt nu för denna iphone..



Har även gillat din fanpage på facebook sedan tidigare, har gillat inlägget på bloglovin och även gillat dig på blogkeen, inlägget i min blogg : http://feliciagustafsssonn.blogg.se/2011/december/var-med-i-en-tavling-om-en-iphone.html#comment



När kommer vinnaren ut sen? :) kram!!

Postat av: Hannah Larsson // 2011-12-04 · 14:15:28

Hej och tack för chansen! Jag är så klart med!



Jag vill vinna denna mobil därför att jag aldrig kommer ha råd att kunna köpa en till mig själv, det är så mycket annat som prioriteras i hushållet. Den mobil jag har nu är tejpad runt "antenn-delen" så att jag ska kunna få mottagning och mobilerna jag haft innan har inte varit bättre. Jag försöker intala mig själv att jag inte behöver en flashig snygg mobil som iPhone 4S, men tror inte jag kan lura mig själv längre.



Håller tummar och tår för denna fantastiska "julklapp"!



♥gillar redan din facebook

♥följer/gillar dig på bloglovin redan

♥har gillat inlägget på bloglovin (nr 10)

♥gillar/följer din blogkeen

♥gillar redan din fanpage



FB-namn: Hannah Larsson



♥har länkat till tävlingen i min blogg:



http://snuppas.blogspot.com/2011/12/tavling-iphone-4s.html

Postat av: Hanna // 2011-12-04 · 15:19:15

Jag är med & har gjort allt man skulle göra + att jag gillade inlägget på bloglovin!, Jag tycker jag borde vinna för att jag verkligen behöver iphonen! Jag skulle själv inte kunna köpa den och därför borde det såklart jätte kul att vinna! ♥

Postat av: Miriam // 2011-12-04 · 15:21:13

Har gjort allt detta!



Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag är beroende av mobiler. Sedan min mobil ramla i vattnet har jag nöjt mig med min pappas gamla..(ur gammal). Hoppas du förstår, kram

Postat av: josefine // 2011-12-04 · 15:34:07

nu har jag gillat och följt alltihopa! även lagt upp ett inlägg i min blogg :D http://dealwithit.devote.se/blogs/14573219/iphone4s.htm#WriteComment



att få vinna en iPhone4S skulle inte vara helt fel att få vinna. perfekt till jul och allt! helt klart bästa julklappen! jag skulle fått ärva brorsans iPhone4 när han köpte 4S men såklart så ändrades det och den blev såld istället.. mitt hjärta gick sönder då. så det skulle vara toppen att vinna en 4S så den kan laga mitt hjärta igen.. :D ^^

har alltid viljat ha en och nu skulle det vara perfekta tillfället att byta ut min mobil. så seg och konstig min htc är har jag aldrig varit med om.. så en iPhone under granen i år är bara en önskan!

får hålla tummarna och hoppas på det bästa!



fb-namn: Josefine Ardell Rostö



[email protected]

Postat av: Carro - en emo/scene bloggerska // 2011-12-04 · 15:46:13

Jag är med, har gjort det obligatoriska, har även gillat inlägget på bloglovin, gillat din fanpage samt följer dig på blogkeen :)

Motivering varför jag ska vinna: Jag har alltid velat ha en Iphone, dock har jag aldrig haft råd och mina föräldrar tycker det är en för dyr telefon för att köpa till mig. Min bror skaffade Iphone 4s för inte så länge sedan och han retar mig en massa för att han har telefonen som jag önskat mig såååå läääänge!! Så nu ser jag detta som en chans att få min dröm telefon - Iphone 4s!

Postat av: Emma - ung williams mamma // 2011-12-04 · 16:17:42

Hej jag är med!



*Jag följer dig redan på blogloving och blogkeen, har följt din blogg nu ett bra tag.. Spännande och fin blogg. :)



* Gillat på fb (Emma hjorth)



*Hotmail: [email protected]



*Motivering: Jag vill jätte gärna vilja vinna telefonen! Det är en dtöm att vinna något ego paket till mig själv. Separerade för 1 år sen och har inte råd i min plånbok. Något som hade hjälpt mig och min son är ju en telefon som fungerar. Jag har nu för tillfälle en sony ericsson elm j10i2 som är i mycket dåligt bruk =) Vi har varit med i snart 30 tävlingar och ingen vinst, börjar tappa lusten. :/



*Länkat: http://lifeofhjorth.blogg.se/2011/december/mobil-avslutas.html#comment



Håller tummarna nu hårt för en vinst

Postat av: tova // 2011-12-04 · 16:18:28

men ååhh då kan inte jag va med för de är någon som har samma hotmail som mej som följer dej då kan inte jag va med och tävla men går de bra att jag e med så gör jag en ny hotmail och följer dej snart :D isåfall är jag ju såklar med min blogg heter diinn.blogg.se svar varför jag vill vinna: jag har alltid velat ha en jag har önskat mej de jätte länge min mamma och pappa säger att den är dyr osv jag önskar mej de för mycket och jag tycker att den här tävlingen är en chans och vinna en iphone 4s BTW: din blogg är bäst :D

Postat av: a'p h o t o g r a p h y // 2011-12-04 · 16:20:09

jag är jätte gärna med, har gjort allt utom ett inlägg! Men det kanske kommer upp snart. Det vore sjukt roligt att vinna en iphone för lixom alla mina kompisar har det nästan och det finns så många fina skal till så det vore ju sjukt kul! Men det är inte bara därför, det är för att om man har en iphone behöver man inget annat, man har ju lixom allt i den och man ka ha ett personligt skal! Både min mamma och pappa har en iphone 3gs. Men inte jag eller min bror, men min bror sparar till en han ska snart köpa en svart 4s. Men jag är helt pank för har köpt mina kamera saker så har inte så mycket pengar. Så jag är gärna med och iallafall försöker vinna, men lycka till allihop! Och om man inte vinner så ja vadå man var med och försökte vinna så lycka till alla!



Men om jag vinner så skulle jag vilja ha en vit, lycka till! och fin blogg du har :D

Postat av: LJ photos&texts // 2011-12-04 · 16:23:21

Jag har gjort;

- Gillat din blogg på Facebook

- Gillat din blogg på Bloglovin

- Gillat inlägget på Bloglovin'

- Gillat dig på Blogkeen

- Gillat din fanpagesida på FB

- Gjort ett inlägg på bloggen



Motivering;

Jag är med och tävlar för att jag skulle jättegärna vilja ha en Iphone. Min egna mobil börjar gå sönder, dumma sig och ja - den är allmänt sämst just nu. Så en ny mobil hade varit underbart.

Sedan så är jag en sucker för Iphones. Enda sedan jag fick hålla i en av mina kompisars Iphone så var jag fast. Den är ju heeelt underbar, hur kan man inte vilja ha en liksom?



Alla är ju lika värda att vinna en, men jag hoppas att jag vinner!

Postat av: jessii :D // 2011-12-04 · 16:24:25

Min motevering: jag vet att det är inte så stor chans att vinna...men jag har aldrig haft en mobil som jag verkligen vill ha eller önskat mig..och när jag är med mina vänner så känner jag alltid avensjukhet för dem har andro och smartfon. och mamma komenterade min önskelista och sa du kommer aldrig att få en sån dyr mobil.. och det var det enda jag önskade i julklapp.. lär inte få nå julklappar.. jo kläder men inget som jag verkligen vill ha eller behöver...och jag vet att det finns folk som förkänner en sån mobil...men jag själv inser att jag behöver en bra mobil..

Postat av: Julia - foto, mode och vardag // 2011-12-04 · 16:25:16

Jag är med och har gjort allt det obligatoriska, även gillat på bloglovin och facebook som frivilligt.



Motivering:

om jag denna IPhone skulle vinna,

ska jag ge den till en tjej,

som alltid ler och hittar på en grej,

denna tjejen är jag,

alltid lika go och glad!

Med denna skulle jag leva lycklig i alla mina dar'!



hihi, kram

Postat av: Claudia // 2011-12-04 · 16:43:31

Gillar din blogg på facebook, heter: Claudia Karat



Gillat din blogg på bloglovin, inlägg: 80:e person



Jag är med och tävlar! :)



Mailadress: [email protected]



Motivering: Jag skulle vilja vinna denna mobil eftersom att jag skulle vilja ge bort den till min underbara mamma som fyller år om 2 veckor! :)



Prenumerar dig på blogkeen nu :)



Gillar din fanpage på facebook, heter: Claudia Karat



Kram :D

Postat av: a'p h o t o g r a p h y // 2011-12-04 · 16:54:53

jag är jätte gärna med, har gjort allt utom ett inlägg! Men det kanske kommer upp snart. Det vore sjukt roligt att vinna en iphone för lixom alla mina kompisar har det nästan och det finns så många fina skal till så det vore ju sjukt kul! Men det är inte bara därför, det är för att om man har en iphone behöver man inget annat, man har ju lixom allt i den och man ka ha ett personligt skal! Både min mamma och pappa har en iphone 3gs. Men inte jag eller min bror, men min bror sparar till en han ska snart köpa en svart 4s. Men jag är helt pank för har köpt mina kamera saker så har inte så mycket pengar. Så jag är gärna med och iallafall försöker vinna, men lycka till allihop! Och om man inte vinner så ja vadå man var med och försökte vinna så lycka till alla!



Men om jag vinner så skulle jag vilja ha en vit, lycka till! och fin blogg du har :D

Skrev en ny så att allt blev i samma men här är inlägget också -> http://amandapersson.blogg.se/2011/december/vinn-en-ur-cool-iphone-en-iphone-4s.html#comment



Motevering lite mera:

Iphone jag vill ha,

om jag fick så skulle jag va gla',

den ska va vit och fin,

till och med min,

med en iphone är allt bra,

om jag fick en så hurra,

Jag är en på hundra,

kommer det det bli jag kan jag då undra,

den finns jordgubb och flädersaft,

med en iphone skulle jag känna min kraft,

utan den vita iphonen,

skulle jag inte ha det lika roligt,

Att jag vinner är inte troligt,

Lycka till nu alla killar och tjejer!

På denna blogg händer det grejer!

Postat av: a'p h o t o g r a p h y // 2011-12-04 · 16:55:59

jag är jätte gärna med, har gjort allt nu! Det vore sjukt roligt att vinna en iphone för lixom alla mina kompisar har det nästan och det finns så många fina skal till så det vore ju sjukt kul! Men det är inte bara därför, det är för att om man har en iphone behöver man inget annat, man har ju lixom allt i den och man ka ha ett personligt skal! Både min mamma och pappa har en iphone 3gs. Men inte jag eller min bror, men min bror sparar till en han ska snart köpa en svart 4s. Men jag är helt pank för har köpt mina kamera saker så har inte så mycket pengar. Så jag är gärna med och iallafall försöker vinna, men lycka till allihop! Och om man inte vinner så ja vadå man var med och försökte vinna så lycka till alla!



Men om jag vinner så skulle jag vilja ha en vit, lycka till! och fin blogg du har :D

Skrev en ny så att allt blev i samma men här är inlägget också -> http://amandapersson.blogg.se/2011/december/vinn-en-ur-cool-iphone-en-iphone-4s.html#comment



Motevering lite mera:

Iphone jag vill ha,

om jag fick så skulle jag va gla',

den ska va vit och fin,

till och med min,

med en iphone är allt bra,

om jag fick en så hurra,

Jag är en på hundra,

kommer det det bli jag kan jag då undra,

den finns jordgubb och flädersaft,

med en iphone skulle jag känna min kraft,

utan den vita iphonen,

skulle jag inte ha det lika roligt,

Att jag vinner är inte troligt,

Lycka till nu alla killar och tjejer!

På denna blogg händer det grejer!

Postat av: Nathalié - Extrem barnlängtan & snart händer det, IVF 2012 <3 // 2011-12-04 · 17:13:18

Hej hej är gärna med och tävlar :).



Gillar dina sidor på Facebook (Nathalié Teodorson) sedan innan. Blev nr 81 att gilla inlägget på Bloglovin (följer dig sen innan) och nr 53 att följa på Blogkeen :)



Hoppas vinna en åt mig själv i födelsedagspresent & julklapp. Det var meningen att jag skulle få en mobil i present nu när jag fyller 25, men p.g.a ekonomin så får vi skippa det. Vore så kul att få ha en fräsch telefon med bra finesser och allt sådant som man alltid önskat sig!



Håller tummarna,



Kram Nathalié

Postat av: Nadin // 2011-12-04 · 17:21:20

Postat av: nathalie // 2011-12-04 · 17:23:45

Äntligen en seriös tävling som har kört igång gällande en iphone 4s.

Har länge velat ha en iphone och tjatar och tjatar men pappa säger att det är alldeles för dyrt. Försökte då önska mig en annan mobil, samsung galaxy s2, som jag egentligen inte vill ha. För att den är billigare då så tänkte jag att jag kanske skulle få den. Men iphone är den jag länge velat ha och speciellt en 4s. Anledningen till att jag vill ha den är för att där kan man ha mappar där man lagrar sina läxor, kan spela spel, smsa lätt och hålla reda på dem. Sen kan man ju såklart köpa uber snygga skal till! Min mobil håller på att gå i sönder och ja det blir mer och mer klydd med den, ibland kan man inte smsa och ditten och datten.



Ett litet iphone rim:

Iphone vill jag ha,

och har önskat mig det i alla dar.

Blir denna min,

så kommer det en uber fin min.

Hoppas den vill komma till mig,

då kommer jag pryda dig.

med skal fina som stål,

som du tål.

Jag får ett mejl en dag,

om att du blev min trala.

Den dagen kommer jag minnas,

och alltid kommer denna dagen bekynnas.

Har gjort allting som stod man kunde göra, både obligatoriska och det andra.

Ha det jätte bra.



Kramar Nathalie

Postat av: Natalie // 2011-12-04 · 17:24:46

Jag är med! Följer och gillar på bloglovin. Gillar fb-sidan och din fanpage.



Motivering:

Jag har alltid varit anti I-phone, men har på senaste ändrat uppfattning om den. Iallafall till stor del. Skulle dessutom verkligen behöva en ny super mobil då min nuvarande är som en tegelsten som lever ett helt eget liv och den innan blev stulen ur skåpet på skolan. Som student ekar det dessutom i plånboken!

Postat av: Ida // 2011-12-04 · 17:34:33

Jag har

- Gillat din blogg på facebook

- gillar din blogg på bloglovin

-Gillar din fanpage på facebook



motivering:

Om jag skulle vinna Iphonen så skulle jag bli jätteglad! Men jag tror att jag skulle ge den till min syster för hon förtjänar en verkligen och jag vet hur gladhon skulle bli för den!



Ha en bra dag



Kram

Postat av: Evelina Mattsson Lundqvist // 2011-12-04 · 17:58:20

Jag följer redan din blogg på facebook!

(Evelina Mattsson Lundqvist)

Jag följer redan din blogg på bloglovin!

Jag gillar inlägget på bloglovin!

Jag följer redan din fanpage på facebook!

(Evelina Mattsson Lundqvist)

Följer dig på blogkeen!

Har skrivit ett inlägg på min blogg http://eevelinamattssonlundqvist.blogg.se/2011/december/jag-tavlar-om-en-iphone-4s.html :)



Motivering:

Jag behöver verkligen en ny telefon, min nuvarande telefon är en xperia x10 mini pro och det är den absolut sämsta telefon jag har haft! vissa dagar är jag helt utan telefon då den inte tar emot laddningen och vissa dagar funkar den inte alls, helt svart och går inte göra nånting alls! så jag kan lova att jag skulle blivit den lyckligaste tjejen på jorden om jag vann och det skulle verkligen behövas nu när jag har gått igenom så många svåra perioder, förlorat så många nära och kära, min bästa killkompis har åkt in på behandlingshem, skolan funkar inge bra och i väntan på mina läkartider om mitt ryggproblem, sömnproblem och magproblem så mår jag inte alls bra, så denna telefon skulle göra mig så mycket gladare! men alla förtjänar att vinna lika mycket som mig, så alla skulle nog blivit glad men jag kan inte beskriva med ord hur glad jag skulle bli! så håller verkligen tummarna nu, då jag inte har råd att köpa en ny telefon själv! kram

Postat av: Nina Persson // 2011-12-04 · 18:13:50

Jag är med, och har gjort allting som man ska göra. Jag skickade en kommentar förut, men jag glömde skriva varför och så skrev jag tydligen fel blogg, haha den kom upp utan att jag såg det.. Så jag börjar om:



Jag vill vinna en Iphone 4s för att jag just nu har världens sämsta mobil. Jag har en Sony Ericsson W995 och den är verkligen dålig. Det ända som är bra är kameran... Jag har dock alltid velat ha en Iphone 4 vit.. Men mina föräldrar säger att jag inte kommer att få än hur mycket jag än vill och hur mycket jag än tjatar.. eftersom dom är så värst dyra.. vilket är satans synd :( Så jag hoppas STORT att jag vinner. Verkligen. Skulle dö av lycka!!!



Puss & Kram :)

Postat av: linnea // 2011-12-04 · 18:44:32

Du skrev gilla min blogg på bloglovin, antar att du menar följa? och det gör jag redan :) gjort allt man ska göra för att få vara med och har även gillat din fanpage för extra chans att vinna. även gillat lite extra inlägg på bloglovin



Varför jag ska vinna? å det här är så himla svårt, påstå varför man har mer rätt att vinna än någon annan. Kan väll säga som det är, växt upp väldigt fattigt. Med en ensamstående mamma. Ingen låtsaspappa eller liknande. Hon har varit långtidssjukskriven en längre tid och jag har alltid varit den där tjejen med den gamla telefonen ungefär :P Jag har alltid önskat mig och velat ha en helt splitterny mobil, men jag vet att varken jag eller mina närstående inte skulle ha råd. Min pojkvän har en iphone 4 och jag älskar den! och detta är ju 4s så hur kul hade det inte varit att få vinna denna :D skulle vara så kul med en helt ny tele än att ha telefonen jag har nu som jag fått låna från en kompis när hon fick en ny. Om jag inte hade fått låna hennes, ja då hade jag fått ha min telefon som jag hade i femman... åtta år gammal. inte ens färgskärm. hade blivit överlyckig om jag vann, hoppat upp och ned utav lycka. Liksom äntligen få äga en ny telefon. hade börjat grina till och med. Hade varit den bästa julklappen någonsin :) håller tummarna nu.

Postat av: ▲sarajuuso▲ // 2011-12-04 · 18:52:23

kom på att jag har gjort ett inlägg också på min blogg! länk: http://sarajuuso.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment



vill verkligen vinna det här!!!!!!!!!!!!!! kram ♥♥♥♥ min motivering finns högre upp!

Postat av: agnes // 2011-12-04 · 18:52:36

jag är med i tävlingen. Har gillat allt både obligatoriskt och frivilligt. Jag har gjort ett inlägg om det här: http://alct.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html#comment



Jag vinner nästan aldrig i någon tävling jag är med i varken på bloggar eller lotterier, chokladhjul eller sådant. Fast det gör nog inte dom flesta haha. Min mobil som jag har nu är inne på lagning för femte gången, den håller bokstavligt talat på att falla sönder! Btw min pappa är hur snål som helst så skulle aldrig kunna få en iphone 4s av hnm, så du är min sista chans haha :D

Postat av: essla // 2011-12-04 · 19:06:08

jag är med :)



jag brukar vara med i massor med tävlingar men aldrig vunnit och en iphon har jag drömt om sen 3 kom :) men har aldrig haft pengarna till en :(

Postat av: Emma - fotoblogg // 2011-12-04 · 19:11:37

Hej! Jag är med och tävlar och gillar såklart den här superroliga tävlingen på både FB och bloglovin!



Min motivering är att jag är så himla sugen på att köpa en iPhone, men pengarna räcker inte. Och jag vill kunna blogga, twittra kolla facebook och en massa annat som jag inte kan annars. Och att den har så bra kamera också, det är ju så med mig att när jag ser något som jag vill fota men inte har med mig min kamera så får jag nästan lite panik.. ;)

Postat av: Elisabeth // 2011-12-04 · 19:15:40

jag är med i tävlingen !

jag vill vinna för att jag vill ge mobilen till min bästa vän. hon gör ALLT för mig och jag älskar henne över allt annat ! hon ger mig alltid så fina julklappar, och jag vill ge henne någon som hon inte någonsin skulle ha råd med.. tanken som räknas såklart men jag vill visa henne hur mycket jag älskar henne genom att ge henne en iphone som hon aldrig kommer att få eftersom att hon inte har råd.



Skulle bli så sjukt glad om jag vann ! då skulle jag ge den till min bästa väN!

Postat av: Sofie Andersson // 2011-12-04 · 19:30:43

http://tavlingsdax.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html

Länkat i bloggen följer dig på in och klickat på facebook.



Jag skulle ge den till min dotter. Hon snor min mobil så fort jag kommer hem från jobbet och hon har inte ens en egen lur. Ack vilken taskig mamma man är,,, snart dax att hon får en egen och jag får ha min ifred toppen ju.

Postat av: Nicole // 2011-12-04 · 19:33:24

Med! :D

Postat av: Filosophie - som egentligen inte har något med filosofi att göra! // 2011-12-04 · 19:59:18

Jag har gillat din blogg och din sida på facebook (Sophie Bergendahl).

Jag har gillat din blogg på bloglovin, plus gillade inlägget! Följer dig på bloggkeen också.

Skrev ett inlägg om tävlingen: http://filosophie.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html här :)



Varför jag vill ha och verkligen önskar mig iphonen:

oh jösses.. finns för många anledningar! man behöver en iphone för att kunna leva nuförtiden! den har ju allt man behöver, med sig hela tiden.. varför jag vill ha den extra mycket är dess otroliga film- och bild kvalité, då min systemkamera blev stulen i somras. Jag levde för min systemkamera och jag har inte råd med en ny :( därför hade jag velat ha en iphone 4s eftersom man kan ta superfina bilder när som helt, och dessutom filma i HD kvalité! Mitt liv hade blivit komplett igen!! :)

Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★ // 2011-12-04 · 20:02:58

Är med och tävlar.



Gillar din FB - Katta Markowska

Följer dig på BL



Som tre barns mamma så kan man inte unna sig allt för mycket så detta skulle verkligen göra pricken över it.

Postat av: Hanna // 2011-12-04 · 20:14:12

har gillat o.s.v



Om jag skulle rabbla upp varför jag skulle vilja vinna en iphone 4s, så skulle jag få sitta här hela kvällen/natten.

Men jag håller på att kämpa med att spara till en iphone. Men det går inte så bra p.g.a allt annat som finns att köpa t.ex. kläder smink också. Jag har önskat mig en iphone i julklapp. Men vi har inte så mycket pengar nu. Vi fick flytta i somras på grund av för lite pengar. Nu låter jag lite egoistisk men jag tycker jag är värd en ny telefon! :)



Kram!!

Postat av: Linda // 2011-12-04 · 20:15:11

Jag är med har gillat på facebook och bloglovin.

Motivering: Jag vill vinna för att jag behöver en ny mobil. Egentligen gör det inget var det är för en mobil att det är en grym iPhone är bara ett plus. Jag behöver en ny mobil för att jag har haft min i flera år så knappar börjar bli sega. Jag får inga pengar så jag kan inte spara och min mor lägger pengar på mat och räkningar :)

It would mean a lot to me <3

Postat av: Linn Rimfors // 2011-12-04 · 20:17:57

>Gillat din blogg på fb (Linn Seimre Rimfors)

>Följer dig på bloglovin!

>Följer/gillar dig på Bloggkeen

>Gillar din fanpage på fb.

>Inlägg om tävlingen på min blogg: http://lixs.devote.se/blogs/14583849/jag-aer-med-och-taevlar-om-en-iphone-4s.htm#WriteComment



Motivering: Min mobil har nu varit sönder till och från i över ett år. Vi har försökt lämna in den flera gånger, men dom säger alltid att dom ska höra av sig såsmåningom. Men nejdå, nu har det gått ett år och nu är den verkligen stendöd. Att få en iPhone 4S hade varit stengrymt. Kunna kolla facebook, blogga, fota, ha med sig allt i ett litet kit. Hade varit underbart!!

Postat av: Linda // 2011-12-04 · 20:28:12

Blev ett inlägg -->

http://dancingallday.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html#comment

Postat av: Emilia // 2011-12-04 · 20:31:02

Jag är med och tävlar och följt dina instruktioner lydigt. Varför jag skulle vinna är för den nuvarande mobilen jag har nu stänger av sig när det känner för och missar samtal, sms kommer inte fram, den lever sitt eget liv. Men har tyvärr ingen ekonomi till att köpa ny mobil överhuvudtaget som ensamstående mamma som har CSN som inte räcker till nånting. Och det är bara dyra mobiler idag. Så vad gör man inte för att försöka vinna en iaf :)

Postat av: Tilde // 2011-12-04 · 20:48:55

Jag är med!

MIn motivering är att jag älskar apple! Skulle vilja ha en iphone som jag kan blogga ifrån, och ladda ner massa appar och sånt som jag kan tipsa om på min blogg. Min mobil just nu är inte bra, den har sprucken skärm och allt!

Postat av: danielle // 2011-12-04 · 20:54:45

har gjort allt man ska göra :) o ja vill vina för att min lur har gått sönnder o ja behöver verkligen en ny :) kram !!

Postat av: ' d anni // 2011-12-04 · 20:57:27

- Jag har gillat allting och jag är självklart med:)



Motivering:

Jag skulle mer än gärna vilja vinna en Iphone 4s för att jag dels inte skulle behålla den själv, utan att få chansen att ge den till min bror som haft det svårt, både ekonomisk sett och av andra anledningar. Jag tycker han är värd den mer än jag själv då jag som syster står han väldigt nära. Jag har inte råd att köpa en sådan själv, då jag har tagit studenten och inte har ett fast jobb och min inkomst står lågt. Men bara känslan av att kunna få vara en bra syster och ge han något han verkligen önskat sig länge skulle vara det bästa, och med ord skulle jag inte kunna beskriva glädjen i mig.

Postat av: Madeléne - Mamma till Harry ♥ // 2011-12-04 · 21:01:24

Jag har gillat på FB & Bloglovin sedan tidigare. Jag gillar på Blogkeen också. Har alltså gjort allt som krävdes! :) Har tipsat om tävlingen! http://annamadelenee.blogg.se/tavlingar/2011/december/tavling-iphone-4s.html

Postat av: sofie // 2011-12-04 · 21:04:27

Jag vill vara med och tävla för att min mobil jag har nu fungerar pissigt. När jag snackar i telefonen med den burrar det och sen så låter det som om den andra mumlar, och en knapp har trillat av och kameran fungerar inte. Sen har jag haft en dröm i några månader att spara till en iPhone men lyckas aldrig så bra. Jag och min kompis satt i skolan och helt random ritade upp en pengar burk för vi promt ville ha en iPhone.

jag har gjort allt som står, fast hade redan gillat dig på facebook!

ha de bra kram! :)

http://slans.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html#comment



[email protected]

Postat av: Anette // 2011-12-04 · 21:06:45

Jag vill också vara med! Drömmer om att kunna vinna en iPhone till min man i julklapp (gissa om jag skulle bli poppis då ;-)). Jag har länkat till tävlingen i ett inlägg i min blogg: http://eddans.blogspot.com/2011/12/vinn-en-iphone-4s-hos-flavouredse.html



Jag gillar din blogg på Facebook (Anette Kristoffersson)

Gillar din blogg på Bloglovin.



Mina extra vinstchanser:



Jag gillar inlägget på Bloglovin.

Jag gillar på Blogkeen.

Gillar din fanpage på Facebook.

och har alltså även skrivit ett inlägg på din blogg där jag länkar och berättar om tävlingen.



Nu tror jag att jag har fått med allt ;-)!



Kram från Anette (som håller tummarna stenhårt he he)

Postat av: ' d anni // 2011-12-04 · 21:06:57

- Sådär nu har jag gjort ett inlägg i min blogg om tävlingen :)

Postat av: bella // 2011-12-04 · 21:12:24

Jag gillar din blogg på fb.

Följer dig på bloglovin och gillar inlägget.

Gillar din fanpage på fb.

skrivit ett inlägg på bloggen

LÄNK: http://ballabellaa.blogg.se/?tmp=04210542

Motevering:

om jag skulle vinna skulle jag inte behålla iphonen själv. Jag skulle ge den till min allra bästa syster som betyder grymt mycket för mig. En iphone är det ända hon vill ha i julklapp och jag skulle bli så grymt glad om jag skulle kunna ge henne en. För jag har inte pengar till att köpa en själv. Jag och även min syster älskar apple. Hennes nuvarande mobil är helt trasig med spricka rak över skärmen, om hon får sms tar det en kvart att se dom. Försöker hon radera någonting på mobilen stängs den av. Ja, hon behöver en ny telefon. Och som sagt skulle det betyda allt om just jag skulle kunna ge henne en i julklapp.

KRAM!

Postat av: sandra // 2011-12-04 · 21:33:01

jag skulle verkligen vilja vinna en iphone 4s för den skulle lätta vardagen med ett enormt kliv. Jag har apple produkter så om jag vann skulle iphonen känna sig hemma på mitt rum. Nu håller jag tummarna!

Postat av: ida // 2011-12-04 · 21:35:23

Jag följer dig på bloglovin.

Jag blev din 93:de på att gilla inlägget

884:de att gilla din blogg på facebook.



Jag vill sååååååååå gärna ha en iphone. Jag har en jättedålig mobil som nästan inte går att ladda, den laddar ut på en gång. Jag har inga spel på min mobil osv. Nästan alla mina kompisar har en iphone. Jag har aldrig haft en mobil som verlkigen följer med mig överallt som jag verkligen älskar. Jag vill så gärna ha en iphone det skulle betyda jättemycket. Jag vet att jag inte kommer få en iphone i julklapp för vi gav min mormor pengar i födelsedagspresent/julklapp.

Kram!

Postat av: Maria // 2011-12-04 · 22:09:21

Jag har gjort allt man ska göra!

inlägg till bloggen: http://mariaisojarvi.blogg.se/2011/december/wwwflavouredse.html#comment



Båda mina syskon har en iphone och inte jag. Jag har köpt för alla mina pengar julklappar till mina syskon. Jag har inga pengar till en iphone och blev jätteglad när jag såg tävlingen :D Hoppas jag vinner :D



Justja min mejl adress: [email protected]



Ha det bra!

Postat av: Amanda - fotograf&webbdesigner- // 2011-12-04 · 22:18:46

Följer din blogg på bloglovin, blogkeen, gillar inlägget och gillar din blogg på facebook.



Anledningen till att jag behöver en ny telefon är för att jag hade en för ca ett år sen, och den pajjade direkt nästan. Var fast med den eftersom jag har abonemang till och med Juli nästa år. Fick min pappas gamla mobil eftersom han fick en iphone från jobbet. Telefonen startar om sig hela tiden, och om den inte gör det så tappar den teckningen. Kan inte gå in på alla appar då den hänger sig. Musiken går att spela varannad dag ungefär och kan stänga av sig när som. Sen så får den för sig att halft stänga av sig ibland. Haha nice telefon jag har! Men de är bara några av anledningarna till att jag skulle vilja vinna en iphone från dig! :)

Postat av: Moa Thorneus // 2011-12-04 · 22:50:41

Jag har:

- Gillat din blogg på Facebook

- Börjat följa din blogg på Bloglovin

- Gillat inlägget på Bloglovin

- Gillat dig på Blogkeen

- Gillat din fanpage på Facebook



Min mail: [email protected]

Nu håller jag tummarna!!



Här är min motivering:

Jag är inte så bra på det här med att rimma, men jag ska få denna lilla dikt att glimma. För att få denna fina mobil som skulle förgylla min dag, hade jag gjort vad som helst, till och med tagit emot ett slag. Att få vinna hade gjort mig till världens gladaste flicka, då skulle du mitt hjärta pricka. Om telefonen jag har idag skulle betygsättas, skulle den nog på en gång ersättas. Det skulle underlätta massor för mig att få den här gobiten, så får jag slippa den gamla skiten! Det här är det enda jag önskar mig av alla juklapparna, men mina föräldrar vill inte lägga ut de där sex tusenlapparna. Det hade verkligen varit en dröm som blev sann, om du sa att det var jag som vann!

Postat av: Ksenia Jernbom - allt i ett! // 2011-12-04 · 23:02:34

Tack för att jag får vara med i denna tävling!



Jag har gillat din blogg på facebook, jag följer dig nu med Blogkeen och Bloglovin', jag gillar din fanpage på facebook och jag har skrivit ett inlägg i min blogg om denna tävling också! Inlägget hittar du i min blogg: http://kseniajernbom.blogg.se



Varför just jag ska vinne en iPhone 4S:

Jo, för ett år sedan på julafton så hoppades jag på att få en iPhone i julklapp, men hittade istället en HTC gömt innan julafton. Jag trodde ju att den var till mig och var jätteglad och längtade jätte mycket för att få den! Självklart så var det mamma själv som hade köpt den till sig själv, och istället så fick jag en gammal Sony Ericsson som ingen har längre. Har alltså haft den nu i ett år och mamma säger att jag inte kommer få någon ny för att hon inte har råd till en. Självklart så vill jag ju ha en helt ny och snygg iPhone, det är min ända önskan till jul, födelsedagspresent och allt det där! Min Sony Ericsson funkar knappt heller, och då jag fick den var den redan begagnad, mamma hade den innan mig. Det är ju inte heller så jätte roligt.. Mobilen är nästan helt trasig. Alarmet går inte igång då man har satt på det, musiken stoppas och byter låt av sig själv då jag knappt rör mobilen, och kameran är usel. Detta går ju inte längre, och jag är enligt mig själv värd en iPhone! Jag slickar rent mitt rum varje dag, hjälper mamma med maten och går och handlar åt henne men ändå så blir hon aldrig nöjd och låter mig få en iPhone, dessutom så har hon inte råd som sagt och jag är ända barnet med min mamma här hemma. Denna kommentar blev rätt så lång nu, men hoppas verkligen att jag vinner denna tävling! Har deltagit i så många iPhone tävlingar och hoppats på att vinna, men ändå aldrig kammat hem vinsten..



Kramar från mig!

http://kseniajernbom.blogg.se

[email protected]

Postat av: felicia // 2011-12-04 · 23:15:16

JAG ÄR MED!

jag har gjort allting förutom gillat på fb!



Jag skulle så gärna vela vinna en iphone 4s för att jag har nog sveriges mest fula lilla stenmobil. Medan de flesta av mina vänner skaffar iphones har ja kvar min gamla mobil, eftersom ja tyvver inte har råd med en iphone.. Mina föräldrar tycker dock inte ja behöver en iphone, men ja vill så gärna gärna ha en !

Min gamla sony ericson funkar knappt heller, man kan inte ringa till eller från den längre, och eftersom att ja åker runt ganska mycket är ja i stort behov av en bra mobil, för att kunna höra av mig osv! Jag tycker jag verkligen är värd en sån här underbar lyx mobil för att ja har gått igenom en hel del jobbiga saker detta året, och ja skulle verkligen ta hand om den av hela mitt hjärta! Jag skulle bli så överlycklig, detta skulle göra mitt år! Jag vinnar aldrig eller iaf sällan sådana här tävlingar. Men julen är till för mirakel... Så nu håller jag verkligen tummarna! kramar!!!

Postat av: Johanna Karlsson // 2011-12-04 · 23:17:50

Jag har:

* Gillat din blogg på Facebook

* Börjat följa din blogg på Bloglovin

* Gillat inlägget på Bloglovin

* Gillat dig på Blogkeen

* Gillat din fanpage på Facebook

* Skrivit ett inlägg om tävligen i min blogg.



Varför just jag vill vinna en iphone:

Jag skulle jättegärna vilja vinna en iphone för att jag är verkligen inte rädd om mobilerna jag får. Har haft ungefär 6 mobiler på 1 år för att jag inte är rädd om dom, men så kom jag på en lösning.. Fick jag en iphone skulle jag definitivt vara rädd om den, ingen snack om saken! Och den skulle verkligen hjälpa mig mycket i min vardag. Har varit med och tävlat om en iphone förr men turen har inte gått till mig så därför ger jag mig själv en chans till och håller tummarna!!



Kiss and Hug!

http://johannakarlssoon.devote.se/

[email protected]

Postat av: Sofia Andersson // 2011-12-04 · 23:22:35

Är med och tävlar. Har gillat inlägget på bloglovin, följer din blogg där samt har gillat både blogg och fanpage på facebook.



Skulle vilja vinna denna för att ge den i julklapp till min pojkvän då hans mobil är borta samt han inte har någon annan. Han skulle verkligen vara värd den!

Postat av: evelina rasu // 2011-12-04 · 23:32:44

1. jag har gillat din blogg och fanpage på fb & bloglovin, har även gillat inlägget på blogglovin.



2. motivering varför jag ska vinna, hm svårt, jag älskar iphone, men plånboken räcker inte riktigt till, och jag tycker det är för mycket begärt att önska sig en, för tillfället har jag världens älsta sony ericsson som inte alls vill funka som den ska, plus att det blir så mycket lättare med bloggandet och allt sånt via iphone !



[email protected]

Postat av: Angelica // 2011-12-04 · 23:46:35

Har gillat på facebook, följer på bloglovin, gillat där med! fanpage och ett inlägg på bloggen med ;)



Varför just jag vill vinna:

I Januari kommer våran lilla bebis, och då är de såklart bra om jag har en bättre mobil! Så jag får tag på min pojkvän när det är dags! Sedan är det också mycket lättare att lägga ut bilder på facebook =) Min mobil nu är däremot inte så överdrivet bra, en gammal samsung, som seriöst faller ihop vilken dag som hellst!



Postat av: Julia Amneklev // 2011-12-04 · 23:48:39

Jag har gillat ALLTING och skrivit på min blogg om tävling.

http://juliaamne.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s-hos-ida.html



Min motivering till att vinna en iphone är nog att min mobil som jag har just nu och det vore schyst med en iphone för dem verkar GRYMMA :D

Nån gång kanske man måste gå med i mängden och också äga en iphone som precis alla andra gör haha!



Lycka till allihopa!

Postat av: Alice Norén // 2011-12-04 · 23:55:50

Känns nästan som att det inte är någon idé att försöka nu när det är så många deltagare.. Har försökt så många gånger men aldrig vunnit något alls, har otur i spel och tur i kärlek!



Orkar inte komma med någon lång text om hur dålig min mobil är och hur mycket jag vill ha en Iphone.. Kan bara säga att jag har en xperia x10 som har slutat säljas pga att det var så mycket fel på dom.. Pappa råkade binda den i två år och de har gått ett år nu, klarar mig inte med den här mobilen längre :( Skulle jag vinna skulle du verkligen ge den till rätt person, det skulle rent utsagt bli min bästa vän! Har aldrig någonsin haft en riktigt bra mobil.. Nu är det bara att sitta och bevaka mailen. Puss och kram på er!



[email protected]

http://alicenoren.devote.se

Postat av: Jannice ♥ // 2011-12-04 · 23:59:28

Hej fina du !



Jag är hemskt gärna med o tävlar om en iphone!



Då jag är 21 år och student, har precis flyttat till eget, så varenda krona de senaste månaderna har jag lagt på inredning osv, sjukt roligt, absolut! Men lite tråkigt att inte kunna unna sig själv något alls..

En ny mobil är högst upp på önskelistan då min nuvarande håller på att ge upp..



Vore så underbart att ha en alldeles egen iPhone. Perfekt helt enkelt.



Jag har gillat facebook o bloglovin. :)



Hoppas hoppas hoppas!

Ha det bra gullis.



Puss & kram

[email protected]

Postat av: Anonym // 2011-12-05 · 00:10:11

LÅT KSENIA VINNA!!

Postat av: Johanna Jönsson // 2011-12-05 · 00:16:29

woop wooop! Håller tummarna att lyckan ska falla i hand i hand med mig eller mina vänner.



Jag vill med denna chans och glans få lite elegans!

Med hjälp av Alla finesser den har kan jag prata å va glá: när jag jobbar, bilar å chillar kan de göra det ja gillar! Vi är alla den värda och jag vill ha den äran så snälla ge mig en chans att få lite av denna elegans!



*uppfyllt alla dina önskningar plus bonus

*har ingen blogg själv så delade det på Facebook istället

Postat av: Leea! // 2011-12-05 · 00:28:16

Hej fina du! :) jag har tyvärr inte bloglovin eller någon blogg.. men jag har absolut gillat dig på facebook!



motivering: Jag hade gärna vunnit en iphone vit här i din tävling för att jag tycker så synd om min bästa kompis tobbes iphone som blir urladdad varje dag för att jag spelar så mycket på den :P så om jag hade haft en egen så hade det ju varit en win-win situation för både han och mig :D



tack för en grym tävling!! riktigt kul! :)

Postat av: Stephanie- sångare // 2011-12-05 · 00:54:04

Har gillat allt förutom bloggken. Gud vad spännande hoppas man vinner önskar mig detta i julklapp! :D



Kram



Postat av: Stephanie-sångare // 2011-12-05 · 01:00:05

Jag har gillat allt förutom bloggken! Jag behöver verkligen en ny telefon och önskar mig en sån här i julklapp men tror inte jag kommer få en sådan. Så jag samlar pengar själv! Men om jag skulle vinna skulle jag bli så glad o istället för att samla pengar så skulle jag kunna köpa julklappar till familjen! Och så kommer jag använda kameran väldigt mycket till att ta foton till min blogg och spela in mina covers! Nu får man bara hoppas att man vinner som alla andra gör.



Kram

Postat av: sara // 2011-12-05 · 07:45:58

har gjort allt obligatoriskt!

om jag skulle vinna skulle jag ge den till min underbara pappa, han har haft väldigt dåligt med pengar och sålde sin senaste telefon för att kunna köpa mat till mig, min bror och lillasyster, han har även tagit ett jobb i norge för att kunna tjäna pengar så det vore perfekt så hade jag kunnat skypa med han genom telefonen och så, eftersom han är borta massor, och så han får en bra telefon igen eftersom han inte har råd nu! vore perfekt såhär till jul! :)

Postat av: emma // 2011-12-05 · 08:02:14

Hej! Jag har nu även gjort allt obligatoriskt och även det frivilliga då jag väldigt gärna vill vinna!

mitt mail: [email protected]



Mitt motivering:

Jag har alltid velat ha en Iphone men jag har inte råd och eftersom jag bor själv med min mamma så har hon inte heller råd att ge mig en sån dyr present. Har aldrig varit typen som vinner på tävlingar och just därför är jag sällan men eftersom jag nu så länge velat ha en så tyckte att jag inte förlorade något på att försöka iaf! Hoppas verkligen jag vinner, ha en bra dag!

Postat av: Alicia Siverman // 2011-12-05 · 09:15:14

Jag vill vinna denna Iphonen för att jag är i stooooort behov av en ny mobil. Den jag har just nu är nästan ofungerbar, man kan inte lyssna på musik för att högtalarna är sönder, riktigt illa för jag älskar musik. Och kameralinsen är sprucken. fast dessutom var det bara 2.0 megapixel så märks ju knappt någon skillnad? Kameran på en Iphone är ju grym. Jag har alltid velat ha en Iphone, ställer upp i alla tävlingar jag hittar. Tjatar på pappa varje dag! Men han säger att hon aldrig skulle lägga 5000 på en mobil till mig. Varför? Det är ju drömtelefonen. Alla talar gott om den och jag skulle bli världens lyckligaste om den blev min. Jag vill kunna blogga vart jag än är! Och det är ju det bästa med iPhone att man kan göra det. Sen alla andra roliga appar som finns! Ända utseendet, fotoinställningar och roliga spel. Man kan göra den så himla personlig tack vara alla tusentals skal det finns. Och det tycker jag är grymt bra för jag älskar att vara lite speciell. Så jag skulle bli grymt glad! Kram



(Har gjort vad man ska)

Postat av: madelene // 2011-12-05 · 09:29:08

Jag har gillat alla sidor på facebook! (madelene johansson)

har redan följt dig på bloglovin ett tag, och jag gillade inlägget där. Har även gillat på bloggkeen :)

har också länkat på min blogg här: http://mjtavlar.blogg.se/2011/december/vinn-iphone-4s.html#comment.



Och jag skulle gärna vilja vinna en iphone för den jag har nu ser ut som den varit med om misshandel. Den har råkat ut för så mycket att knapparna fastnat och den knappt startar för den är så trasig. Och jag har alltid velat ha en iphone för jag är en prylnörd ända ut i fingerspetsarna, kan hålla på och pilla hur mycket som helst :D

Men tyvärr så räcker inte pengarna...så att få en såhär till jul (julafton är min födelsedag) vore helt perfekt :D jag skulle inte ens vilja ha något annat..för det som står högst upp på min önskelista är faktiskt en telefon!



kramis :) bra tävling!!

Postat av: ♥ maaliin.se → FOTO & DESIGN // 2011-12-05 · 09:30:38

svar: när avslutas tävlingen då? och vilket företag lottar du ut en iPhone 4 S med? :)

Postat av: emilija // 2011-12-05 · 10:08:53

har gjort allt till o med extra sakerna!



motivation: jag bor med min mamma låtsas pappa lillebror. vi har alltid haft problem med pengar hemma... jag har liksom aldrig fått vara den personen som har något bra..

som har det bästa och får känna hur det är,mamma jobbar inte för hon är gravid. det gör allt värre..

jag vill ha en iphone alla mina vänner har det och det är jobbigt att se på.

mamma skulle aldrig gå med på att ge mig en, jag är också en person som alltid säger att jag hatar mitt liv..

och jag tror allt skulle bli mycket mer enkelt med den här. jag kan sitta i mina egna värld och ta de lugnt. tror det skulle få mig att må bättre.

jag skulle vara världens lyckligast om jag fick den,det svär jag på.

Postat av: AMANDA // 2011-12-05 · 10:31:39

Postat av: Rebecca Ljung // 2011-12-05 · 11:03:48

woow, är helt klart med! Skulle vara sjuukt kul att vinna och få en helt egen iphone 4s. Sku va grymt kuul! :D Har alltid önskat mej en sån, men aldrig haft råd, så de sku bli en dröm ifall jag vann en!!



Kram / Rebecca Ljung

[email protected]

Postat av: AMANDA // 2011-12-05 · 11:04:47

Har gjort de du skev där ovan.



Movtivering: Jag vill ha en iPhone för att min mobil är helt efterbliven och jag har alltid haft otur med mobiler och nu när jag väl skulle skaffa en iPhone så kan jag inte göra det just för att när jag uppgraderade mitt abonnemang så frågade min mamma om man kan köpa en iPhone trots det och dom svarade att man kunde det, och nu när vi väl skulle göra det och ringer till tele2 så visar det sig att personen vi pratade med har sagt ut felaktig information och dom kan tydligen inte göra något åt saken förens mitt abonnemang går ut, om lite över ett år, inte okej.



:D

Postat av: Joanna Johansson // 2011-12-05 · 11:22:06

Har gillat allt det obligatoriska plus din fanpage och bloglovin inlägget. :)



Motivering: Minns du nokia 3310, med det sjukt roliga spelet snake? det är faktiskt min mobil och trots att jag har ett grymt lager med snygga skal från marknader till min lilla älskling..så känner jag att en ny cool mobil, inte skulle sitta helt fel. att man dessutom kan fota och blogga med den, är ju GALET! wow, vilken julklapp det skulle vara.



massor av kramar

Postat av: ANNA // 2011-12-05 · 11:24:51

Hej! Jag har gjort allt som krävs för att vara med och tävla, även det som inte var obligatoriskt! :)



Varför ska jag vinna?

Jag har en vän som betyder allt för mig! Hon är en vän som alltid ställer upp för mig och sin familj, jag har kännt henne hela mitt liv och det som många inte vet är att den här tjejen har det riktigt jobbigt hemma. På utsidan ser allting bra ut. Hon är alltid glad,har allrid ett leende på läpparna och är alltid trevlig mot männsikor.

Men i själva verket är det inte lätt. Hennes föräldrar bråkar och hennes syskon har flyttat hemifrån, så hon sover ofta hos mig. Och hon har inte mycket, men endå hjälper hon andra så himla mycket. Därför skulle jag så gärna vilja ge henne något tillbaka, för att hon är en så fantastisk vän, den här telefonen skulle vara den perfekta julklappen! Så snälla låt mig vinna! Det skulle betyda så hemskt mycket!

Tack! :D

Postat av: Emelie // 2011-12-05 · 11:25:29

Hej! Jag är självklart med =)



Jag vill vinna en Iphone då min nuvarande telefon säger upp sig snart och har inte pengar till en ny, sonen går i första hand! Så skulle jag vinna, blir jag överlycklig =)



*Gillar detta inlägg, blev 111

*Gillar dig redan på bloglovin, följare: 769

*Gillar dig på facebook, både din och fanpage sidan med namn: Emelie Izabella Saga Collin

*Gillar på blogkeen nummer: 77

*Tipsat på min blogg här: http://independentwoman.bloggplatsen.se/2011/12/05/6802251-tavling/



Kram!



Postat av: Lotta // 2011-12-05 · 11:28:30

Jag är med!:D

Postat av: Josefin // 2011-12-05 · 11:28:41

Jag är jättegärna med!

Postat av: ♥ maaliin.se → FOTO & DESIGN // 2011-12-05 · 11:34:30

jag har gillat allt och skrivit ett inlägg:

http://maaliin.se/2011/december/ar-med-och-tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment



min motivation: Jag skulle vilja vinna en iPhone 4S för att min farsa erbjöd mig en iPhone 4, men jag va dum och sa nej, fast jag behövde en bätte mobil då. Och jag är typ fattig, har inte råd med så himla dyra saker, ååhh, skulle göra typ vad som helst fär att få en iPhone 4/iPhone 4S! Eftersom jag ångrade mig och sa nej till en iPhone 4S till farsan...



Ååhh, hoppas jag vinner en iPhone 4S, då vill jag ha en vit!

Postat av: Jennifer :D // 2011-12-05 · 11:36:40

Har inte blogkeen :( Men jag vill ändå testa och vara med?? Eller blir jag diskad :S Men jag drömmer faktiskt om att ha en iphone 4S<33

Haha, lite konstigt att drömma om en mobil xD men det gör jag för min mobil är TOTALT seg :( Ibland stänger den av sig utan anledning och alla mina bilder och all min musik försvinner, så jag måste ta ut memoristicket (stavas det så?) :( Men ha det bra<3

Stora kjamar!!<3

Postat av: Linnea // 2011-12-05 · 11:38:47

Jag har gillat det man skulle gilla.

Jag skulle vilja ha en iPhone för min pojkväns mobil är trasig och fungerar riktigt dåligt och det leder ofta till att jag inte kan kontakta honom osv. Och han skulle verkligen tycka om en iPhone som man kan fylla med spel och andra roliga appar. Och dessutom har jag det lite tomt i plånboken samtidigt som julen närmar sig med stormsteg och en iPhone vore den perfekta julklappen till honom.

Postat av: Nathalie // 2011-12-05 · 11:51:25

jag har gjort allt de dära man skulle göra. mitt inlägg; http://nathalietingvall.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment



Motevering; jag har ALDRIG vunnit en tävling någon gång så hoppas att jag gör de nu. Men iallafall så har jag tjatat på mina föreldrar i ett helt år för att få en iphone. Men jag får ingen, och jag vill verkligen ha en iphone. Mina kompisar har iphone och jag vill låna deras hela tiden och det tycker ju dom är lite jobbigt. Så snälla snälla jag ber dig , jag vill verkligen ha den dära iphonen. Kram!

Postat av: H J J O N S S O N ♥ // 2011-12-05 · 12:00:58

Har gillat dig på fb och jag vet inte hur man gillar din blogg på bloglovin, eller är det samma sak som att gilla din inlägg i bloglovin?



Jag skulle vilja vinna den för att jag har gjort sönder min mobil och så lånar jag mammas dåliga mobil. Jag trodde att jag skulle få iphone när jag fyllde år (28nov) men nej jag fick inte någin ny mobil. Jag blev ledsen men jag sade inte ifrån. Jag hoppas iaf att jag kan vinna iphone så slipper min mamma köpa en till mig.. <3

Postat av: Karro // 2011-12-05 · 12:15:10

Sv: Jag skulle gärna vilja ha en iphone för att jag aldrig riktigt haft en apple pryl någonsin i mitt liv. Det skulle också vara bra för mig att ha en iphone för då kan jag ju blogga från mobilen. Och det skulle vara väldigt bra för mig om jag kunde göra det eftersom någon dag är jag kanske inte hemma, då är det ju superänkelt att bara ta upp mobilen och blogga :)



P.S Jag följer dig på bloglovin, jag har gillat inägget på bloglovin. Jag har gillat din blogg på FB och din fanpage på FB, har tyvärr inte blogkeen så kan inte gilla dig där.. Men jag har skrivit ett inlägg om tävlingen på min blogg :)

Ha det bra!

Postat av: Alice Lundgren // 2011-12-05 · 12:19:24

Jag är med! Jag gillar din blogg på facebook - Alice Lundgren

Jag gillar också på bloglovin

Jag gillar nu din fanpage på facebook också.



Jag skulle vilja vinna en iphone för jag har en 4års gammal mobil som stängs av hela tiden och jag har önskat mig iphone förra julen och nu på min födelsedag men fick ingen. Och såklart för dom är super bra och snygga! Så hoppas jag vinner Kram :)



Postat av: Alice Lundgren // 2011-12-05 · 12:20:00

Oj min epost är här också!



Postat av: juliaalalala // 2011-12-05 · 13:00:19

gillat allting nu :) heter Julia Wallin så du kan checka :) Jag är med och tävlar!

Min motivering: Jag borde vinna eftersom att jag aldrig ägt något från Apple. Men är otroligt fashinerad över märket. Iphone 4s skulle nog trivas bra i mina händer, jag är väldigt teknisk och gillar att visa allt jag kan när jag fått en ny sak ;), dvs till mina vänner osv :) vilket iof skulle kunna vara bra reklam men också roligt för mig att få skryta lite :D ´



Denna pryl skulle förgylla mina dagar,

likt maten gör i hungriga magar,

en stil ren sak som kan nästan allt,

till min ägo skulle vara mycket ballt,

snälla Ida låt mig vara en av dessa 5,

och jag kan känna stolthet varje gång jag från skolan går hem :)

Till en student som jag, som inte bott hemma på ett bra tag

Kram :)

(kika gäärna in på min blogg:)

Postat av: Julia Benjaminsson // 2011-12-05 · 13:03:50

Jag har gjort allt som går!



Jag gjorde mitt livs sämsta köp när jag i vintras köpte en Xperia mini pro. Det var precis som att kasta 2000 spänn i en brinnande eld. Visst telefonen funkade kanske 3 veckor men sen började det. Touchen glappar kameraknappen fungerar inte, det går inte att ringa och den tar inte emot några sms.

Visst jag kan köpa en ny. MEN är man student så är det inte så lätt att få fram flera 1000 kr!

Därför borde jag vinna!

Sen så vet jag att Iphones fungerar och bara tanken på att ha en fungerande telefon är så långt borta just nu så man ser knappt änden!

Postat av: hannah sarajärvi // 2011-12-05 · 13:09:09

jag har gillat din fanpage på facebook & allt det obligatoriska!

Jag tycker jag ska vinna en iphone 4s eftersom jag alltid har fått mina föräldrars gamla mobiler, aldrig haft en egen. Har inte ens en egen dator... Jag har alltid önskat mig en iphone men aldrig fått någon för mamma & pappa säger att vi inte har råd men dom köper allt "nytt" till sig själv. Min mobil som jag har för tillfället har jag haft i flera år, den stängs av och det ända jag kan göra på den är att ringa och smsa... en riktigt gammal mobil... så därför tycker jag att just JAG ska vinna! Jag har aldrig i hela mitt liv vunnit en ända tävling och så många tävlingar ja har varit med i, ojoj det är många ska jag säga dig! Får väl hoppas på att jag vinner här! :D

kRam :)

Postat av: matida // 2011-12-05 · 13:22:30

Nu har jag gjort allt.



Och varför just jag ska vinna?

-Jo, det är så här. Jag har alltid drömt om en iphone. Varit med i flera olika tävlingar för att få chansen att får vinna en. Men har tyvärr inte gjort. Har faktiskt aldrig vunnit nått. Okej vill inte att de här ska låta som ett "jag är så olycklig, stakars mig" sak.

Aja hoppas veeerkligen att iphonen blir min.



Den står högst upp på min önskelista. Tack för mig!

Postat av: David Andreasson - photo // 2011-12-05 · 13:37:08

Hejsan Ida!



Jag är en kille som bloggar. Jag har ingen mobil just nu för att jag har inte råd. Vilken dålig ursäkt egentligen men jag har ingen mobil alls! Tänk att inte kunna SMSA eller ringa och inte kunnat gjort det på år och dagar. Jag önskade mig en av mina föräldrar men fick ingen. Alla andra säger åh min mobil suger åhh jag behöver en ny, jag har inte ens någon! Just en Iphone gör ju saken ännu bättre om jag skulle få en alltså. Jag skulle verkligen ha andvänding för en Iphone men bloggningen och fotoappar och så! Jag har gjort allt som står att jag ska göra och jag heter David Twilightnörd Andreasson på facebook så du vet att jag har gillat. Följer dig och allt och du vore guld värd om jag vann, jag skrev ett inlägg här:



http://daphoto.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s-hos-ida.html

Postat av: Ebba // 2011-12-05 · 13:41:30

Jag är med:D



Jag vill vinna den för att jag vill ge den i julklapp till min pappa:)

Postat av: Alva // 2011-12-05 · 13:46:02

Jag är med!



Har gjort allting som står ovan. ( http://alvalauren.myshowroom.se/tavling-om-en-iphone-4s/ )



Jag vill vinna en iphone för jag har tjatat hål i mina föräldrars öron om att få en iphone sedan iphone 3 kom ut.. Hade jag vunnit skulle de betyda GULD för mig, verkligen!

Jag köpte en ny mobil i början av sommaren då jag inte orkade med min gamla tegelsten längre.. Dock gav det inte mycket till vinst.. Min nya krånglar något fruktansvärt genom att stänga av sig minst 4-5 gånger om dagen... Jag har kanske en halv procents chans att vinna eller något. Men jag försöker ändå. Antar att jag inte kommer toppa de andras kommentarer hehe. I alla fall "Säg aldrig, aldrig!"



Kram

Postat av: Mergim Habibi // 2011-12-05 · 13:49:28

jätte fläsh fläsh...

Postat av: Miranda Jansson // 2011-12-05 · 14:29:32

Jag har gillat dina båda sidor på facebook,följer dig på bloglovin och gillade inlägget också på bloglovin. Har även skrivit ett inlägg i min blogg att man kan tävla om en Iphone 4s.



Anledning till varför just jag vill vinna: För att mina föräldrar har inte råd till en Iphone 4s till mig. Just nu har jag en gammal Sony Ericsson som knappt funkar. Och jag har aldrig vunnit på någon 'bloggtävling' och det skulle vara jätte roligt att vinna! Det är jätte jobbigt för nästan alla mina vänner har någon form av Iphone och så har jag en Sony Ericsson, det är hemskt! :( Det skulle betyda guld för mig att vinna , så jag får helt enkelt hoppas på det bästa! Kram.

Postat av: felicia // 2011-12-05 · 14:32:41

Det finns nog ingen motivering som egentligen är "bra". De allra flesta kör på "jag ska ge den till...." Men sedan gör de inte det. Jag tycker man ska vara ärlig och inte överdriva, antingen vinner man för sanningen eller inte alls. Att ljuga är fult och det är inget sätt någon ska kunna vinna ett sånt här fantastiskt pris på. Jag är därför helt ärlig, ja skulle unna mig själv denna godingen om jag vann, bara för att jag helt enkelt anser mig vara värd det, trots att jag är en i mängden. Så sticker alla ändå ut på sitt eget sätt.



Har gjort detta:

- Gilla min blogg på Facebook här. (felicia ohlausson)

- Gilla min blogg på Bloglovin här.

- Skriv en kommentar, där du lämnar din mejl, att du är med och tävlar samt skriv en motivering varför just DU ska vinna.



- Gilla inlägget på Bloglovin.

- Gilla mig på Blogkeen här.

- Gilla min fanpage på Facebook här.

Postat av: Hedda // 2011-12-05 · 14:36:36

jag är med! :D



vill så jätte gärna ha en ny mobil för jag har en gammal dålig sony ericsson som suger...

jag dööör av längtan tills jag får en ny mobil med fri surf och gratis sms!

och särskilt vill jag ha en iPhone.

vilket jag inte tror att jag kommer få på ett tag för jag tror inte vi har råd att köpa en sprillans ny.

jag har alltid velat ha en iPhone 4!

asså jag skulle dö av lycka om jag fick en!

jätte många av mina kompisar har någon slags av iPhone och jag vill såååå gärna ha en!!



kanske inte bästa anledningen igemfört med andra....men men...



kram!

Postat av: teresia domander // 2011-12-05 · 14:40:25

Jag har gjort precis allting som står ovan i inlägget!

Jag har under en väldigt lång tid velat ha en iphone, men just nu så är det ju nästan inte en enda unge här i stan som inte har en.. Så jag blir mer och mer intresserad utav en iphone och skulle göra nästan vad som helst för att få en! Dom är ju som sagt inte så billiga heller och att vinna en sprillans ny iphone 4S nu sådär till jul i julklapp skulle ju heller inte sitta så fel!? Det finns mycket skoj och trix man kan göra med iphones, dels hjälp till skolan, sen börjar det gå bättre med bloggen så då skulle det ju lätta om man hade en iphone för att kunna mobilblogga, ta snygga bilder osv! Jag håller tummarna nu!! :D



LÄNK TILL MITT BLOGGINLÄGG: http://teresiadomander.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s-hos-flavouredse.html#comment

Massa kramar till dig!

Postat av: cindy's ▲ // 2011-12-05 · 14:44:47

- Gillat din blogg på Facebook

- Gillat din blogg på Bloglovin'



Det skulle verkligen vara en dröm för mig om jag vinner denna godingen! :)

Min mobil är nu en aning lite hackig och repig i skärmen. Den hackar även när man kopplar den till datorn. Har varken råd till en Iphone eller en ny mobil, för nuförtiden är det inte särskilt billiga. Det skulle verkligen vara en lycka ifall jag vann denna godingen. Då skulle jag kunna slippa jobbiga knappar, och kan även få massa appar t ex blogg appen. Då kan jag blogga enkelt och oftare! Och man skulle inte tröttna på dens utseendet lika snabbt eftersom att man kan byta skal, vilket betyder att man kan nöja sig med Iphone. :)



+ Gillat inlägget på Bloglovin'

+ Gillat dig på Blogkeen

+ Gillat din fanpage på Facebook

Postat av: Lina Johansson // 2011-12-05 · 14:48:23

Oj glömde visst lämna länken till min blogg där jag tipsat om tävlingen.. http://liiinaj.blogspot.com/2011/12/vinn-en-iphone-4s.html



Så, nu har jag gjort ALLT :)

Postat av: Emilija med J. // 2011-12-05 · 14:49:37

- Jag gillar din blogg på Facebook, blev nr 921. (Emilija Romaite)

- Följer på bloglovin, blev nummer 787.

- Gillat inlägget på bloglovin blev 128.

- Jag har gillat din fansida på fb, blev nr 410. (Emilija Romaite)

- http://eemilijaa.blogg.se/2011/december/jag-ar-med-och-tavlaringen.html



Varför just jag ska vinna ? : Just nu har jag en mobil som stänger av sig inprincip hela tiden, man ska kunna gå in på internet, smsa, ringa och spela spel på den, men det går bara att ringa och iblad smsa o internet, jag hat tjatat på mamma och pappa grymt länge, då sa dom; du kan önka dig en i julklapp..

för två veckor sen berättade dom att dom skulle skillja sig, när jag hade lugnat ner mig frågande jag mamma; kommer jag få en iphone nu? svar; nej, vi har inte råd nu, ledsen :( därör skulle det vara så himla kul att vinna, men man får väl hoppas på det bästa :D NeverSayNever ! :)



btw, fin blogg och är avslutas tävlingen ? :)

kram !

Postat av: Anna <33 // 2011-12-05 · 14:56:09

hej! jag är med!

jag skulle vilja vinna denna Iphone för att jag har varit med i jätte många tävlingar men aldrig vunit :( och jag vill såååå gärna vinna denna! jag älskar Iphone! jag älskar din blogg!

Kram!

min mail adress är :

Postat av: Elin // 2011-12-05 · 15:08:44

jag är med! gjort allt de obligatoriska! :) motivering: jag har en egen men skulle vilja ge den till världens bästa syster i julklapp! :)

Postat av: ornina // 2011-12-05 · 15:14:23

Jag är med !

har läst din blogg jätte länge nu och skulle hemskt gärna vilja ha en iphone eftersom jag tjatat och tjatat efter den sen 4:an kom ut , men jag får den ite

så jag skulle verkligen uppskatta om jag vann denna tävling men men allt är upp till dej :D



Önska mig lycka till ! <3

btw din blogg är hur awesome som helst

Postat av: ornina // 2011-12-05 · 15:16:37

glömde skriva min e-post! <3

Postat av: juliaalalala // 2011-12-05 · 15:22:11

gillat allting nu :) heter Julia Wallin så du kan checka :) Jag är med och tävlar!

Min motivering: Jag borde vinna eftersom att jag aldrig ägt något från Apple. Men är otroligt fashinerad över märket. Iphone 4s skulle nog trivas bra i mina händer, jag är väldigt teknisk och gillar att visa allt jag kan när jag fått en ny sak ;), dvs till mina vänner osv :) vilket iof skulle kunna vara bra reklam men också roligt för mig att få skryta lite :D ´



Denna pryl skulle förgylla mina dagar,

likt maten gör i hungriga magar,

en stil ren sak som kan nästan allt,

till min ägo skulle vara mycket ballt,

snälla Ida låt mig vara en av dessa 5,

och jag kan känna stolthet varje gång jag från skolan går hem :)

Till en student som jag, som inte bott hemma på ett bra tag

Kram :)



http://juliawwallin.devote.se/blogs/14599897/taevlingar-.htm#WriteComment

Postat av: Anonym // 2011-12-05 · 15:28:06

I samarbete med vilket företag?

Postat av: elin // 2011-12-05 · 15:33:20

1: jag gillade din blogg på fb: (elin larsson)

2: jag gillade din blogg på bloglovin: plats 791

3: Jag är med och tävlar!

min mejl; [email protected]



Motivering: Jag skulle gärna vilja vinna mobilen och kunna ge den till min pappa i julklapp, han har en gammal SOP telefon och vill verkligen ha en ny, (helst en iphone). Så jag tycker att det vore den perfekta julklappen till honom, som ett tack för att han gör för oss!:)



Extra chans;

1: följer dig på blogkeen

2: jag gillar din fanpage på facebook!

3: Länkar i min blogg; http://ellarsson.devote.se/blogs/14602796/taevling.htm#WriteComment



kram!!

Postat av: Sanna // 2011-12-05 · 15:33:58

Jag vill vara med

Postat av: Emilia [foto & vardags blogg] // 2011-12-05 · 15:46:37

Jag är med :D håller tummarna :D

Gjort allt plus det extra :DDD

Postat av: Dragoonflys sminkblogg // 2011-12-05 · 15:50:32

Klart man är med!

Har gillat överallt och ja, gjort allt. (Charlotte Persson)



Motivering:

Jag älskar att ge, finns i princip ingen större glädje. Jag är super exalterad över tävlingen på min blogg för att kunna skicka iväg ett stort paket smink till en lycklig vinnare lagom till julafton och det är samma här. Skulle jag vinna så skulle jag ge bort den i julklapp till någon jag älskar! Då ekonomin ser ut som den gör finns det inte mycket över att kunna köpa något speciellt och ge till sin familj och sina vänner så den här hade verkligen slagit stort och jag hade känt mig som tomten i år ^^



Min mail: [email protected]

Postat av: cecilia // 2011-12-05 · 15:50:33

HEJSAN IDA! :) HAR DELAT MED MIG DETTA PÅ BLOGGEN! :) KRAM!

Postat av: Julia (Fotoblogg) // 2011-12-05 · 15:51:45

Gjort allt förutom att skriva om tävlingen i min blogg :) Jag ska vinna en Iphone eftersom jag tror att det kommer bli min bästa vän, det är den som kommer underhålla mig när jag har tråkigt, det är den som kommer göra det smidigare att blogga. Det är också mobilen som kommer ersätta min nuvarande slitna, begagnade HTC mobil som inte är sådär kul, inte ens android och laggar emellanåt. Har tänkt på en ny mobil länge men känner inte att ekonomin tillåter det för tillfället! Att vinna en Iphone hade ju vart evighetens bästa julklapp :) Jag vill upptäcka en grym mobil, som jag vet Iphone 4S är ;)

Postat av: Olivia // 2011-12-05 · 15:54:58

Jag är med! Har gjort alla saker man skall göra.



Jag ska vinna för att jag skulle väldigt gärna vilja ha en Iphone 4S. Har önskat mig en sån i julklapp, så den är väldigt eftertraktad från min sida.

Sjukt snygg är dom också! :D

Postat av: Emilia [foto & vardags blogg] // 2011-12-05 · 15:55:01

Glömde motivera så gör det nu!



Jag skulle behöva en en ny mobil för min iphone 3gs har precis gått sönder och jag har ingen dator för den har också gått sönder... den var gammal... min 3g är så seg gämfört med iphone 4/4s... kram

har gjort allt + det extra!!! :D

(emilia rodi)

http://emliaa.blogg.se/2011/december/med-och-tavlar-1.html#comment

Postat av: alice.' // 2011-12-05 · 15:56:06

Hej, har gillat. (:



Varför ska just jag få vinna en Iphone 4S?

Jo, jag har redan en Iphone 3G så jag behöver ingen, men jag skulle jättegärna ge bort den. Skulle vara kul att göra någon lite sådär extra glad! (:

Tack.

Postat av: Jessika // 2011-12-05 · 15:58:36

Hej! Jag vill vara med och jag har gillat allt, (tror jag) och lagt ett inlägg om din tävling på min blogg!

Gjort allt det extra också! :D



Motivering: Har alttid otur i lotteri och tävlingar + att vi inte är världens rikaste familj och inte har råd med en iphone, och jag vill verkligen ha en =)

Håller tummarna!

Postat av: sofia långdahl // 2011-12-05 · 16:02:08

Postat av: Tea Hast ! // 2011-12-05 · 16:04:01

Hejsan ! Jag hater Tea och är en bloggerska ! ,

Jag har önskat mig en iphone sedan 2 årsedan ..... Jag Har inte fått en eftersom vi inte har haft råd , Jag ska lägga ut detta på min blogg direkt nu :D ... Gjort klart ! : Varför jag ska vinna denna underbara iphone 4s , Jag har ingen mobil nu , Eftersom min är död.

Och jag behöver verkligen en nu ,. ! skulle ju vara perfekt att vinna denna skönhet ! , Men Jag får hoppas på det bästa Hoppas . !

men det kanske är en annan som behöver den , Men jag behöver faktiskt en jätte mycket ! så hoppas men aja ha det bra kramar tea !

Postat av: Kariin/josefina // 2011-12-05 · 16:04:44

hej! Joo jag är ett riktigt applfan! Alvarligt älskar apple! Allvarligt kollar deras sida varje dag älskar alla deras produker och ja dreglar bara jag se en annons på en iphone 4s vit. Detta skulle göra mitt liv bättre. jag skulle vara väldigt tacksam om jag skulle vinna glad överlycklig, ja du kan inte förstå hur glad jag skulle bli och så skulle mindre reklam på iphones bli dreglade över. Ända sedan dom sa att den skulle komma ut så var jag kär. Väntat och väntat. denna chansen är väldigt bra och stor för mig. tack för denna chansen! hoppas att du väljer rätt. Och såklart hoppas jag att det blir jag!



// Världens störta applefan!

Postat av: cajsa // 2011-12-05 · 16:07:17

ja är med !

Postat av: Sandra // 2011-12-05 · 16:08:20

har gillat på fb och följt dig på bloglovin.



Jag skulle gärna vilja vinna den, för skulle så gärna vilja ge den till min kusin som har just nu en gammal ruttig nokia från 2005 typ och hon har önskat sig en iphone 4 så länge men aldrig fått en så jag skulle så gärna vilja fylla upp hennes önskinig'! :D



extra poäng:



har gjort allt.



inlägget är här: http://onlysandra.devote.se/blogs/14604014/taevla-om-en-iphone-4s.htm#WriteComment

Postat av: ERICA. // 2011-12-05 · 16:08:45

Åhh tack för tipset! :)



Gillat din blogg på facebook!

Följer dej via bloglovin.

Gillar inlägget på bloglovin.

Gillar din fanpage på facebook.

Har också skrivit ett rekommendations inlägg på min blogg!

http://ewiica.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s-hos-ida.html



Haha oj vart ska jag börja..

Jag vill vinna en Iphone 4S för att



1. Den är hur grym som helst!!

2. Jag är i stort sett beroende av min mobil, jag har typ nomofobi (kan inte lägga ifrån mej mobilen), så ja, det är väl en anledning att den hamnar i rätta händer, haha!

3. jag har tjatat om en Iphone super längre, tillslut fick jag min låtsaspappas gamla Iphone 3G, den är super seg och den laggar så fort man kör spel.. Jag bloggar också från mobilen, vilket är väldigt svårt med den jag har nu. Så den är väldigt nödvändig för min del.

4. Mina föräldrar är väldigt snåla och vägrar köpa en till mej, vill verklign ha en!



Haha, hoppas du ser mitt problem ;)

Kram!

Postat av: Dana // 2011-12-05 · 16:10:04

ag är med!



Jag vill verkligen vinna en Iphone 4s eftersom jag önskade mig det i födelsedags present men fick inte ne iphone 4 och nu önskar jag mig det i julklapp men min mamma sa nej eftersom hon tycker den mobilen jag har nu är bra det är en skruttig Sony ericsson som jag har haft ett tag nu och jag är verkligen trött på den mobilen. Och jag spelar alltid på min mammas iphone och fotar med den eftersom jag har ingen kamera , det skulle vara en dröm för mig att vinna denna iphone har minst vart med i 10 tävlingar om iphone's men aldrig vunnit det blir alltid någon som har bättre motiveringar eller ja.



Jag spelar alltid på mina vänners Iphones och jag är helt beroende! Och det skulle betyda såå mycket för mig om jag vann!



Håller tummarna!!! :D <3



Länk till inlägget: http://danamisaghi.blogg.se/2011/december/vinn-iphone-4s-hos-ida.html#comment



KRAM!!!

Postat av: sofia långdahl // 2011-12-05 · 16:10:23

gillar på facebook och följer/ gillar din blogg på bloglovin :)



gillar också inlägget på bloglovin,gillar bloggen på blogkeen,gillar fanpagen på fb,och ska skriva ett inlägg! :D



Motivering: jag vill inte har någon snyft snyft vinst, även om jag inte har råd med en iphone ( vilken fjortonåring har det , hallåååå X) ) och en iphone är ju en iphone , lixom vem vill inte ha en !? :D



hade bra ! :)

Postat av: Moa // 2011-12-05 · 16:12:30

Hej,jag har gjort allt som ska göra och till och med det frivillga.

här kommer min motevering varför jag ska vinna:



Jag har världens sämsta mobil,den har inget minne alls,måste radera en massa saker för att få plats med en låt på mobilen,och jag har alltid velat ha iphone4s jag har tjatat på mamma men har får jag en heller.så nu är ju chansen här och jag hoppas verkligen jag vinner !

kram :)

Postat av: rebecca // 2011-12-05 · 16:13:34

Jag har gjort alla obligatoriska steg samt alla frivilliga utom det på blogkeen eftersom det strulade när jag skulle bli medlem. Om du undrar kan du mejla för mitt efternamn på fb och sånt, vill helst inte skriva här bara..



Motivering:

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Egentligen känns det fel att sitta här och tigga om en telefon för det skulle jag ALDRIG kunna göra i verkligheten. Känns liksom otacksamt eller ohövligt på något sätt. Men i alla fall, nu har jag valt att delta här och har också gjort det som krävs för att ha en möjlighet att vinna denna underbara telefon. Egentligen är det ju så mycket mer än en telefon. Ska inte sitta och tro att jag kommer vinna för jag ser hur många som deltar men OM turen kom till mig så skulle jag främst använda den till att skype:a med min släkt i Tyskland. Hemma har vi inte så bra med pengar och det blir ofta dyrt att ringa till utlandet. Vi har inte heller någon ny eller bra dator att ha skype på, utan om det händer så är det på skolans dator och vi vet alla att man inte får sitta under skoltid och skype:a. Så egentligen blir telefonen inte endast till mig utan till hela min familj och jag vet att vi alla skulle uppskatta det så fruktansvärt mycket.

Vet att många bara kan önska sig en iphone i julklapp och så, men det finns inte precis i min värld haha. Men ja, skulle bli otroligt glad, tacksam och rörd om jag skulle få ett mail av dig. Kram!

Postat av: emmie // 2011-12-05 · 16:14:24

Jag är absolut med :D

Jag har gjort allting som man måste göra för att vara med, + gillat din fanpage på Facebook & gjort ett inlägg på min blogg: http://emmiesfotoblogg.blogg.se/2011/december/tavling-iphone-4s.html#comment



Motivering:

Iphone är en dröm telefon! Fick inte en så bra start med min nuvarande telefon, det vill säga att minnet är slut & jag kan varken ta bilder eller något som tar plats i mobilen. Iphone 4s skulle vara en dröm att få vinna! Brukar aldrig vinna så detta är en ENORM chans för mig. :) Jag skulle göra vad som helst för att vinna!

Mobilen som jag har nu har jag tappat i marken många gånger, men med den här kommer jag vara HUR försiktig med som helst.

Det finns ingen bättre chans en denna. Du förstår inte hur glad jag skulle bli. Skulle ha ett leende på läpparna i veckor. :D Behöver ju ingen annan julklapp om jag vinner denna:) :P

Den skulle jag ta hand om, ladda ner spel, gå in på internet, låta mina kompisar spela & helt enkelt njuta av telefonen. Iphone 4s är min dröm mobil :)

Postat av: moufieeh // 2011-12-05 · 16:17:55

ÅHH dog lite när jag såg detta! En iPhone 4S, jag dör!



Jag gillar båda dina fanpages på facebook, heter Benedit Witermark.

Jag följer dig på bloglovin' och gillar inlägget där.

Jag följer dig på blogkeen.



Åhh hoppas jag vinner! :D

Postat av: rebecca // 2011-12-05 · 16:27:47

Hejsan! Har gjort allt för att vinna utom att gilla dig på bloggken. Vill vinna för att jag har en jättedålig mobil (w565) för att min x8 gick sönder innan. Min mobil laggar jättemycket och vi ska flytta så min familj har inte råd med en ny mobil till mig. Och så vill jag kunna spela temple run , ha bra kamera och iPhone är lätt att hantera.

kram!

Postat av: Mirja // 2011-12-05 · 16:35:43

http://mmmirja.blogg.se/2011/december/ajfaune.html#comment



har gillat på fb, blogkeen, bloglovin och allt det där också :)



Har också tipsat några kompisar att vara med också, om det nu förstorar chansen, haha.



Och ja, egentligen så har jag inte någon speciell motivation för att vinna iPhonen (eller vad man nu säger hehe), jag tycker bara att det skulle vara bra att ha en. Min blogg har börjat få lite brist på uppdatering på sistone, och visst kan jag smsblogga med min xPeria, men på sistione har den börjat bli seg av allt surfande..min gamla stationära dator börjar också paja av allt spelande, nedladdningar, bilder, skypande osv. Min dator har också en förmåga att ''stänga ute'' vissa hemsidor så att dom inte går att gå in på heller, och eftersom jag pluggar 2 språk förutom svenska i skolan hade allt blivit så grymt mycket lättare om jag skulle kunna öva på glosor på t.ex vägen hem från skolan, på bussen, i bilen osv.



Tack på förhand ;)

Postat av: ester // 2011-12-05 · 16:38:07

jag är med!Jag gillar båda dina fanpages på facebook och följer dig på bloglovin' och gillar inlägget där! :) skulle såååå gärna vilj vinna en iPhone 4s eftersom jag har önskat mej en i ny mobil i evigheter men inte fått någon, jag är säker på att du vet hur det känns .. ;) ♥

Postat av: Angelika // 2011-12-05 · 16:38:38

JAG ÄR HELT KLART MED! :D

Jag har gillat dina sidor på fb och på bloglovin osv..



Motevering: Jag vill vinna för att jag har velat ha en iphone väldigt länge, men mina föräldrar har inte råd pga privata saker... och om jag nu vinner så är det ju inte helt fel när det är den nyaste iphonen! :)



Mejl: [email protected]



Inlägget om tävlingen: http://livetenligtangelika.blogg.se/2011/december/tavling.html

Postat av: Ellika // 2011-12-05 · 16:40:27

Jag har gjort allt som man ska och lute av det frivillga.

Inlägg till bloggen..http://fotoellikao.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment



MOTIVERING:

Om jag skulle vinna den här skulle jag skrika av lycka. Min gamla telefon är gammal och touchskärmen funkar knappt inte. Att ge den är julklapp ska man ju inte göra! Man vill ha den själv. :P

Postat av: Linn // 2011-12-05 · 16:44:36

Hej Ida tack ännu en gång för en riktigt rolig tävling!



Jag skulle vilja vinna en Iphone för att jag själv aldrig skulle få köpa en mina föräldrar tycker att

det är allt för mycket pengar på en telefon som "bara går sönder" :(



Jag har gillat allt man ska göra och här är länk till inlägget jag skrev om dej på bloggen



http://itsagiirlthing.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment



Färg spelar absolut ingen roll! Pusshej

Postat av: Linn // 2011-12-05 · 16:47:00

Hej Ida tack för ännu en rolig tävling! <3



Jag skulle vilja vinna en Iphone 4S för att jag aldrig skulle få köpa en själv för min föräldrar, dom tycker att det är allt för mycket pengar på en mobil som (bara går sönder) detta gör mej ledsen för alla vill ha en Iphone! <3 Färg spelar absolut ingen roll



Här är länk till inlägget jag skrev på min blogg:



http://itsagiirlthing.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment



Pusshej!

Postat av: Maja // 2011-12-05 · 16:48:50

Gillar fb, bloglovin', Sen har jag gjort de 2 undre på "Friviligt" punkterna. Här är mitt inlägg på min blogg:

http://pinkpiggy.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s-hos-flavoured-d.html#comment



Jag skulle vilja vinna en sådan för då skulle jag ge den till världens bästa kompis i julklapp för att hon velat ha en sådan så lääänge. Skulle vara kul att ge henne något hon såååå gärna vill ha :)



Hoppas jag vinner nu, då skulle nog min kompis bli bli överlycklig! Så jag håller tummarna :D

Postat av: Sara // 2011-12-05 · 16:53:45

Jag har gjort allt och även allt på sista punkterna dock inte den sidan man kunde premunera då jag använder mig av bloglovin istället.

Jag skulle bli överlycklig om jag vann då jag skulle ge mobilen till min mamma som alltid får vara slasktratt och ärva alla i min familjs gamla telefoner då hon alltid tar oss i första hand och sig själv därefter. Så om jag skulle kunna få chansen att ge denna mobil till henne skulle det vara otroligt kul eftersom jag vill unna henne något jag inte själv har råd att köpa till henne ur egen ficka.

Min mamma är världens bästa mamma och även fast det "bara" är en mobil så skulle hon slippa den tegelstenen hon har nu som knappt hänger ihop, med sprucken skärm och sega knappar.



nu håller jag tummarna, kram!

Postat av: Fedelia // 2011-12-05 · 16:55:51

http://fedeliiah.bloggplatsen.se/2011/12/05/6804134-iphone-4s-tavling-igen-xp/#kommentarer



Hej jag har gillat dig på fb och även skrivit om tävlingen på min blogg! :D

Hoppas jag vinner :DD

Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥ // 2011-12-05 · 16:59:01

Är med :D Har gjort allt utom att länka!

FB: angelica.blogg.se



Jag skulle vilja vinna då min ekonomi inte tilllåter att jag köper en ny mobil. Men man kan inte kalla min mobil en mobil längre.. För om jag vill ringa någon måste jag starta om hela mobilen, och då kan det komma upp att jag har massa missade samtal och sms. Alltså går det inte att nå mig. Åh den laggar hela tiden och är allmänt sämst ;:(

Postat av: Amanda // 2011-12-05 · 17:08:35

jag är med! :)

Postat av: Alicia // 2011-12-05 · 17:11:39

Jag har gillat på fb, följer dig på bloglovin och gillat inlägget där!



Varför ska jag vinna?

Jo, jag har velat ha en iphone väldigt länge, men har inte haft råd. Min telefon nu laggar sönder, även fast jag fick den nyligen.

Och eftersom jag fick den nyligen, så kan jag ju inte be om en ny från mina föräldrar.

Och i julklapp kommer jag inte få någon, de vet jag redan. Därför skulle vilja vinna.



Postat av: Felicia ♫ // 2011-12-05 · 17:18:36

OMG JAG ÄR MED!!!! jag följer dej på bloglovin & har gillat inlägget där, har gillat båda sidorna på facebook, har tyvärr inte blogkeen men har skrivit ett inlägg om det på min blogg: http://feliciadimitri.blogg.se/2011/december/iphone-tavling.html#comment



jag vill vinna en iphone 4S eftersom jag älskar iphone, den är så himla bra och fin :) alla jag känner går omkring med iphones, och jag har inte råd med en sån. min mobil hackar och funkar nästan inte, den är seg och allt! jag vill verkligen få en iphone, skulle vara en dröm för mig! jag har skrivit på dina 2 facebooksidor att jag har gillat så du kan se det ;) kram o hoppas jag vinner!!! <3

Postat av: fanny jönsson // 2011-12-05 · 17:19:47

jag är med, följer dig redan på bloglovin, gillar inlägget där, gillar dig på facebook och gillar dig på blogkeen ! :)



Jag vill jättegärna vinna denna iphone 4s därför att jag tycker att jag är värd den. I nuläget har jag en jättedålig mobiltelefon som knappt funderar. Så dte vore jätteroligt om just JAG vann ! :D

kram

Postat av: Maya Lindberg // 2011-12-05 · 17:35:13

Gillat dina sidor på FB = Check

GIllat på bloglovin båda sakerna = check

Berättat om de på bloggen = Check



Kram<3



http://mayaliiindberg.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html#comment

Postat av: Sofia Ek // 2011-12-05 · 17:38:32

ÅÅ vad jag vill ha en!

Jag är med:

*Jag har gillat din blogg på bloglovin & gillat inlägget i bloglovin.

*Jag har gillat båda sidorna på Facebook och gillat din blogg på BlogKeen.

*Här är inlägget i min blogg: http://sofiasek.blogg.se/2011/december/jag-tavlar-om-en-iphone-4s.html



Jag vill så gärna vinna en iPhone 4S för att jag tycker att dom är så fina och jag har aldrig haft en sån dyr telefon, min mobil kostar inte mer än tusen, den funkar knappt, knapparna är paj och den är helt seg, funkar knappt :'( Jag skulle verkligen behöva en ny mobil men jag skulle inte ha råd med en sådan dyr.. Det skulle vara en dröm om jag kunde vinna. Jag skulle jätte gärna vilja vinna en sån här tävling för att jag har aldrig vunnit någon liknande tävling. Jag har gjort allt du velat och jag hoppas verkligen att jag har en skans att bli din lyckliga vinnare. Men som tråkigt nog är det jätte många som också är med och jag har inte sån stor skans.. Men jag får i alla fall hoppas på att jag har större skans. Ha en bra dag, jag älskar din blogg! Kram ♥ // Sofia Ek

Postat av: Bea // 2011-12-05 · 18:02:51

jag är jätte gärna med och tävlar!



min motivering: Jag har världens bästa pappa. Han gör nästan allt för mig, han ger mig mycket saker m.m. Jag har aldrig riktigt haft chansen att ge honom någonting bra tillbaka.. Sedan säger han nu att han ska köpa en ny telefon och då är det en iPhone 4S ((då han har en iPhone 3GS nu)) han är sugen på. ((Han vill alltid ha det nyaste)) Tänkte då att en tävling där en sådan telefon är vinsen, där måste jag ju ändå vara med!! Håller just nu alla fingrar och tår :)



email: [email protected]

Postat av: Alice // 2011-12-05 · 18:24:38

Jag har gillat din sida på facebook och din blogg på bloglovin! Jag har även skrivit ett inlägg om tävlingen på min blogg!

Jag borde vinna för att min knappmobil (sony ericsson) snart dör föralltid....Jag kan inte ta kort med den, alla mina bilder har raderats, jag kan inte lyssna på musik och jaa, det är en äkta tegelsten..

Så jag är mycket sugen på en ny mobil, speciellt en iPhone :)

Postat av: Alice // 2011-12-05 · 18:24:51

Jag har gillat din sida på facebook och din blogg på bloglovin! Jag har även skrivit ett inlägg om tävlingen på min blogg!

Jag borde vinna för att min knappmobil (sony ericsson) snart dör föralltid....Jag kan inte ta kort med den, alla mina bilder har raderats, jag kan inte lyssna på musik och jaa, det är en äkta tegelsten..

Så jag är mycket sugen på en ny mobil, speciellt en iPhone :)

Postat av: Alice // 2011-12-05 · 18:25:04

Jag har gillat din sida på facebook och din blogg på bloglovin! Jag har även skrivit ett inlägg om tävlingen på min blogg!

Jag borde vinna för att min knappmobil (sony ericsson) snart dör föralltid....Jag kan inte ta kort med den, alla mina bilder har raderats, jag kan inte lyssna på musik och jaa, det är en äkta tegelsten..

Så jag är mycket sugen på en ny mobil, speciellt en iPhone :)

Postat av: Felicia // 2011-12-05 · 18:26:56

Jag är med då :) MOTIVERING:

Ja, jag tänker inte sitta och säga att det är synd om mig. Visst jag får knappt nån månadspeng så jag kan inte ha råd och spara ihop. Skulle ta 2 år typ. Men det är egentligen inte synd om mig! Visst, det finns folk som har det värre, men jag förstår inte hur en mobil skulle förändra deras liv?

Coolt att ge bort den, som några ska göra. Faktiskt riktigt snällt! Själv är jag lite självisk..., jag vill ha den själv. Jag är bara ärlig :D

Postat av: Pernilla // 2011-12-05 · 18:37:21

Följer på bloglovin och gillar på facebook! Följare: 816



Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en iphone, jag och min kille köpte iphones 3gs när dom kom men båda blev utan inkomst och blev tvungen att sälja dom ganska omgående vilket vi inte hade räknat med. Vi har fortfarande inte råd att köpa nya, jag har nu en telefon för 149 kr från Media Markt som jag knappt hör någonting i samtidigt som kameran kraschar och jag inte kan ta bilder. Kaos.



[email protected]

Postat av: mollyblomberg // 2011-12-05 · 18:44:09

Är gärna med och tävlar!

motivering: Jag har väl inte världens mest övertalande motivering nu.. MEN jag har haft saaaamma mobil i 2 år nu (?!) samsung touch.. Och visst, jag kanske får en ny inom en snar tid. Men istället för att min päron ska ödsla pengar på en mobil till mig, så kan jag lika gärna vara med i en tävling och vinna en så slipper dom dra pengar! (inte direkt så rika alltså) Har aldrig vunnit på en bloggtävling, så det vore riktigt kul också :)

kram!

Postat av: Vanessa // 2011-12-05 · 18:52:15

Jag är med!

* Har gillat din blogg på bloglovin och inglägget i bloglovin.

* Jag har gillat båda facebook sidorna.

* Här är inlägget http://vannichi.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html#comment



Motivering: Det är så att jag alltid har velat ha en iPhone, men mina föräldrar har inte haft råd och kommer inte att ha heller, alla mina kompisar sitter på lektionen med sina iPhones och andra likadana mobiler medans jag inte vill ta upp min gamla samsung, en riktigt ful mobil.

Postat av: Ida Degerman // 2011-12-05 · 18:52:43

Min coola mor som kör med sin Nokia 8210 skulle verkligen behöva en nyare mobil. Så varför inte en iPhone 4s?! Det skulle sitta perfekt till henne. Hon skulle bli så tacksam för den, att det inte går att beskriva med ord. Så jag hoppas jag tar hem vinsten också kan jag ge henne någonting otroligt bra i julkapp. För det förtjänar hon! Så hoppas, hoppas :-)

Postat av: Louise // 2011-12-05 · 19:07:54

Jag är med!

Min motevering: Jag älkar iphones och vill ha en och behöver en ny mobil! Och kulle bli sjukt glad om jag vann! :D

Postat av: Madde // 2011-12-05 · 19:08:18


URL: http://t
Postat av: ladymuffin // 2011-12-05 · 19:09:03

jag gillar dig på fb och på bloglovin följer jag dig! :D

är med och tävlar om att vinna en! :D Jag vill vinna för att jag skulle verkligen uppskatta det som en fin julklapp. Den skulle jag ge till min mamma, som fattat tycke för iphones efter att hon köpt en till mig. Skulle gärna ge en till henne också! :D

Postat av: Madde // 2011-12-05 · 19:13:37

Jag är med! Har gjort allt för att vara med + allt för att få extra chans!



Min motivering: Har länge, länge, länge vilja ha en iphone. Började med att vilja ha en 3:an, sedan 4:an och nu 4:s. Min mamma och pappa vägrar att köpa en åt mig eftersom den är sååå dyr, och dom säger att jag måste spara själv. Har börjar spara nu, men har bara 600 just nu och det kommer ta så länge tills den blir min om jag måste spara själv. Många av mina kompisar har en iphone, och jag håller alltid på att spela med dom. Vill så gärna ha en egen. Det finns så mycket man kan göra med en iphone. Håller verkligen alla fingrar och tår att jag vinner! Skulle betyda så mycket om en vit iphone 4s skulle bli min.



Kramar! :-)



E-post: [email protected]

Postat av: Foto, design, vardag - 16 år och mamma // 2011-12-05 · 19:27:25

Jag har gjort allt det obligatoriska och även det andra. Länken till mitt inlägg finner du här; http://justababy.blogg.se/2011/december/tavling-om-en-iphone.html#comment



Jag skulle vilja vinna denna telefon till mig själv faktiskt. Jag är 16 år och mamma till en liten grabb och pengarna är det inte gott om då det mesta går till sonen. Min telefon gick i sönder för ett tag sen och har nu fått låna pojkvännens mammas mobil som hon nog vill ha tillbaks inom kort så jag skulle vilja ha denna för mig själv och den skulle varit super för det finns super bra appar som har med barn att göra som jag inte kan se då telefonen jag har är en gammal.



SÅ nu håller jag bara tummarna!



Förresten, när avslutas tävlingen? :)

Postat av: heddez // 2011-12-05 · 19:32:01

Är mede har gillat allt man mååste<33

Skulle vara så himla grymt att vinna, !:)

Postat av: Felizia Höök // 2011-12-05 · 19:41:05

Hej! jag vill jättegärna vara med :) jag har gjort alla punkter och här hittar du inlägget i min blogg: http://feliziahooks.blogg.se/2011/december/tavling-iphone-4s.html#comment



"Min motivering lyder: jag skulle aldrig i hela mitt liv ha råd att köpa mig en Iphone och absolut inte en Iphone 4s, jag skulle bli så otroligt glad om jag vann eftersom det skulle underlätta så sjukt mycket i mitt liv, haha låter desperat och det är jag också! det skulle vara så sjukt otroligt om jag vann. Jag behöver en Iphone, har en jättedålig och gammal mobil som det inte går att göra någonting med, eller okej ringa och messa funkar ju men inget annat, jättetrist. Men nu ska jag inte deppa, jag ska hålla tummarna istället!" [email protected]

Postat av: lil' babustyle - foto, vardag & Akons musik i fokus // 2011-12-05 · 19:50:28

Jag är med!

- Har gillat på facebook och gillat din fanpage

- Har lagt till dig på bloglovin' (blev nr826) & har gillat inlägget på bloglovin (blev nr 153)



Motivering: Egentligen har jag nog ingen bättre motivering som någon annan, men alltid kul att tävla. Jag skulle vilja vinna en Iphone 4s för att jag vill (och behöver) en ny mobil, och gratis är bra! Haha. Nää, men ärligt. Som sagt; har ingen bättre anledning än någon annan.. :)

Postat av: johanna :) // 2011-12-05 · 19:56:24

Hej jag är absolut med :D Gillar redan din blogg på bloglovin & facebook!



Skulle jättegärna vilja vinna för att den mobilen jag har nu kostade 700 spänn och är skitdålig. Skulle blivit superglad om jag vann en helt ny iPhone 4S eftersom nästan alla mina kompisar har en iPhone! :)

Postat av: Emelie // 2011-12-05 · 19:58:47

Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla!

Min motivering är :



Jag får alltid min mammas gamla mobiler, jag skämms ibland över dom.. Som på bussen, så glor alla och sedan skrattar dom. Jag ser att typ ALLA har iphones, och jag vill så gärna ha en! Då skulle jag blogga exakt hela tiden, via mobilen och jag skulle helt enkelt använda den hela tiden, och jag skulle vara så glad! Snälla, jag vill inte skämmas över min mammas mobiler längre ;)

Postat av: EMMA TRYGG // 2011-12-05 · 20:04:53

Jag har gjort följande:

-Följer dig på bloglovin

-Gillat inlägget på bloglovin

-Gillat din blogg på facebook

-Gillat din fanpage på facebook

-Länkat din blogg på min blogg:

http://eemmasfoton.blogg.se/2011/december/entry-146413653.html#comment



Jag skulle vilja vinna en Iphone 4s för jag fick en ny mobil innan sommaren.

Men nu är den trasig så jag måste andvända min gamla mobil som har några år på nacken.....

En Iphone 4s är det som står högst upp på min önskelista i jul, men jag vet att jag inte kommer att få någon för dem är så dyra!

Försöker sprara till en Iphone men jag vet att det kommer ta ett bra tag för jag har bara 200 än sålänge=(

Har varit med i massor med tävlingar om mobiler och andra saker, men jag verkar aldrig ha turen med mig

=(

Skulle verkligen vara jättejätteroligt om det var jag som vann för en gångs skull!

Har aldrig vunnit någon tävling innan och om det skulle bli jag som vinner skulle jag verkligen bli JÄTTEGLAD och det menar jag verkligen!!!!

Hoppas på det bästa nu!:D



Hälsningar Emma Trygg, [email protected]

Postat av: becca // 2011-12-05 · 20:10:01

jag är med !



motiveringen är ; just nu har jag en mobil från 2009 tror jag , & den är ju inte så väldigt bra dådå...

och jag skulle aldrig ha råd med en Iphone ,specielt inte Iphone 4s .

Jag har alltid velat ha en Iphone , sen den kom ut.

Och när man har chansen att vinna den senaste är det klart man tar den chansen!

Jag skulle verkligen vilja ha den !

Skulle bli överlycklig om jag vann den eftersom jag inte har råd med så mycket...

Hoppas på det bästa nu då !

Kram

Postat av: kajsa // 2011-12-05 · 20:10:58

Jag är med, jag har gjort alla sakerna man skulle göra! :)

http://phbykajsa.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-till-iphone-storre-chans-u-kno.html#comment



Jag borde vinna för att jag har en riktigt usel mobil som är trasig och nött på alla olika ställen. Jag är tretton år och skulle aldrig ha råd med en iPhone. Det skulle bli lättare för mig med en iPhone eftersom min mobil knappt går att ladda längre! Men jag skulle otroligt gärna vilja vinna och jag ska inte bara gnälla! :)

Postat av: lilllinastudsarsomenget // 2011-12-05 · 20:16:14

Jag är med , jag har gjort allt (extra oxå) förutom gillat på Blogkeen eftersom jag inte har nån användare där.

Mitt inlägg - http://sokkertokig.blogg.se/2011/december/jag-tavlar-hos-flavoured-om-en.html#comment



Anledningen till att jag så gärna vill vinna den här är för att jag vill ge min kompis den bästa julklappen någonsin ! Hon har pratat VÄLDIGT mycket om hur mycket hon vill ha en iPhone 4S, och eftersom jag inte behöver mobilen tyckte jag det var en riktigt bra idé att vinna den åt henne.

Nu kommer jag sitta och hålla tummar och tår tills tävlingen är över ! :)

Postat av: Nadin // 2011-12-05 · 20:25:12

Japp , har gjort allt ! Jag lovar :D fast det dära med blogkeen funkade inte. Men har gjort allt annat :D

Postat av: Moa // 2011-12-05 · 20:27:14

Jag är med och tävlar !!



motevering: För jag skulle så gärna vilja ha en , Brukar aldtid låna mina kompisar iphone , Om jag skulle vinna så skulle jag bli över lycklig ,

Kommer hålla tummarna varje sekund !!

KRAM

Postat av: denise // 2011-12-05 · 20:29:51

[email protected]

Jag vill vinna därför att jag just nu har en mobil som knappt funkar och det hörs knappt när det ringer, det skulle vara en dröm för mig att få en iphone, nästan alla mina vänner har det, förutom jag. Jag har aldrig vunnit något såhär, det skulle vara helt magiskt. Har alltid velat ha en iphone.

Postat av: tilda wehlin :D // 2011-12-05 · 20:31:40

Hej Ida! ♡ Nu har jag börjat följa din blogg på bloglovin och gillat på facebook , nu kommer min motivering sötis!



Jag vill vinna en iphone 4s för att jag har en tegelstensmobil som har blivit tappad i sur mjölk , toaletten , och massa andra hemska saker som gör att den luktar apa.. andvänder inte mobil alls även fast jag vill jättegärna vill andvända , ringa till folk när man är borta.. du vet!

Jag hatar min mobil och det skulle vara som en dröm som blev sann om jag vann den här tävlingen , skulle antagligen svimma av lycka!

Det är min högsta önskan , iphone 4s är det ända jag önskar mig till födelsedagspresent och julklapp just nu!! och jag fyller ju år 22 december så det skulle bli en rätt bra present , hoppas min motivering räckte och att jag inte har gjort något fel med tävlingen , pussar och kramar / tilda!

Postat av: Hamta // 2011-12-05 · 20:31:41

- Jag gillar din blogg på fb - Hamta Dezfoli



- Gillar din blogg på bloglovin, dock har jag själv ingen blogg längre (kan man vara med ändå?)



- och som extra gillar jag inlägget på Bloglovin och din fanpage på Facebook.



Min motivering: Jag har en vän som har det dåligt med pengar och jag vet att han har behov av en mobil som denna, den är både praktisk och lätt att använda. Han läser väldigt mycket, och det kan vara bra då man kan ladda ner olika appar som ordböcker osv, istället för att släpa runt på ordböcker annars. Bara när jag tänker på hur han har det skulle jag kunna göra vad som helst för att skaffa något han kan ha nytta av! Men jag har själv aldrig haft någon ekonomisk möjlighet med detta, så det har aldrig blivit av. Jag skulle bli oerhört tacksam om jag vann den här mobilen, för då vet jag att vinsten gör en annan människa glad. Den här tanken gör mig själv glad, vilket ger mig en vinst också!

Postat av: JENNY NILSSON // 2011-12-05 · 20:37:23

jag har gillat din blogg på facebook! @Jenny Nilsson.

jag har gillat dig på bloglovin!

jag har gillat inlägget på bloglovin.

jag har gillat din fanpage



& jag har skrivit ett inlägg om tävlingen här;http://sssuperjenny.blogg.se/2011/december/competition-flavouredse.html#comment



Min anledning till att vinna är att jag inte kommer på vad jag ska ge till min mamma i julklapp. Men hon har alltid klagat på att hennes mobil som hon har nu är så seg & ringer till folk när hon inte vet om det & så. Så har tänkt på att ge en mobil till henne, men dock är ju det lite dyrt så jag tänkte att man kan ju alltid se om man har chansen att vinna en, skulle vara totally awesome både för henne & mig! :)

Så är bara att hålla tummarna & hoppas man har turen med sig.



kram!

Postat av: Patricia // 2011-12-05 · 20:41:56

Jag har gjort allt obligatoriskt och de extra grejerna förutom det som har med facebook att göra för jag har ej facebook. Hoppas att jag kan vara med ändå för denna tävling vill jag verkligen vara med i! :)



Mitt inlägg: http://patriciaaas.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html



Motivering: Jag har knappt några pengar och en iPhone är så himla dyr, tyvärr! Min mobil som jag har nu är en gammal Nokia (tegelsten med andra ord) och den funkar inte så himla bra längre. Knapparna är trasiga, den stängs av då & då och ibland så hör man inte vad den andra personen i luren säger så det går ju knappt att ringa med den! Den har ju även världens sämsta kamera! :/ Jag är en person med massa otur, har varit med i många tråkiga grejer och är med i 1000 tävlingar men vinner aldrig! Det är väldigt tråkigt men så är det :) Hoppas verkligen att jag vinner, jag skulle vara evigt tacksam.



Jag älskar din blogg och har följt den länge, kramisar och god jul :) <3

Postat av: Anonym // 2011-12-05 · 20:42:33

Gjort ALLT ♥

http://zlokka.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s-hos-ida.html#comment (inlägg)



Min motivering: Jag vill ge bort Iphonen till min pappa. Han betyder allt för mig, han har gjort så otroligt mycket för mig. Visst, kärlek kan inte visas i prylar och så, men jag vet att han skulle skrika av glädje. Jag skulle bli så otroligt glad för hans skull, jag vill verkligen ge honom något att komma ihåg. på 43 års dagen, nyår, 2011, snart 2012.

Postat av: sonja-foto och vardag // 2011-12-05 · 20:42:49

Gjort ALLT ♥

http://zlokka.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s-hos-ida.html#comment (inlägg)



Min motivering: Jag vill ge bort Iphonen till min pappa. Han betyder allt för mig, han har gjort så otroligt mycket för mig. Visst, kärlek kan inte visas i prylar och så, men jag vet att han skulle skrika av glädje. Jag skulle bli så otroligt glad för hans skull, jag vill verkligen ge honom något att komma ihåg. på 43 års dagen, nyår, 2011, snart 2012.

Postat av: Isabella Aflaki // 2011-12-05 · 20:43:15

Jag har gillat allt som går att gilla !!



Hej, jag vill vinna för att min nu varande är en tegelsten som knappt gå att ringa på, därför behöver jag en ny det skulle vara jätte häftigt att vinna denna mobilen vilket skulle vara jätte stort för mig. Då jag inte skulle behöva låna mina kompisars mobiler när jag ska på stan o.s.v. Så det skulle verkligen betyda hur mycket som helst för mig om jag vann. Tack för du tipsade om den här tävlingen, blev verkligen glad :)

Kram Isabella

Postat av: Johanna Rapp // 2011-12-05 · 20:48:34

Jag är med!



Jag har gillar dig på fb, gillat din blogg och inlägget på bloglovin, jag har gillat din fabpage på fb och här är länk till inläget:http://johannaarapp.blogg.se/2011/december/tavla-om-en-i-phone-4s.html



Jag vill gärna vinna för att som det är nu har jag en gammal mobil och alla andra i min klass har nya tatch mobiler och jag känner mig ganska utanför eftersom att jag inte har råd och får ingen ny mobil av mina föreldrar. Om jag skulle vinna denna tävling så skulle jag bli sjukt glad och behöver inte känna mig utanför längre.

Postat av: Alice // 2011-12-05 · 20:50:07

Min vän, hon har det rätt svårt och jag vill ge den till henne för att visa hur mycket hon betyder, och att jag stöttar henne in i slutet!

Postat av: S ♥ // 2011-12-05 · 20:50:21

Jag är med, har gjort allt!! (+ extra)

Kommer säkert inte ha lika bra förklaring, eller inte vinna...Vi har ju pengar i familjen och säkert råd med en iPhone 4s på delbetalning eller så..Men tycker jag iaf kan försöka vinna här:)

Men jag tycker att jag borde vinna för ja, jag har en jätte dålig mobil just nu....Har haft den i en evighet och ja, jag har väntat tills en mobil som jag VERKLIGEN vill ha ska komma ut, och här var iPhone 4s..Har ju inte köpt den...Jag skulle ju ALDRIG NÅGONSIN kunna sprara ihop till en iPhone själv, vilken det än var. För jag är 14 år och jag köper något direkt jag har fått pengarna...Eftersom jag är det yngsta barnet, och jag gör sönder saker lättast kan man säga...Så förstörde min syster & brosa allt, dom båda har iPhone 4, och så har båda förstört sina skärmar totalt. Det blev typ 4-5 tusen tillsammans för att fixa skärmana.....Och nu säger dom : "Försök hitta en annan mobil som kanske är lite billigare"

Men jag vill ju verkligen ha en iPhone 4s....

Och nu tror du säkert, men gud va bortskämd...Vill bara ha en iPhone 4s, kan inte ha någon annan!! Så är det faktiskt inte...Alla vill väll ändå ha en fin mobil..En som funkar bra, har bra kamera osv osv..

Har inte direkt tänkt så mycket på mobiler faktiskt, men nu när jag såg denna så blev jag ganska KÄR!!

Hoppas verkligen jag vinner...Skulle uppskatta det JÄTTE MYCKET!!:) Älskar din blogg, har följt den via bloglovin länge och phh fb...Där har jag också gillat det länge;) Brukar faktiskt gilla dina inlägg på bloglovin:)

Du verkar som väärsta coola tjejen, tror verkligen du är det. Du är jätte vacker :)

VÄRLDENS BÄSTA BLOGG JAG SVÄR!! brukar länka dina inlägg på min blogg (när jag hade en blogg) för att visa mina läsare vilken cool tjej du var..:)

Ha d!! :D

Postat av: / my // 2011-12-05 · 20:54:59

Har gjort allt som krävs för att vara med + de andra sakerna!



Jag ska vinna för att.. har alltid behövts slitits med tegelstenar och för ett halvår sedan sparade jag ihop till en iphone, men vad händer när jag precis sparat ihop allt? Jo självklart ska moppen gå sönder så man måste pröjsa en egen alldeles själv, kul liv! Har alltid haft otur med mig, så snälla, ge mig denna i julklapp, skulle vara guld värt tjejen! Peace.

Postat av: sofia, foto ♡ vardag // 2011-12-05 · 21:01:41

Detta har jag gjort:

- Gillat din blogg på fb vid namn Sofia Eriksson

- Gillat bloggen på bloglovin

- Följer dig på bloglovin

- Gillar inlägget på bloglovin



Jag har alltid velat haft en iphone 4S men mina föräldrar tycker att det är för dyrt att köpa så jag har inte fått någon. Så det skulle vara väldigt bra om jag vann en, för min mobil är påväg på att gå sönder! Och så blir det ju som en julklapp till sig själv! :D

Postat av: Emilia Borg // 2011-12-05 · 21:03:38

Hej!



Jag har gillat din fanpage och din blogg på facebook.

Ska länka till din blogg på min blogg (www.emiliaborg.devote.se), jag följer dig på bloglovin också!



Jag skulle vilja vinna denna tävlingen eftersom att jag gärna vill ha en iphone... Haha, nä men det vill väl alla som är med i tävlingen!



Men den riktiga anledningen är att min nuvarande telefon är väldigt dålig och jag har velat ha en iphone väldigt länge!

Jag har heller aldrig vunnit en tävling och det skulle vara väldigt stort för mig att vinna denna tävlingen!



Ha det bra!



//emilia

Postat av: josephine // 2011-12-05 · 21:04:30

Jag är med och tävlar, har gillat dig på fb, bloglovin, blogkeen & ditt inlägg på bloglovin. Har också gjort ett inlägg i på min blogg.



Jag tycker att jag ska vinna för att om jag skulle vinna en iphone 4s skulle jag bli mer än överlycklig! Jag har inte råd och jag har velat ha iphone ett tag men jag har inte kunnat skaffa en, inte heller fått. Dessutom är iphone 4s jättebra till bloggningen, har velat blogga från mobilen men det går typ inte med min android jag har nu, iphone är helt enkelt bättre. Den har mer appar & funktioner som gör att jag vill köpa/ha den. Jag älskar och ta kort också, och iphone har instagram vilket jag tycker är riktigt kul! Har testat det på min pappas iphone. Men jag kan inte ha det på min android. Tror att ihpone 4s skulle passa mig bra, främst till bloggningen och fotograferingen. Jag skulle riktigt tacksam om jag vann den här mobilen, mer än överlycklig!

Därför tycker jag att jag ska vinna en iphone 4s. Kram!

Postat av: Mimmi Pettersson // 2011-12-05 · 21:05:50

jag är med & tävlar å jag uppfyller dina krav :)

Postat av: Agnes Siverman // 2011-12-05 · 21:16:22

Har gillat dig på fb sen tidigare, Och nu lagt till på bloglovin och gillat inlägget.



Jag skulle inte vilja vinna åt MIG utan jag försöker först och främst för min mammas skull. Men sen får ju jag min ''present'' och jag lyckas få henne glad. Så jag skulle vilja vinna för att visa min tacksamhet till min mamma. Men sen även då pga att hon är i stort behov av en ny telefon, annars hade jag inte ens försökt ta chansen. Då hade jag valt något annat istället. Hon har behövt en ny mobil i snart tre år.. Hon ställer alltid upp för mig och min bror, hon ger oss vad vi vill ha. Oftast iallafall. Inte så att vi får vad vi pekar på, men ber vi om något så anstränger hon sig till 100% för att få fram eller fixa det. Hon kan till och med jobba extra för att få ihop pengar till något åt mig eller Robin (min bror). Speciellt innan våra födelsedagar och jul.

Och jag tycker synd om henne ibland. Hon är så snäll och fin. Och nästan för snäll, för hon finns alltid där för alla. Lyssnar på problem och hjälper till. Hon ställer upp och kör runt på folk och säger ''Ring om det är något. Du vet vart du har mig'' Och ja det vet vi verkligen. Överallt, var som helst hela tiden. Och självklart utnyttjar alla det, för hon kan ju inte säga nej.

Och hon har sagt i snart tre år!? att hon behöver en ny mobiltelefon. Men istället för att ge sig själv något som hon verkligen behöver ger hon saker och hjälp åt andra. Det är självklart bra gjort av henne, men nu tycker jag att det gått lite för långt över tiden. Hon vill/behöver en ny men istället lägger hon de pengarna på andra. Hon belönar aldrig sig själv. Min mamma är värd allt så därför tar jag nu chansen att försöka vinna en ny telefon och då lyckligt vis en Iphone åt min kära mamma. Och hon är ju verkligen i behov av den, hon älskar att dela sina foton på facebook(väldigt ofta) och därmed älskar hon att fota. Oftast bara små ögonblick hon vill minnas. Även ringer och smsar varje dag, hon har bra kontakt med nästan alla hon känner. Och speciellt hon och jag, vi är som bästa vänner. Så jag skulle vilja vinna för min mammas skull, BARA hennes skull. Det är hon värd. Och av att se henne glad så blir jag glad. Jag älskar henne så :)



Kram



Postat av: Emma Nilsson // 2011-12-05 · 21:18:09

Hejhej! Jag är med och tävlar!



Motivering, Jag skulle bli grymt glad av att få den.. Just nu har jag en sony ericsson w995, o jag kommer inte få någon mobil i julklapp.. Om jag vill köpa en så måste jag pröjsa hela själv.. Vilket jag inte kommer ha råd med. Så skulle vara urgulligt om jag fick den!



Kram!

Postat av: Ellen♥ // 2011-12-05 · 21:27:16

Heej jag är med :D

Jag är med för att jag aldrig vinner något, fast någon gång ska la vara den första och för att jag vill ha en iPhone ( jag har världens sämsta mobil)

Postat av: emeliesvensson // 2011-12-05 · 21:31:04

Jag är med! :)

jag har gillat din blogg på Facebook, jag följer din blogg på Bloglovin, jag har Gillat inlägget på Bloglovin. jag gilla din på Blogkeen, din fanpage, och har skrivit att jag är med och tävlar på min blogg! :)



jag vill vinna för att jag har alltid drömt att få en iphone! det skulle verkligen vara en dröm. Jag har alltid haft en vanlig mobil och alla andra har en iphone känns det som . Och iphone är så himla dyra... det skulle vara riktigt häftigt att ha en iphone!

sen kan man ju göra så mycket med den, vara inne på internet man kan blogga när man vill ist för att dra med datorn hela tiden... smidigt och bra!

jag hoppas verkligen jag vinner!

kram!

Postat av: DeniceEriksson // 2011-12-05 · 21:49:18

http://deniceeriiksson.blogg.se/2011/december/jag-tavlar-hos-sota-ida-httpflavouredse.html

gillat extra med

Jag vill vinna för min mobil är sönder kramar denice.e



Postat av: Gabriella // 2011-12-05 · 21:57:32

Jag har gillat din blogg på facebook, följer dig på bloglovin, gillat inlägget på bloglovin & gillat din fanpage på facebook!



Okej, Jag vill verkligen vinna de här och jag skulle bli överlycklig och dö lite smått om jag vann! Har velat ha en vit iphone ett tag nu och varit med i flera olika tävlingar om att vinna en iphone men aldrig haft turen att vinna. Hoppas verkligen att jag har turen med mig nu!



Måste bara säga att du har en grymt bra blogg också!!

Postat av: mika // 2011-12-05 · 21:59:40

Jag är med och tävlar och har gjort det som krävs för att va med och även dom andra sakerna!



Jag vill vinna för att jag velat haft en iPhone väldigt länge nu, och den mobil jag redan har har fått något fel den laddar ur när den ligger på laddning osv.

Och när man bara är 14år och ska betala mycket annat så är det svårt att ha råd att köpa en.

Så skulle man få denna i "julklapp" skulle det vara riktigt nice!

Hälsninar Miki

inlägget: http://mikaelavestin.webblogg.se/2011/december/tavling-hos-flavouredse.html#comment

Postat av: Madeliene // 2011-12-05 · 22:12:01

- Jag har gillat din blogg på fb ( jag heter Madeliene Gustafsson ) Jag har gillat din blogg på bloglovin, & jag har gillat din fanpage på bloglovin, och även gjort ett inlägg i min blogg här är direktlänken: http://engalenbrunett.blogg.se/2011/december/jag-ar-med-och-tavlar-hos-ida.html#comment

& min motivation är, Jag har aldrig i hela mitt liv vunnit någonting. Så det skulle vara extra roligt och trevligt om jag kunde få vinna iaf än gång i mitt liv, sen så har jag alltid velat ha en iphone 4S men har aldrig haft råd, och jag är stort beroende av att ha en mobil just nu! Så det skulle vara snällt & trevlig om jag vann! :D

Postat av: MINNA // 2011-12-05 · 22:31:17

Jag har gjort allt som stås att det ska göras!



Min anledning till att vilja vinna en Iphone är för att jag har alltid velat ha en Iphone 4 och det skulle kännas overkligt om jag vann den. Skulle seriöst börja gråta..

Jag har sagt till min mamma att jag önskar mig en men hon säger direkt NEJ och att jag ALDRIG kommer att få en. Skulle betyda så sinnessjukt mycket att få vinna denna tävling. Du förstår inte hur länge jag velat ha en Iphone.. Kramar!!

Postat av: felicia // 2011-12-05 · 22:38:04

hejsan! Det är första gången jag läser din blogg och älskar den redan!



Jag har gjort allt som krävs och hoppas på det bästa!

varför jag ska vinna?

För jag har aldrig haft en riktigt bra mobil och så har jag alltid önskat mig en. Men nu när det jul så vill jag vara snäll. Min syster har alltid velat ha en system kamera och nu ska hon köpa en och dit går ju alla pengar. Och så har hon velat han en Iphone 4S ett tag nu.

Så om jag skulle vinna skulle hon få den i julklapp!

Kramar felicia!

Postat av: Ebba Ålund - // 2011-12-05 · 22:57:58

Jag vinner aldrig någonting, har säkert vart med i miljontals tävlingar, och har inte råd med en.. Så skulle göra allt för en iphone. Har viljat ha en iphone väldigt länge, isånnafall skulle jag bli tvungen att tjäna ihop till en själv.. och det kommer ta några år.. Skulle vara väldigt tacksam om jag vann en, skulle blivit skitglad verkligen, det är det enda som står på önskelistan just nu, skulle vara tacksam! Har gillat alla sidor som det står, plus det som var extra!



http://ebbaalund.webblogg.se/2011/december/ar-med-och-tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment <-- Länk till inlägget!

Postat av: christine // 2011-12-05 · 23:21:58

hej! :)



Jag har gjort följande:

-Följer dig på bloglovin

-Gillat inlägget på bloglovin

-Gillat din blogg på facebook

-Gillat din fanpage på facebook



jag vill vinna för att jag har en jättegammal och trasig mobil som knapt fungerar och har inte nog med pengar att köpa en mobil i huvud taget.. :/ och skulle så jätte järna vilja vinna en iphone 4s! (eller vilken mobil som helst, för den delen.. )

så det skulle vara lite kul at vinna.. ;)

Postat av: Amanda // 2011-12-05 · 23:58:48

Jag är med! :) Gillat din blogg och fanpage på facebook och gillat din blogg och inlägget på bloglovin'

Skulle väldigt gärna vinna för att kunna ge den till min lillasyster, hon vill väldigt gärna ha en ny mobil och hon skulle garanterat bli helt överlycklig om hon öppna ett paket med den i! Skulle vara så himla roligt, för hon förtjänar det verkligen.

Postat av: Karolina // 2011-12-06 · 00:07:47

jag har gillat allt!

jag borde vinna denna mobil för, jag lånar mina kompisars mobiler och jag har inte råd att köpa en ny. dom börja bli irriterade på mig så"/

kram :)

Postat av: Emma // 2011-12-06 · 06:01:37

jepp har gjort allt, är Följare: 847

Gillat inlägget på blogloving: Du och 168 andra personer gillar detta



Och har delat din blogg på min fb (Emma hjorth)



/Håller tummarna, vill värkligen slänga min gammla mobil som är i dåligt bruk, lägger ut bild senare på min mobil. Laddar kameran! Så du ser att jag inte ljuger om något =)



Kram

Postat av: Linda // 2011-12-06 · 08:22:52

Hade redan tidigare gillat din facebook sida, och gjort allt de andra.



Jag skulle vilja för att min mobil som jag har nu är inte så bra och jag vill köpa andra saker istället, som foto saker. Skulle sitta mer än perfekt med en iphone! :)

Har också gjort ett inlägg på min blogg!

Postat av: Hanna Kylli // 2011-12-06 · 08:45:40

Jag tycker att jag ska vinna för att jag är bäst!

Postat av: Ida // 2011-12-06 · 09:02:03

Hej, jag är med i din Iphone tävling som du kanske vet! Och när jag skrev den där kommentaren hade jag inte gjort så mycket av dom sakerna man kunde göra (hade gjort allt man måste och lite till på friviligt) och sen undrar jag om man verkligen har 50% mer att vinna om man skriver ett inlägg på min blogg där jag länkar och berättar!? För jag hade tänkt att göra det nu.

Så då har jag gjort!



*Jag gillar din blogg facebook

*Jag gillar din fanpage på facebook

*jag gillar dig på bloglovin

* jag gillar/följer dig på blogkeen

* jag gillar Iphone inlägget på bloglovin

*och nu ska jag skriva ett inlägg om tävlingen och länka dig i min blogg



då har jag gjort allt!



Kram Ida



Postat av: Jessica // 2011-12-06 · 09:54:34

Hej! Gud vilken bra tävling du har! Jag har gjort allt som stod att man skulle göra, och jag har gjort alla dem där extra sakerna till större vinstchans!



Jag har önskat mig en sån här mobil i flera år,alltså en Iphone. Och jag skulle verkligen behöva en också för att min mobil är sönder, så jag har ingen just nu. Jag skulle bli så otroligt glad, det går inte ens att beskriva hur glad jag skulle bli,haha!:D Och som sagt behöver jag en ganska så snart, hoppas! Älskar denna tävling!:D

Hejdå!

Postat av: sauwraa // 2011-12-06 · 10:41:18

Jag har gjort allt som behövdes göra för att vara med och tävla. (+ de extra sakerna)



Jag heter Sara Heikkinen Ström på facebook om du vill kolla att jag gillat allt där. Och bloggen heter sarapara.devote.se om du vill se inlägget. Jag blev nr 172 att gilla allt på bloglovin och det.



Jag skulle så gärna vilja vinna denna iphone för att jag behöver verkligen en ny mobil. Den jag har nu är helt sönder. Ljudet funkar inte, den segar och man kan inte ringa med den och inte heller ta emot samtal. Jag har inte heller råd med en iphone eftersom jag går i skolan och har bara sådär 1000 kr varje månad. Har heller aldrig vunnit någonting i massa tävlingar jag har varit med i. Jag försöker verkligen. Har verkligen letat efter en massa bloggar som lottar ut denna mobil och nu hittade jag den.! :D Så jag håller alla tummar för att det ska gå vägen. Jag har ett jätte stort behov utav denna mobil.



Ha det bra.

Puss.



[email protected]

Postat av: cecilia // 2011-12-06 · 12:17:31

Har gjort allt som står och även allt på plus poängen! :)

Jag skulle jätte gärna vilja ge min kompis en iphone4s, hennes föräldrar håller på och skiljas och dom har inte lika "mycket pengar" som vi andra kanske har? Hon har en gammal samsung. Jag tror att hon skulle verkligen uppskatta denna gåva i julklapp^^

Postat av: aurora // 2011-12-06 · 12:36:18

Jag vill vinna en iphone till min lillebror. Jag har alltid fått vad jag vill, men min bror får nästan aldrig det. Jag vet inte varför det är så men...

Han har ingen mobil alls just nu, och det skulle kännas så skönt att ge honom något han verkligen vill ha & behöver.



Har gjort alla saker som behövs + det extra.

Skulle betyda så otroligt mycket för mig & min bror om jag vann.



din blogg är bäst.

Postat av: elin! // 2011-12-06 · 13:18:11

Jag har gjort allt utom att gilla dig på blogkeen för jag hittade inte hur man gillade dig tyvärr!

Motevering:Jag vill verkligen vinna för jag önskar mig verkligen en iphone. Jag vet att jag ska få två andra saker,men detta var tveksamt.. Pga pengar brist. För vi ska utomlands i sommar i två veckor,vi kan inte åka utomlands så ofta , högst en gång/år. Och vi älskar att åka utomlands,men vi har inte pengar till det tyvärr. Men iallafall. Jag skulle gärna vilja ha en iphone för det hände en speciell sak för två år sedan som jag helst inte vill ta upp här,men det gjorde så jag blev databeroende/smsberoende,och det har inte försvunnit. Jag har en ipod som man kan smsa med på viber och sånt,men för det behövs det internet,och det har jag bara om jag kopplar upp mig någonstans,och det är hemma eller hos min bästa kompis. Men jag skulle nog bli en av dom lyckligaste i världen tror jag för jag har alltid önskat mig en sån,men säger till alla att jag inte vill ha,för då säger dom bara att jag ska köpa en,men jag har inte pengar till det.. Min mobil som jag har nu kan man inte göra något på nästan, jo smsa ,men jag kan inte ringa eller så. Får inte fram alla samtal alltid men oftast. Men den är verkligen en "tegelsten" som alla kallar den. Tack för att jag fick ta del av tävlingen !!

Postat av: Saga Gimbring // 2011-12-06 · 15:05:51

Hejsan! Självklart är jag med och tävlar om en Iphone 4s. Det är nämligen så att jag har tappat bort min iphone som jag hann ha i sisodär ett halvår. Eller rättare sagt så vart den stulen. Dock kunde inte polisen göra så mycket åt saken. Och jag saknar min lilla "bebis" så galet mycket och skulle göra allt för att få tillbaka den. Saknar alla appar, alla fina bilder man kunde ta och allt annat bra som man kan göra med en Iphone. Så kikade jag in på din blogg och såg att du hade en tävling, så värför inte tänkte jag. Skulle bli så sjukt glad ifall jag vann, men det lär jag ju inte vara ensam om. Hihi, jaja, jag håller tummarna! / Saga :)

Postat av: Isa :) // 2011-12-06 · 15:12:35

Jag har gjort allt som är obligatoriskt och jag har gjort ALLT som är frivilligt! :)



Jag vill vinna för att:

Min mobil blev stulen i skolan :/

Jag lånade ut den till min kompis och sen sa han att han inte visste var den var, jag blev förj*vla sur och han tror inte att det är hans fel! Han tycker att det är mitt fel för att jag gav honom den typ :(

Det var en "ZTE-blade" och den var riktigt bra. Men när jag såg denna tävlingen så tänkte jag att jag kanske kunde vinna en ny mobil! Det hade varit super! :)

Kram! :)

Postat av: Felicia - Mamma till Melwin ♥ // 2011-12-06 · 15:31:25

Jag skulle jättegärna vilja vinna en iPhone 4S, för att ge till min pojkvän i julklapp. Jag själv äger en iPhone 4 som jag är nöjd med, men min pojkvän-sambo & min sons pappa, är i stort behov av en ny telefon, och ekonomin tillåter oss inte att köpa en ny till honom.

Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag fick chansen att ge en ny telefon till min stora kärlek!



Jag har gjort alla obligatoriska punkter + skrivit ett inlägg i min blogg, som du kan se här ;

http://feliciasbebis.blogg.se/2011/december/tavling-om-en-iphone-4s.html

Postat av: Cecilia // 2011-12-06 · 15:43:36

Jag har gillat allt som var obligatoriskt och även det som är extra. Mitt namn är Cecilia Näslund och här är en länk till mitt blogg inlägg: http://hemmahosjag.blogg.se/2011/december/jag-tavlar.html#comment



[email protected]



Jag borde vinna då jag behöver en ny telefon för att underlätta min vardag. Jag är student och håller på att läsa till förskollärare i en närliggande stad så jag åker mycket tåg mellan mitt hem och skolan. Jag har även två stycken extra jobb och så har jag en hobby på sidan om då jag säljer ljus (partylite). En ny telefon och då en iPhone 4s skulle göra min vardag lättare då jag kan kolla både min privata mail och min student mail, jag skulle kunna hålla koll på alla jobb jag har vilken dag och även kunna kommunicera med mina studiekamrater som inte bor i samma stad som mig.

Postat av: Lina Holgersson // 2011-12-06 · 15:44:43

Jag har gjort allt det där nu och dem som man fick extra lotter. Alltihop :)



Jag tycker att jag borde vinna för att jag förtjänar den. Hihi!

Anledningen till att jag förtjänar den är för att jag kämpat en hel massa på senaste tiden för att få ett jobb, så att jag kan köpa just en iphone 4s. Men jag har tyvärr inte lyckats få något jobb ännu, lite ont om dem där jag bor tydligen.

Den där mobilen skulle även underlätta mitt bloggande och kontakt med mina vänner som jag nu lämnat från gymnasiet.

Det gör ju inte saken värre precis att min lilla klumpiga pojkvän <3 satta sig på min så att touchen gick sönder på min förra mobil.

Postat av: sarah // 2011-12-06 · 15:56:19

Det extra jag gjorde var att gilla din fanpage och blogken! :) Skulle vara hur kul som helst att vinna en iphone... Har själv aldlrig ägt en...



Älskar din blogg föresten! :D

Postat av: Lina Holgersson // 2011-12-06 · 15:59:22

Jag menar att jag har hjort allt utom lagt in om tävlingen på min blogg. Men jag kanske gör det senare :)



Kram

Postat av: Johanna ♥ // 2011-12-06 · 16:12:33

Jag är med! Jag har gillat och allt förutom Blogkeen, för jag har inte det.



Jag vill ha en iPhone för att jag inte har någon touch mobil, min mobil har också nyss raderat hela mitt minneskort, så har typ inget kvar -.- Dessutom vill jag kunna lyssna på mycket musik och ha bra kamera + video! :D



JÄTTE TACKSAM OM JAG VINNER!! <3

Postat av: Besma // 2011-12-06 · 16:41:54

Jag är med :)

Har gillat på bloglovin och fb:)

Och inlägget på bloglovin.



Min motivering :

I två år nu så har jag tjatat på pappa att jag vill ha en iphone men det bär ju aldrig av istället fick jag en lg och sne en xperia. Och så köpte jag en ipod med som jag har tappat bort och alla mina bilder fans på den och nu vill jag bara ha en IPHONE. Och det går inte så lätt dför mig att spara till en iphone med. Men med Iphone kan man ladda ner dom bästa spelen ju , och med en iphone 4s skulle aldrig nåt sitta fel. Så hoppas jag vinner med denna motiveringen :)



Postat av: Emma // 2011-12-06 · 16:47:50

Jag har gjort ALLA vilkor för att kunna vinna (obligatoriska och frivilliga).



Jag tycker att jag ska vinna för att:

Jag har inga pengar att köpa en (får inte månads peng) och mina föräldrar anser att den är för dyr. Men eftersom jag gillar att blogga är denna mobil den perfekta för mig med blogg.se appen. Haha jag har även en stor kärlek till äpplen. Jag mena, vem vill inte ha en mobil med ett äpple på baksidan?



Håller nu tummar och tår för vinst! :)

Postat av: Louise L // 2011-12-06 · 16:59:14

Jag har gillat på facebook & bloglovin och är med och tävlar.



Jag har nu en gammal mobil utan touch som gör lite som den vill då&då som man inte vill. Tillexempel har den inte täcking/teckning (??) ibland, fast man är typ hemma osv så man måste starta om den. Ibland blir den svart och vibrerar fast den har laddat ur och blinkar. Och ibland får jag inte sms eller ibland kan ingen ringa till mig, smått irriterande. Skulle uppskattas med en ny, eftersom det tar lång tid att spara ihop till en egen när man inte har jobb utan går i skolan fortfarande. :)

Postat av: Johanna // 2011-12-06 · 16:59:24

Postat av: Johanna // 2011-12-06 · 17:02:17

Förlåt för förra kommentaren.

Jag är med och var den 1003.nde som gillade din facebook.

Jag följer dig på bloglovin och var den 858:nde som följde.

Postat av: Melinda // 2011-12-06 · 17:17:18

jag har gillat din sida på fb. gillat på bloglovin och skrivit/länkat om tävlingen på min blogg :D



jag ska vinna för att.. Jag skulle bli sjukt jäkla glad om jag skulle vinna. de skulle bli en jätte bra julklapp till min mamma. och jag har ju inte råd att köpa en mobil själv. så jag skulle bli jätte glad om jag skulle få vinna en iphone och ge den till min mamma :) för hon är världens bästa mamma och hjälper mig när jag behöver henne och hon är helt enkelt bara bäst :)

så jag skulle bli Jätte super duper mega glad om jag får vinna!! Kram

Postat av: Lina // 2011-12-06 · 17:17:27

Har gjort allt som krävs +Delat på min egen blogg.



Min motivering:

Det är egentligen inte jag som vill ha iPhonen, Jag vill vinna den och ge den till min bror i julklapp. Det här är sista julen som han är bor hemma. Så därför vill jag ge honom en iPhone. För det är det han önskar sig. Han är alltid hur snäll som helst och ställer alltid upp. Vi bråkar ju ibland men han är ändå helt underbar! Jag älskar honom verkligen, Så hoppas att han skulle kunna få den om jag vinner.



mejl: [email protected]

blogg: linasandells.blogg.se

Postat av: alwa // 2011-12-06 · 18:08:13

Jag har gjort allt obligatoriskt och allt det andra förutom att gilla dig på "blogkeen" vilket jag inte kunde "/ Länk till inlägget på min blogg: http://awaw.blogg.se/2011/december/ar-med-och-tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment



Motivering: Jag har haft samma mobil nu i väldigt lång tid och den är väldigt risig, den är på gränsen till sönder.. Har kämpat för att få en iphone, tjatat på mina föräldrar osv. men dem har inte så mycket pengar. Så det skulle betyda så mycket om jag skulle vinna! Har aldrig vunnit på tävlingar, har inte riktigt turen i mig.. :S Men hoppas!

Kram <3

Postat av: Julia Tellström // 2011-12-06 · 18:13:10

Har gjort de som krävs!



Jag vill vinna en Iphone för att min mobild som jag haft gått sönder och kostar väldigt mycket att laga och det har jag inte råd med. Har länge velat ha en Iphone men har tyvärr inte råd. Har ett abonemang med gratis surf och det slösas nu bort månad efter månad då jag inte har en mobil där man kan använda internett! Skulle vara sjukt kul om jag vann! Tjiingis

Postat av: e v e l i n a // 2011-12-06 · 18:34:07

Jag är med! jag har gillat din blogg på bloglovin och facebook.



Motivering: Jag har lääääääänge velat ha en iphone! har en mobil som är superduperdålig (haft den cirka 2 år), dessutom så smsar jag varje dag o är inne på fb, nätet o andra saker. En iphone är allt jag vill ha just nu! skulle passa mig perfekt. Det enda som fattas är pengarna, lite dyr för min plånbok :(

geeeeee mig

Postat av: Malin Lundberg // 2011-12-06 · 18:52:39

Åh! Jag skulle så gärna vilja vinna!!!

Jag har aldrig haft råd att köpa en helt ny mobil, jag har alltid haft begagnade. Just nu äger jag en Sony ericsson w595, som börjar vara väldigt slut. Jag har länge tänkt att försöka spara till en ny mobil, men det har inte gått bra alls. Om jag får saker när jag fyller år eller i julklapp så är det långt ifrån något så dyrt som en mobil.. så det skulle vara helt underbart att vinna denna och den skulle användas så väl! Nu tror inte jag att jag kommer vinna, men jag kan alltid hoppas!:D

Postat av: m o a ! :) // 2011-12-06 · 19:24:28

åååå,jaa!!! jag är verkligen med :D

Jag har viljat ha en iphone såååå länge nu!! Gud,jag skulle verkligen bli överlycklig o jag vann. Jag har nog seriöst varit med i minst typ tio tävlngar om att få vinna en men jag har ju aldrig vunnit :( Så jag chansar ännu en gång! Hoppas på vinst :D

Postat av: Victoria // 2011-12-06 · 19:42:03

oh låt mig vinna en ? och jag tänker inte göra något märkvärdigt inlägg , hoppas du bara lägger märke till attjag inte försöker fjäska , tkr d inte ska vara grunden till att vinna . kram!

Postat av: ellen andersson // 2011-12-06 · 19:42:57

Jag är med!!

Ja, jag har inte haft råd att köpa en fin ny mobil.

Ja det klart jag har haft en mobil, men jag krockade härom dagen och i krocken försvann min mobil:( vi har ring till mobilen,letat som galningar men inget hjäper min mobil är borta :( så jag skulle behöva en ny mobil och det skulle vara underbart och fantasktiskt att vinna denna mobil och den skulle bli väl använd !! :D <333

Postat av: Cornelia // 2011-12-06 · 19:44:11

Jag skulle jättegärna vinna för jag har en ganska dålig mobil & jag älskar verkligen iphones! ;)

Hoppas jag verkligen vinner! <3

Btw, kika gärna in på min blogg!



Ha en mysig kväll & hoppas du har haft en bra dag!

Kram kram! // Hon som verkligen skulle vilja vinna en iphone 4S! :)

Postat av: Cornelia // 2011-12-06 · 19:45:13

Jag skulle jättegärna vinna för jag har en ganska dålig mobil & jag älskar verkligen iphones! ;)

Hoppas jag verkligen vinner! <3

Btw, kika gärna in på min blogg!



Ha en mysig kväll & hoppas du har haft en bra dag!

Kram kram! // Hon som verkligen skulle vilja vinna en iphone 4S! :)

Postat av: Victoria // 2011-12-06 · 19:46:54

Jag skulle vilja vinna för jag anser mig själv som en värdig vinnare, min mamma hade planerat köpa mej en sådan där iphone , men hon dog för ca 1 år sedan , hon ville jag skulle ha en sån så vi inte skulle behöva köpa en skilld kamera lr dator till mej eftersom vi inte har råd , ja hann aldrig gå till butiken och köpa den med henne , före hon gick bort , jag har inte velat be någon annan om en iphone , men skulle jag vinna en skulle jag se det som ett tecken på att hon fortfarande ger mig en , vi hade planerat med en svart ... för det var elegant , och min mamma , hon var alltid elegant.



kram/ victoria 19 år

Postat av: Emma yeah Nyström // 2011-12-06 · 20:14:09

följer dig redan överallt och älskar din blogg sjukt mycket !



skulle vilja ha en iphone 4s för att jag har en asdålig mobil nu fast egentligen skulle jag vilja ge den till min bästa vän för hon har nästan inte råd med någonting , hon mår allmänt dåligt och har velat göra massor med dumma saker som hon ångrar , skulle betyda allt för mig och henne om jag fick ge den till henne ! :)

Postat av: Emma yeah Nyström // 2011-12-06 · 20:14:10

följer dig redan överallt och älskar din blogg sjukt mycket !



skulle vilja ha en iphone 4s för att jag har en asdålig mobil nu fast egentligen skulle jag vilja ge den till min bästa vän för hon har nästan inte råd med någonting , hon mår allmänt dåligt och har velat göra massor med dumma saker som hon ångrar , skulle betyda allt för mig och henne om jag fick ge den till henne ! :)

Postat av: Emy // 2011-12-06 · 20:14:12

Jag skullle vilja vinna för jag behöver verkligen en ny mobil ! jag har haft min sen 4an och mamma säger att jag inte kommer få en ny :( min mobil ringer upp andra och ibland bara den stäger av sig och så är den gammal. så jag behöver verkligen en ny mobil ! jag skulle bli så glad om jag fick en! och din blogg är jätte fin ! :D



Kram Emy. [email protected] (min mail adress)

Postat av: Ida // 2011-12-06 · 20:55:46

Ja, det er da helt sikkert den perfekte julegave! Og den fedeste konkurrence jeg har set længe :D

Jeg har liket din blog/fanpage på facebook, jeg følger din blog på bloglovin og har liket indlægget.

Hvorfor skal jeg vinde? Jeg har ganske enkelt ikke nogen mobil. Jeg købte en iPhone på nettet, men blev snydt - den virkede ikke. I flere måneder gik jeg uden mobil, mens jeg sparede op til en ny. Da jeg endelig fik råd til en iPhone 4S gik jeg ind for at købe den, men den var udsolgt - de får den først hjem igen om flere måneder, så jeg har stadig ingen mobil, og det er forfærdeligt, jeg føler mig nærmest udelukket fra omverdenen, fordi jeg ikke kan komme i kontakt med andre xD

At vinde en iPhone 4S på din blog ville klart redde min jul<3

- Ida / couturexx.blogspot.com / [email protected]

Postat av: Maria // 2011-12-06 · 21:19:40

Vad kan vara ett bättre motiv

- än att den skulle förbättra mitt liv!

Med ALLT som man med en Iphone 4S kan göra

d v s inte bara fota, prata & musik få höra

Detta vore den bästa julklappen man kan få

inget skulle just nu få mig bättre må



=)

Postat av: Louise Andersson // 2011-12-06 · 21:46:54

Har gjort allt utom Blogkeen eftersom jag inte har det.

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att jag ALLTID har önskat mig en iphone,men aldrig haft råd till en..Mobilen jag har nu laggar hela tiden,och jag behöver verkligen en ny! Det skulle varit världens bästa julklapp ifall jag vann,och jag skulle nog aldrig varit mer lycklig..



Länken till blogginlägget: http://lmarleene.blogg.se/2011/december/drommen-om-en-iphone-4s.html

Postat av: HANNA ♥ // 2011-12-06 · 22:08:51

Jag har gjort allting inklusive det som man skulle göra för att få extra poäng (dock följde jag redan din blogg på bloglovin och facebook)

Länk till blogginlägget: http://hannanygards.blogg.se/2011/december/tavling-hos-flavouredse.html



Jag skulle vilja vinna en iphone4s då dom är så grymt bra och jag har alltid velat haft en iphone sen dom kom ut. Jag älskar allting med dom och tar alltid och lånar mina kompisars iphone och spelar med. Älskar hela funktionen på iphonen, kameran (framför allt innåtkameran) och iphone 4s ska ju vara ännu bättre, perfekt för min blogg också så jag kan mobil blogga. Men nu till haken, jag har verkligen inte råd då jag lever på barnbidraget och äälskar kläder och smink och köper istället slut på pengarna på de viset (är förövrigt urusel på att spara pengar..)

Detta skulle vara mitt livs bästa present och jag skulle ta hand om iphonen som om det vore mitt egna barn.. Och spela massor med Temple Run, pryda den med super fina rosa skal och ta massor med fina kort till instagram. Vore alltså en STOR dröm att få en Iphone 4s då jag ÄLSKAR dom och är helt besatt av dom.. hehe.



[email protected]

Postat av: Naam Melander // 2011-12-06 · 22:10:35

Hejsan, gjort precis allt förutom blogkeen.:)

Bloggat ett inlägg om detta också^^



Varför just jag ska vinna?

Jag har tyvärr ingen mobil pga att den är sönder och det var därmed en gammal telefon. Mina föräldrar tänker inte betala för en ny. Och jag behöver en ny telefon så folk kan nå mig snabbare och smidigare. Tack snälla!:)

Postat av: jennifer holländare // 2011-12-06 · 22:15:15

jag har gjort det Obligatoriska

och det Frivilliga !



jag skulle jätte gärna vilja ha en iphone 4s har alltid önskat mig en sån men vi har inte råd med det. brukar ta kort med mina vänners telefon för ja har ingen egen som man kan ta kort med ... det skulle vara grymt om ja vann vet inte vad ja skulle göra då.



puss bra blogg föresten ! :D



länken till blogginlägget : http://jennifferduveet.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en.html#comment

Postat av: evelina // 2011-12-06 · 22:27:09

jag har gillat din blogg och din fanpage på facebook. följer dig på bloglovin och gillar inlägget!



Jag skulle vilja få en iphone, för att jag har velat ha en jättelänge nu, men min mamma har inte råd att köpa en till mig, eftersom hon är långtidssjukskriven, och studiebidraget kommer jag inte långt på.. så detta hade varit en dröm som gick i uppfyllelse!

Postat av: Maria // 2011-12-06 · 22:53:09

Är verkligen med!Har gjort allt förutom blogkeen.

Varför jag vill vinna:



"Även om jag har en söt mamma

Kan jag ej få henne uppmärksamma

när jag säger att min mobil är trasig

skakar hon på huvudet och tycker jag är knasig

Så nu har jag denna fina chans att vinna

som jag alltid kommer minna"



blogginlägg: http://mariak.devote.se/blogs/14651754/iphone.htm#WriteComment

Postat av: emelie // 2011-12-06 · 23:32:48

Facebook: Emelie Mattsson Lundqvist

Följer redan dig på Bloglovin och gillar inlägget (192).

Har ej Blogkeen.



Jag vill väldigt gärna vinner telefonen då den jag har nu håller på att ramla i bitar och jag har inte råd att köpa en ny. Plus att jag länge har velat ha en Ipohone också men har som sagt inte råd. Detta skulle vara en underbar julklapp!



Mitt inlägg: http://theycallmeem.blogg.se/2011/december/jag-tavlar-om-en-iphone-4s.html

Postat av: Liza Björklund // 2011-12-07 · 08:37:51

Jag har gjort allt de obligatoriska samt gillat din fanpage på fb! =)



Jag skulle vilja vinna denna Iphone eftersom jag aldrig har vunnit någonting när jag har varit med i sådana här bloggtävlingar förut, jag skulle även vilja vinna denna till min underbara pojkvän som jag har som har en telefon för tillfället som inte fungerar som den ska, när man ringer han så hör/känner han det inte för både ljudet och vibrationen har lagt av =/ Ganska svårt att få tag på honom ibland...

Postat av: BECKA // 2011-12-07 · 12:11:49

Jag är nu med och tävlar och har gjort allt utom Blogkeen eftersom jag inte har det. Jag har ALLTID velat ha en iPhone men har aldrig haft råd till en och jag tror inte jag kommer att få det heller. Skulle vara en underbar julklapp och en bra början på år 2012 för mig om jag vann den! Tack på förhand, länk till blogginlägget: http://www.beckaas.se/2011/december/tavling-hos-ida-vinn-en-iphone-4s.html#comment

Postat av: alicesivertsson.' // 2011-12-07 · 14:44:11

När kommer du lotta ut dom? :)

Svara inom mejl tack. <3

Postat av: Beatrice // 2011-12-07 · 14:47:41

Gillat dig på facebook och på bloglovin :)



Jag vill vinna för det skulle vara en perfekt julklapp till mig själv när jag inte själv har råd att köpa något iom de är mycke inköp till bebis i magen just nu :)

Postat av: Rebecka // 2011-12-07 · 15:01:48

Åhh, jag skulle verkligen vinna! Har nu i tre år velat ha en iphone och en 4s skulle ju vara ännu bättre. De skulle verkligen vara världens bästa julklapp, eftersom jag inte har råd med en för att vi inte är så rika :o

Postat av: Ida Niehoff // 2011-12-07 · 15:36:24

Har gjort allting, även det frivilliga för att kunna vinna detta!

Tycker att det hade varit riktigt häftigt fall en av dina vinnare har samma namn som du själv.

Har alltid velat en ny mobil och jag kämpar för att få en i julklapp. Jag önskar mig givetvis en vit iPhone 4s. Men eftersom jag är dyslektiker har jag det så svårt att höja mig i alla ämnen. Jag har aldrig vunnit en bloggtävling och detta skulle göra att jag fick den bästa julen och bästa slutet på året och det skulle vara räddningen på mitt liv ärligt talat.

Jag har följt din i månader och hoppas verkligen att mitt du förstår mitt motiv!



Väldigt fin blogg du haar!!

Postat av: felicia // 2011-12-07 · 15:50:55

åååh. bästa tävlingen som någonsin kommit upp på bloglovin!

är helt kär i den vita iphonen! alla har iphone och när man väl testat den så går det verkligen inte att låta bli.. skulle bli den bästa julklappen.

så jag är med!!

Postat av: Linnea // 2011-12-07 · 16:06:32

Jag är med!Har alltid velat ha en iphone, har inte råd... Hoppas du har en möjlighet att välja mig.

Kram

Postat av: Linnea // 2011-12-07 · 16:29:02

Hej! Jag är nu med och tävlar, jag har gjort allt ovanstående, gillat allt och även skrivit på bloggen om denna tävling och om din blogg!



Det skulle verkligen inte sitta helt fel med en ny mobil eftersom det enda som håller min mobil fungerande är en litenliten stålgrej mellan "skivorna" (har en mobil man skjuter upp) Så den är tejpad och är även utan knappsats, det är nog bara en tidsfråga innan den går sönder totalt och jag är utan telefon:/ Anledningen till att jag inte köper någon ny är att jag inte har råd, ingen i min familj tyvärr. SÅÅ jag hoppas verkligen att jag har turen på min sida och vinner denna tävling så jag kan känna mig lugn!



Sen ville jag bara säga att din blogg är superbra! Du verkar som en riktigt go tjej, ta hand om dig och ha det bra!:)



Kram

Postat av: Lisa // 2011-12-07 · 16:36:21

Lätt att jag vill vara med!:)

Har gjort allting, även extrasakerna.

Och varför vill jag vinna då?.. Inte bara för att den är hur snygg som helst, och för att jag skulle vara så äckligt stolt över att äga en utan även för att den slitna samsungen som jag har haft i snart två år kommer att ge upp i vilken sekund som helst, sms'en levereras hur segt som helst och ladd/headseat uttaget laggar så om man ska lyssna på musik måste den vara på ett visst sätt och rör man sig minsta lilla så hör man ingen musik alls, plus att den stänger av sig när man minst anar det.. Och ekonomin räcker inte till till en ny telefon, så det skulle nog vara universums bästaste julklapp om man vann!



Länk till inlägget:ettendaandetag.blogg.se/2011/december/7december-iphone-4s.html

Postat av: Malin // 2011-12-07 · 16:48:40

Jag är verkligen med!



Jag vill vinna för att jag alltid har drömt om att få äga en iphone. Men har aldrig haft råd... Skulle vårda den mycket ömt om jag vann :)

Postat av: Alice // 2011-12-07 · 17:23:03

Jag har gjort allt för allt uton bloggkeen.



Skulle bli superglad och jag behhöver en, jag har alltid önskat mig en.



här är inlägget: http://aliceenilssons.blogg.se/2011/december/ida.html#comment

Postat av: emmy // 2011-12-07 · 17:40:11

Jag har gjort allt utom blogkeen eftersom jag kommer inte ihåg min email eller lösenord. :(

Hoppas verkligen att jag vinner! skulle bli världens lyckligaste tjej!!



Länk till inlägget: http://emmynaslund.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html#comment

Postat av: molly // 2011-12-07 · 17:46:37

Jag är med och jag vill vinna den till min pappa som just nu inte har en så bra mobil. Han jobbat varje dag med en massa mail, men har en för liten skärm för att se hela. + att det är mycket svårare att ändra i mailen utan touch screen. Han har gått och pratat om att han vill ha en rätt länge nu, så det skulle verkligen vara den bästa presenten han kan få!

De flesta vill antagligen ha den till sig själv, men jag vill ge den till min pappa. för han är verkligen den bästa pappan man kan ha! Han förtjänar verkligen att skämmas bort lite!

min mail är [email protected]

följer på bloglovin sen innan, och har gillat på facebook sen innan.

har gillat inlägget på bloglovin, gillat din fanpage, och gjort ett inlägg här:

http://mollyz.devote.se/blogs/14667486/vinn-en-iphone-4s.htm#WriteComment

Postat av: Minna ♥ // 2011-12-07 · 17:57:43

Jag är med & gjort allt utom Blogkeen eftersom jag inte har det.

Jag vill vinna eftersom det skulle vara fantastiskt att ha en Iphone!

Då kan jag också börja blogga från mobilen som skulle vara toppen.

Skulle bli en otroligt bra Julklapp till mig själv, eftersom min mobil jag har nu inte är i toppform och jag får inte en ny förenns i Oktober nästa år.

Den verkar vara världens bästa mobil, sms är enklare på Iphone också.

Det finns mycket som Iphone gör enklare med livet, tummen upp för det :)

Länk till mitt inlägg: http://mawr.myshowroom.se/tavling-om-iphone-4s/#comment

Postat av: dääni // 2011-12-07 · 18:28:25

hej :D ja har gjort allt . o skulle gärna villja vinna för jag behöver en ny mobil min har gått sönder :) kram

Postat av: jenny // 2011-12-07 · 18:41:29

vilken grym tävling! jag är med och tävlar! :) jag har gillat din blogg på blogkeen, facebook, bloglovin, gillat din fanpage på facebook och gillat det här inlägget på bloglovin. jag har även skrivit om tävlingen i min blogg samt länkat dig. här är länken till det: http://jennychristiina.blogg.se/2011/december/tavling.html#comment .



motivering: jag är inte mer värd den här mobilen än alla andra, men det är värt ett försök :) mina vänner i skolan har iphone, och jag brukar hålla på med deras mobiler hela tiden haha, för vill med ha en. jag älskar verkligen iphone, deras design och allt, har alltid velat ha en egen, och inte bara låna kompisarnas, men jag har inte råd att köpa mig en iphone. att vinna en iphone skulle göra mig så oerhört lycklig!

Postat av: Nemo // 2011-12-07 · 19:37:07

Okej, nu är det såhär att jag gääärna vill ha den. Varför? Jag har en gammal Sony Ericsson som är jätteseg, du vet den som finns i blått eller i vitt/blommit? Den har inte ens minneskort. Min dator gick sönder för ett tag sedan och jag kan endast använda mammas gamla. Min Ipod 4 som jag endast hade i en månad blev snodd. Jag vill så gärna ha en iphone, men har inte råd för tillfället. Hemma hos oss så firar inte vi jul pga privata skäl, så jag kommer ändå inte få den. Och inte på födelsedagen heller då den är för dyr.

jag vill lyssna på musik, tumblra, twittra och göra allt. Den blir som en dator för mig också!



Jag gjorde allt som du sa att man skulle göra förutom bloggen då jag har lösen på den.

Postat av: Nemo // 2011-12-07 · 19:38:53

Jag blev till och medlem på blogkeen för detta!

Postat av: ▲ Mohammedi Al-debis™ // 2011-12-07 · 20:27:07

häftigt, vilket företag samarbetar du med, hur gör man sån tävling? vill jätte gärna göra en tävling där man vinner iphone :D

Postat av: Nathalie Jonsson // 2011-12-07 · 20:27:24

Jag vill vara med och tävla! :)



Iphone 4s verkar vara en toppen mobil! Det skulle vara jätte roligt att få vinna en sån. Man kan nog göra allt med en sådan, eftersom med alla funktioner som den har, det skulle vara som i en dröm att få äga en sådan!



Kram Nathalie :)

Postat av: nicolina brevik // 2011-12-07 · 21:02:02

Postat av: nicolina brevik // 2011-12-07 · 21:06:24

Allt klart utom Blogkeen, för jag har inte det. Jag vill vinna för jag har viljat ha en iphone jättelänge, och min låtsas mamma (min moster, jag bor hos henne) tror att jag inte kommer tappa bort den. Det skulle vara världens bästa julklapp! :)♥



Inlägget i min blogg: http://nathalieochnicolina.blogg.se/2011/december/en-till-iphone-tavling.html#comment

Postat av: My // 2011-12-07 · 21:24:02

Har gjort ALLT nu, förutom att skriva på min blogg för det ska jag göra efter det här;) Jag skulle vilja vinna en iphone för min mobil som jag har nu är typ den värsta mobilen som finns... Den stänger av sig själv hela tiden och ringer upp till folk aoutomatiskt, det går typ aldrig att smsa med. Man kan ju lämna den på lagning men måste betala själv och har typ inge pengar;) plus att jag väääldigt gärna vill ha en iphone, har önskat mig en väldigt länge nu men ar aldrig fått nån och har aldrig fått ihop nog med pengar. så om jag vann skulle det vara en underlättning för jag behöver verkligen en telefon.

Postat av: Linnéa // 2011-12-07 · 21:42:01

har gillat på fb - Linnéa Röllan Röllgårdh

gillat på bloglovin :)

bloggar, orkar inte alltid ha med systemkameran och det skulle bli så mycket lättare att blogga från en iphone med blogg.se 's app! och så kan man ju redigera bilderna snyggt i underbara instagram!



mail: [email protected]

Postat av: Linnéa // 2011-12-07 · 21:42:22

har gillat på fb - Linnéa Röllan Röllgårdh

gillat på bloglovin :)

bloggar, orkar inte alltid ha med systemkameran och det skulle bli så mycket lättare att blogga från en iphone med blogg.se 's app! och så kan man ju redigera bilderna snyggt i underbara instagram!



mail: [email protected]

Postat av: Linnéa // 2011-12-07 · 21:42:41

har gillat på fb - Linnéa Röllan Röllgårdh

gillat på bloglovin :)

bloggar, orkar inte alltid ha med systemkameran och det skulle bli så mycket lättare att blogga från en iphone med blogg.se 's app! och så kan man ju redigera bilderna snyggt i underbara instagram!



mail: [email protected]

Postat av: David Andreasson - photo // 2011-12-08 · 08:21:22

OBS! har redan skrivit en kommentar..

men om jag gör ett rim får man större vinstchans då? Haha men jag gör ett ändå.



Phone and I and I and phone

I would never be alone

With all the apps that you can lawn

you can watch pics from breaking dawn

I should use Instagram, is a photo app

and I want a lap.

Oh i love Apple, not an apple that you can eat

because then you would sheet

yes I want a white 4s

well we can say that it's a delicates



ursäkta om jag har sämsta engelskan.. :)

Postat av: Clara // 2011-12-08 · 16:02:18

Hej! Har gjort allt utom länkat på bloggen eftersom jag inte har någon :)



Jag skulle vilja ha en iPhone för att ge till min pojkvän. Vi firar 1 år tillsammans vid jul och jag vet att han jättegärna vill ha en iPhone, och jag har inte råd att köpa en till honom. Därför skulle jag vilja överraska honom med en i paketet! Det skulle vara underbart att få se hans min när han får syn på den ♥

Postat av: Mirre // 2011-12-08 · 16:37:18

Har gillat din blogg på facebook.

Har gillat din blogg på bloglovin.

Har gillat din fanpage.

Har tyvärr inte blogkeen men har skrivit inlägg i min blogg: http://pleeey.blogg.se/2011/december/vinn-iphone-4s.html#comment



Motivering: Min korta motivering varför jag ska vinna denna mobil är för att jag har velat ha en iphone sedan 4 kom ut! MIn mobil som jag har nu är trasig, knappar har lossnat, man kan inte prata i telefon och så stängs den av regelbundet.

Detta är jätte störande men jag har tyvärr inte råd till någon ny (som har bra kvalitet som Iphone) :(.

Är med i många tävlingar men jag har ALDRIG tur och nu när jag verkligen vill ha/ behöver en Iphone 4s så skulle det vara super om jag vann!

Kram!

Postat av: Malin // 2011-12-08 · 17:22:54

När avslutas tävlingen? :)

Postat av: Karin // 2011-12-08 · 17:34:21

Har gjort allt utom skrivitä på min blogg!

Min motivering: Jag har en iPhone 3GS just nu, som laggar hela tiden, skärmen är trasig och ja.. hela mobilen är helt och håller knas. Eftersom jag är 14 bast och vi inte har världens bästa ekonomi här hemma har jag/mina föräldrar råd att köpa en ny. Tjatar på mamma om att jag vill ha en jättemycket, men det går ju inte.. Vill jättegärna ha en iPhone 4s både för att min är sönder, och för att jag inte har någon kamera, och då kan jag ju ta bilder med den istället! Om jag vann skulle jag bli superglad och det skulle va världens bästa julklapp! :)

Postat av: tildewidmark. // 2011-12-08 · 17:43:00

Jag är med! Har gjort allt förutom gillat INLÄGGET på bloglovin och gillat bloggen på blogkeen.

Jag skulle vilja vinna den för:

Min mobil funkar knappt, det är en nyare version men den laggar och har sig. Batteriet tar slut direkt och kameran är sämst! Har garanti på den men mamma tycker som att alla mobiler gör det och tycker jag inte behöver lämmna in den. Jag har råd med Iphone (3gs) men får inte köpa den och ska köpa en dator som jag måste spara till. Jag har varit med i tre sånna här tävlingar förut och inte vunnit. Och det skulle göra mitt liv om jag vann den!

Postat av: Sofie ♥ // 2011-12-08 · 18:00:33

Motivering:

Jag ska vinna denna mobil för att jag har haft sådan otur med mobiltelefoner. Alla har varit jätte sega och den förra jag hade var inne på lagning minst 8 gånger. Köpte en ny för bara några månader sen och den är jätte seg (kanske är det jag och mobiltelefoner som inte går ihop :D) Och jag blir på sååå dåligt humör när det inte går bra. Iphone antar jag är jätte bra så skulle vara helt underbart om jag fick en så slipper jag tjura ihop hela tiden. Världens bästa julklapp skulle det vara och jag skulle bli sjuuukt glad! Och så kan jag ju kolla facebook och göra allt med mobilen då ;)



Gillar redan din blogg på facebook och bloglovin. Gillar inlägget på bloglovin, har inte blogkeen så kan inte gilla där. Gillar redan fanpagen på facebook. Och så har jag skrivit ett inlägg på min blogg: http://sofiemaxe.devote.se/blogs/14696020/taevlar-och-hoppas-paa-vinst-.htm

Postat av: Maria // 2011-12-08 · 19:00:18

jag skulle jätte gärna vilja vinna den här super läckra telefonen, för den jag har nu är ca. 7 år och funkar nästan inte alls.

Att vinna den här telefonen skulle göra livet lite lättare, för den har väl allt man kan begära av en telefon och lite till!

Postat av: Latife // 2011-12-08 · 19:10:30

Åh hej! :)

Jag skulle vilja gärna vinna en iPhone 4s för att testa på något nytt! Vill bli en stolt ägare till en iPhone. Pussar!

Postat av: emeeelie // 2011-12-08 · 19:59:44

jag är med!!

jag kan bara drömma om en sånhär, skulle kunna göra NÄSTAN vad som hällst för att få en sådan:) perfect när jaag ska plugga,kolla bloggar, blogga, facebook osv. värsta drömmen..<3

super blogg!

Postat av: Paparazzibecka // 2011-12-08 · 23:20:22

Heey snygging!

Detta känns som ödet då jag såg att man kunde vinna en mobil för guess what? Jag tappade min i marken några gånger inatt efter all vår gratis alkohol och nu är den helt sönder. den funkar inte alls. Gråter inombords.

Snälla söta snälla söta, det hade varit så galet bra om jag vunnit mobilen.

PUSSS&PEACE.



och tack för igår verkligen kul att ses och det var en trevlig natt!

Postat av: Celine Gongalez Sahin // 2011-12-09 · 15:16:43

Vill du bli veckans blogg inför 4000 unika per dag?

Klicka då här ; http://ctef.blogg.se/2011/december/utkast-dec-5-2011.html#comment



Väljer ut vinnaren ikväll. Kram!

Btw,bloglovinbyte?:)

Postat av: sanna // 2011-12-09 · 15:23:27

Jag är med :)

Har gjort allting som går att göra, och här är mitt inlägg:



http://sannamartinaevelina.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html#comment



Jag vill jättegärna vinna för att min mobil har gått sönder så jag har ingen just nu, och jag har inte råd att köpa någon ny heller - och jag skulle absolut aldrig ha råd med det senaste, och alla borde väl unna sig lite lyx nån gång då då :)

(plus att min bror har en 3GS och jag är ganska avis, hihi!)

Postat av: Eyerusalem // 2011-12-09 · 16:39:58

Jag är med!

Har gillat din blogg på Facebook .

Har gillat din blogg på Bloglovin här.

Har gillat inlägget på Bloglovin.

Har gillat dig på Blogkeen här.

Har gillat din fanpage på Facebook.

Har skrivit ett inlägg på min blogg om att jag är med=)



Jag heter Eyerusalem;)

Jag vill vinna iphone4s för att den är bra, drömmer om en sån den är bäst har sämsta mobilen gammal och ful men iphone kan förändra allt=P



Puss&kram<33



Postat av: Michan // 2011-12-09 · 18:04:50

Jag är med :)

Jag skulle vilja vinna eftersom jag är en av de som fortfarande har kvar en såndär dålig, jobbig knappmobil, som är heelt trasig. Det skulle vara så grymt roligt och sjukt ifall jag äntligen skulle få en. Det är allra högst upp på min drömlista! Den är så bra på allt och man kan göra typ vad som helst på en iPhone. Det skulle vara bra när jag ska åka buss elr tåg, titta på biotider och vara inne på internet. Sen är det ett plus med alla roliga spel! Så det skulle vara en dröm ifall jag skulle vinna en! Och jag behöver en ny eftersom den jag har nu faller i bitar hela tiden.

Postat av: Lisa- LOVE FOUND LOVE♥ // 2011-12-09 · 19:14:08

JAG ÄR MED!!!

Jag har gjort dom 3 obligatoriska sakerna. Följer dig på Bloglovin' och gillat ditt fan-page!



Varför just jag vill vinna: Jag har tjatat på mamma super länge, om en iPhone 4. Men inte fått nån än... Men en iPhone 4S skulle vara ännu mer super! :D och för att jag gillat att spela på mobiler, jag nördar lixom mina kompisars iPhones på "Tempel Run" till exempel o massa andra spel ^^ att få en egen skulle vara så gött, skulle vara stolt! ♥

Postat av: Maria Andersson // 2011-12-09 · 21:14:44

Jag har gillat på facebook och på bloglovin!

Nu hoppas jag på ordentlig tur! Jag behöver verkligen en ny mobil och det gör även min sambo! Trots att jag är i stort behov av en ny mobil så skulle jag ge honom den i julklapp! :) Det förtjänar han!

Postat av: Emelie Ellenore Josefiné Bergman // 2011-12-09 · 21:55:28

Jag är med!!

Har gjort sakerna man ska göra,

jag har liksom aldrig fått en riktig mobil, har bara fått min mammas eller pappas gamla telefon hela tiden och för en gångs skull skulle jag vilja ha en egen, men mina föräldrar vill inte betala någon NY telefon, & jag vill jätte jätte gärna ha en egen telefon.. :)!!!!

Postat av: Emelie Ellenore Josefiné Bergman // 2011-12-09 · 21:58:02

Har också gjort ett inlägg!

Postat av: Amandaa ♥ // 2011-12-10 · 13:06:59

Jag är lätt med!! Har alltid velat ha en iphone 4S vit! Jag har gillat allt även det frivilliga. Mitt blogginlägg : http://amdaa.blogg.se/2011/december/httpflavouredse.html . Älskar din blogg :D

Postat av: Emilia rodi // 2011-12-10 · 13:32:35

http://emliaa.blogg.se/2011/december/mobil-desperat.html#comment

Är med har gjort inlägg för någon dag sen men min anledning står i ett inlägg.

Postat av: elvina // 2011-12-10 · 18:33:24

jag är med!

jag skulle jättegärna vilja vinna en iphone 4s för jag behöver en ny telefon och jag kommer inte få någon av mina föräldrar..

och det är även rätt så bra kamera på dom och jag knäpper väldigt mycket kort,så den skulle passa mig :)

Postat av: Josephine Tellbro // 2011-12-10 · 20:54:46

Jag är med! Har gjort ALLT som man kan göra för att vinna, hehe :)



Jag tycker att jag verkligen bör vinna eftersom att jag har en tyvärr för bra nokia från 2005 som aldrig går sönder! Visst kan det verka bra men efter att ha ärvt den av min pappa som är bäst i världen på att tappa mobilen i golvet så är den rätt sliten. Att den har legat en hel vinter i en snödriva 2008 gör den inte mer fräsch... Nej, det hade ju varit på tiden att få en smartphone nu efter 6 år med en tegelsten... ^^

Postat av: Josephine Tellbro // 2011-12-10 · 20:56:02

Oj, glömde att länka till mitt inlägg om tävlingen, här är det: http://jossesblogg.blogg.se/2011/december/tavlar-om-iphone-4s.html :)

Postat av: Fanny // 2011-12-10 · 20:57:38

Postat av: Fanny Björne // 2011-12-10 · 21:07:05

Jag är absolut med. Har gillat din blogg på bloglovin och facebook. gör ett inlägg på bloggen oxåå!



jag skulle vilja vinna denna fina skapelse till min pappa. för att han är så himla fin och att han alltid ställer upp för mig. vi bråkar ganska mycket, men det är för att vi är så lika och kan både två tjura ihop på varandra då och då. han har önskat sig en iphone och då skulle jag vilja ge det till honom. jag vet att man inte egentligen ska visa kärlek i materiella ting, men jag tycker han förtjänar detta. för att han är världens bästa person och jag ser upp till honom, han är värt något fint. hoppas det räcker som en bra motivering. skulle vara så himla kul!

ha det bäst, kram fanny:) [email protected]

Postat av: Alma // 2011-12-10 · 21:46:23

Jag har varken blogg eller bloglovin.. Men jag har gillat på fb. Jag gör allt för en iPhone, så jag hoppas verkligen att jag kan vara med ändå.

Jag vill ha en iPhone för att jag har önskat mig en iPhone länge, men jag vet att jag inte kommer att få den i julklapp. Jag blev överlycklig när jag såg att man kunde vinna just en IPhone, och nu har jag min chans! Jag hoppas på det bästa! :)

Postat av: emelie // 2011-12-10 · 23:01:35

Jag är med! Har gjort allt på det obligatoriska och allt på det frivilliga, inlägget: http://emsanbemsans.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-en-iphone-4s-1.html#comment



min motivering varför jag ska vinna: Min mobil är verkligen jättedålig och börjar pajja helt och hållet! Men jag har inte råd att köpa en ny mobil och har alltid velat ha en Iphone och mamma och pappa vägrar att köpa en ny telefon till mig, så det vore verkligen toppen att vinna!!

Postat av: Hanna // 2011-12-11 · 10:54:18

Jag är gärna med! Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag aldrig skulle få köpa en Iphone 4S annars och för att jag har drömt om att få äga en Iphone väldig länge.Så,nu är det bara att hoppas på att min näst största dröm går i uppfyllelse!



PS.Jag tipsar om tävlingen på min blogg och har gillat på blogloving

Postat av: Sanna // 2011-12-11 · 10:56:48

har gillat och följt det jag ska.

Jag skulle vilja vinna denhär telefonen för att jag inte har råd att köpa mig en och verkligen skulle vilja ha den.

Jag har ingen fiffig motivering utan bara en väldigt stark längtan efter denna tele och inga pengar som stundent att köpa den

Postat av: Hanna // 2011-12-11 · 11:17:20

Jag är med, har gillat din blogg på facebook och bloglovin, och din fanpage på fb:) inlägget p åbloggen: http://hannazwonderland.blogg.se/2011/december/med-och-tavlar.html#comment



Mitt motivering är inte så speciell men jag vill ändå vinna. Jo jag vill vinna en Iphone4s För att det finns många spel jag vill spela, låter löjligt då.. och min kompis har en och en Iphone vore så himla kul! Den senaste Iphne4S Vem vill inte ha den, om jag fick den skulle jag vara den ändå i klassen! :) Men jag vill bara vinna, jag tänker itne dra på mig värsta lögnen om att min mamma vill h en för att hon är sjuk eller så, jag vill bara vinna som alla andra, och nu hoppas jag på att jag vinner.



Sämsta motiveringen, men spela roll jag är ändå med:)

Postat av: Lisa // 2011-12-11 · 11:47:10

Jag har gjort allt som jag måste göra :)



Min motivering är: Jag har haft samma mobil i många år nu och jag skulle verkligen vilja ha en ny. Just nu använder jag en Samsung som jag har ärvt av min syster. Min andra anledning är för att min bästa vän har haft flera iphones och nu har hon en iphone 4. Jag har varit avundsjuk på henne ett tag och jag vill så gärna ha en. Även min andra kompis ska få en iphone. Alla i min klass har jättebra mobiler och jättenya mobiler medans jag har en gammal dålig samsung. Dessutom så går det att ha många appar och jättemånga spel på iphone, hihi. Jag har aldrig tur när det gäller tävlingar och jag skulle bli otroligt glad om jag vann denna :)



Ganska dålig motivering men vi får väl se hur det går...

Postat av: Amalia // 2011-12-11 · 13:18:09

Jag är med! :D

Jag har gjort allt som krävdes och det mesta på det frivilliga :D Min mejl är [email protected]

Här är mitt inlägg http://amaliashastfoto.blogg.se/

Jag vill vinna för att den mobilen jag har nu har jag haft i snart 4 år och jag behöver alltid betala för mina mobiler själv. Mobilen jag har nu stänger av sig själv ungefär var tionde minut och ringer upp folk utan att jag vet om det :/ även när den är låst! kameran fungerar inte och jag kan inte skicka sms med den. Jag har inte råd med en ny då jag bara är 13 år så jag vill jättegärna vinna den här! det skulle vara som en dröm! :D

Ps: Älskar din blogg! läser den flera gånger per dag! <3

Postat av: johanna // 2011-12-11 · 15:13:19

Jag är med och har gjort allt man kan kan!



Gillar redan din blogg på facebook

Gillar redan din blogg på bloglovin

Gillat inlägget!

Gillar dig på Blogkeen!

Gillar din fanpage! Johanna Harman

Har ingen blogg längre tyvärr men länkade på facebook istället så hoppas det också gick bra! :D



Ja, Jag har ingen mobil just nu och alltså jag skulle bli sååååååååååååååååååååååååååååååååå glad om jag vann! Asså det går inte att förklara har alltid velat ha en iphone! Jag skulle göra allt för att vinna! Asså aa jag hoppas såå mycket att jag vinner! Och du fortsätt som du gör grym är du tjejen! ;) Ha det bra!

Postat av: Ebba Jonasson // 2011-12-11 · 15:18:13

Jag gillar redan din blogg på Facebook - Ebba Jonasson

Jag följer dig på bloglovin

Gillar redan din fanpage på Facebook - Ebba Jonasson

Har gjort ett inlägg om tävlingen i min blogg.



Motivering: Jag vill vinna den här mobilen för att jag behöver en ny mobil, min krånglar ofta, jag orkar och vill inte använda den längre.

Och mina föräldrar vill inte, och har inte så mycket pengar, köpa en ny mobil åt mig.



Om jag vann den här, så skulle jag vara den lyckligaste.

Postat av: Josse // 2011-12-12 · 15:07:42

Hej!

Jag har gillat dig på facebook.

Bloglovin har jag tyvärr inte så jag kan inte gilla dig där.



Jag vill vinna för att jag älskar IPhones och jag har världens dåligaste mobil. Och jag har väldigt fullt upp och jag har missat massvis av oförberedda prov och därför kan jag använda min IPhone att översätta och klistra in alla glosor så jag kan träna. Och sen hade det varit kul med en IPhone :)♥

Kram♥

Postat av: Rebecca // 2011-12-12 · 15:46:59

Har gjort allt det man skulle göra, men även det frivilliga :)



motivering:



Skulle verkligen villja vinna den här mobilen, eftersom att jag redan nu vet att jag inte kommer få en i julklapp, har tjatat på mina föräldrar o sagt att jag bara skulle behöva ett litet bidrag med pengar till mobilen ifrån dem , och sagt att jag betalar resten själv. Men de tycker att så mycket pengar som en iphone 4s kostar är på tok för mycket pengar för en mobil :( Just nu så har jag en väldigt gammal sony ericsson mobil som jag måste stå ut med, som knappt fungerar, har inte haft några pengar över huvudtaget på den under de senaste fyra månaderna:( den håller antagligen på att krascha :/ och risken är då att jag kommer till att få ännu en billig, och skit tråkig mobil igen, om jag inte ser till att samla ihop pengar till en egen. Men hur ska jag kunna få ihop ca 6000 kr :S det är ju omöjligt....



Skulle därför bli väldigt glad ifall jag vann den här mobilen :D

Postat av: Leleonora // 2011-12-12 · 18:05:02

Har gjort allt man ska+ det frivilliga.



Motivering:

Det skulle vara sååå kul med en ny telefon! Och min mobil fungerar inte! Så jag behöver den verkligen! och jag ber och bönar mina föräldrar hur mycket som helst! men det kommer aldrig hända :( Skulle nog skrika och nästan dö om jag vann,jag har aldrig vunnit nåt! Så snälla!:)

Postat av: reem // 2011-12-12 · 21:01:48

Hej! jag är mer än gärna med:)

saker som jag gjorde...

- Gillat din blogg på Facebook

- Gillat din blogg på Bloglovin

-Gillat din fanpage på Facebook

(tyvärr hittade inte inlägget på bloglovin för att gilla det :( )

Motevering:

Jo alltså jag har alltid önskat mig en iphone, innan iphone 4s kom ut ville jag ha en iphone 4...men jag fick det aldrig eftersom min mamma tycker att det är för mycket pengar att lägga på en telefon. Men jag vill verkligen ha en, nästan alla som jag känner har en och jag bli så irreterad när dom sitter och snackar om appar eller något som finns i iphone och såklart kan inte jag hänga med i samtalet :(

Min kompis fick en iphone 4s förra veckan och jag tyckte verkligen att den var jätte bra...

Så jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag vinner den här gången, och jag säger den här gången eftersom jag har varit med på några stycken iphone 4s-tävlingar men tur har aldrig varit på min sida så nu håller jag tummerna riktigt hårt för att vinna asså :)))

Postat av: Tanja // 2011-12-13 · 11:35:49

Vill du bli veckans blogg? Kolla in hos mig och lämna din kommentar:) hej svejs!

Postat av: Rafaela // 2011-12-13 · 16:39:16

Har gjort exakt allt & här är blogginägget: http://rafaelasfoton.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment



Motiveringen är den att efter ett hemskt år, faktiskt det värsta i hela mitt liv längtar jag efter ett nytt år, nya tag. Högst upp på önskelistan i år är Iphone 4s,eftersom att jag en 3 år tillbaka haft en skruttig mobil med en stor spricka i glaset(min lilla kusin kastade den i golv men jag kommer absolut inte låta han röra mobilen om jag skulle få en iphone 4s). Den är dålig & man hör knappt vad personen säger till mig när jag snackar med någon i telefon. Vi har väldigt dåligt om pengar hemma just nu, min mamma har knappt råd att köpa julklappar till folk. Mina föräldrar är skilda och min pappa är inte heller världens rikaste.

Varje gång jag vill ha något dyrt får jag samla själv - visst jag ska inte klaga men alla andra får allt dom pekar på känns det som. Men ska kanske inte dra förhastade slutsatser.

Hursomhelst, för att slippa samla till en själv som skulle ta evigheter, eller ge mina föräldrar dåligt samvete för att dom ej kan ge det jag önskar mig allra mest, skulle det vara mer än jättebra om jag van denna mobil. Jag skulle ärligt talat börja gråta om jag vann!



Nu är det bara att hålla tummarna, kram ♥

Postat av: cajsa // 2011-12-13 · 17:32:51

jag är med !

ja vill vinna en iphone 4s för att ja vill ha en sån !

Nu !

det skulle vara roligt att vinna den!

Jag har varit med i massor med tävlingar men aldrig vunnit !

Postat av: Julia // 2011-12-13 · 18:59:32

Jag har gjort allt man måste + Gillat inlägget på Bloglovin, gillat din blogg på Blogkeen och Gillat din fanpage på Facebook!



Motivering: Jag skulle vela vinna en iphone 4S i vitt eftersom att jag har velt ha en jätte länge och jag sparade ihop pengar till en och hade bara kring 500kr kvar och sen skulle jag kunna köpa den men då var det någon som tog min cykel och jag behövde köpa en ny för dem pengarna och nu har jag inte orkat spara ihop pengarna för att det tog mer än ett år för mig att samla ihop dem första gången.

Postat av: Celine <3 // 2011-12-13 · 19:09:02

Hej! Jag är med och tävlar.

Jag har gjort allt det här:



- Gilla min blogg på Facebook.

- Gilla min blogg på Bloglovin-

- Gilla min fanpage på Facebook här.

- Skriv ett inlägg på din blogg där du länkar och berättar om tävlingen. Låna gärna bilden ovanför!



Motivering om varför just jag ska vinna:

VIll först bara säg att det är generöst av dig att lotta ut en Iphone 4S. Åh, jag vet inte HUR länge jag har velat ha en Iphone, drömt, sparat men aldrig har jag fått någon. Jag är verkligen av behov av en ny mobil. Vill så gärna ha en Ipone 4S. Jag vill kunna göra allt som en Iphone har, instagram, blogg.se app, speciella Iphone appar, en asbra kamera, åh MASSOR.Jag har sparat så länge till en Iphone 4. Och att bara drömma om att vinna en Iphone 4S är helt ofattbart känns det som. Det känns som om jag snart ger upp, orkar inte hålla på att tjata på mamma och pappa och be till gud och allting. Iphone 4S är verkligen något jag vill HA! Och behöver. Det går inte att förklara. Ingen förstår min vilja och det enda jag gör är att tjata och försöka spara men de är så dyra. Mina föräldrar vägrar att ens betala en krona av en Iphone. Nu känner jag mig löjlig, men jag vill verkligen ha en Iphone fast jag vet att jag inte förtjänar en. De andra förtjänar den säkert bättre.. Aja, håller tummarna i alla fall till att jag kanske vinner en här. Liten sannolikhet, men ja. Tack för mig! :)

Postat av: Celine <3 // 2011-12-13 · 19:09:50

Glömde säga att jag har skrivit ett inlägg om den här tävlingen på min blogg. :) <3



Kramis!

Postat av: Julia // 2011-12-13 · 19:17:19

Jag har gjort allt som man behövde samt gjort alla de 3 första punkterna på om du vill sakerna ^^ Skrev nyss en kommentar men tror att jag missade att skriva alla informationer.



Jag skulle vela vinna en vit iphone 4S för att: Jag har velat ha en iphone jätte länge men mina föräldrar tycker att det är en "skit telefon" och därför vill dem inte köpa en åt mig. Jag sparade därför ihop pengar och hade ca 500kr kvar när min cykel blev stulen och jag då var tvungen att köpa en ny eftersom att jag behövde en för att ta mig till skolan, träningar etc. Har därför inte orkat spara ihop mer pengar eftersom att det tog kring ett år för mig att spara ihop dessa pengar (jag är 13).

Postat av: jacqi // 2011-12-13 · 20:11:12

Hej,

Jag vill gärna vinna eftersom att jag aldrig skulle få en iPhone av mina föräldrar. Dom tycker att den är dålig (vilket jag inte tycker) och att man lika gärna kan ha en vanlig mobil. Jag har typ drömt om en iPhone i snart ett år säkert och skulle bli sjukt super fett glad om jag fick den. Annars är det bara att spara på..

God Jul! :)

Postat av: Anna Hägg // 2011-12-13 · 20:55:13

jag är med!



gillar dig på fb och bl.



min telefon är gammal och grå

därför behöver jag en ny få

som student har man inga klöver

därför jag denna vinst behöver!



går ej hitta inlägget så jag har gillat 5-6 andra istället hoppas det går bra :)



gillar din fanpage.



länkat: http://annaflickan.blogg.se/2011/december/vinn-iphone-4s.html



PS - när slutar tävlingen???

Postat av: Matilda // 2011-12-13 · 21:35:55

Jag är med och tävlar och skulle väääldigt gärna vilja vinna den här eftersom min andra telefon inte fungerar så bra. Den praktiskt taget käkar batteri och gör att den måste ligga i laddaren hela tiden så jag knappt kan använda den...skulle behöva en telefon så att mina föräldrar kan få tag i mig osv för annars får jag ju inte gå ut.



Jag har gjort allting utom lagt upp ett inlägg på min blogg! Kanske gör det senare :)



Kram!


URL: http://ma
Postat av: Lara // 2011-12-13 · 23:00:02

Hej! jag hittade din blogg slumpmässigt, och jag är så glad över att jag gjorde det! För jag har längtat efter en Iphone 4s mobilen, så jag är såklart med och tävlar! Jag vill så gärna vinna mer än någonsin!

Hade blivit jätteglad, jag har tjatat på mina föräldrar om den här mobilen i evigheter men jag får ändå inte mobilen på tanken om hur dyr den är, men min motivering är helt enkelt att jag vill vinna eftersom jag är en av dem som har behov till den här mobilen, har levt med min gamla mobil i årtal, jag vill vara den lyckliga tjejen som vinner något för en gång skull och detta hade gjort min dag.

Jag vet att det är många som tävlar men jag hoppas och vill verkligen att jag för en gång skull ha turen med mig och vara den som vinner.

Ha en bra dag <3

MVH Lara :)

Vet inte om du har redan fått min kommentar men jag skickar den igen :)

Postat av: amanda // 2011-12-14 · 10:46:36

Jag har gillat dig på fb & bloglovin+ skrivit ett inlägg om tävlingen o länkat:)

har suttit nu as länge och försökt hitta inlägget, och så förstår jag mig inte på dem andra grejerna:(

men hoppas du väljer mig endå! skulle betyda sååå mycket.



vrf skulle jag vilja vinna en iphone 4s? joo, för att jag har gått utan mobil nu i ett halv år och får ingen ny för vi har dåligt med pengar.. och en iphone 4s skulle verkligen vara den bästa julklappen på läääänge!!!



Postat av: Amanda // 2011-12-14 · 10:53:52

Jag är med och tävlar om en vit iphone 4s! :)



Jag behöver en ny telefon för att min har gått sönder, så jag har en telefon som jag lånar och det är inte så kul att måsta låna en telefon :(



Har gjort allt detta :

Gilla inlägget på Bloglovin.

- Gilla mig på Blogkeen här. - FUNKAR INTE!?!?!? så inte gjort.

- Gilla min fanpage på Facebook här.

- Skriv ett inlägg på din blogg där du länkar och berättar om tävlingen. Låna gärna bilden ovanför!



Kram!

Postat av: Emma Uthberg // 2011-12-14 · 16:22:09

Gillar din blogg på Facebook, använder inte Bloglovin' längre men följer dig däremot på Blogkeen!



Jag skulle nästan dö om jag vann den här, fyller 18 nu på måndag och önskar mig i stort sett bara en iPhone 4s, speciellt nu när min nuvarande skittelefon har börjat krångla och stänger av sig själv hela tiden och har sig. Försöker komma in på en ny skola nu då min gamla var dålig och miljön var ännu värre så jag gick och blev sjuk precis hela tiden och fick äta pincillin en gång i månaden och till slut var jag tvungen att hoppa av, så jag får inget studiebidrag och från och med den här månaden får mamma inte heller något bostadsbidrag eller underhåll för mig eftersom jag fyller 18 och inte går i skolan för tillfället, så jag kan ju glömma att jag får den där iPhonen som jag skulle göra MYCKET för att få, tyvärr!

Hade varit grymt att få vinna den, inte bara för att jag så gärna vill ha den utan mycket för att min fantastiska mamma vet hur gärna jag vill ha den och väldigt gärna vill ge mig den, speciellt eftersom det är min 18årsdag som jag har sett fram emot i flera år, haha. Det hade varit skönt att få lyfta den bördan från hennes axlar, känner mig så dum när jag går och tjatar om hur gärna jag vill ha den hela tiden när jag vet att hon egentligen inte kan ge mig den, just nu iallafall och mycket är mitt egna fel eftersom jag "valde" att hoppa av skolan och förstöra allt :/

Kram på dig!

Postat av: johanna :) // 2011-12-14 · 17:09:27

Skulle vart helt otroligt att få vinna en Iphone 4s. känns som jag är den enda i världen som inte har en iphone, haha! skulle bli bästa julklappen LÄTT! :)

Postat av: camilla lundberg // 2011-12-14 · 17:24:32

hej jag är verkligen med! :D



jag har gjort det obligatoriska och allt det frivilliga!



motivering till varför jag ska vinna: att ha en mobil med bra kamera är väldigt viktigt för mig efter som att jag filmar och tar kort på allat och alla, att kunna gå in på internett och kanske för första gången mobil blogga skulle vara jätte kul! Och framför allt också kunna ta hem appar som mina kompisar gör med sina mobiler, jag har min gamla tråkiga mobil smo man inte kan gå in på internet med medans dom sitter och pratar om vad dom har för appar och vilka dom ska ladda ner... känner mig ganska så omodern måste jag säga.

Och så tycker jag att det är väldigt snyggt att ha en Iphone,haha den passar in på den snygga outfiten man har.

Men det tråkiga är att den är så jedrans dyr så det var en fantastik känsla jag fick när jag såg att du hade tävlingen om att vinna en Iphone, åhh skulle göra det mest för att jag skulle vinna!







Postat av: Karin // 2011-12-14 · 17:44:25

Jag har nu gjort allt man kunde göra. Och varför jag är med och tävlar är för att min syster har en väldigt gammal mobil och den fungerar inte så värst bra, så jag tänkte att jag kunde vara med tävla så får vi se hur det går. :) min mail är: [email protected]. Tack till att ni ger folk chansen att vinna sånna här grejer som nya mobiler :) kramar

Postat av: Sara Nilsson // 2011-12-14 · 18:27:48

Jag är med!



Jag gillar redan din blogg på Facebook - Sara Nilsson

Jag följer dig redan på bloglovin

Jag gillar inlägget på bloglovin

Gillar din fanpage på Facebook - Sara Nilsson

Här är mitt inlägg på min blogg om din tävling - http://www.nattstad.se/Sarasays?id=2186168



Motivering: Jag tänker inte skriva en lång novell om varför jag vill ha en för jag antar att jag har samma historia som dom flesta andra. Mina föräldrar tycker att telefonen är dålig, alla andra har en men inte jag och dessvärre är jag ingen hejjare på att spara pengar vilket har resulterat i att jag fortfarande har min gamla nokiatelefon!

Det hade varit väldigt roligt att vinna.

Kram

Postat av: TTTÄVLINGAR // 2011-12-14 · 19:47:55

Jag är med!

Facebook: Hanna Jönsson

Bloglovin: Följer dig nu, blev 911, har gillat några inlägget. (Hur kan man gilla bloggen vid bloglovin?)

Varför: Min familj har problem med pengar just nu och så har jag lidit med min trasiga mobil rätt länge nu. Jag har alltid velat ha en iphone, skulle få den när jag fyllde år (28 nov) men fick aldrig mobil. Jag skulle vilja vinna den så slipper mina föräldrar att betala en ny till mig. <3

Postat av: TTTÄVLINGAR // 2011-12-14 · 19:48:37

Har även länkat om tävlingen, http://tttavlingar.blogg.se/2011/december/iphone-4s-avslutas.html#comment

Postat av: Cajsa // 2011-12-14 · 21:53:44

Jag är med och tävlar!

Jag vill vinna den för att min mobil som jag har nu är sönder, den ringer upp sej själv, luckan i bak på den är repad & den glappar.

Dessutom vill jag kunna lyssna på musik på den, spela spel, vara inne på Internet & fota någorlunda bra. Vilket jag inte kan nu & jag skulle aldrig få en sån utav mina föräldrar för att den är så dyr.

Jag hittade inte inlägget på bloglovin så jag gillade en annan, hoppas det är okej!

Postat av: Agnes♥ // 2011-12-15 · 09:39:42

Jag är med och jag vill vinna för att jag aldrig skulle få den av mina föräldrar och att jag kan blogga på den!

Jag har gillat på facebook och bloglovin och skrivit ett inlägg om det!



Så hoppas jag vinner! <3<3<3<3<3<3<3<3

Postat av: Anonym // 2011-12-15 · 15:16:15

Jag är med! :D



- följer dig på bloglovin.

- och har gillat dig på facebook ( Hanna Ekeslätt Nilsson)



Jag vill vinna den för att för det första har vi inte så mycket pengar just nu. Och jag har ganska länge velat ha en iphone 4 (som jag sparat till) men har endå inte råd. Men vill jättegärna ha en iphone 4s nu för att jag har hört att den är bättre också. Den mobilen jag har just nu är inte så bra.

Vill kunna ta bra kort med min mobil utan att dom hela tiden blir suddiga. + att jag måste tejpa luckan så att den inte åker av.



Man får ju alltid hoppas på att man vinner.



Kram :)

Postat av: sofia // 2011-12-15 · 15:46:37

Jag är med och tävlar, jag följer din blogg på bloglovin + att jag har gillat på facebook och även gillat din fanpages. Här är mitt inlägg: http://sofiamorgardt.nu/2011/december/ar-med-tavlar.html#comment



Min motivering:

En iphone i vitt skulle jag vilja ha, att glänsa med den skulle allt varit bra! Min gamla mobil är seg och har en sprucken skärm så en iphone skulle bli som min bäst, bästa vän! Att ha allt i ett och samma rum är ungefär som ditt fin, fina bloggcentrum!



Kram! :D

Postat av: emma edvardsson // 2011-12-15 · 16:34:27

jag är med jag tycker att jag ska vinna för att min mobi är helt knäpp och jag skulle använda den mycke jätte mycke om jag vinner skulle jag vilja ha en svart jag ska länka på min blogg också http://nail4ever.bloggplatsen.se/

Postat av: Alexandra Larsson // 2011-12-15 · 16:41:36

Jag vill jätte gärna vara med och tävla. Har gjort allt det man skulle göra förutom Blogkeen pga av att jag inte riktigt förstod hur man gjorde. Har skrivit till mina vänner på facebook om din blogg också!



Jag har alltid drömt om en Iphone 4. Jag är inte den personen som har så mycket grejer.. Mina föräldrar har inte så mycket pengar osv. Om du nu läser det här, tänker du säkert ''Hon driver bara för att just hon ska få vinna den''. Men nej, så är det faktiskt inte. Har inte heller någon telefon för tillfället så det hade verkligen varit perfekt. Jag håller verkligen tummarna! Tack för en otroligt fin blogg!!

Postat av: Lina // 2011-12-15 · 17:33:30

Här är länken till bloggen:

http://linalackstrom.blogg.se/2011/december/vinn-iphone-4s-svartvit.html#comment



Motivering:

Att ha en Iphone 4s vit skulle vara awesome, för man kan göra så sjukt mycket med den. Mer än vad man kan med min sony ericsson w302.



Ha det bra!

Puss & kram :)

Postat av: Sophie // 2011-12-15 · 17:58:01

Hej! Min motivering kanske inte är den roligaste du har läst men så här är det: Jag och mina föräldrar kom överens att om jag konfirmerade mig så skulle jag få en iphone men en dag under gympan blev min dåvarande mobil stulen och mina förädrar säger att jag inte får en iphone förräns jag börjar på gymnasiet och det är två år till juh och då kommer inte iphone vara modern längre att köpa! Jag skulle bli världens lyckligaste!

Postat av: Elin Joelsson // 2011-12-15 · 19:18:04

Jag har gjort allt för att ha så stor chans som möjligt att vinna! :)

Och varför just jag skulle vilja vinna denna telefon är för att jag älskar Iphones telefoner så himla mycket, och min mobil har nån snott.. :(

Kram!

Postat av: Madeleine // 2011-12-15 · 19:41:01

Hej!

Jag har gillat på facebook och på Bloglovin! :)



Jag har önskat mig en iphone 4S super länge och om jag skulle vinna såskulle jag bli världens gladaste! :)

Jag älskar din blogg den är super bra! :D



Jag har önskat mig en iphone 4s jättelänge och det är så himla kul att det blir en sån här tävling! Sen har jag försökt att spara pengar för att kunna köpa en men sen så blir det inte av. Hoppaspåvinst:) <3

Postat av: Sanna // 2011-12-16 · 01:50:14

Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna för att jag kort och enkelt verkligen behöver en ny telefon. Som förälder är de ofta en massa samtal till läkare, förskola, BVC etc. som ska hållas koll på och att jag dessutom alltid har en massa projekt på gång förutom både jobb och skola gör att de blir en hel del andra samtal också.



Men det absolut bästa med en iphone 4S är ändå att jag faktiskt skulle spara otroligt mycket tid, eftersom jag skulle kunna kolla och besvara mail och dessutom blogga, uppdatera facebook etc. även när jag åker buss till skolan och då slippa sitta lika länge här hemma, och de skulle i sin tur ge mer tid till min dotter som jag hellre vill spendera tiden på egentligen.



Har gillat din sida på FB (Sanna Kaakinen), och har din blogg på bloglovin.



Kram Sanna

Postat av: Celly // 2011-12-16 · 15:23:52

Hej! Jag är med!



Jag har önskat mig en iPhone 4S vääldigt länge och det vore kul om man vann! Har längtat till en sån här tävling

Puss, Clara

Postat av: Emelie // 2011-12-16 · 20:12:43

Jag har verkligen velat ha en iphone jätte länge nu! Min mobil jag har nu är verkligen urusel och jag vill ha en ny. Jag ställer upp i tävlingar efter tälingar men aldrig har jag lyckats vinna något som om jag lyckas nu skulle jag bli överlycklig!

Jag har gillat allt förutom bloglovin då jag inte använder det och jag bloggar inte!

Postat av: Y A S S E - apple addict // 2011-12-16 · 20:23:53

Jag vill verkligen vinna! Det vore lättare om du läste inlägget jag skrivit i min blogg om varför jag vill vinna ♥



http://iyasmine.blogg.se/2011/september/how-bad-i-want-an-iphone.html



Det är på engelska men om du vill översätta det så finns det en knapp uppe i menyn under min header.

Postat av: Helen S // 2011-12-16 · 20:36:44

-Jag gillar din blogg på Facebook

-Jag följer dig via bloglovin

-Jag skriver en kommentar

-Jag har gillat 3 andra inlägg på bloglovin (hittar inte denna inlägget)

-Jag följer dig på blogkeen

-Jag gillar din fanpage på Facebook

Jag har tyvärr ingen blogg FÖRLÅT! :(

på FB SÅ Heter jag Helen och mitt efternamn börjar på S och slutar på e.



Det skulle vara så himla roligt att vinna en Iphone 4s den e så fin, speciellt den vita!!!! Jag har aldrig haft en Iphone i hela mitt liv tyvärr, kommer nog aldrig få eller köpa det, jag har inte råd med en Iphone! Jag har alltid haft Sony ericsson förutom min första den var en nokia haha en sån där klassisk alla hade typ en sån, jag blev skit glad när jag fick mammas gamla hahaha! Men det skulle vara den bästa julklapps presenten någonsin om jag skulle vinna den, om jag skulle vinna den så skulle den typ vara den enda jullklappen, tror inte min mamma har råd med nån riktig jullklapp i år men det e luungt, vill inte göra det jobbigt för mamma♥

Diggar din blogg och inlägget haha!

Åh tänk om jag skulle vinna en Iphone hereguuuuudd! Hoppas jag har minst lika stor chans som dom andra eftersom det är över 400 som tävlar och jag tror jag är sist som vanligt ha! Jag vet heller inte när tävlingen avslutas den kanske redan har gjort det, men det gör inget jag chansar iallafall.

Puss & Kram lingon gran!!! :)

Postat av: Y A S S E - apple addict // 2011-12-16 · 20:40:53

Jag är med! Du kan läsa min motivering här [http://iyasmine.blogg.se/2011/september/how-bad-i-want-an-iphone.html]

den är på engelska men det finns en översättnings-funktion i menyn under headern ♥



Har även länkat din blogg!

Postat av: Y A S S E - apple addict // 2011-12-16 · 20:44:41

Jag glömde mailen först, men nu står den med ♥

Postat av: Anna Asp ♥ // 2011-12-16 · 20:53:10

Jag är med! :)



Jag vill vinna för att mobilen jag har nu är helt kass, den har oxå blivit fuktskadad, så jag behöver verkligen en ny.

Postat av: Julia Rosén // 2011-12-16 · 23:08:05

Jag gillar dig redan på

fb

bloglovin

Din fanpage

blogkeen

:)



Jag skulle vilja vinna för att min mobil är så kass så att jag inte ens kan ha musik eller spel på den, samt så brusar det bara när jag pratar med folk så jag vet inte om dem har vad jag säger och då måste jag ringa upp flera gånger och då går det åt med massor av pengar så jag skulle gråta floder och om vann en Iphone 4S :)



Mitt tävlingsinlägg! :)

http://juliarosen.blogg.se/2011/december/ar-med-i-tavling-hos-2.html



[email protected]

Postat av: alicia nyström // 2011-12-17 · 00:16:30

har redan skrivit en kommentar där uppe, men tog bort min blogg, hoppas inte de påverkar min plats i tävlingen... men iallafall här är min anledning till varför jag ska vinna...



anledningen till varför jag skulle vilja vinna en iphone 4s är för att jag grymt länge har velat ha en sån, min familj har inte så mycket pengar just nu eftersom jag just fått en lillasyster & min mamma är mammaledig :) , det har blivit en ganska stor förändring här, jag har alltid varit ensambarn och nu är det inte så längre, ganska svårt att vänja sig vid. & eftersom vi knappt har råd att köpa de viktigaste sakerna så blir det inte att lägga pengar på en ny telefon. & min som jag har nu är verkligen inte bra, den är begagnad & startar om flera gånger per dag, skickar sms till folk & ibland startar den inte ens. just därför skulle jag vilja vinna en iphone, det skulle göra hela min jul! :) kram

Postat av: LIENE // 2011-12-17 · 09:59:11

Nu har jag gjort det obligatoriska:)



Vill vinna för att min mobil är 5-6 år gammal och min mamma tjatar på mig att jag behöver ny mobil men inte förens nu har jag fått intresse för iphone. Om det är någon mobil jag vill köpa så är detiphone men att vinna är billigare och slipper jag köpa mobil så har jag råd för andra saker istället.

Postat av: moufieeh // 2011-12-17 · 10:02:20

jag är redan med, men när avslutas den? :)

kram

Postat av: Therese From-Bergkvist // 2011-12-17 · 11:25:37

Gillat på fb, följer på bloglovin :)



Jag vill vinna denna telefon som är en vinterönskan till mig och den står högst upp min lista,

snälla kan du den med tomten till mig skicka.

Hoppas jag ser den under min gran så jag kan surfa hela dagen och hela natten,

det är den allra bästa klappen.

Jag vill fota hela familjen,

och njuta med denna skönhet från Apple hela julen!

Postat av: - sara // 2011-12-17 · 11:27:00

jag är med!

jag gillar din fanpage & dig på Facebook, gillar inlägget på Bloglovin & följer dig där!

har även gjort ett inlägg på min blogg, det ser du här: http://sarabackman.blogg.se/2011/december/ar-med-och-tavlar-1.html#comment



jag tycker att jag borde vinna föratt mobilen jag har nu är huuuur trög som helst! går nästan inte ens att ringa någon, det hackar bara hela tiden när man pratar ....

+ att det är en av mina drömmar att få en Iphone ♥

spelar ingen roll vilken, bara en Iphone :D



KRAM!

Postat av: Cindy Vuong // 2011-12-17 · 11:35:10

• Har gillat din blogg på Facebook

• Har gillat din blogg på Bloglovin'



Motivering: Det skulle verkligen vara en dröm för mig om jag vinner denna godingen! :)

Min mobil är nu en aning lite hackig och repig i skärmen. Den hackar även när man kopplar den till datorn. Har varken råd till en Iphone eller en ny mobil, för nu förtiden är det inte särskilt billigt. Det skulle verkligen vara en lycka ifall jag vann denna godingen. Då skulle jag kunna slippa jobbiga knappar, och kan även få massa appar t ex blogg appaen. Då kan jag blogga enkelt och oftare! :)



+ Har även gillat inlägget på Bloglovin'

• Gilla dig på Blogkeen

• Gilla din fanpage på Facebook

Postat av: Tim // 2011-12-17 · 11:44:14

Jag vill så gärna ha en iphone, och har velat haft det i ett år nu. Men jag har inte råd att köpa en.

Och det skulle vara så mycket enklare att kunna blogga då, för min data har fått ett/flera virus nu och tar åratal att starta, så det känns som att jag inte kommer igång med bloggen nått.

Men då vore det enkelt att kunna blogga var jag än är, och hålla läsarna uppdaterade.

Just nu har jag en skitdålig samsung, och önskar mig verkligen en iphone i julklapp. Men det kommer jag aldrig få, för jag har sex syskon.. då mamma säger att om jag vill ha det får jag spara och köpa själv, vilket jag försöker med!

Men det vore så bra om jag kunde få vinna tävlingen!

Kram!

(älskar din blogg^^)

Postat av: ebbaawettergren // 2011-12-17 · 11:55:37

jag vill verkligen vinna det här , eller i alla fall få en chans, jag har velat ha en Iphone 4S sedan den kom ut nästan , det skulle vara en dröm att få den .

varför jag förkänar den är för att jag skulle ha så mycket användning av den för jag har bara en gammal LG mobil nu och skulle verkligen vilja behöva/ha en för att få mer statiskt på bloggen också !

du kommentera min blogg och det var otroligt , men jag hade aldrig sett din blogg förut , den är helt AWESOME! '+ jag har gjort allt jag skulle till & med en extra chans att vinna :)

ha det bra ! :D

Postat av: Maryam // 2011-12-17 · 11:55:41

Hej jag är med!

Jag har gillat dig på Fb, Bloggkeen, Bloglovin, inlägget på Bloglovin, Fanpage på fb



Jag vill vinna för att jag har vellat ha en iphone jätte länge och min mobil e jätte dålig,den stängs av när jag pratar i telefon när man pratar hör man nästan inte alls vad den andra säger. Jag skulle bli över lycklig om jag vann skulle göra vad som helst Jag kan inte spela, skicka bilder till kompisar,eller lyssna på musik och jag får ingen ny mobil förrän om 1-2 år. :(

Jag skulle bli skit glad om jag vann :-)

Jag heter Nazdane Asemani på facebook sen inte Maryam.

Jag har ingen blogg :(



Kraam Maryam<33

Postat av: hanna // 2011-12-17 · 13:07:48

jag är lätt med! har gjort allt som står att man ska göra! här är även en direktlänk till inlägget i min blogg! http://hannajohanssssons.blogg.se/2011/december/tavlar.html

Postat av: Matilda Sjöström // 2011-12-17 · 14:30:36

Följer/gillar på bloglovin

Följer på blogkeen

Gillar inlägget på bloglovin

gillar in blogg/fanpage på facebook

Postat av: Madeleine Tran // 2011-12-17 · 15:44:42

Jag vill vinna eftersom jag har världens fulaste och äldsta mobil... Det är en KNAPPMOBIL. Dom flesta har faktiskt touchmobiler... Bara jag som har en knappmobil. Känner att jag inte hänger med i utvecklingen riktigt... Alla bara, åh kolla de och de spelet.. och jag, vad kan jag göra?... Bara smsa och spela på tre tråkiga spel.... En Iphone 4s skulle gjort mitt liv enklare. Man kan hitta information hur lätt som helst. När man är uttråkad t ex på tåget, bussen, bilen osv kan man tidsfördröja sig lite med att spela spel :) Perfekt som liten julklapp också.. Får inga julklappar heller. Och är den minst bortskämda av alla i Sverige. Lovar.....



Här är mitt inlägg



http://tavlingsbloogg.blogg.se/2011/december/tavlar-om-iphone-4s-2.html#comment



Har gillat dig på facebook, bloglovin och blogkeen! (174e)

Postat av: jullia // 2011-12-17 · 15:49:17

gjort allt man ska göra :) - Julia Wallin

här är länken till min blogg :) -- > http://juliawwallin.devote.se/blogs/14599897/taevlingar-.htm#WriteComment

jag vill jätte gärna vinna då jag nu använder min sony w959 som inte är så kul att använda längre :P

Postat av: Daniella - foto & vardag // 2011-12-17 · 16:41:43

Jag är mer än gärna med och tävlar!

Här är inlägget på min blogg: http://daniellacamilla.blogg.se/2011/december/vinn-en-iphone-4s.html

+ Jag gillar din blogg på facebook (Daniella Berg)

Jag gillar din blogg på bloglovin

Jag följer dig på bloglovin

Jag gillar inlägget på bloglovin

Och jag gillar din fanpage på facebook

(tyvärr inte på blogkeen för jag har inte det..)



Varför jag ska ha en iPhone 4S? Jadu, det kan man fråga sig. Jag vill/ska ha en iPhone för jag har min slitna gamla sony ericsson som är riktigt sliten och jag har börjat tröttna på det nu när alla i min omgivning sitter med just en iPhone eller nån annan värsting i sin hand. Och så kommer jag med en knapp-telefon. Visserligen är det ju lite roligt att inte vara som alla andra men det är inte lika kul längre. Först och främst är det väldigt bra att jag har just en iPhone, man kommer snabbt ut på internet och så. Och jag åker buss till min Mamma varannan helg och då kan det vara bra att bara kunna klicka sig fram på telefonen och vips, så har man alla busstider. (och underhålla sig för det tar ett tag att åka in till Uppsala) Det skulle vara väldigt skönt att ha en iPhone också för att snabbt kunna uppdatera bloggen, för jag är inte så ofta hemma. Och det skulle vara kul att för en gångs skull få nått man verkligen vill ha! Förra året när jag fyllde år fick jag bara en sak jag ville ha, och det va ett skitbilligt headset.. Resten va nån Girl:IT grej... Men strunt i det nu! Jag hoppas verkligen att jag får en iPhone, skulle göra min dag väldigt värd att leva en lång tid framöver! Hahah, ja uppriktigt sagt skulle jag bli skitglad. Kram på dig, hoppas du får en fin dag! :)

Postat av: Anni // 2011-12-17 · 17:03:02

Jag vill vara med! Jag vill verkligen vinna för att min nuvarande mobil är väldig gammal och har en dålig kamera. Jag vill ha en Iphone eftersom den har en bra kamera och jag gillar appar. Jag ska börja på högskolan nästa termin så en Iphone skulle hjälpa mycket med att kunna surfa på internet. Jag vill ha en bra mobil men har tyvärr inte råd med det eftersom jag har lagt ner all tid till plugg och har aldrig haft ett jobb.



Jag har gjort de obligatoriska, gillat inlägget på bloglovin, blogkeen och fanpage!



Postat av: Johanna ♥ // 2011-12-17 · 17:16:10

Har gillat allt man ska + de frivilliga, förutom blogkeen (har inte det) och inlägget på bloglovin (hittar det inte :o)..



Jag vill ha den här, för att mitt memorycard nyss raderats av sig självt :( Jag har en sony ericsson zylo (en slide). Jag vill jättegärna ha en touch med bra minne och med spotify. DÄRFLÖR VILL JAG VINNA!!

Postat av: melina // 2011-12-17 · 17:34:57

gjort allt obligatoriskt och även gillat din fanpage :)

jag vill vinna för jag är kär i iphones! låter knasigt, men har verkligen önskat mig en iphone sedan måånga år tillbaka, hade blivit superglad, glädje behövs hos mig..! :)

Postat av: Olivia - drömmen mot att bli fotograf // 2011-12-17 · 18:54:46

har gjort allt som var obligatioriskt, ja är med :D

kramis♥

Postat av: camilla lundberg // 2011-12-17 · 19:15:40

jag har visst glömt att gilla inlägget på bloglovin men jag kan inte hitta inlägget efter som att det är ett ganska gammalt inlägg.. tror du att du kan länka det till mig så jag kan gilla ? förlåt för besväret! kram

Postat av: Isabelle // 2011-12-17 · 20:04:29

Jag har gillat allt men inte skrivit ett inlägg på bloggen :)

Jag skulle vilja vinna för att jag har ingen mobil just nu. Min förra gick sönder för touchen funkade inte... Min mamma och pappa har inte tillräckligt med pengar för att köpa en ny som är bra och har market och appar osv. Därför så skulle jag vilja vinna , då kan man blogga från mobilen också!



Roligaste tävlingen , håller tummarna! ♥ Kram ♥

Postat av: Anonym // 2011-12-17 · 23:22:38

vem sponsrar? :)

Postat av: fanny jönsson // 2011-12-17 · 23:24:38

jag är med, jag har Gilla min blogg på Facebook här.

Gillat din blogg på Bloglovin, Gillat inlägget på Bloglovin, Gillat dig på Blogkeen, Gillat din fanpage på Facebook.



Jag skulle jätegärna vilja vinna denna iphone 4 s för att jag verkligen har andvändning av en ny mobiltelefon för att min nuvarande knappt fungerar. Vore superkul om just jag vann ! :)

kram!!

Postat av: Isabella Aflaki // 2011-12-17 · 23:49:58

jag gillat allt :)



Jag vill vinna för att kunna ge den perfekta presenten till min mamma som fyller år i januari och som alltid ställer upp! Hon är värd mycket mer men en superbra mobil är något av de hon verkligen behöver, då hon kan byta ut sin fula och dåliga tegelsten.



Tack & Kram ISabella

Postat av: tildewidmark // 2011-12-18 · 11:26:48

Måste vi som kommenterat i första inlägget om tävlingen kommentera igen här?;)

Postat av: chanette // 2011-12-18 · 14:11:40

* chanette svensson gillar dig på fb



* 926 andra följer din blogg på bl då jag tryckte följa knappen



* för jag har faktiskt varit super snäll i år och tycker jag förtjänar att äntligen få en bra mobil



* chanette svensson gillar din fanpage sida

Postat av: ▲sarajuuso▲ // 2011-12-18 · 20:25:16

vill verkligen vinna det här!!!!!!!! skulle bli så otroligt glad, jag tror inte att jag kommer få en i julklapp eftersom jag önskar andra saker.. så det skulle definitivt bli den bästa julen om jag vann!



ha det jättebra, min motivering finns högre upp och jag har gjort allt och min länk osv. finns högre upp!



kram !

Postat av: ▲sarajuuso▲ // 2011-12-18 · 20:28:35

kom på att jag har raderat alla mina inlägg så här är det nya:



http://sarajuuso.blogg.se/2011/december/tavlar-om-en-iphone-4s-1.html#comment



har gjort ALLT man skulle göra. tillochmed det extra grejerna!



min motivering finns högre upp. kram ♥♥♥

Postat av: Esterlitaaa! // 2011-12-18 · 21:05:44

Jag är med och tävlar!

Och jag vill jätte gärna vinna den för att jag verkligen vill ha en iphone 4s!

jag har varit med i massor med tävlingar men aldrig vunnit och jag försöker att spara pengar till en men jag har jätte svårt att spara pengar!

vill jätte jätte gärna vinna! kram :D <3

Postat av: camilla lundberg // 2011-12-18 · 21:08:14

tänkte bara säga att jag länkar din tävling igen på facebook och på min twitter! Kolla även min blogg där jag har länkat till din blogg/bloggtävling angående one piece! ha det jätte bra

Postat av: hannah // 2011-12-18 · 22:24:43

Jag har gjort allt obligatoriskt och även gillat inlägget på bloglovin och gillat din fanpage på Facebook! :D

Kram

Postat av: Christoffer // 2011-12-19 · 01:21:28

Jag vill vara med och tävla!



Jag har gillat din blogg + fanpage på Facebook. Jag har gillat din blogg + inlägget på Bloglovin.

Jag använder in blogkeen men om jag hade gjort det så hade jag gillat dig där med!



Också kommer vi då till motiveringen. Den största anledningen till att jag är med i den här tävligen är för att jag skulle vilja ha en EGEN mobiltelefon. Jag har nämligen lånat mina föräldrars gamla, mina kompisars gamla och så vidare så det hade varit så himla kul att ha en alldeles egen istället :) Sen gör det ju inte saken värre att det faktiskt är en iPhone S vi tävlar om.



Avslutar med en liten dikt:



Vit som snö och blank som kristall

Får den mig lätt på fall

Fina former, och ack så fin

Om den bara kunde vara min!

Postat av: Christoffer // 2011-12-19 · 08:22:31

Nu har jag skrivit ett inlägg om tävlingen på min blogg som kommer upp kring två-tiden!



(Jag skriver med min mail nu eftersom jag tror jag glömde den i förra kommentaren)

Postat av: kira // 2011-12-19 · 08:46:35

jag är med! :)

Postat av: Emilia // 2011-12-19 · 10:08:05

Hej!

Jag är med och har gjort det som behövs!



Motiviering:

Jag skulle verkligen behöva en ny mobil!

Just nu har jag en xperia x10 mini pro, som är den sämsta mobilen jag någonsin haft!

Så just nu lånar jag en K550i.

Min xperia har vi lämnat in flera gånger på grund av att den inte tagit emot laddning, den tar inte emot sms mm.

Så en ny mobil skulle verkligen inte vara fel!

Jag har skilda föräldrar och min varken ingen av mina föräldrar har särskilt bra med pengar!



[email protected]

Postat av: ellinor stafstedt // 2011-12-19 · 12:04:29

Har gjort allt och istället för skriva på blogg har jag skrivit på fb :)



Skulle vara jätte roligt att vinna eftersom jag själv har blivit av med min iphone nyligen:( jätte tråkigt!



/ Ellinor

Postat av: Patricia // 2011-12-19 · 14:08:00

Jag har gjort allt för att jag vill verkligen vinna! :D



Mitt inlägg: http://patriciaaas.blogg.se/2011/december/iphone-4s-2.html



Motivering: Varför ska just jag vinna? Jo, för att jag har just nu en tegelsten till mobil, en Nokia som knappt funkar! Man kan inte skicka/ta emot SMS och när man ringer så hör man inte den andra personen i luren ibland, sjukt störande! Jag har ALDRIG någon tur, har aldrig vunnit någon tävling :/ Vill jättegärna ha en iPhone, speciellt iPhone 4S men den är så dyr så har inte råd :(



Nu håller jag tummarna och hoppas att du kan uppfylla min STÖRSTA önskan, skulle vara evigt tacksam om jag vann :') ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



En iPhone 4S vill alla ha, speciellt lilla jag :D ♥♥♥♥♥

Postat av: ester // 2011-12-19 · 15:16:42

jag har:

- Gillat inlägget på Bloglovin.

- Gillat din fanpage på Facebook.



Jag skulle så sjukt gärna vilja vinna. Min mobil blev stulen för ett tag sedan, det var ingen supermobil men jag hade ju alla bilder osv. på den. Sen min mobil blev stulen har jag haft ett hyfsad mobil men den vill verkligen inte samarbeta .. Sen har jag nästan alltid velat ha en iphone, det skulle vara den perfekta julklappen!

Postat av: agnes // 2011-12-19 · 15:59:21

Jag är med, följer/gillar allt förutom bk för det har jag inte ;) Inlägg på min blogg: http://equiiss.blogg.se/2011/december/iphone-4s.html



Motivering: Well, det är såhär - Jag har så länge jag vetat velat ha en iPhone men det är något mina föräldrar (eller jag för den delen!) inte har råd att unna mig då de faktiskt är ganska dyra, tyvärr.

En iPhone skulle vara perfekt för mig - speciellt när jag nu snart ska flytta för att börja gymnasiet. JAg kommer då lätt att kunna uppdatera bloggen osv vilket är ett otroligt stort PLUS.



Jag tycker verkligen det är skitsnygga telefoner och något jag skulle ha VÄLDIGT stor användning av.



Skulle även vara skönt att få ha en ny mobil för en gångs skull, och då är det bara massa plus att det är en iPhone!

Så nu håller jag tummar och tår för att detta ska gå vägen!!

Postat av: Carro - en emo/scene bloggerska // 2011-12-19 · 20:30:33

Jag är med - jag vill vinna eftersom min bror har en -Iphone 4s och jag skulle bli hyper dyper glad om jag också fick en :) Jag tycker att Iphone's är de bästa mobilerna, de är awesome!



Har gjort:

- Gilla min blogg på Facebook här.

- Gilla min blogg på Bloglovin här.

- Skriv en kommentar, där du lämnar din mejl, att du är med och tävlar samt skriv en motivering varför just DU ska vinna.

- Gilla inlägget på Bloglovin.

- Gilla mig på Blogkeen här.

- Gilla min fanpage på Facebook här.



FB namn: Carolina Mårtensson

Postat av: Jessica // 2011-12-20 · 10:26:59

Jag är med i tävlingen :)!!



Har gillat din blogg på facebook, bloglovin och gillat inlägget på bloglovin och dessutom gillat fanpage på facebook. Ska göra inlägg på min blogg!



Jag borde vinna för min 3GS har börjat ge upp på mig. Den låser sig, får inte SMS ibland och det skulle vara så bra ifall jag vann 4S för jag egentligen skulle köpa 4'an men den vart så pass dyr så jag fick nöja mig med 3GS. Jag skulle bli mer än lycklig om jag vann, dessutom tycker jag att iPhone är en utav de bästa mobilerna jag har haft och har haft Nokia, Sony Ericsson, Motorola och LG. Men ingen utav den kan mäta upp sig till en iPhone!

Har aldrig vunnit en tävling i hela mitt liv, så nu passar jag på att slå stort i en tävling och vinna en iPhone, skulle varit den bästa julklappen jag fått.



Må bäste man/kvinna vinna, lycka till alla :D!!

Postat av: Victoria Gellerstedt // 2011-12-20 · 13:54:39

Jag skulle vilja ha en Iphine 4s, för att min syster är bäst. Hennes telefon sprack igår så nu detta kommer läka alla sår. Om jag vinner denna mobil får hon en julklapp med stil utan sin störtsta förebild!



Jag har gillat alla dina fb sidor, följer dig på blogkeen och på bloglovin! Här är länken till inlägget på min blogg: http://vickizochfreja.devote.se/blogs/15035085/alltid-vaert-ett-foersoek.htm#WriteComment



Postat av: Viktoria L // 2011-12-20 · 15:27:43

Hej!



Jag skulle vilja vinna för min mobil håller på att gå sönder >< denna skulle passa mig perfekt! Min pojkvän har en och jag vet hur bra den är!!



Jag har gjort allt utom bloggkeen och att skriva på min blogg för jag har inget av det. På fb heter jag vicky.larsson, bloglovin är det min mail, blev nr 10 att gilla inlägget!



Tack för en bra blogg och en rolig tävling!



// Viktoria

Postat av: ebba wouters // 2011-12-20 · 20:27:59

Jag är med gillat inlägget på bloglovin också.

Jag vill så hilma gärna vinna för AlLA har typ en sony eller iphone i min klass i skolan, blir så less på att inte ha något internet vart jag än är hu rlyckas man med sin blogg då liksom?.

Går fortfarande runt med en gammal nokia rider ju så mamma vill inte att jag ska ha en iphone för att man kan trilla av och slå i mobil det har hon rätt vi därför vill jag vinna en istället och kommer ta väl hand om den:)

Postat av: ellinor hjärtström // 2011-12-21 · 00:41:44

Jag är med!



Jag följer dig på facebook, facebook fanpage, bloglovin (och gillat <3), blogkeen och tycker att du har en enorm talang som borde dagligen få såhär mycket kommentarer och inte bara för en tävlings skull!



Jag tycker jag borde vinna för att min lillasyster som jag älskar över allt annat spatserar fortfarande runt med en uråldrig mobil som knappt kan skicka MMS och hon har just flyttat för att gå gymnasium och jag har hört hur hon tjatat om en bättre mobil, framförallt en iPhone! Jag hade dött av lycka av att se hennes ansikte på julafton om hon fick det som jag aldrig hade haft råd med att ge annars! Och hon är värd guld och gröna skogar, och hon skulle verkligen behöva en riktigt bra mobil nu också, i och med att hon fotar så mycket (etc) passar det perfekt med en 4S i och med att de har så mycket bättre kamera än de tidigare modellerna.

Kortfattat: She's worth it! <3

Postat av: ida thoor <3 // 2011-12-21 · 08:58:10

Jag har gjort allting och din blogg var verkligen fin så skulle endå gillat den !

http://www.nattstad.se/stylebyida

där kan du titta och se att jag har lakt ut på min blogg :)

~ Jag vill jätte gärna vinna för jag fick en ny telefon för 1,5 år sedan och den suger verkligen , bara jag som har den och vill ha en ny , en som alla andra också har .. Skulle verkligen uppskattas att vinna och skulle få hur mycket glädje tårar som det bara går !!

Tack för jag får vara med och tävla !

Kram

Postat av: sabrina // 2011-12-21 · 13:56:47

Jag är med och jag har gjort alla "större chans grejer".



Jag vill jättegärna vinna en iPhone eftersom att jag inte får en av mamma, hur mycket jag en ber och tjatar. Dom flesta av mina kompisar har en och jag får toucha runt på deras, men det skulle inte vara helt fel att toucha runt på sin egna ): alla appar, spel och ojojoj.



kram

Postat av: Sosan Trakhili // 2011-12-21 · 17:45:30

Jag är med och jag har:

♥ gillat dej på bloglovin

♥ gillat din blogg på facebook (Victoria Le Dinh Thi)

♥ gillat detta inlägg på bloglovin

♥ gillat din blogg på blogkeen

♥ gillat din fanpage på facebook (Victoria Le Dinh Thi)



jag tycker att jag borde vinna för att jag behöver en ny mobil :)

Postat av: Sosan Trakhili // 2011-12-21 · 17:46:31

Jag är med och jag har:

♥ gillat dej på bloglovin

♥ gillat din blogg på facebook

♥ gillat detta inlägg på bloglovin

♥ gillat din blogg på blogkeen

♥ gillat din fanpage på facebook



jag tycker att jag borde vinna för att jag behöver en ny mobil :)

Postat av: M A J A // 2011-12-21 · 19:00:45

Jag är med!

Har gjort allt utom att gilla inlägget på bloglovin, för jag hittade inlägget tyvärr...



Det skulle vara så kul för jag vill så gärna ha en massa skal som man byter efter klädsel och massa roliga appar, varje gång jag lånar nåns iphone så kan jag sitta och leka i timmar. Och nu har jag en samsung galaxy som har slutat funka helt! Det går inte att ansluta till internet (wifi) och touchen funkar inte på nedre delen av skärmen, så jag får sitta och kopiera in gamla sms/ord för att kunna skicka sms och det tar några år att skicka "hej, vad gör du?". Snääälla låt mig vinna! Jag aldrig vunnit på nånting annat än "vinst varje gång" på tivoli, kom igen ida! Ha en bra jul, nyår, påsk, midsommar och såå. PUSS OCH KRAM!

Postat av: Gisele // 2011-12-21 · 19:32:40

Jag har gjort allt och jag är också kär i din blogg! Du har inspirerat mig för jag lär mig just nu att göra en blogg! Jag fortkänna vinna för att jag behöver en bra mobil för att kunna blogga var jag är och ta bra bilder och jag har inte råd....

Tack för den här chansen!!

Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥ // 2011-12-21 · 21:33:16

Jag är med, jag har gjort allt utom att skriva ett inlägg :D På Facebook heter jag angelica månsson



3. Varför jag skulle vilja vinna är ganska enkelt. För jag behöver en mobil. Jag har tyvärr ingen då min var tvungen att lämnas in på lagning och på den vägen är det. Har inte fått tillbaka den och har därför varit utan mobil väldigt längre. Har inte råd att köpa en ny heller så detta skulle verkligen vara ödet om jag vann! skulle inte kunna tacka dig nog!



Postat av: FannyFredrica - Fotografering och Julkalender // 2011-12-21 · 21:37:23

Jag är med! :)



Jag har:

- gillat dej på bloglovin

- gillat din blogg på facebook

- gillat detta inlägg på bloglovin

- gillat din fanpage på facebook



Jag skulle verkligen vilja vinna för att jag är verkligen i behov av en ny mobil. Min mobil jag har nu kan man absolut inte lyssna på musik i med hörlurar. Det är något glapp i "uttaget" där man ska stoppa i hörlurarna, enda sättet att lyssna på musik på min mobil är att trycka ner hörlurarna halvvägs och sen gå och försiktigt trycka ner hörlurarna en millimeter utan att trycka ner de helt eller släppa taget! Jag blir så irriterad och musik är det bästa som finns och det man verkligen vill kunna ha i sin mobil så att en ny mobil är ett måste för mig just nu! Ett stort plus för mig med en iPhone är också kameran! Jag älskar att fotografera men jag kan inte släpa med mig systemkameran överallt och iPhone's kamera är nog pass bra att bara kunna ta alla vardagliga bilder med!



Håller tummarna! :)

Postat av: Alicia // 2011-12-21 · 21:40:48

Jag vill gärna vara med och tävla <3



Motivering: Jag vill vara med och tävla om en Iphon 4s och i så fall ge den till min mamma (eller om hon får min som är ganska ny), hon har gjort mycket för mig och jag vill göra något för henne. Just nu har hon min gamla mormors, väldigt gammal!!



Tack

Postat av: Daniella // 2011-12-21 · 21:54:32

Jag har gjort allt som står ovan och hoppas verkligen att jag vinner. <3



http://daniellaevelina.blogg.se/2011/december/jag-ar-med-och-tavlar.html#comment



Jag skulle mer än gärna vilja vinna en iPhone 4s eftersom att jag hade en Sony Ericsson som någon snodde och för tillfället använder jag ingen mobil.. Jag har alltid velat ha en iPhone och jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann. När det gäller sånt här brukar jag alltid få otur, men jag kanske får tur trots allt. Det hoppas jag verkligen! Sedan blir det lättare för mig att uppdatera bloggen när jag är i skolan, vilket brukar vara väldigt svårt för mig. Håller tummarna för mig själv nu. Kram!

Postat av: felicia♥ // 2011-12-21 · 22:16:09

(gjort det man ska) kram



åhh jag är med! :D Jag skulle super gärna vilja vinna en ny telefon, jag har förtillfället en sony ericsson w20i som inte är i så bra form :P Kram

Postat av: Emilia rodi [Fotoblogg av Emilia & Olivia] // 2011-12-21 · 22:33:18

jag är med:)





Jag har råkat ta sönder min data och min iphone 3gs dock inte med flit. Jag vill börja om och visa att jag kan ta hand om en ny mobil! har dock inte råd med ny, + att jag inte har ngn dator...

har gjort allt:D

kram :D

Postat av: anette carlsson // 2011-12-21 · 22:33:46

Äger ingen Iphone över huvudtaget så det vore toppen att vinna en ! Jag har gillat dig på face book och fan page. Jag följer din blogg och var den 17:e personen som gillade inlägget på blogloving.



På face book

anette meg carlsson

Postat av: Anneli // 2011-12-21 · 22:59:58

Vilken sjukt bra tävling!

1. Gillar på facebook (Anneli Ek)

2. Följer dig redan på bloglovin' :)

3.

Med en iPhone 4S är julen räddad minsann

Tänk vilken julklapp om jag denna vann!

Den bästa telefonen på marknaden det tveklöst är

En komplett produkt för det moderna samhället här

Du kan göra allt du kan tänka dig och lite till

Det är det enda jag önskar mig och mer därtill!



Ha en trevlig torsdag!

Postat av: Linda O // 2011-12-21 · 23:03:16

Gör allt som krävs för att ha en chans i denna tävling!



Min gamla mobil håller på att lägga av helt och hållet, så snart står jag och sonen helt utan telefon då vi inte har någon hemtelefon instalerad!



Har missat flera mess och viktiga samtal för att telefonen krånglar. har en obehaglig känsla av att den kommer lägga av när som helst.



Sonen kommer inte att kunna ringa sina vänner och dom kommer inte kunna ringa honom. den biten är värst!



Kan inte köpa ny mobil för pengarna räcker helt enkelt inte till!



Är ensamstående och sjukskriven så jag måste snåla ordentligt med mina slantar..



Kram

Postat av: lil' babustyle - foto, vardag & Akons musik i fokus // 2011-12-21 · 23:12:05

Jag är med!

Jag har gillat på Facebook. (Thaa babustyle)

Jag har gillat din fanpage. (Thaa babustyle)

Jag följer dig på bloglovin'

Jag följer dig på blogkeen

Jag har gillat inlägget på bloglovin.



Jag vill vinna den för att jag behöver en ny mobil. Den jag har nu stänger av sig (en xperia x10mini pro) hela tiden och vill uppdateras hela tiden. Kan heller inte komma in på internet eller ens skaffa Market, och telia (som jag har) säger att det är fel på mobilen. SÅ nu har jag fått lånat min syrras mobil, en xperia x8, och den är likadan! Jag har fått nog av xperia, och alla säger att en iPhone är bra, och jag skulle jättegärna vilja ha en sådan!

Postat av: Moa // 2011-12-21 · 23:33:02

Jag har gjort allt man behöver göra ,här är mitt inlägg på bloggen:http://moahall.blogg.se/2011/december/jag-tavlar-om-en-iphone.html#comment



Min motevering :

Jag behöver en ny mobil, nu verkligen.slår snart sönde min nuvarande mobil,den är otroligt seg,får inte plats med låtar,måste radera sms hela tiden,bilder också.så irriterande.och så säger alla att iphone är bra,och jag har alltid velat ha en men mamma säger nej,så nu har jag ju chansen att vinna en iphone :)

så jag hoppas verkligen att jag vinner

Postat av: Erika // 2011-12-22 · 09:43:24

Gillat: Erika Leijon!

hoppas verkligen på vinst, då detta är som en dröm. Detta skulle bli den bästa julklappen i hela mitt liv, ja förutom dockorna när jag var liten då ;)

Men det hade betytt så sjukt mycket att få ge mig själv en sån här bar present!

Håller tummar och tår!

Postat av: hopelovetruefaith - louise // 2011-12-22 · 11:42:06

jag har gjort allt man skulle och allt som var friviligt ,

inlägget om detta kommer upp klockan 14.00 :D

Postat av: elina // 2011-12-22 · 12:34:21

hej! har gillat i fb & i 'bloglovin.

om jag skulle vinna en Iphone 4s skulle jag bli sjukt taggad och glad! :D. aso.. har ingen mobil just nu, nån snodde min för typ 4månader sen och har inte haft en sen dess. så om jag skulle vinna skulle jag typ bli världens gladaste, jag menar bästa julklappen 'hallå 8D. massor av pussar&kramar till dig från mig.

Postat av: Amanda Eriksson // 2011-12-22 · 12:38:37

jag har gjort allt man skulle och även allt som var frivillig fast det funkade inte riktigt med blogkeen så kollar på det lite senare(:



Jag vill vinna iPhone 4s för att det skulle bli en super julklapp till mig eller syster. Det skulle alltså bli den bästa julklappen genom alla tider och jag skulle verkligen uppskatta den. Sedan skulle jag även behöva köpa en ny mobil eftersom min touch slutar fungera då och då, så varför inte delta i denna tävlingen och hoppas på det bästa? (:

godjul (:

Postat av: Yasmine // 2011-12-22 · 15:05:12

Jag skulle gärna vara med och tävla, min motivering lyder ;



Jag fick en iphone av min pappa lite innan sommaren, sedan nu när jag kommit hem blev den stulen, pappa blev jättebesviken och han sa att det var den sista mobil jag skulle få, (fick den för jag kämpade till mig superbra betyg i skolan den terminen).. Så nu skulle jag supergärna vilja vara med och tävla om att vinna en vit iphone 4s , det skulle betyda så otroligt mycket för mig att vinna och pappa skulle bli superglad! så önskar mig själv lycka till och dig en riktigt god jul! kram



Har gjort alla saker ovan, plus det man skulle göra för att få en extra chans, här är inlägget jag skrev; http://yasminegisslin.se/2011/december/tavling-flavouredse.html#comment

Postat av: Julia // 2011-12-22 · 15:24:07

Jag har gjort allt och jag vill gärna vinna för min mobil är inte bra. Den är seg och hackar upp sig hela tiden och den vill inte skriva det jag trycker på. Så det är därför jag vill vinna.

Postat av: Tilde Ögaard // 2011-12-22 · 15:27:50

Jag har haft min mobil rätt så länge nu och ibland slutar den att fungera. En iPhone 4S i vit skulle verkligen vara världens bästa julklapp! Jag har önskat mig en av mina föräldrar, men jag vet att jag inte kommer få en..

Jag skulle bli obeskrivligt glad om jag vann, jag har aldrig vunnit någon tävling tidigare - så en vinst skulle göra 2012 så mycket bättre!

God Jul! :)

Postat av: frida // 2011-12-22 · 15:42:28

gillat på facebook, följer på bloglovin', gillat inlägget där, gillat din fanpage på facebook! kan inte skriva på min blogg eftersom jag har ingen..:(



jag skulle gärna vilja vinna för alla år har jag fått min brors gamla mobil som är jätte dåliga och just nu har jag hans gamla nokia som inte funkar alls. Det skulle verkligen vara världens bästa julklapp kan jag säga! Vet du hur glad jag skulle bli?! Aja, vinner ändå aldrig på sånt här, men värt ett försök kan man väl säga..



godjul iallafall!:)

Postat av: armina // 2011-12-22 · 20:13:56

Heej!! Jag vill vinna en iphone, för typ hela min klass har det utom jag om jag kommer aldrig och få en bara när jag blir 18/ 19 Vill gärna få den! <3 Och jag har bara en liten nokia mobil -.- Jag skulle vilja ha det som julklapp! Jag vet att jag inte kommer vinna men jag får göra ett försök puss o hej!

Postat av: armina // 2011-12-22 · 20:19:59

Jag kunnde inte gilla på bloggkeen för har inte det -.-

Postat av: Sanna // 2011-12-22 · 20:56:18

Jag är gärna med och tävlar, de här priset skulle jag verkligen vilja vinna mer än något annat. För som ensamstående mamma har jag alltid en massa möten och viktiga datum att hålla reda på och samtidigt är de samtal som ska ringas, samtal som tas emot etc. och att jag sedan dessutom är en tjej som alltid har mycket på gång och ständigt har nya människor som ska kontaktas gör att en Iphone inte passar bättre hos någon annan än mig.



Att min telefon som jag köpte 2007, när min dotter föddes dessutom snart kommer lägga av helt gör att denna vinst känns ännu mer exlusiv.



Gillar din blogg på FB (Sanna Kaakinen) och på bloglovin. Gillar även inlägget på bloglovin som nr 26.



Kram Sanna

Postat av: melissa // 2011-12-22 · 21:07:30

sv: wow, jag vill gäna vara med! men jag har inte bloglovin:( och använder inte alls facebook så mycket, så tyvärr:(

ha en bra dag iaf=)

Postat av: FlizanLizan // 2011-12-22 · 22:46:29

Jag är med :D

Gjort allt på det obligatoriska och det frivilliga :D

Detta är mitt inlägg om tävlingen: http://flizanlizan.blogg.se/2011/december/tavling-hos-flavouredse.html#comment



Jag skulle vilja vinna för att jag vill jätte gärna ha en har inte råd att köpa en egen så därför skulle det vara kul att få vinna en :D

Postat av: Nathalie // 2011-12-23 · 00:44:10

Jag har gjort allt av det obligatoriska och en del av det frivillga!



Jag skulle jättegärna vilja vinna en Iphone eftersom det är en underbart snygg mobiltelefon! Alla mina vänner har Iphones.

Jag har alltid fått ärvt gamla mobiler av föräldrar eller släktingar vilket inte alltid varit så roligt.



Jag skulle slita den med hälsan och älska den mer än någonting annat! Fast jag skulle nog bli rädd att bli väldigt osocial... Så det skulle nog bli en fördel med att inte vinna den :-)



Du får ha en God Jul och en Gott Nytt år!

Kram Nathalie

Postat av: Alba // 2011-12-23 · 01:41:31

Hey cooling :) Jag verkligen älskar din blogg Å Dej !

Å denna tävlinges asså WOW :D Vill jätte gärna vara med, hoppas jag vinner <3 Jag behöver verkligen en ny telefon, har en sony ericson med knappar jag har fått av mamma och jag är lixom 13 år :( Alla i klassen har lixom en touch... ;) SKULLE BETYDA SJUKT MYCKET; BÄSTA JULKLAPPEN EVER !



Hoppas jg vinner, <3 Tack i förskott.. ha det super bra..

Postat av: dajana // 2011-12-23 · 10:53:27

Jag är med och tvälar.

Jag har gillat allt!



Jag vill gärna vinna en eftersom jag inte har råd och det känns förmycket begärt om jag vill ha en av min familj, den är ju rätt dyr så får hoppas på att jag vinner genom din tävling.



Jag har även länkat din tävling i bloggen här har du direktlänk:

http://dajanaramic.blogg.se/2011/december/tavling.html#comment

Postat av: Ida // 2011-12-23 · 10:56:04

Jag har gjort allt det man ska göra :)

Jag har verkligen alltid velat ha en sån Iphone 4S, hur länge jag än skulle spara skulle jag ändå aldrig ha råd, om jag vann en vet jag inte vad jag skulle göra skulle seriöst gråta eller någonting , vill verkligen ha en skulle varit världens lyckligaste människa , kram <3

Postat av: Sille-Riin // 2011-12-23 · 10:59:57

Jag har gjort allt förutom bloglovin grejen, hoppas jag inte blir diskad eftersom jag inte har bloglovin :(



Men jag är såklart med och tävlar. Och vill verkligen ha en sådan!

Jag har alltid velat ha en Iphone, har sökt skal och massor men har inte en Iphone ens :D

Nästan alla mina kompisar har en Iphone och jag spelar alltid på deras mobiler och så, eftersom dom har så bra spel, lånar alltid deras camwow för att min mobil inte har det!



Jag vill verkligen verkligen ha en <3 Det skulle vara min bästa julklapp om jag skulle få en ♥



Och om jag riktigt tänker efter tror jag att jag kanske skulle ge Iphonen (om jag vann) till min bästavän ♥



Hon skulle bli super lycklig eftersom hon har en gammal nokia .. skulle bara vilja se henne så glad :)



Jag hoppas på det bästa!

Postat av: Amanda // 2011-12-23 · 14:32:20

jag följer din blogg på bloglovin!

Gillar på facebook, och gillar inlägget! :)



Har länkat din tävling:http://blondmedflit.devote.se/blogs/15130067/taevling-om-en-iphone-4s.htm#WriteComment



Mailadress: [email protected]



Motivering: Om jag skulle vinna skulle jag li göööör glad! Har alltid velat haft en Iphone och typ alla mina kompisar har touch mobiler eller iphone så om jag skulle vinna skulle jag bli så j**la glad!

Men efter all min otur, går de aldrig bra för mig.. Asså jag tror jag har riktigt mycket otur....

- min pappa och hans tjej bråkade och hela mitt liv blev annorlunda.

- efter de fick jag en häst.. Som vi fick lov att ta bort efter att ha lagt ut över 70 000 för medicin och allt...

Nu börjar mitt liv på nytt igen och hoppas man kan vinna den fina iphonen!



Kramar Amanda

Postat av: Sille-Riin // 2011-12-23 · 16:15:07

Jag skrev att jag inte hade bloglovin, jag skaffa bara för att kunna vara med i denna tävling :)



Så nu har jag gillat din blogg på bloglovin :)

Postat av: heddez // 2011-12-23 · 16:29:47

jag är med! själv så tror jag jag ska spara till en Iphone 4S men det kommer ta lång tid och skulle vara maffigt med en 4s. Jag har länkat dig på min blogg oxå om tävlingen<3

Postat av: Dana // 2011-12-23 · 16:31:45

hoppas jag vinnnerr!!!!

Postat av: jessika // 2011-12-23 · 16:32:47

Jag är med och har gjort allt man ska!



Jag borde vinna den här telefonen eftersom jag nyligen blivit utsatt för bedrägeri. Jag beställde en iphone på nätet och blev totallurad. Inte fått den ÄN och det har gått mer än 2 veckor. Jag vill verkligen ha denna då jag inte har råd att köpa en, som arbetslös :(



här är mitt inlägg:http://kallasjessika.blogg.se/category/jessika.html

Postat av: Claudia // 2011-12-23 · 16:39:58

Jag följer dig på bloglovin redan

Jag har gillat inlägget om tävlingen på bloglovin (33)

Jag gillar din sida på facebook, heter: claudia karat

Följer dig på blogkeen nu



Kram :D

Motivering: Min mamma fyller år på söndag, skulle jättegärna vilja vinna mobilen åt henne! :)

Gillar din fanpage på facebook: claudia karat

Postat av: Erica Danell // 2011-12-23 · 17:31:28

-Jag gillar din blogg på facebook (Erica Danell)

-Jag gillar din blogg på bloglovin

- Min mejl är [email protected]

Motiveringen: Jag tycker att jag borde vinna för att min brorsa är så avundsjuk på alla som har touch mobiler med massor spel mm. så jag tänkte att han skulle bli SÅHÄÄÄÄR glad om jag vann denna och han fick min förra HTC! Jag har alltid varit så avundsjuk på alla som får massa iPhones och så av sina föreldrar och mina vill inte ge mig en. Om jag skulle vinna skulle ju alla i familjen bli glada! Mamma och Pappa = de behöver inte lägga massa pengar för att jag ska bli glad. Bror = får en "modern mobil" som han vill. Jag= Får en iPhone som jag så gärna velat ha!



Jag gillar inlägget på bloglovin.

Jag gillar din fanpage

Mitt inlägg: http://pieceofmylife.devote.se/blogs/15136279/supertrevlig-taevling.htm



Tack för superkul tävling och superbra blogg!

Postat av: Arizona! // 2011-12-23 · 17:37:42

Jag har gjort allt förutom att skriva ett inlägg om det & gillat på bloggkeen^^



Motivering:Jag driver en blogg som inte är sååå bra!

& jag hinner inte logga in på datan varannan timma bara för att blogga!

Så jag önskar att jag vann en Iphone4S eftersom min mobil e en sån gammal,ful & mobbad...jag måste alltid ta pappas iphone vilket inte alls är kul! han behöver den själv ochså!

så det vore jätte kul om jag vann den! Får väl hålla tummarna nu!

Postat av: julie♥ // 2011-12-23 · 18:32:15

Hej!

Jag har redan gillat din blogg på facebook för länge sen och på bloglovin ;)

Ska göra ett inlägg om det här snart och det hittar du på www.julielarssons.blogg.se



Jag vill gärna vinna iPhonen för att jag känner mig så dum mot min mamma som tjatar hela tiden på att jag vill ha en iPhone, för det känns så jobbigt när alla mina kompisar har iPhones och laddar när olika program så att dom kan ringa och smsa gratis osv..Sen skulle nog alla tycka det var skönt om jag fick en egen iPhone så jag inte tjatar på dom om att få spela hela tiden ;) Sen har jag hört att iPhone 4s ska vara jätte bra, det ska tydligen gå att prata med den, det skulle vara riktigt coolt att ha, för jag vet att jag inte kommer få den på nåt annat sätt än tävlingar..^^

Kram från julie ! :)♥

Postat av: LLLLov // 2011-12-23 · 18:42:55

Hej Hej! Jag är med jag har gjort allting man måste!



Skulle verkligen vilja ha en sådan. För jag vet att jag aldrig i mitt liv skulle kunna få en sånn utan att vinna. Min mamma är sjuk ( canser ) så hon får bara pengar från sin försäkring så hon har verkligen inte råd att köpa en Iphone till mig. Min Mobil har just nu gått sönder och funkar någon gång ibland så skulle vara grymt kul och vinna!



Hoppas jag får en chans att vinna! :D

Postat av: emelieejanssonn :) // 2011-12-27 · 00:17:41

Jag är med och jag skulle hämst gärna vilja vinna denna mobilen för att jag har alltid velat ha en iphone men har inte råd.. alla mina vänner har en iphone,, jag är avundsjuk på dom. Jag ficj´k köpa en ny mobil men jag fick inte välja en iphone för att mina föreldrar sa att dom var as kassa men dom e faen mycket bättre än den jag har nu !

kramar från mig , [email protected]

hemskt tacksam <3

jag kanske inte vinner men det är värt ett försök. kram<3

Postat av: Josefin - Vardag och mycket mer ♥ // 2011-12-29 · 10:40:23

kan du inte ha en till tävling om en iphone? :(

Postat av: idmaa // 2011-12-31 · 02:56:01

hej jag har gått in och gillat men inte på blogglovin for jag forstod inte hur man gor men arnnas har jag gillat po facbook och din blogg, jag skulle bli jetteeeeeeeee glad om jag vann,for jag tappade bort min mobil i somras och det skulle vara som en onskan som har uppfyllt om jag vann en IPHONE4S!!!

HOPAS HOPAS HOPPAS jag vinner :)

(btw, min dator e cp ibland kommer de tre sista bokstaverna fam ch ibland inte men hoppas att du forstor(

jag har verklingen forsokt att gilla po bloglovin ?

Postat av: Julia // 2012-01-01 · 17:18:25

Hej! Jag har gjort allt och jag vill vinna en iphone för mamma sa att jag skulle få en iphone men det har inte blivit av för mamma har inte pengar just nu så detta skulle vara min högsta dröm att få vinna en iphone 4s

Postat av: Julia // 2012-01-01 · 17:21:58

Jag har skrivit om denna tävling på min blogg läs den här.



/ha det bra, lycka till alla!

Min epost är : [email protected]

Postat av: Meia // 2012-01-02 · 12:01:55

Hej, Vilken snygg blogg!

Postat av: Meia // 2012-01-02 · 12:09:22

Ja, allt är bra. Har du skype? Adda i ist: Meia.sweden

Postat av: Meia // 2012-01-02 · 12:27:12

Själv då?

Postat av: Meia // 2012-01-02 · 13:55:14

Hejhej, Jag ska vara med i tävlingen om jag får! :)

Postat av: Meia // 2012-01-02 · 16:13:30

Kan jag maila min motivering? Och allt annat?



Svara i komentar i min blogg!

Kram Meia

Postat av: Meia // 2012-01-02 · 16:32:44

Hejhej, jag har gjort allt man måste och lite till! :D



Jag vill vinna en Iphone, för jag vill så gärna ha en. Jag skulle verkligen behöva en. För att kunna se på bloggar och surfa som jag inte kan så mycket med min mobil som jag har nu. Jag skulle bli så GLAD om jag vann. När jag frågar om jag kan få en så säger mamma och pappa bara: Men du har ju en bra mobil. Och till och med Pappa har en sån, och en till mobil.Jag vill verkligen ha en!!!! :D



Jag har tävlat i olika tävlingar för att vinna saker. som jag vill ha.Men ingen tur har man. Jag har aldrig tur i sånt här. Jag skulle bli så glad om jag vann.



Kramar Meia ♥

Ps. Man ska aldrig ge upp för det man tror på! :)

Postat av: CANITA // 2012-01-08 · 18:07:25

Jag gillar din fb

Jag gillar din bloglovin



Jag skulle vilja vinna en iphone för att jag behöver verkligen en ny mobil och min pappa vill inte köpa en ny mobil för att han tycker att jag gör sönder mina mobiler ! Men asså jag får en mobil för HÖGST 1000 kr! Och hur bra mobil är det liksom? På min förra mobil så gick simkorts luckan sönder. hur fan lyckas jag? Jo! Jag råkade tappa min mobil är jag sprang så den åkte in i sten vägg! Och min pappa tror inte på mej att den gick sönder så! Han tror att jag har dragit sönder den! Men seriöst! Så jävla dum i huvudet är jag inte ?!?



Jag hittade inte inlägget på bloglovin så jag kunde inte gilla!

Följer din fanpage på fb

Följer dej på blogkeen



Så ! Det var allt ! :)

Postat av: Adine // 2012-02-02 · 14:24:11

Jag har gjort alla sakerna! Jag heter Dino Stenbock på fb! Och här är blogginlägget! : http://theworldbeyond.blogg.se/2012/february/tavling-igen.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback