Bloggmingel hos The Body Shop

2013-09-20 · 10:54:00


I veckan bjöd The body shop in till bloggvisning inför lanseringen av höstens nyheter, Honeymania och White Musk Smoky Rose. Två svårslagna favoriter 
redan nu! ♥♥ 

Ett stort och härligt gäng skönhetsbloggare var inbjuda till The body shops fina lokaler på Drottninggatan. Det bjöds på bubbel, och dagen till ära, honungsinspirerade godsaker för att knyta an till en utav nyheterna - Honeymania. Serien beskrivs som höstens stora nyhet och är berikad med Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien. Serien består av en duschgel, en fast tvål, bodybutter, EdT, bodyscrub, läppbalsam och en spännande produkt som heter Honeymania bubble bath melt, och är ett skumbad med tillskott och doft av honung. Något att spana in för den badtokiga?!

Den andra nyheten heter 
White musk smoky rose och har en rökig sensuell rosdoft. Så fort jag testade deras body lotion så var jag fast. Den doftar fantatiskt! Serien innehåller en body lotion, body shower samt två parfymer som innehåller syntetisk mysk och är Cruelty free. Den innehåller dessutom ekologisk Community Fair Trade-producerad alkohol. En stooor favorit tack vare doften!

{Mer om de båda nyheterna om några dagar}
 
 

Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer // 2013-09-24 · 22:03:03

nice

Postat av: Emelie Petersson // 2013-09-25 · 21:26:05

Så härligt detta ser ut :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback