Vårens bloggvisning med The body shop

2014-04-15 · 10:35:00


I gårkväll var jag som sagt på The body shops event för att kika på deras nya spännande sortiment som lanseras nu under våren. Vi var ett gäng superhärliga bloggare & jag hade fått lov att ta med mig en vän dit eftersom jag är gravid och i princip kan föda när som helst (känner mig lite som en tickande bomb) så fina Sandra följde med. Det bjöds på bubbel, smoothie, massor med färska frukter och små cupcakes. En närmre titt på produkterna kommer upp i bloggen inom några dagar. Tack för ett supermysigt event!

 
Deras nya Body Sorbet är verkligen ett must try. De ger dig en svalkande uppfräschning, och håller huden fuktighetsbevarad utan att bli kladdig. De fyra fruktiga och bästsäljande dofterna strawberry, satsuma, moringa, pink grapefruit och mango (som är min favorit) är berikade med 100% community fair trade producerad aloe vera från Guatemala som lenar och vårdar din hud. Ett tips för en ännu mer svalkande känsla är att förvara din body sorbet i kylen. Produkten lanseras den 25 april.

I den fantastiska och älskade vitamin E familjen hittar vi ett nytt tillskott, Aqua Boost Sorbet, som beskrivs som "ett sammetsmjukt moln av ljuvlig svalka och skön fuktighetsbevaring är det hudens bästa vän i värmen". Varje burk innehåller två miljoner Aqua Spheres och ger din hy 24 timmars fuktbevaring. Den känns sammetsmjuk, uppfriskande och fräsh på huden. Vitamin E Aqua Boost Sorbet lanseras den 25 april.
 
 
The Body Shop avslöjar nu några av sina bästsäljare och deras mest rekommenderade godbitar - älskade av skönhetsexperter, bloggare och kunder. Produketrna de lyfter fram är perfekta för den nuvarande säsongen och är allt från underbara ansikts- och kroppsprodukter till makeup. Alla produkterna är berikade med högkvalitativa Community Fair Trade-producerade ingredienser, som hjälper till att förbättra livet för över 300 000 människor runt om i världen. Hur bra låter inte det?! Kika in i närmsta The body shop för att se vårens must haves. 

Visst älskar vi väl alla TBS serie Tea Tree? Nu släpper de en helt ny Flawless BB-cream som kommer i tre nyanser. Du applicerar den här djuprengörande produkten innehållande community fair trade producerad tea tree-olja från Kenya på morgonen, och den hjälper din hy att motverka orenheter samt jämnar ut hudtonen. Tea Tree Flawless BB cream lanseras den 25 april.

 

Nyheten All-in-One InstaBlur lovar dig en felfri och perfekt hy på en sekund. Med sin universella nyans jämnar den ut ojämnheter i hyn på ett ögonblick så att dina “selfies” inte längre behöver ändras med hjälp av filter på telefonen. Primern jämnar bland annat ut huden, minskar synligheten av porer, följer kvisslor och förbättrar resultatet på din bas. All-in-One InstaBlur släpps i butik den 25 april.

 
 

Postat av: Ida och Amanda // 2014-04-15 · 12:51:43

Vad kul!

Postat av: Emma Berglund // 2014-04-15 · 17:46:14

Svar; Hon tackar så mycket :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback