You can't come any closer

2010-12-28 · 13:59:14
Nu åker jag hem till min kusin för att titta på hennes nya lägenhet i Vasastan. Hörs sen!


Jag har bestämt mig.

2010-12-27 · 18:28:46
Jag sitter och tittar lite på Nackakliniken på bröstförstoringar. Har ju velat göra en sådan enda sedan jag kom in i tonåren.. Och jag tror faktiskt att jag har bestämt mig för att göra en. Jag har mått dåligt över mina små russin till bröst enda sedan jag var liten, så det här gör jag bara för mig. För att jag ska trivas med mig själv.

Jag ska inte ha Pamela Andersson storlek, utan mer normalstora.

Typ såhär:
http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.50414/Image/brst.jpg

Hahahha, nej fy. JUUUUUUUUST KIDDIN!

Precis såhär stora ska de vara.
http://2.bp.blogspot.com/_WCX3Ctw-mFw/TLHarD4a4aI/AAAAAAAAAww/RPflxh0XYgE/s320/breasts.jpg

Julhelgen

2010-12-26 · 09:33:45
Har haft en supermysig julhelg! I fredags, på julafton, var vi hemma hos min farbror tillsammans med hela släkten på pappas sida. Var supermysigt! Vi åt gott och så - som vanligt, haha.

Igår var jag ute på mormors land och firade lite jul tillsammans med de på mammas sida. Det var jag, mormor, hennes kille Björn, min moster ifrån Danmark, hennes man och deras barn (min kusin) William på 1 år. + Min familj dårå ;) haha. Åååh, William har blivit så himla stor. Såg honom i sommras senast och då höll han på att lära sig att gå. Gullungen! Fick även känna på sparkarna ifrån min andra lill-kusin Noah som är beräknad om 3 veckor. Det var en underbar upplevelse kan jag säga. Kan fortfarande känna sparkarna på handen. Han har ju blivit så stor i magen nu så an kunde se honom sparka bara av att titta på magen, haha. Ååh vad jag längtar tills han kommer.

Har fått en massa fina julklappar också. Pengar, skönhetsgrejer, saker tills jag börjar plugga, en jätte mysig filt, filmmer Robert Gustafsson, nattlinnen, kalender för 2011 osv. Idag ska jag, mamma och pappa åka och titta på en laptop till mig! De är nämnligen en av julklapparna jag ska få eftersom jag ska börja plugga. Då kan jag ha med mig den på föreläsningar osv! Kommer bli grymt.

Hur har eran helg varit?

Papi och jag på julafton


Resultatet

2010-12-23 · 22:58:37
Såhär blev resultatet av håret med hårförlängningarna i! Snyggt va? Jag är grymt nöjd. Fan vad bra jag är.. Hahaha. (Och till er som inte känner mig - ja, jag driver)


Färgning av håret.

2010-12-22 · 18:36:52

Färgade ju håret precis och tänkte visa er lite bilder..

 

During the process..

Resultatet (Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta)


Hos Anna

2010-12-22 · 18:28:45
Var ju hemma hos Anna igår så jag tänkte bjuda er på lite bilder därifrån! Först var i Farsta där jag köpte ögonbrynspenna, skjorta till julafton, presenter till kollegorna, brun utan sol och en ny mascara. Anna köpte hårfärg!

Sen åkte vi hem till henne och åt aaaaaasgod mat som Anna lagade. Hon gjorde någon egen sås med turkisk yoghurt och en massa kryddor. Så jäkla god! + att om jag flyttar till Sköndal i vår så kommer vi bo grannar! Lägenheterna är så nära att man bara behöver gå över gatan för att komma till varandra. Längtar!

Fick även en julklapp av henne!! Ett litet Bobby shampoo set ;) haha. Tack igen babe för en grym kväll!! ♥





Never again

2010-12-22 · 17:25:13
Jahapp. Färga hår själv.. Det ska jag inte göra, det märker jag det. Eller i och för sig har jag inte sett håret i dagsljus ännu.. Men usch. Det blev ju jämt och så men typ svart?! Det är en ljusare färg i botten men i topparna är det typ svart.

FYYYFAN. Jag ville ju ha som förut!! Och ändå hade jag bara i färgen i 5 minuter i topparna. Och 15 i botten! Det suger ju. Nu måste jag köpa en till hårfärg och färga om hårförlängningarna till samma färg också.. Åh, vilket jäkla jobb. Varför skulle jag ge mig in på det här egentligen?!?!?!

J.a.g s.u.g..e.r

Those lips.

2010-12-20 · 21:47:13



Hoppas ni vet att..

2010-12-20 · 21:05:04
..Det är så himla genomskinligt! Jag vet ju vad ni tycker och tänker. Tonårsfasoner. Väx upp för fan och säg det rakt ut istället. Ni är allihopa över 20 (!) och håller på såhär. Pinsamt.

Fan vad ledsen jag blir.

Känns i hjärtat

2010-12-20 · 19:27:20
Hejsan hoppsan snyggingar!!

Jag har precis kommit ut ur duschen och sitter och tittar på en dansk film tillsammans med familjen. Simon och Malou heter den! Har ni sett den? :) så jävla rolig. Det är med Tuva Novotny ni vet? Love her.

Har även skrivit ett brev till föräldrarna på avdelningen att jag jobbar fram till den 5e januari och att jag sen ska börja plugga till förskollärare! Känns jätte konstigt att lämna alla barnen, föräldrarna och mina kollegor. De är underbara allihopa! Det känns i hjärtat kan jag säga.

Imorgon ska jag träffa Anna! Woho! :D Vi ska åka till farsta för jag vill köpa en skitsnygg blus till julafton. Sen ska jag nog passa på att köpa brun utan sol, lösnaglar till nyår (&julafton?) och lite sånt kul. Efter det ska vi hem till henne och laga middag! Ska bli jätteroligt att se hennes lägenhet. Och förhoppningsvis kommer vi bo mittemot varandra från och med februari eller mars. Längtar!!!

Vad har ni gjort idag?
Rebecka, jag saknar diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!

Dag 08 – Ett ögonblick

2010-12-19 · 20:04:03
Det bästa ögonblicket jag kommer ihåg är Jonas och min första kyss! Det var i min kompis Bellas säng klockan 3 på natten, haha.



Det är faktiskt snyggt med jeans.

2010-12-19 · 19:34:24
Sådär då. Nu har jag beställt två par jeans!! Hoppas verkligen att de passar :).

Jag har kommit in i någon konstig jeans period nu, haha. Och gud vad underbart om de passar! Det är ju så himla snyggt med jeans. (Och leggings också såklart) Hoppas att de hinner komma innan jul.

Inte dåligt va med två par jeans för 400kr? (Okej, med frakt 450kr!) Och passar de inte är de ju bara att skicka tillbaka. Hur bra som helst!


199kr - Ljusblåa ifrån gina tricot.


199kr - Mörkblåa ifrån gina tricot.

Fett och äckelheter

2010-12-17 · 18:50:47
Satte på mig ett par jeans förut. Och fan vad jag fick kämpa. De här köpte jag för 1 år sen och jag får inte på mig de med ett par strumpbyxor under. Jag fick kämpa och pressa in magen som fan i typ 5 minuter!! (Vet dock inte om det har att göra med armen också, eftersom att jag typ är handikappad i den.. Haha!)

Men nu jävlar har jag bestämt mig. Nu ska den här äckliga, tjocka magen försvinna. Den ska bort. 5 kg, sen är jag nöjd. Jag är seriös och ingen kan få mig att tänka i bättre banor! Det spelar ingen roll om ni säger att jag är smal och inte behöver gå ner. Jag vill det, för min skull. Jag trivs inte i min kropp som den är nu, och nu jävlar ska allt äckligt fett bort.

Fyfan. Blir äcklad när jag ser mig själv i spegeln.

http://rosakaninjasmine.blogg.se/images/2010/generation20fett_85817478.jpg


Dag 07 – Min bästa vän (Del 2)

2010-12-17 · 18:04:50
Del två nu då! Och det här kommer vara om mina bästa vänner under åren och hur jag kommer ihåg dom.

Min första bästa vän heter Frida. Jag kommer ihåg att jag alltid tyckte hon var så häftig eftersom att hon fick titta på Skilda värdar och allt vad de där programmen hette. Vi bodde på samma gård (Ja, på den tiden bodde jag i lägenhet) så ibland när vi hade lekt sprang vi hem till henne så jag kunde titta på de programmen, haha! För hennes föräldrar fick jag ju titta ;) Vi var bra vänner ifrån att vi var 3 år kanske tills vi började i 4an. Då flyttade jag dit jag bor idag.

Min andra bästa vän hette Anneli. Vi började umgås i 6an och ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket ifrån våran tid, haha. Vi brukade bygga kojjor i min buske!

Den absolut bästa vännen under skoltiden var iallafall Isabelle. Eller Bella som jag brukade kalla henne. Vi började umgås i 2an av gymnasiet och var efter det svåra att sära på. Vi umgicks typ dygnet runt, sov över hos varandra, pluggade tillsammans (eller ska jag säga "plugga"? haha), gick till skolan tillsammans, åt tillsammans.. Ja, var med varandra 24/7 helt enkelt. En grej jag kommit på under de senaste tiden när jag tittat tillbaka på bilder, är att vi alltid hade samma hårfärg. Svart, brunt, mörkblont. Vad vi än gjorde, skulle vi tydligen vara likadana. Oavsett om det var medvetet eller ej. Vi hade även samma favoritband och satt alltid och lyssnade på deras nya låtar, tittade på bilder och pratade om killarna.. När jag tänker tillbaka på våran tid så ler jag bara, för fan vad roligt vi hade!! Det var iallafall en underbar tid.. Och även någonting som jag har saknat väldigt mycket.




Mer julshopping

2010-12-17 · 16:07:48
Visst är det okej att shoppa lite till sig själv nu när man har köpt alla julklappar klart? För det har jag gjort ;) haha. Dock tog den andra klänningen jag köpte slut precis, så jag hann aldrig få en bild på den! Därför får ni en sån ful och liten bild! Haha.

Klicka nyss hem det här:

Vilken klänning tycker ni jag ska ha på nyår?

(Till nyår) Chiffon bandeu dress


(Till nyår) Chiffon dress with lace (hittade bara den här lilla bilden på google!)
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/555041-0243.jpg


(Till julafton) Sub contrast leggings


Fraktur i armen.. (?)

2010-12-16 · 20:25:36
Får man lov att beklaga sig lite här på bloggen? Isånnafall gör jag det.. Fast bara idag!

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I MIN ARM, AJ. Jag ramlade nämnligen imorse och landade på armen/armvecket med hela kroppstyngden på. Det gjorde svinont men jag höll på att ta emot ett barn så jag kunde inte säga något då. Gick in efter ca 30 min och kollade hur armen såg ut, och då var den uppblåst som en ballong. Hela armvecket var runt och gick inte att röra. Jobbade vidare och stod ut under dagen! (Jag kan ju inte gå hem nu när jag bara har några dagar kvar att jobba + att vi var en person kort eftersom hennes dotter fått vattkoppor - stackarn! :/). Gick och hämtade W&H på skola och förskola och det gick ju iallafall bra :) vi spelade innebandy, spelade spel och tittade på film! Jättemysigt!

Nu däremot, kan jag knappt böja armen. Det gör så jäkla ont. Usch!! Mattias (som har läst vissa kurser om leder, skelett osv) trodde att det kunde vara en spricka eller en fraktur i armen.. Får se hur den känns imorgon! Men jag kan fan inte ens lyfta armen upp emot huvudet. USCH. Jag har inte tid med det här nu!!!!!!


Dag 07 – Min bästa vän (Del 1)

2010-12-15 · 19:33:52

Jag har haft många bästa vänner genom tiderna.. Vissa har kommit, andra har gått. Jag tycker att man kan ha flera bästa vänner (trots att vi är tjejer, haha) och därför så tänkte jag skriva lite om mina 2 bästa vänner genom tiderna och som det ser ut just nu.

Rebecka Legnevall.
Vi har känt varandra i 4 år och har självklart haft våra ups and downs. Vi lärde känna varandra genom vårat favoritband Tokio Hotel (Tack än en gång för det) och har genom åren blivit bättre och bättre vänner. Idag räknar jag dig som en familjemedlem och skulle aldrig för mitt liv byta bort dig emot något. Utan dig skulle jag heller inte klarat av vissa delar av mitt liv, och det har jag dig att tacka för. Du är en underbar människa och jag skulle aldrig svika dig, aldrig. I freaking love yoooou!

 

Första gången du var hemma hos mig. (2007)


Anna Gustafsson.
Vi lärde känna varandra genom våra pojkvänner år 2008 (okej, ditt ex, haha.) och har sedan dess varit bra vänner. Du är en sådan vän alla skulle vilja ha och du vet verkligen hur man gör just mig på bra humör. Du är verkligen min solstråle! Din humör och din personlighet skulle kunna fånga vem som helst och jag är så himla glad att just jag kan kalla dig för min bästa vän. Ser fram emot många fler år tillsammans med dig.

 


Julklappsshopping

2010-12-14 · 20:51:26
Hej på er.

Jag är supernöjd med mig dag, hihi. Jag har varit i Farsta centrum på eftermiddagen tillsammans med lillebror och mamma. Vi handlade alla julklappar - så nu är allting färdigt! Dock ska jag fin putsa lite på några av julklapparna, men de är så gott som färdiga! :D

Jag köpte även hårfärg till mitt hår :) Jag tänkte nämnligen färga nu iallafall jul och nyår, woho. Känns as bra! Dock tror jag att jag råkade köpa fel hårfärg, hahah. Så jag måste typ åka tillbaka också byta eller köpa en ny.

Och btw.. JAG KOM IN PÅ HÖGSKOLAN!!!!! Ingen kan vara gladare, räddare och nervösare än mig. Men fan vad kul det ska bli. Jag ska bli förskollärare. Kan ni tänka er?! Jag. Lilla jag!! Woho! :D

Och ännu en glad nyhet! Anna och Andreas ska fira nyår med oss :D:D:D Livet leker.

Feels like we're slipping apart.

2010-12-13 · 21:16:43
Jag vet ingenting om dig längre.
Vi pratar inte som förut.
Vi ses inte som förut.
Vi tar oss inte tid för varandra på samma sätt.
Vi delar inte samma nyheter.

Vill bara inte förlora dig.

Tokio Hotel på ett hotell i Tokyo

2010-12-13 · 20:05:14
Tokio Hotel i Tokyo. Grattis världens finaste killar!

Det där med Reebok vinnarna och att de får åka till Tokyo känns ju bara så jävla lamt. Faktiskt. Känns som att de har sånt hektiskt schema nu innan 2010 är slut att de måste klämma ihop allting för att hinna med allting.  Och en konsert är väl inte ens värd att tänka på nu antar jag.

Btw så stör jag mig jättemycket på Bills lila hårslinga som hänger MITT I pannan.


Läskigt och äckligt.

2010-12-13 · 19:41:45
Hej snyggingar.

Jag har inte skrivit på ett tag! Men som jag ska förut, när jag startade den här bloggen - jag skriver när jag känner för det och har tid helt enkelt.

Har ni sett och hört om terrorattacken här i Stockholm? Det är sååå jävla sjukt läskigt, äckligt och ja jag vet inte vad. Jag kan inte ens skriva om mina känslor här för hur jag känner för det.. För jag är så jävla rädd samtidigt som jag är så himla arg på att det finns sånna människor som bara vill skada andra människor.

Usch.

Imorgon ska jag iallafall till naprapaten och dessutom så ska jag åka tunnelbana för första gången sedan terrorattacken.

Dör någon av mina nära och kära, vet jag faktiskt inte vad jag gör. Jag är så rädd för det.

Julklappsdagen

2010-12-07 · 20:02:35
Hej snyggingar.

Har precis tittat klart på Paradise Hotel och bara läääängtar tills morgondagen när några ska åka ut. Förhoppningsvis blir det som jag vill också.. Imorgon ska jag jobba igen, fast bara mellan 9-15, skönt. Och sen blir det julmiddag/möte med jobbet.

Var btw och hämtade ut en massa julklappar som jag shoppat över internet idag! Blev jättenöjd och jag hoppas att personerna som ska få de, också blir det, haha.

Tagen idag på väg till naprapaten.


Naprapaten imorgon.

2010-12-06 · 21:04:28
Imorgon ska jag till naprapaten! Ska verkligen bli huuuur skönt som helst. Hoppas att jag får akupunktur och ström i rygg och nacke igen.. Lite kul är också att båda mina kollegor ska dit imorgon!

Efter det tänkte jag gå till Globen och titta lite om jag orkar. Och sen ska jag och Anna shoppa julklappar inne i stan och äta middag tillsammans! Längtar.

http://www.ryggklinik.com/massage%A81.jpg


Kommer fortfarande inte på en rubrik

2010-12-06 · 20:33:47



Vet inte vad jag ska ha för rubrik!

2010-12-06 · 20:23:13






Dag 06 – Min dag

2010-12-06 · 18:05:58
Hej snyggingar!

Tänkte berätta för er vad jag har gjort idag ;).

Började klockan 9:00 imorse, så jag fick en välförtjänt sovmorgon. Helt underbart kan jag tala om, haha. Gick upp och var dödstrött + att jag inte alls hade någon röst. Mina stämband låg typ fortfarande och sov. Fixade mig, åt frukort och åkte till jobbet. Väl på jobbet är det första jag möts av en kollega med ytdesinfektion i handen.. Tydligen så hade vi haft två fall av vinterkräksjukan på våran avdelning. Mumma. (Hoppas som fan att jag inte blir sjuk). Dagen gick och sen kom pappan till barnen jag ska börja passa och hämtade mig utanför mitt jobb eftersom att han skulle visa mig hur det går till när de hämtar barnen och vart allting ligger osv.. As bra!!

Nu är jag iallafall hemma och ska snart äta middag. Imorgon är jag ledig ;)

Dag 05 – Vad är kärlek?

2010-12-05 · 17:34:00
Vad är kärlek?

Kärlek är ofta något fint. Man kan visa sin kärlek till nästan allt skulle jag vilja säga. Pojkvän&flickvän, dina barn,  familjen, vänner, husdjur och saker man tycker extra mycket om. Du kan visa din kärlek på olika sätt och för vissa är det inte alltid lika lätt, som det är för andra.

Kärleken är som sagt inte alltid lycklig. Någon gång i livet blir du sviken, och då känns allt skit. Du kan få ditt hjärta krossat av en partner, någon i din närhet går bort osv.

Kärlek kan visas genom kramar, pussar, närhet osv.

Det här är kärlek för mig! :)
Hur är kärleken för er?

http://ebbasophia.blogg.se/images/2010/love-hand_116687074.jpg


Genrepet av Idol 2010 - check.

2010-12-05 · 10:04:07
Vet ni vad? Jag och Jonas ska på genrepet av Idol finalen som är på tosdag! Vi har grymma platser vill jag lova. Synd nu bara att Olle inte är kvar! Men fan vad grymt det ska bli att se Jay!

Vem tycker ni ska vinna Idol 2010?

http://tribecas.blogg.se/images/2009/idol-loggan_64352467.jpg



Dag 04 – Det här åt jag i dag

2010-12-04 · 17:33:00
Frukost:
Hårt bröd med ost och te.


Lunch:
Chili con carne.


Middag:
Gravad lax och potatis.


Mardrömmar är det värsta som finns

2010-12-04 · 11:16:04
Jag drömde världens äckligaste och jobbigaste mardröm inatt. Och inte nog med det är jag hes så jag  knappt kan prata! Kanske skrek i drömmen?

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!

Såhär snygg är jag nu! *host*


Canon PowerShot SX210 IS

2010-12-03 · 19:51:08
Det här skulle jag ha gjort för länge, länge sen.

Men nu äntligen ligger en order på den här underbara kameran. Finally it's mine. (eller okej, kanske inte ska säga nåt eftersom jag inte har den ännu.. Med min otur kan den hamna i Kina!)

Någon har den och vet om den är bra? :)

http://ii.alatest.com/product/600x400/7/0/Canon-PowerShot-SX210-IS-Black-0.jpg


Dag 03 – Mina föräldrar

2010-12-03 · 18:15:58
Mamma och pappa.
Som förövrigt är de bästa föräldrarna på denna jord!

Vem tycker ni att jag är mest lik?


Gamla bilder!

2010-12-03 · 18:08:00
Gick in på min gamla bilddagbok för att leta efter bilder på mamma och pappa eftersom jag ska ladda upp det idag för er :). Hittade en massa roliga bilder ifrån Spanien -07 som jag tänkte ladda upp här!!

Första dagen - fy satan vad smal och fin jag var här.




Världens finaste familj!

Lasagne till middag.

2010-12-03 · 17:14:11
Åååååh, fan vad jag älskar fredagar. Och speciellt idag! För vet ni vad.. Vi ska äta lasagne!

http://www.weinstubecollebertha.com/image/piatti/lasagne.jpg


Mädchen aus dem all

2010-12-03 · 17:11:15
Jag har gåshud och är helt gråtfärdig.

Det är fan helt sjukt att ett band, med 4 helt normala människor, kan beröra en så himla mycket. Har ni sett Mädchen aus dem all videon? Herrehud. Fy satan vad bra dom är. Fy fan vad jag älskar dom.

Jag fick så otroligt mycket flashbacks i början av videon ifrån när de är så små! Sådär såg dom ju ut när jag började lyssna på dom!! Inte visste jag, 5 år senare, att jag fortfarande skulle lyssna på dom.. (Och i och med det även lärt känna sjukt många underbara människor.) Dom var så bra. Minns hur jag tittat på de flesta av klippen som är med i videon 201803494 gånger. Och vissa av dom som mest innan jag ens träffat dom IRL.

SJUKT JÄVLA BRA ÄR DOM IALLAFALL. Bara så ni vet.


Nothing can hold be back from you.

2010-12-02 · 15:24:06
Det borde vara Tom som sjunger refrängerna i monsoon, haha.. (Förlåt Bill)


HTC skit.

2010-12-02 · 13:30:09
Måste lämna in min fina mobiltelefon på lagning. Touch-skiten funkar inte, och det går inte ens att komma in på telefonen eftersom att ingenting funkar som det ska. Klickar jag upp, åker den ner. Drar jag åt sidan, åker den upp osv. Eller så bara laggar den och åker åt alla möjliga håll.

Jag blir galen.

Så jaha, då var man utan mobil i typ 4 veckor. Lagom till jul & nyår får jag säkert tillbaka den.. Om inte dom är på semesten vill säga ;) (som de säkert kommer att vara.)

Varför köpte jag inte en iphone 4 istället?

http://www.prylardesign.se/wp-content/uploads/2010/02/htc_legend.jpg


Gud vad jag saknar Dublin!

2010-12-02 · 12:42:32


Hurricanes and suns

2010-12-02 · 12:19:23

Har ni hunnit se Tokio Hotels nya musikvideo "Hurricanes and suns"? I have. Är dock lite besviken.. Faktiskt. Jag visste ju dock att jag inte kunde förvänta mig speciellt mycket med tanke på att den här videon kom så snabbt. Huxflux så skulle dom släppa en ny video liksom. Ingen inspelning har ju varit.

Hur som helst så är videon en blandning av en massa klipp ifrån gamla musikvideos, TH-TV, videos ifrån photoshoots, intejuver, EMA's osv.

Men som sagt, vad kan man förvänta sig när bandet är på två helt olika sidor av världen? Imorgon kommer videon till Mädchen aus dem all. Får hoppas att det ger lite mer än vad tycker den här videon gjorde!

Vad tycker ni om musikvideon? :)

Anledningen till bloggbytet.

2010-12-02 · 11:49:17
Varför jag bytte blogg? Well.. Tänk er att alltid, alltid, alltid behöva tänka på vad man skriver - för alla läser den, eller känna pressen att du varje dag är tvungen att skriva minst 10 inlägg för att behålla besökarna. Låter ganska jobbigt va? ;)

I den här bloggen kommer vara mig själv, skriva vad jag vill. Och det viktigaste av allt - när jag vill! Enjoy.

Dag 2 – Min första riktiga kärlek

2010-12-02 · 10:56:00
Min första riktiga kärlek är & var, (tro det eller ej) min fina pojkvän Jonas! :)


Bästa vän, syster och andra halva.

2010-12-02 · 10:09:11


Dag 1 – Presentation.

2010-12-01 · 23:49:39
Jag heter Ida och är 20 år. Jag bor och är uppvuxen i samma villa (eller okej, jag har bott i Högdalen och Bandhagen också, men då var jag bara några år gammal) som jag bor i nu tillsammans med min familj (mamma, pappa och lillebror) i Enskede, söder om Stockholm. Tog studenten 2009 och var färdigutbildad bagare och konditor. Tyckte dock inte att yrket passade mig så jag jobbar idag som barnskötare på en förskola. Det är det roligaste som finns, och jag ångrar absolut inte att jag valde att börja som det. Jag trivs otroligt bra på den avdelningen jag är på nu - 1-3åringar och kollegorna är helt underbara.

Jag har en stor kärlek till musik i allmänhet. Men framför allt ett band som heter Tokio Hotel som jag har lyssnat på sedan 2005. De har bidragit till mycket bra i mitt liv, och utan dom vet jag ibland inte hur jag skulle klara mig (låter lite emo kanske, men so what?) Dom har t.ex. fört ihop mig och min allra bästa och finaste vän, Rebecka.

Min största dröm just nu är att flytta hemifrån tillsammans med min pojkvän, Jonas, som jag varit tillsammans med i snart 3 år.

Lär känna mig på 30 dagar

2010-12-01 · 22:09:35

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första riktiga kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick