Vart kommer möblerna ifrån i vårt sovrum?

2014-01-31 · 10:54:44
 

Hej. Åh vad kul att du gillar vårt sovrum! Sängen kommer från Mio och är en kontineltal säng vid namn "Nice". Lampa, fårpläd (fejk), överkast och kuddar från Ikea och vit mysig filt från Chilli. Hoppas att du blev nöjd med svaret! Vi älskar vårt sovrum, och för att inte tala om att man sover som en GUD i sängen. Jag längtar hem till den på dagarna nu för tiden, haha ♥♥ 

Kläder till BB

2014-01-28 · 07:11:00
 
 
 
 
Åh det finns ju så sjukt mycket söta bebiskläder. I helgen var vi i Sickla och köpte de här söta produkterna som vi faktiskt tänkte att lillan ska få ha på sig från bb. Lite tidigt att börja planera det kanske, men vi längtar ju så! ♥ ♥ ♥
 

Finaste ljuslyktorna

2014-01-27 · 07:29:00
 
Köpte de här på ica maxi i söndags, för bara 7 kr st, till nya lägenheten som vi får nyckeln till i helgen, och flyttar in i om en vecka. Är så spänd och längtar så himla mycket på att få göra iordning och få det precis som vi vill ♥♥
 

Lindahls mejeriprodukter

2014-01-26 · 19:04:00
 
Nytt år och nya utmaningar och jag vet ju att många av er säkert har som nyårslöfte att äta nyttigt och börja träna. Det är ju liksom två utav de vanligaste löftena inför ett nytt år. I och med det fick jag chansen att kickstarta det nya året med ett nyttigt kit från Lindahls Mejeriprodukter. I yoghurt finns massor med protein, sunda kolhydrater, "goda bakterier" och inte minst bra fett. 
 
 
Ett gott mellanmål i praktisk bägare. Extra krämig och god att äta naturell. Mild, med en behaglig syra och krämig konsitens. Underbar till frukost och mellanmål, som den är eller tillsammans med bär, frukt och honung. Perfekt till kalla såser, röror, efterätter, bakning och i matlagning där du värmer, men inte kokar yoghurten.


Den naturliga syran hos Turkisk yoghurt gör den perfekt som bas i exempelvis dressingar där den kan ersätta majonnäs och till viss del även vinäger. Syran gör också att yoghurten passar fint till rätter som själva innehåller syrliga ingredienser, som tomatbaserad korv stroganoff. I de här sammanhangen skär sig andra mejeriprdukter lätt. I sött sällskap ger yoghurtens friska smak dessutom en härlig konstrast.


Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och Lindahls kvarg 0,3% både smakar och gör sig gott samt är rik på protein, vilket är anledningen till att många använder kvargen till etc mellanmål. Kvargen passar utmärkt att servera tillsammans med bär och frukt.

Frisk, något syrligare än den turkiska yoghurten och med lite fastare konstistens. Passar utmärkt till frukost och mellanmål, liksom till kalla rätter och desserter. Yoghurten är tillverkad efter ett grekiskt orginalrecept och innehåller mer protein än den turkiska yoghurten. Proteinet ger inte bara yoghurten sin speciella konsistens utan är också anledningen till att den passar så bra till tzatsiki och andra röror med grönsaker, frukt och bär. Proteiner suger nämligen upp vätska som bildas. Lindahls grekiska yoghurt gör sig perfekt som bas i rätter som i sig själva innehåller syra och där man vill ha en lite fastare konstistens. Den passar även i desserter, tårtfyllningar och söta krämer.
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

ACO Sense & Care Winter Moist

2014-01-26 · 08:35:00
 
Vinterns kalla och mörka månader kan kännas påfrestande för både kropp och sinne, därför lanserar Aco nu en limited edition kroppslotion.

ACO Sense & Care Winter Moist body lotion är en rik och krämig bodylotion som ger vintertorr hud extra vård och omtanke. Den innehåller naturliga oljor från jojoba och bomullsfrö som ger huden ökad lyster och skyddar mot yttre påverkan, samt sheasmör som verkar mjukgörande och vårdande. Den gör huden behagligt mjuk och len och har en pudrig vinterdoft med inslag av viol, lotus och mimosa.
Pris: 200 ml ~ rek. pris: 65 kr.
 
♥ ♥  

Svar på era frågor

2014-01-25 · 12:50:00
Både jag och Jonas är födda 1990 och fyller alltså 24 år i år.


Vi har varit tillsammans i sex år, i år blir det sju år.


Ja vi har några förslag, men det är så himla svårt. Det ska ju kännas 100% rätt och vi kommer säkert vela och tänka även efter att bebis har kommit.. Dock har vi två stycken förslag som båda gillar och det är Julia och Linnéa. Sedan gillar jag även Amanda, Ellen, Tilde, Wilma och Elina. Har ni några förslag på fina flicknamn så får ni gärna kommentera. 
 

Vem är du och avgöra det undrar jag då? Dessutom tycker jag inte att varken jag eller min sambo är särskilt mycket ungdomar längre.. Vi båda är vuxna, har fast anställning, stadig ekonomi, boende och körkort. Varför ska man alltid som ung blivande förälder få höra sånna dumma kommentarer? Vissa känner sig redo för att försöka skaffa barn när de är 18 och andra vid 30 år. Det är helt olika och upp till var och en. Jag tycker heller inte att man ska sätta en ålder för hur gammal man behöver vara för att vara en bra förälder.
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Första bebiskläderna

2014-01-24 · 19:20:00
 
 
Jag är nyss hemkommen efter en jätte mysig eftermiddag tillsammans med mamma. Vi passade på att titta lite på rean & shoppa lite kläder till bebis, som jag inte vågat göra innan (men nu är jag i vecka 27 (26+2), håll tummarna för oss!). Det finns ju så himla mycket fina kläder & accessoarer.  Kändes som vi shoppade upp halva Newbie kollektionen, haha, men de har ju såå sockersöta kläder! När började ni shoppa kläder osv till era små? ♥♥

No7 Stay Perfect nail colour

2014-01-10 · 16:29:37
Idag låg en färgglad överraskning från No7 i brevlådan. Det var fyra av deras nagellack från i kollektionen Stay Perfect som beskrivs som pigmentrika, snabbtorkande och har dessutom en blank finish. Alla nagellacken har dessutom en extra bred borste hjälper till att få en sån jämn yta som möjligt. Min favorit hittills är det rosa! Vilket/vilka är era? 


OPI i samarbete med Gwen Stefani

2014-01-07 · 21:15:25

Från vänster: Hey Baby, I Sing in Color, Love.Angel, Music.Baby, 4 in the Morning, In True Stefani, Fashion, Over & Over A-Gwen, Push and Shove

 

OPI presenterar stolt sitt samarbete med Gwen Stefani. Kollektionen personifierar enligt Gwen mångfalden hos dagens kvinnor som sköter sina många passioner med egen stil och känsla. Nagellacken kommer att finnas tillgängliga i butik i mitten av januari. Vilken är er favorit? ♥♥

 

 

Hur jag redigerar mina bilder

2014-01-04 · 00:01:00
 
Jag fick ett mejl där någon undrade hur jag redigerade mina bilder på instagram, alltså i andra ord - vilka appar jag använder. Först och främst ska jag säga att jag just nu har en iphone 4s, så de flesta utav mina bilder jag lägger ut är fotade med den (eller min canon eos 600d). Hur som helst, nedan ser ni vilka appar jag använder och vad jag gör i de. 
 
Afterlight 
I den här appen justerar jag nästan allt. Ljusstyrka, lägger på ett fint filter ibland, beskär bilden om det skulle behövas och sist men inte minst sätter jag en "vit ram" runt bilden. Den här appen är enkel och har verkligen allt & lite till!
 
Line camera 
Den här appen är jag fortfarande nybörjare på men i den lägger jag iallafall till de fina vita stjärnorna. Det finns även massor med andra finesser som du kan lägga till med hjälp av den här appen. Bland annat så kan du göra din hy bättre samt bli smalare/större. 

Pic Lab 
Den här appen använder jag endast när jag ska lägga till en text på någon utav bilderna. Det finns ett stort utbud med fina, gratis typsnitt att använda.